Esküvő helyett a szakítás lenne a legjobb

2019. január 02. 09:08 - csajokespasik

„Ők lehet, hogy ebben az elhatározásban új életszakaszt látnak, én viszont a katasztrófát. Nem tudom, melyiket kéne meggyőzni, hogy a visszalépés lenne a legjobb terv a jövőjükre nézve” - Posztolónk aggódik két ismerőse miatt, mert meglátása szerint egy csapodár bulikirály és egy álmodozó, de cseppet sem házias nő frigye nem a boldog jövő záloga.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv! Nem saját sztori, csak érdekelne mindennek az észszerű magyarázata...

Van egy férfi meg egy nő, négy éve ismerem őket, most a húszas éveik vége felé járnak. Egy ideje arról beszélnek, hogy mikor legyen az esküvőjük, az eljegyzés valószínűleg megtörtént, ezt nem tudom, de az esküvőről is úgy beszélnek, mint amikor valaki egy laza fesztivállátogatást tervez, én nem érzem a dolog súlyát náluk. Nem is ez a baj, hanem az, hogy a csávó nem olyan régen lefeküdt egy másik nővel. Nem tudja, hogy tudom, de én elég biztos forrásból értesültem. Nem is egyszer feküdtek le. Na, most miért is akarja elvenni a barátnőt ezek után?

Gondolom, ha mással szexel valaki, akkor valami nem oké a kapcsolatban, ez alap... Van egy csúnya tippem: a csaj jóval lóvésabb, mint a pasi, ő kevés dolgot tud felmutatni (se kocsi, se ház, a csajnál fészkelte el magát) és ez lehet egy komoly ösztönző vonzerő részéről. Miért nincs lelkifurdalása a pasinak? Mert azt viszont első kézből állíthatom, hogy büszke arra, ha kihangsúlyozhatja, mekkora kan. Vagy azért lépett félre, mert azt keresi, amit otthon nem kap meg, vagy beijedt a házasságtól, hogy most aztán tartós hűség következik. A tények makacs dolgok. A jövendőbelije meg nagyon szereti őt, talán még ha ezt megtudná, akkor se rúgná ki. De ha én tudok róla, más is tudhatja, így talán csak idő kérdése, mikor jut a leendő ara tudomására. A kérdés, hogy időben-e?

Lehet, hogy a pasi így egyezik ki magával, hogy ez neki jár, és a szex itt a jó, más meg ott a jó. A lány amúgy nem tud főzni se, minden nap mennek az anyjához ebédelni, vagy ha melóznak, elhozzák délután a kaját. És a csávó nyíltan és büszkén mondja, hogy megy ebédelni anyósjelölthöz. Én azért erre nem lennék büszke annyira, ebben a helyzetben meg főleg nem.

A lányt sajnálom, mert naiv, bízik a párjában, hisz még a szerelemben és még szépnek látja a világot. A párja szexuálisan is tapasztaltabb nála. Az is érdekes, hogy a csávó nem csinál olyan nagy titkot ebből, hogy ki ne derüljön a félrelépése, ebből is látszik, hogy rafináltan tudja, meddig mehet el, és mennyire nem tiszteli a nőjét. Szerintem most bármi jobb ötlet lenne ebben a kapcsolatban az esküvő helyett, de már azt is kinézték, melyik halászcsárdában lenne a lagzi.

Innentől meg eldurvul a történet elméletileg. Ja, amúgy a csávó nem mindig itallal bódítja magát... (Megfigyeléseim szerint a rendszeresen füvezőkre 3 dolog jellemző: 1. Távolba révedő üres tekintet, 2. Spontán felröhögés a semmin, 3. Nem uraik a szavaiknak, olyan dolgokat is kimondanak, amikről nem tudják, hogy kiszaladt a szájukon. Tudtukon kívül bántanak meg embereket, amikor egy belső vélemény netán kiszalad. Most én értem, hogy ettől egy alapvetően sekélyes ember érdekesebbnek hiszi magát, merthogy „tágítja a tudatát”, de az én szememben csak ostobább, szélsőségesebb, önmagával megengedőbb, idiótább és kábább lesz tőle. Az meg fogalomtévesztés, hogy mellékhatásként állítólag ettől valaki szabadabbnak érzi magát. Erről ennyit, én mindig is elítéltem ezt).

Szóval, ők lehet, hogy ebben az elhatározásban új életszakaszt látnak, én viszont a katasztrófát. Nem tudom, melyiket kéne meggyőzni, hogy a visszalépés lenne a legjobb terv a jövőjükre nézve. Persze, mindenki megváltozhat... persze. Ebben nem hiszek.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6614527864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása