A barátnőm a semmire féltékeny

2018. december 12. 08:03 - csajokespasik

Ahogy Posztolónk lassan megszokja, hogy 5 éve töretlenül együtt vannak, a csaj mindig tesz valamit, amivel kiborítja. A barátnő szabadon mozoghat, de a pasi tere egyre szűkül. Ha az a csaj célja, hogy ezzel a módszerrel majd letiltja őt mindenkiről, az nem fog sikerülni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A történet: ő 26 éves, én 33 (férfi). Öt éve vagyunk együtt, de az utóbbi 1 év nem volt a legjobb időszak. Volt, hogy én hanyagoltam el, volt, hogy nem figyeltem rá eléggé (állítása szerint, én nem teljesen így éreztem, nem akkora nyomatékkal, ahogy nekem elmondta) szerintem mindketten hibásak voltunk. A környezetünkben senki nem gondolta volna, hogy nekünk is problémáink vannak. Júniustól elkezdett féltékenykedni, egy olyan nőre, akire eszembe nem jutott volna rámozdulni, sőt, még a gyanú is, hogy engem bizonyos kapcsolatban képzel el vele, is sértő volt. Az a nő már a kezdetektől ezzel a társasággal volt, ...miért pont most vette őt elő? És miért pont őt?

Nem árulja el, mire alapozza. Nem lógok vele, és társaságon kívül nem is látom. Soha nem cseteltem vele, vagy bármi ilyen. Komolyan nem tudom, honnan kerítette ezt. Utána párom nem jött velem egy darabig, és a többiek mondták, hogy hívjuk őt is, és hol van?

Nem írok le minden részletet, mert érdektelenek, a lényeg, hogy pár hétre rá már annyira belepörögte magát ebbe, hogy olyanokat mondott: „Vedd már észre magad, ...Ne hazudj”, és érzelmileg kijátszom őt. Ezekre nem tudtam mit lépni. Mert nem volt alapja.

És ha egy nő eltökéli, hogy az a valóság, amit ő hisz, azzal nem lehet mihez kezdeni. A kapcsolatunk mindig is az őszinteségen és bizalmon alapult, és egymás nélkül nem mentünk sehova. Ezért is érdekes ez a gyanúsítgatás.

Ahogy lassan megszoktam volna, hogy 5 éve töretlenül együtt, tesz valamit. Volt, hogy ő elment vidékre nyáron valakihez, nem faggattam, és mondta, hogy ott alszik, de külön ágyban, egyáltalán nem faggattam és nem féltékenykedtem. Ő el tudja ezt rendezni magában. Mitől van ez nála? Terveztünk ősszel egy felújítást, és azt is visszamondtam miatta, mert már amiatt ingerlékeny lett, ha egy árva pohár maradt éjszakára az asztalon. Mondjam azt neki, hogy gondoljuk át a kapcsolatunkat? Vagy ez elmúlik magától? Elmúlhat? Ha az a célja, hogy ezzel a módszerrel letilt mindenkiről, az nekem nem fog tetszeni.

Melyikünk nem őszinte? Megmenthető még a kapcsolatunk?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4514473194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása