A limós leánykérés még korai...

2019. január 29. 07:50 - csajokespasik

„A férfi egyszer csak kijelenti, hogy készen áll az összeköltözésre: mármint ő a nőhöz. A nőnek ez valahogy nem tetszik, korainak tartja” - a pasi sok mindent megtenne, hogy beköltözhessen az új barátnőhöz, aki azonban erre még nem áll készen, és az sem tetszik neki, ahogy világosan látszik, hogy mi is a lovag valódi célja.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

kíváncsi lennék a véleményekre!

Adott egy férfi, fiatalos, külső szemlélő számára talán nehéz is belőni a korát elsőre. Összejön egy nővel. A nő a határozottabb és talpraesettebb. A férfi elmeséli, hogy nincs kivel kimozdulnia, ezért keres a neten párt. A nő bizonytalan elsőre. Megtudja, hogy a férfinak elég kevés kapcsolata volt eddig, elméletileg nem tűnik tapasztaltnak. Mindezek ellenére valahogy szimpatikusak egymásnak. A férfi nehezen kezdeményez, az első szex is sokat várat magára. De végül megtörténik, a nő laksásán. Hamarosan kialakul a szokás, hogy a pasi jár fel hozzá. Mindig ugyanaz a menet: hat óra felé jön, este távozik, ritkán alszik ott.

Majd felgyorsulnak az események, a férfi egyszer csak kijelenti, hogy készen áll az összeköltözésre: mármint ő a nőhöz. A nőnek ez valahogy nem tetszik, korainak tartja. Még fél éve sem járnak. Udvariasan kitér. Aztán megkérdezi váratlanul, telefonban, hogy mit szólna a nő egy limuzinos leánykéréshez? Mivel a leánykérést megelőző kérés műfaja nemigen van - hiszen abban pont a meglepetés a lényeg – a nő szabadabban kezeli, elvicceli, udvariasan ki tud térni, hogy hát ő nem szereti a felvágást, ilyesmi. Ezután a férfi szerelmes üzenetekkel bombázza a nőt, napi úgy tízet biztosan elküld. Eddig még jól hangzik, hiszen a korábbi affértól eltekintve a kapcsolat működőképes, és bármi kisülhet belőle.

Aztán a pasi szinte naponta felhozza az összeköltözés témát, amit a nő hárít, kicsi a lakás, stb-stb.. És most már ott tart a dolog, hogy ezek miatt fog szakítani vele, merthogy a nő még nem ebben gondolkodik – nem csak a pasi miatt, hanem úgy általában: senkivel nem akar még együtt élni. A férfi nem érti ezt meg, látszik, hogy próbálkozik, talán úgy hiszi, minél jobban megismerteti magát a leendő menyasszonnyal, a beköltözés annál könnyebben fog menni, ezért gyakran megtörténik, hogy amikor felmegy, többnyire csak ül és magáról mesél, ami egy idő után fárasztó & lelombozó. Az is hozzá tartozik, hogy a nő soha nem járt a pasi lakásán, csak a kerületet említette. De ő továbbra sem tudja, miért annyira életbevágó neki, hogy még el is venné érte? (A pasi rendezett és intelligens, semmi rosszra nem gondol a nő, lehet, hogy nem is a becuccolásra hajt, lehet, hogy tényleg ennyire szereti a barátnőjét. Szóval, sok minden lehet)

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9014595170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása