Mágikus intimplasztika házilag

2019. március 14. 07:10 - csajokespasik

Levélírónk mostanában rendszeresen bevonzza az ezotéria-bolond nőket, akik kártyán vetik ki neki azt, amit magától is közölne, és ha nem állnak jól a csillagok, még a randit is lemondják. Az egyik hölgy büszkén elmesélte, hogy neki nincsenek anyagi gondjai, majd szép lassan kiderült, hogy az égiek helyett pusztán csak a szüleinek tartozik köszönettel.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ahogy ismerkedem, egyre többet futok bele olyan típusú nőkbe, akik ezo-őrültek... Bár ha így túlzás, akkor fogalmazzunk úgy, hogy érdeklődnek a parapszichológia, a karma, az okkultizmus, a kártyavetés, az asztrológia, meg ilyenek iránt. Ami nem zavar egészen addig, amíg el nem kérik a születési dátumom, majd varázsolnak valamit, és kijön, hogy nem illünk össze, és az alapján mond le találkozót.

Egy csaj... - hát „csaj” 42 éves, inkább a „nő” illik már ilyenkor...- kártyán vetette ki magának, hogy mivel foglalkozom, és igazolta, hogy nem hazudtam, mert kb. kiadta a kártya is a területet... Kati az agykontrollra esküszik, (meg mondott még valamit, amibe belekezdett épp, hogy teljes értékű boszika lehessen...idegen szó, ami ma divatos a bosziképzőkben, de elfelejtettem már).

Azt mondta az egyik, hogy ne szedjek gyógyszert semmire se. Nem szedek semmit. „- Jó, de később se”. És gyógynövényeket ajánlott a nem létező, de majdani problémáimra.

Én szeretek olyan témákról is beszélgetni, ami nem tartozik a boszivilág gyűjtőfogalmai közé. Az ezó is érdekes, de engem hosszútávon nem köt le. Beszélgetek róla, de nem három órán át. Biztos van olyan része, aminek van valóságalapja, és hasznos, de amikor azt mondja kijelentés szinten, hogy ő „bevonzza” a rossz dolgokat - legszívesebben azt mondtam volna, ne legyen már ilyen egyszerű. Tehát akit baleset ér, vagy épp rákos lesz, vagy mélyszegénységbe született, vagy elvitte a svájci frank a házát, vagy meghalt a gyereke, az azért van, mert csúnyán bevonzotta? ?

A másik meg a Pozitív Gondolkodás... én hiába gondolkodom állatira pozitívan, ugyanúgy marad körülöttem a világban az igazságtalanság meg az összetűzések. Ez az irányzat is önámításnak meg egy helyben forgásnak tűnik számomra.

Kedvencem azt mondja, hogy fontos előre vizualizálni a célt, és az magától megvalósul. (Írjon már valaki, akinek ez bejött! Komolyan érdekelne egy valós visszaigazolás ezzel kapcsolatban). Mi sem egyszerűbb: elképzelem és hopp! Ott van...! Dicsekszik, hogy nincsenek anyagi problémái, de kiderült, hogy az anyagi körülményeit nem fényfókuszálással teremtette egymaga, nem bevonzotta, nem varázsamulett hozta, hanem a szülei teremtették meg neki. És erre rettenetesen büszke.

Amikor kicsit cinikus meg szkeptikus voltam, azt mondta: „Jaj, olyan buta vagy!” – De tényleg én vagyok a buta? Sok minden kiderül abból, hogy a másik hogyan gondolkodik, miben hisz, és ha az élet minden területén ezóra épít, hát... Valakinek bejön ez?

A haverjaim közt ezt a rétegesen terjedő divathóbortot nem tapasztaltam. Miért van az, hogy főleg a nők fogékonyak a mágikus cuccokra? Ez valami mentális kapaszkodó nekik bizonyos kor felett, amiből Erőt lehet meríteni...? Ahogy egyik haverom találóan és tömören megfogalmazta: „intimplasztika házilag”. : D Ebben valahol már könnyebb hinnem.

 
Szólj hozzá!
Címkék: pénz randi pszicho

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6914687454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása