Már a megbízhatónak tűnő lányok sem megbízhatóak

2019. március 25. 07:53 - csajokespasik

„Többnyire mindig a pasik a szemetek, a női észjárásról meg nagy hallgatás van, mert ők a gyengébbik nem, akik néha „elgyengülnek” valaki más ágyában” - Egy megcsalásból lábadozva a férfiember gyakran magában keresi a válaszokat, ha a másik féltől nem kap. A megcsalásnál egyik nemnél sincs elnézés, mert ebben a helyzetben egyik sem különb a másiknál, nincs enyhítő körülmény.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Nem megy könnyen az elengedés... Tudom, hogy nem lehet megkülönböztetni a megbízható embereket a megbízhatatlanoktól, de igyekszem mindig úgy ismerkedni, hogy jól válasszak. Átlagos vagyok, hát átlagos barátnőt is szeretnék. Volt is egy nagyon kedves lány, akivel majdnem egy évig együtt voltam. Ki nem néztem volna belőle, hogy sunyi módon képes a félrelépésre, ráadásul olyan nevetséges körülmények között, s még nevetségesebb magyarázattal, mint ahogy történt. Ha egy ribancos nővel ismerkedik az ember, kb. tudja, mire készüljön, de én pont ebbe a csoportba nem akartam soha belépni. Nem akartam idetartozni, így alakult.

Amikor kiderült, sok mindent összehordott, mentegette magát. Állítólag elgyengült egy szolid összejövetelen. Az is kérdés, hogy én akkor miért nem voltam ott, de ez már mellékes. Nem értem, miért tette ezt, nem hanyagoltam el, jól megvoltunk. Nos, akivel „elgyengült”, azzal a mai napig együtt van... Persze nincs garancia és nincs olyan, hogy kijelenthető legyen: csak tisztességes lányok érdekelnek. Mert melyik vallja magát az ellenkezőjének?

Nem örökké tartó szerelmet akartam, valahol úgyis elromlik, ellaposodik majd, csak legalább annyít, hogy ne ilyen aljasul érjen véget... Aki elsőre tisztességesnek, megbízhatónak tűnik, az csak egy dolog, amit elhiszel. Vagy bízom a ráérzésemben (nekem ez nem mindig működik). Ha nem jön össze azzal a csávóval, talán – de csak talán - még vissza is fogadtam volna, megbocsátással. Ha egyszeri alkalom. De nem úgy tűnt. Az emlékét nehezen engedem el, jól megvoltunk, nagyon sok közös érdeklődésünk volt.

Többnyire mindig a pasik a szemetek, a női észjárásról meg nagy hallgatás van, mert ők a gyengébbik nem, akik néha „elgyengülnek” valaki más ágyában. A megcsalásnál egyik nemnél sincs elnézés, mert ebben a helyzetben egyik sem különb a másiknál, nincs enyhítő körülmény. Még azt se mondhatnám, hogy korfüggő, mert amit egy 20 éves lazán megtesz, azt ma már egy 40es is simán.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5814714555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása