Olyan kemény műmelle van, hogy könyökölni lehetne rá

2018. december 07. 07:50 - csajokespasik

Posztolónk érdekes kérdést feszeget: miért van az, hogy a nők sokkal gyorsabban képesek kiábrándulni valakiből, mint egy férfi egy nőből? Pillanatok alatt kapcsolat-megszakítás, mindenhonnan-törlés és totál elzárkózás, a pasi meg csak pislog, hogy mi történt és vajon mit követett el, hogy így járt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

egy érdekes kérdést, felvetést olvastam nem rég: vajon miért van az, hogy egy nőnél máshogy működik - általában gyorsabban - a kiábrándulás folyamata, a mindenféle értelemben vett szimpátia elmúlása, mint a férfiaknál? Azt én is tapasztaltam, hogy egy nő pillanatok alatt képes színt váltani, de úgy, hogy a telefont már fel sem veszi, mindenhonnan töröl, én meg törhetem a fejem, mi lett vele? Mit tehettem? Gondolkodom, mi a francot csinálhattam vagy mondtam.

Ha egy férfinak megtetszik egy nő, onnantól kezdve tetszeni is fog neki egy jó darabig, kivéve, ha a csajra hirtelen felszalad x kiló, vagy befelé fordul és sosem tudni, mi baja.

Van egy csaj-ismerősöm, olyan kemény műmelle van, mint a bárpult széle, hogy könyökölni lehetne rá, és aki két Beher után azon nyafog, hogy ő őrülten szerelmes a pasijába, mégis folyamatosan csalja, tulajdonképpen bárkivel, az se baj, ha 10 évvel idősebb nála... vagy épp fiatalabb... : ) állítása szerint betegesen szeretetéhes. Kedvenc mondata: „Ami az enyém, az csak az enyém” - jelentsen ez bármit is az ő gondolatvilágában, de ha tippelhetek, a pasiját jelölte meg így tulajdonaként. (Egyszer láttam, és nem tudom, mit eszik rajta. Olyan, mint egy könyvtáros, vagy egy árufeltöltő a teszkóban, totál jellegtelen)

Szóval, érdekes, hogy a nők elképesztően gyorsan képesek kiszeretni valakiből, akire elsőre totál nedvesedtek, anélkül, hogy az alany jelentősen változott volna. Miért így működnek? És arra is kíváncsi lennék, hogy ezt más is tapasztalta-e, vagy én lakom rossz bolygón. Értem, hogy máshogy vagyunk kalibrálva, de egy nő se várjon tapsot, ha minden magyarázat nélkül váratlanul pattint egy pasit, aki azt se tudja, hogy baj volt, azt hitte, minden jól megy... és lehet, soha nem is tudja meg, mi volt az ok. És itt főleg a váratlan és hirtelen szavakon lenne a hangsúly.

Csak a nőknek vannak érzéseik, meg problémáik, persze.

***ajánlom mindenki tisztelt figyelmébe Chuck Palahniuk: Cigányút című könyvét, van benne pár érdekesség a képmutató és boldogsághajszoló álságos emberekről***

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7914450440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása