Érdemes egy kapcsolatot intimitás nélkül folytatni?

2022. december 13. 07:27 - csajokespasik

       

               A szexuális résztől eltekintve minden másban mintapárnak számít a szóban forgó páros: hasonló ízlés, humor és világlátás. Posztolónknak nincs olyan elviselhetetlenül nagy szexuális étvágya, és úgy véli, hogy heti 1-2 alkalomnak nem kéne megterhelőnek lennie egy 28 éves nő számára.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Szerintetek hogyan lehet folytatni egy olyan kapcsolatot, ahol a másiknak már nincs igénye szexre, vagy jóval kevesebbre, mint addig? A barátnőm 28 éves, tehát még nincs az, hogy érdektelen lenne neki. Már együtt aludni sem akar, pedig nem lakunk együtt, néha eljön hozzám, és akkor vagy ott alszik külön, vagy hazamegy. Lehetséges egy kapcsolatot szexualitás nélkül folytatni? Hiszek a kivárásban és nem is akarnék most újra belevágni egy ismerkedésbe, hogy gyorsan legyen valaki más, mert mindezek ellenére, ennyire még senkivel sem voltam összhangban.        

       

               Minden másban mintapárnak számítunk, mások szerint is. Hasonló ízlés, humor és világlátás. A szex rész is csak nem rég lett problémás neki. Nekem sincs olyan elviselhetetlenül nagy szexuális étvágyam, de azért heti 1-2 alkalomnak nem kéne megterhelőnek lennie. Nyíltan elmondjam neki, hogyan érzek, hogy tudassam vele, mire számíthat? És ha ő ezután is úgy dönt, hogy velem akar lenni, akkor neki kéne nyitnia. Azt ő is tudja, hogy nem csak szórakozom vele, számon kérhető vagyok bármiről, nincsenek titkaim, nem követelőzöm, hogy magyarázza meg, miért van az, hogy X napon találkozik velem, Y nap meg miért nem?
És még vannak újonnan jelentkező dolgai: Sosem nézem, mennyit költök a másikra, ünnepekkor sem: bemegyek a boltba, meglátok valamit és ha úgy vélem, ez tökéletes, megveszem, ha észszerű áron van. Ő viszont elmesélte most, hogy a volt pasija számon tartotta, mennyit költött rá, majdhogynem fillérre pontosan, talán le is írta, nem csak fejben maradt meg, mert a szakításra tartogatta a végösszeget. Nem tudom, miért mesélte el, nem vagyok ilyen.          

 

 

39 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6318001000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vanderkaay 2022.12.13. 10:21:58

Meglátásoddal ellentétben a szex mennyisége továbbra is változatlan, csak nem veled csinálja hanem a Jenővel aki azonban vagy nős vagy nem akar elköteleződni. Ezért megkapod tőle a lehetőséget hogy továbbra is költsél rá. Részemről teljesen egyetértek azzal a megállapítással hogy mintapár vagytok. További sok boldogságot kívánok.

Lorrh 2022.12.13. 10:36:59

@vanderkaay: ti ebben a macsószédülésben megfáradt nagymegmondók teljesen egysíkuan gondolkodtok: egy nőnek m-i-n-d-i-g nagy a szexuális étvágya és ha nem az aktuális pasival akkor meg fűvel fával csinálják.
Mennyire kis férfi buborékban ragadt egybites gondolkodás.

Chendrys19 2022.12.13. 10:40:43

@Lorrh: Talán van némi tapasztalati alapja annak a "kis férfi buborékban ragadt egybites gondolkodás"-nak...

Sztravinszka 2022.12.13. 10:47:14

Amit a volt pasija csinálf vele, amikor a végén benyújtotta a részletező számlát, az kábé egy traumatikus élmény a geciség mibenlétéről. Csoda, hogy belevágott egy új kapcsolatba, viszont nem csoda, hogy lesérült a csaj, és nem megy valami, veled történetesen a szex. Erről beszélj vele, hátha elmondja, mi van. Amúgy lapát és pszichológus.

God Harald 2022.12.13. 11:22:26

@Chendrys19: tapasztalata mindenkinek azzal az 1-100-500 nővel van, akikkel kapcsolata (vagy “kapcsolata”) volt. Az sem mindegy, hogy ezek milyen kategória: tetovált szemöldökű, ribancrendszámos, csalánszopkodó szájú picsa vagy nő.

Sadist 2022.12.13. 11:29:44

"Szerintetek hogyan lehet folytatni egy olyan kapcsolatot, ahol a másiknak már nincs igénye szexre, vagy jóval kevesebbre, mint addig?"

Sehogy. Instant lapát!

"Hiszek a kivárásban és nem is akarnék most újra belevágni egy ismerkedésbe"

A Mikulásban és húsvéti nyusziban is hiszel?

"A szex rész is csak nem rég lett problémás neki. Nekem sincs olyan elviselhetetlenül nagy szexuális étvágyam, de azért heti 1-2 alkalomnak nem kéne megterhelőnek lennie. Nyíltan elmondjam neki, hogyan érzek, hogy tudassam vele, mire számíthat?"

Muhahahahahaha :D Pajti, ha nem tűnt volna fel, itt most te vagy szopóágon, téged kellene felhomályosítania neki, hogy mire számíts. Ő viszont nyilvánvalóan nem fogja ezt megtenni, de szerencsére itt vagyunk mi, hogy elmondjuk a kellemetlen igazságot: te vagy a fogalmatlan, felhőztetett béta. Az, hogy idáig volt rendszeres szex, csupán a beetetési időszak volt.

"Azt ő is tudja, hogy nem csak szórakozom vele, számon kérhető vagyok bármiről, nincsenek titkaim, nem követelőzöm, hogy magyarázza meg, miért van az, hogy X napon találkozik velem, Y nap meg miért nem?"

Ezért vagy tökéletes béta a számára, akivel majd elveteti magát, ha megunta a körhintán pörgést.

"Ő viszont elmesélte most, hogy a volt pasija számon tartotta, mennyit költött rá, majdhogynem fillérre pontosan, talán le is írta, nem csak fejben maradt meg, mert a szakításra tartogatta a végösszeget. Nem tudom, miért mesélte el, nem vagyok ilyen."

Azért mesélte el, mert te nem vagy ilyen és azt akarja, hogy ez így is maradjon.

Lorrh 2022.12.13. 11:33:28

@Sztravinszka: traumatikus élmény?
nem az van az emancipációs feminista vonalon, hogy a nő önállóan is megáll a lábán, meg egyenlő béreket... de azért az ingyen ajándékokat elfogadja??? érzed a durva kettősmércét? Én igen!

Sztravinszka 2022.12.13. 12:09:45

@Lorrh:
Hát, én nem érzek semmit. Mondjuk picit éhes vagyok már, azt érzem.
A többit a feminista havernőiddel tisztázd.

Real_Time 2022.12.13. 12:51:08

@Sztravinszka: Meglepődtem volna ha a pszichológus kimarad :D Ha tényleg lehet pofázással csodát tenni akkor küldjetek be párat a parlamentbe is. Ott a pofázás már most is megvan, de a csodák hiányoznak.

Sztravinszka 2022.12.13. 13:15:25

@Real_Time:
Feministák, politikusok... még valami?
Klímaváltozás esetleg, az aszexuálus főhősnő kapcsán? :D

Lorrh 2022.12.13. 13:20:51

@Sztravinszka: te használtad a "traumatikus élményt" annak kapcsán hogy végre a körmére néztek egy aranyásónak.
Rosszul használtad.

Sztravinszka 2022.12.13. 13:28:35

@Sztravinszka:
Nekem tényleg nem jön le, hogy aranyásó. Nem ismerek ilyeneket közelről, szóval benne van, hogy ezt-azt benézek. Vagy máshogy értelmezek posztokat.

Sztravinszka 2022.12.13. 13:29:59

@Lorrh:
Aranyásóra nem kötelező költeni, de aki költ, az meg is érdemli, ha lenyúlják.

body_andras 2022.12.13. 13:44:37

Van egy jó meg egy rossz hírem.
A rossz hír az hogy a csaj félrekúr.
A jó hír az, hogy egész stabil lábakon vészeled át a gazdasági válságot és jól élsz. Ezért nem ghostolt még a hölgy.

body_andras 2022.12.13. 13:47:07

@God Harald: csalánszopkodó szájú XD
kész, végem van.

Lorrh 2022.12.13. 14:53:41

@Sztravinszka: megérdemli?
Minek ment oda, ugye?
Ez ilyen áldozathibáztatás. Elbuktál a woke teszten ám! :-)

Sztravinszka 2022.12.13. 15:31:42

@Lorrh:
A jó minőségű áruért mindig is többet kellett fizetni, mint az átlagosért. Ha egy pasi húspiacon érzi magát, akkor az alapszabályt nem ismerni az csakis az ő hibája.

Lorrh 2022.12.13. 16:19:18

@Sztravinszka: mondjuk ebben van valami...

body_andras 2022.12.13. 18:18:08

@Sztravinszka: @Lorrh: Szervából két magas labda, Sztravinál sikerült a lecsapás.
Miattatok járok ide olvasgatni, csillagos ötös.

God Harald 2022.12.13. 18:58:47

@body_andras: valahol olvastam, hogy csalánszopkodó verseny győztese:)

autobuzi 2022.12.13. 19:24:45

A "Csajok és Pasik" egy nagy átverés oldal. Az oldaluk áltetszéseket generál és jó nagy összegért a hazugságot megmutatja.

csokialagut1 2022.12.13. 19:27:31

Instant lapát. Ne legyél hülye!

Real_Time 2022.12.13. 20:33:13

@autobuzi: Ahogyan a többi is, nincs új a nap alatt.

bordon 2022.12.14. 05:37:39

Lemegy kutyába a papucs pasi, megvesz bármit a nőnek, számonkérhető (mintha ez valami előny lenne), nincsenek titkai (tehát egyszerű, mint a faék). Unalmas kispolgár a posztoló, de elvárná, hogy nedvesedjen érte a nő.

Ha kevés a szex, akkor nem könyörögni kell több szexért, hanem amikor nagy ritkán szexre kerül a sor, akkor úgy szétkúrni a nőt, hogy azt se tudja hol van. Aztán beújítani egy másikat, lehetőleg a háta mögött. Liánozni nem csak a nőknek szabad, férfiak is rászoktatnának arra, hogy csak akkor lépnek ki a kapcsolatból, ha már megvan az új nő. Addig ha ritkán is van szex, azt úgy kell tolnia a posztolónak, hogy a nője füle kettéálljon. Ugyanis ez a kapcsolat ennél már csak langyosabb lesz, majd kihűl. Az, hogy azonos a világlátás, ízlés, az nem fog segíteni a szex részén. Lehet találni olyat, akivel ugyanígy kijön az ember, de még a szex is jö vele és van rá igény is.

@Sztravinszka:
Ilyen aszexuális, frigid nőre költeni hülyeség. Az exről panaszkodva a nő tudtára adta a pasinak, hogy az elvárása az, hogy költsenek rá, legyen a segge alá pakolva minden. Közben szex meg nincs. Lehet, hogy az exének volt igaza?

A csajnak kényelmes, hogy van egy nagyvonalú, pénzt költeni nem félő faszija, akit be lehet idomítani arra, hogy egyre kevesebb a szex.

Javaslom kezdje el a posztoló összeírni, hogy mit mennyiért vett a frigid picsának. Szakításkor be lehet nyújtani a számlát.
Nem tudom miért hiszi a posztoló, hogy a nője exének nem volt igaza és minden úgy van, ahogy a kisasszony előadta neki.
Lehet, hogy ha a posztoló leülne a nő exével egy sör mellé, akkor olyan dolgokat mesélne az ex, hogy megvilágosodna a posztoló.

antisocialnetwork 2022.12.14. 06:22:58

Jön a Szeretet Ünnepe, van 13. havi nyugdíj, nyugdíj emelés, ez a fsz meg itt sír, h nem qr a nője vele. Húzzon a gcibe, keressen mást.Idióta barma.Nem sírni kell, hanem cselekedni blfsz.

bordon 2022.12.14. 07:30:07

@antisocialnetwork: De a csaj engedi, sőt elvárja, hogy a papucs faszi költsön rá, az meg még büszke is arra, hogy ugyan szexuálisan már semmibe nem nézi a nője, de elfogadja az ajándékokat tőle.
Ugyanazt kell tenni, mint amit a nő ex-pasija tett. Valószínűleg ott is hasonló módon csődölt be a kapcsolat a csaj frigiditása miatt.

Real_Time 2022.12.14. 09:25:43

@antisocialnetwork: Nemzetközi elnevezése a Simp, magyarul simán csak balfasz.

Andy73 2022.12.14. 10:32:29

Az őszinteség alapvető fontosságú. Vele kell megbeszélned a problémákat. Egy házasságban is vannak olyan időszakok, amikor ritkább a szex, például amikor jönnek a gyerekek, vagy esetleg utazások, kényszerű távollét idején. Addig azonban el is kell jutni. Persze bármely kapcsolatban csökkenhet idővel az intenzitás, sokaknál már az is eredmény, ha rájönnek, hogy nemcsak a szex köti össze őket, hanem egyébként is illenek egymáshoz, ahogy talán ti is. Az viszont egy dolog, ha csökken az intimitás, az már teljesen más, ha gyakorlatilag megszűnik, még mielőtt komolyra fordulna a dolog...

Sztravinszka 2022.12.14. 10:58:20

@Andy73:
Ó de kis édibédi vagy, nem mered leírni, hogy instant lapát. Inkább kipontozod...

Andy73 2022.12.14. 11:13:23

@Sztravinszka: azért még megkerdezhetne tőle, hogy mi a probléma...

God Harald 2022.12.14. 14:57:37

@body_andras: ma bementem a városba délben. Alkoholt fogyasztottam, rövidszoknyás lányokat láttam. Ne tudd meg mi van itt! Ez egy bűnös hely, ez egy bűnös város!

Sadist 2022.12.14. 15:21:07

@autobuzi: "A "Csajok és Pasik" egy nagy átverés oldal. Az oldaluk áltetszéseket generál és jó nagy összegért a hazugságot megmutatja."

Mint minden "társkereső" oldal és alkalmazás. Máskülönben hogy lehetne egy fillért is kisajtolni abból a 99%-nyi férfiből, akik iránt nincs semmi érdeklődés?

body_andras 2022.12.14. 15:49:06

@Sadist: azért vannak igazi női profilok is, ők azok a tenyeres-talpas ötvenéves behemótok, akik néha bejelölik hogy kedvelnek.
(a fullos gádzsik meg inkább nem, de ha igen, akkor fél perc múlva jön egy helló miszter google fordítós üzenet amivel a whatsappjára akar édesgetni :) )

_Amatőr_ 2022.12.14. 16:20:36

@body_andras: Meg lehet ismerkedni fullos csajokkal is a neten, bár tény, hogy évről évre nehezebb.

Mostanában például nagy divat, hogy a jó nők követők gyűjtésére használják az online társkeresőket, amit aztán reklám szerződés formájában pénzre váltanak.

Lorrh 2022.12.14. 17:13:46

@_Amatőr_: nahát! Szodoma és gonnorea

God Harald 2022.12.14. 18:21:27

@Lorrh: az a baj, hogy a régi jó dolgokból nem maradt már semmi!

Real_Time 2022.12.14. 21:26:32

@Sadist: De továbbra sincs semmilyen férfiakat érintő nemi diszkrimináció persze. Csak úgy az élet minden területén...
süti beállítások módosítása