A régi tűz már nem fog visszatérni

2023. január 19. 07:44 - csajokespasik

       

               „A Szilvesztert külön töltöttük, őt ez nem nagyon viselte meg, lerendezte annyival, hogy részéről minden a régi, ő továbbra is szeret, neki megfelel így” – Posztolónk mégis működőképesnek érzi a több sebből vérző kapcsolatát egy olyan ember mellett, aki érzelmileg kicsit sem túlfűtött, a haverjaival jobban elvan, és nehezen bánik a szavakkal.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

A mi kapcsolatunk alapvetően jónak mondható, én 26 vagyok, ő 29. Ha én mondom, ő is mondja, hogy szeret, de inkább már csak megszokásból, közben nem is néz a szemembe. Habár ő, az érzelmi megnyilvánulásait tekintve mindig is ilyen volt. Másban kifogásom nem lehet, hiszen már a negyedik évet töltjük együtt. De nem akarom később megbánni, hogy sosem éltem meg az igazi és mély, egy számomra érzelmileg kielégítő szerelmet. Számomra a napi visszajelzés elengedhetetlen ahhoz, hogy folyamatosan szerelmes tudjak maradni. Ő gondoskodó és mindent megtesz értünk, nincsenek vitáink. Az utóbbi időben mégis azt érzem, hogy a régi tűz nem tud már visszatérni, ha akarjuk se.        

       

               Azt nem mondom, hogy elkezdtem kételkedni az iránta való érzelmeimben, csak hiábavalóak, ha neki már csak egy olyan társ vagyok, aki beleszáll a rezsibe és a közös költségekbe. A Szilvesztert külön töltöttük, őt ez nem nagyon viselte meg, lerendezte annyival, hogy részéről minden a régi, ő továbbra is szeret, neki megfelel így. De a haverok izgalmasabbak. Meg ott nőket is zavartalanul tudna nézegetni.
Megéri feladni ezt a kapcsolatot, ami más tekintetben működő (és végül is előbb-utóbb minden kapcsolat törvényszerűen valahova ide fut ki) csak azért, mert az egyik fél megszokta a másikat, + néha nem bánik jól az érzelmekkel, szavakkal?
Nálam még most sincs az, hogy csak úgy odamondok valamit. Nem azt várom, hogy minden másodpercben turbékoljunk, de pl. a beszélgetéseinkben sokszor érzem azt a bizonyos csendet, egy olyan szünetet, ami részéről már a lezárás. És ha mindig én töröm azon a fejem, miről tudnánk beszélni még, az se egy jó jel. Erőltetni a beszélgetést meg nem sok értelme van. Ő nem is volt soha olyan típus, akivel sokáig lehet beszélgetni, nem szeret, mással sem. Ez neki normális, én meg nem tudom már titokzatos szexepilnek felfogni. Szeretném, hogy ő is élvezze azokat a dolgokat, amiket én csinálok, így válik egy élmény közössé. (Ha már egy pár vagyunk.) De ehhez kinek kéne magán erőt vennie?          

 

 

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7118029512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.01.19. 09:26:07

Ugyanaz a csont napok hetek hónapok óta.
A blog kreatív írója beszedte a fogalmazásgátlót?
Állandóan ezen a női hipergámián tud pörögni - nyilván ez triggereli a kommentelőket.
Csak már baromi unalmas.

body_andras 2023.01.19. 11:11:00

A pasi introvertált, a csaj szociopata. Az ablakban már várakoznak a helikopterek.

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.01.19. 12:49:19

"Szeretném, hogy ő is élvezze azokat a dolgokat, amiket én csinálok, így válik egy élmény közössé."
:))))) Miért nem a poszter élvezi azokat a dolgokat, amiket a párja csinál? Az is lehetne közös élmény.
Kevesebb Disney hercegnős filmet kellett volna nézni, akkor nem élne a poszter ilyen távol a realitásoktól.

_krampampuli_ 2023.01.19. 13:13:47

"Számomra a napi visszajelzés elengedhetetlen ahhoz, hogy folyamatosan szerelmes tudjak maradni. "
Írja ezt négy év után a poszterina...
Egyrészt erősen introvertált a párja (de előttem is írta ezt már valaki), másrészt ő még sosem hallott róla, hogy másfél- max két évig tud a lángoló szerelem érzése létezni.

body_andras 2023.01.19. 14:33:56

Óh, majd' elfelejtettem. „A Szilvesztert külön töltöttük".
Valaki szóljon már az ilyeneknek, hogy a Szilveszter nem az Univerzum Legfontosabb Ünnepe, nem kötelező felhajtást és programot csinálni rá, de főleg nem akárkinek az akarata szerint részt venni rajta. Valószínűleg a csávó leült a kocka haverjaival egy kiadós LAN-partyra, és örült hogy végre nem kellett veled menni valami smúzolós vedelős eventre amihez csak te ragaszkodsz, és ezt a boldogságot tudatta veled, amikor másnap azt mondta, szeret. Szóval ez egy pont jól sikerült együttműködés volt, nem erőszakoltál rá olyan programot amihez semmi kedve nincs, jól érezte magát, és ezért végtelenül hálás, a maga szerény módján.
Te meg itt féltékenykedsz hogy ő "ott nőket is zavartalanul tudna nézegetni". Hogy nem szakad rád az ég!

Lorrh 2023.01.19. 15:17:03

@body_andras: "Hogy nem szakad rád az ég! "
hámmondom hogy ez egész poszt nyers színtiszta triggerés csak.

antisocialnetworkagain 2023.01.19. 17:50:19

Ilyen az AI is tud írni. Kipróbáltam működik. Akit érdekel keressen rá, hol lehet kipróbálni. És jobb is mint ezek a kamuk.

Lorrh 2023.01.19. 18:32:39

@antisocialnetworkagain: ez itt akkor volt jóvilág amikor még facebookkal lehetett kommentelni és volt pár jó arc, akik tolták a poénokat. aztán ők eltüntek, pedig volt köztük csomó nagyonjó csaj is.

MittuDomain 2023.01.19. 18:34:40

Nyilván ez az egész egy ordas nagy kamu.
Meg lehetne fejelni még azzal hogy az aktuális "poszter" leereszkedne néha hozzánk, de hát azzal csak a meló van.

God Harald 2023.01.19. 20:43:33

@Lorrh: az a baj, hogy a régi jó dolgokból nem maradt már semmi!:)))

Lorrh 2023.01.19. 21:41:22

@God Harald: ferencjóska alatt még jó volt minden.

God Harald 2023.01.19. 21:57:26

@Lorrh: akkor még igen! Emlékszem, szép idők voltak azok…

Bandibacsi34 2023.01.20. 06:15:05

"Állandóan ezen a női hipergámián tud pörögni - nyilván ez triggereli a kommentelőket.
Csak már baromi unalmas."
Nyilvan mindig a problema triggereli az embereket. Ez a kapitalizmus motorja is: beltörödés helyett megoldasi javaslatok(vegyek ezt azt amazt, utazzatok el stb stb.). "De nem akarom később megbánni, hogy sosem éltem meg az igazi és mély, egy számomra érzelmileg kielégítő szerelmet." Ezt már 14-22 kozott meg kellett volna elni, utana meg felnöni!!

Almandin 2023.01.20. 13:42:52

Itt két dolog van, az egyik probléma, a másik nem. A probléma az, hogy a férfi valóban kezd nagyon eltávolodni a nőtől. A nő szereti őt, de a férfi szimplán csak megunta. A férfi zárkózott típus, de ezen felül valami gondja van az érzelmek kifejezésével is. Ha vége lesz a kapcsolatnak, valószínűleg a férfi teljes érzelmi eltávolodása miatt lesz vége. Ami nem probléma az az, hogy az érzelmek lecsillapodtak. Lángolni egy életen át nem lehet senki iránt. Ezzel számolni kell, aki ezt nem képes elfogadni, az nem alkalmas hosszú vagy élethosszig tartó kapcsolatra. Az valóban szomorú érzés, ha valaki nem tapasztalta meg a beteljesedett nagy szerelmet életében, de ez a szerencsén múlik. Az élet nem kívánságműsor, sajnos nem mindenkinek jön össze olyan kapcsolat, amilyet igazán szeretett volna.
A mai ember mindent akar. Életre szóló lángolást, tökéletes közeli partnert, problémamentes kapcsolatot. Ez sajnos nem jöhet össze, ez lehetetlen. Elégedettebb lehet az ember, ha a mércéje nincs az egekben.

Almandin 2023.01.20. 13:55:30

@Bandibacsi34: Az igazi mély szerelem nem életkorfüggő. Valóban azok a legszerencsésebb emberek, akik ezt megtalálják az életben és ez nem keverendő össze a felszínes, ösztönalapú lángolással. Az az igazi mély szerelem, ami a lángoló fázis után egy mély szeretetbe képes átmenni. Ez 50 évesen is megtörténhet az emberrel, nemcsak a fiatalok kiváltsága. Azonban csak kevés emberrel történik meg. A többség is élhet jó kapcsolatban, kompromisszumokkal. Ha valaki felismeri, hogy nem korlátlanok a lehetőségei, könnyebben megállapodhat és viszonylag elégedett életet élhet.
Amit a kapitalizmusról írsz, az igaz. A fogyasztói társadalom logikája az állandó elégedetlenség szítása, hogy az emberek még többet fogyasszanak, mert az jó a kapitalista gazdaságnak és a szolgáltatások nyújtóinak, a termékek gyártóinak. Viszont ez a szemlélet beivódik az emberekbe és megmérgezi a magánéletüket is, mert oda is begyűrűzik ez a mentalitás.

Bandibacsi34 2023.01.20. 17:26:11

24.hu/elet-stilus/2023/01/17/eljatszott-emberrablas-ferfi-baratno-szereto-szilveszter-ujev-ausztralia/

Eljátszotta az elrablását, hogy a barátnője helyett a szeretőjével szilveszterezhessen

Bandibacsi34 2023.01.20. 17:31:45

@Almandin: Szerintem, ahogy leirtad itt is mindent akarnak az emberek pedig valamirol le kell mondani, es az attol fugg mik a kepessegek es mik a preferenciak. Peldaul gazdag akar lenni valaki es le kell mondani akart 10 evre is a lazitasrol, szorakozasrol, normalis eletrol stb stb. A "szerelem" az egy instabil dolog, a legtobb ember meghazasodik es gyereket csinal, mielott kifutna az idobol es ez igy helyes! Szerelem meg vagy lesz vagy nem lesz, de arra varni az infantilis, sajnos es 47+ eves no el is talalkoztam(kulfoldon)aki meg mindig a szerelemre var(se gyerek, se lakas csak mamahotel Bulgariaban). Nem akartam mondani, hogy ebredjen fel, mert az ilyen tipus az önmaganak is fel bevallani a dolgokat.

Almandin 2023.01.20. 19:14:24

@Bandibacsi34: A realitásérzék ma nagyon sok emberből hiányzik. Ennek a nevelési stílus is az oka, lehet látni, hogy a 40-50 feletti embereknél még több olyan ember van, aki jobban a földön jár és képes kompromisszumra. A fiatal, főleg 30 alatti korosztály a liberális, elkényeztető nevelés áldozata. A szüleik tejben-vajban fürösztötték őket, semmit se tiltottak és emiatt a valóságérzékelésük eltorzult. A fogyasztói társadalom is azt harsogja a fülükbe, hogy a lehetőségeik korlátlanok, akármi lehet belőlük. Sok 20 éves alsó középosztálybeli fiatal azt hiszi, hogy csak rajta múlik és lehet belőle miniszterelnök, világszerte ismert színész, gazdag bankvezér, stb. Pedig erre minimális az esélye, a társadalom és a gazdaság szabályai is azt mutatják, hogy a többség kispolgár marad, ez az élet rendje. Ha valaki ezt el képes fogadni, akkor többé-kevésbé elégedetten élhet, lehet boldog családja, érdekes hobbijai. Ha viszont nem képes, akkor vagy elégedetlen, boldogtalan személy lesz, vagy rosszabb esetben gátlástalan, törtető valaki, aki viszi ugyan valamire, de tisztességtelen úton.
A szerelemre várni jó dolog, csak itt is a földön kellene maradni. Lehet, hogy nem a falrengető, nagy szerelem fog megérkezni, hanem egy kisebb erejű, de szép szerelem, amire lehet alapozni. Másrészt azért ha valaki nem találja meg a "Nagy Szerelmet" kb. 25 éves koráig, érdemes kompromisszumokat kötni, különben egyedül marad. Nagyon kevés ember találja meg a Nagy Őt, akire mindig is vágyott. Ez létezik, de nagyon ritka és ha mindenki ezt várta volna meg, nemcsak kihalt volna az emberiség, hanem az emberek többsége szűzen halt volna meg.
süti beállítások módosítása