Nem akarok együtt élni egy gyerekkel

2019. március 12. 08:00 - csajokespasik

Posztolónk szakítani készül a pasijával, aki komolytalan és gyerekes lett. Tátott szájjal nézi a tévét, a haverokra is bőven van ideje, csak épp magával nem tud mit kezdeni, nem beszélve a barátnőjéről. Levélírónk rájött, hogy egy érett emberrel kíván együtt élni, akivel haladni tud az életben előre.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Van egy férfi jelenleg az életemben, és mégsem vele képzelem el a jövőt. Mert lelkileg egy nagy gyerek. Itt van mindjárt harminc évesen és a harmadik semmire se jó tanfolyamot végzi, mert nem tudja, mit szeretne kezdeni magával. A haverjaira mindig van ideje, de arról már lemondtam, hogy beleszóljak, kivel hova megy. Órákat képes a tévé előtt tölteni, és nem úgy nézi, mint egy felnőtt, hanem látom rajta, hogy hipnotizálja, és teljesen kikapcsol közben.

Kevés dolgot lehet rábízni. Feledékeny, nemtörődöm, komolytalan, stb., pedig nem volt ilyen mindig. Tudna változni, ha akarna! A korábbi kapcsolataimban is egy idő után elviselhetetlenné váltak az ilyenek.

Olyan valakivel szeretnék összeköltözni, aki valóban felnőtt, akivel közös terveket készíthetünk. Tud és akar is és tenni egy kapcsolatért, mert tudja, mi az. Most kb. a koleszban érzem magam vele.

Érzékeny lelkű, meg kedves, de én elhatároztam, hogy pár héten belül szakítok. Szeretném ezt finoman csinálni, mert tudom, hogy meg fogja viselni. És igen, a kommunikáción, meg a „beszéljük meg szépen”-dolgon már túl vagyunk: én elmondom mit szeretnék, mi a baj, ő bólogat...de nem változik semmi. Nem érdekli. Így talán a szakítás sem fogja remélhetőleg annyira megrázni.

Nem hidegültünk el egymástól, egyszerűen csak máshogy látjuk a jövőt.

A saját korosztályomról már teljesen lemondtam, de valahol szomorú, hogy a megoldás abban van, ha idősebbekkel ismerkedik az ember. Ezek szerint tényleg nagy elvárás, hogy egy érett emberrel együtt tudjak haladni az életben előre? Tényleg a nálam tízessel idősebbekkel kell ismerkednem ahhoz, hogy lehessen tervezni ?

Hogyan éreztessem vele, hogy szakítani készülök? Ha nem vagyok túl kommunikatív, azt észre se venné. Néha kérdezi, hogy minden rendben van-e köztünk, de utána megy minden tovább ugyanúgy. Nem én hitegetem őt, hanem ő magát és engem is.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr214683754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása