Szűkített fekete nadrág, fekete bokacipő

2019. április 09. 07:48 - csajokespasik

„Nem kell mindig, akár öregkorunkban is, megtalálni az IGAZIT, elég egy kis reménysugár, hogy minden este vele feküdjünk le, vele ébredjünk” - Egy fogászati rendelő várójában sok minden történhet, akár még szexuális fantáziák forrásává is válhat. Egy nőt keresünk, alapos személyleírás mellékelve.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kb. másfél hónapja egy fogászati rendelő várójában történt: várakozás közben akadt meg a szemem egy srévizavén szemben ülő hölgyön. Disztingvált megjelenés, diszkrét viselkedés, férfitárssal (későbbi feltételezésem szerint tán fiával) voltak együtt, bizalmas, nem túl bizalmas testi, illetve verbális érintkezésből következtethetően, sallang nélküli, elegáns öltözék, hivalkodás-mentes megjelenés, választékos öltözködés. Nyakában -nem ismervén ilyeneket, nem tudom, hogy kellene hívnom: egy nyakdísz. Először ezt kezdtem nézegetni, magyarázni magamnak, miből is lehet, ez is hivalkodás mentes. Derékszögű dekoltázs, épp annyit mutat a szép nyakból, amennyi kedvesen felhívja magára a figyelmet, keresztmintás felső, csuklón, ujjakon semmi ékszer, attraktív kezek, ujjak.

Hosszú szárú, szűkített fekete nadrág, fekete bokacipő.  Mondandóját feltűnés nélkül, de takarva, társához halkan, diszkréten közli. Behívják, sajnos a nevét nem értettem, injekciót kap foghúzáshoz, azután kijön, kisvártatva előveszi szájfényét, kissé viccesre sikerül a mozdulat, vidáman közli társával, félresikerült a zsibbadás miatt, máshova is kente a szájfényt. Néha észreveszi, hogy kezdem kissé feltűnően figyelni, regisztrálja, nem ugrik el előle, nem bátorít. Elmennek.

Hazaérve kezd bennem dolgozni valami, egy-másfél hétig kisfiús, 12 éves kiskamaszos beindulással valamiféle eszméletlen érzelmi Niagara-vízesés dübörög bennem, majd egyik pillanatról a másikra -tudatosulván, többé úgysem láthatom, elég ebből, el is múlik- csendesül minden. De! Nyomozni kezdek, hátra ráakadok. Remény vagy csüggedés. Mindezt azért csak, mert 72 éves vagyok, ő, pillanatnyilag is a NAGY Ő (ennyire idealisztikus, romantikus, kisgyerekes, nosztalgikus vagyok) sem sokkal fiatalabb. Keresem, bóklászok ide-oda, hátha beleakadok, hátha észreveszi (hogy miből?) hogy keresem, de nekem fogódzkodó, 32 év házasság után, remény. Csak azért mondom, nem kell mindig, akár öregkorunkban is, megtalálni az IGAZIT, elég egy kis reménysugár, hogy minden este vele feküdjünk le, vele ébredjünk. Mondjátok meg, javíthatatlan hülye vagyok? Toljanak ki tepsiben csak így?

 
117 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1714749879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.04.09. 09:14:32

@EGY a Queen: amúgy ez megint érdekes kérdés szintelméletileg. Biztos láttatok már reakciókat idősebb nőktől, amikor korban hozzájuk közel állót lekoptatnak, amikor az közeledik. Lealázzák/elhajtják őket a faszba. Ellenben ott van egy haverom, aki gázszerelő, és rendszeresen, akinek első szóra engedik megdugni magukat fizetés helyett, vadidegenként.

Szóval ez, hogy egy nő inkább lesz egy alfa sokadrangú partnere, mint egy balfasz elsőrangú szerelme, életkor független. Én is ismerek olyan bőven 50+ nőt, akit bevállalnék kíváncsiságból, nem kellene sokat kérlelni.

Azért eszméletlen, h egy ma 60 körüli jó nőnek mennyi ilyen kis mocskos titka lehet. Na de mire a mai 30asok oda jutnak, az sem semmi. :)

Zsivány Kettő 2019.04.09. 09:18:54

@Captain Admin: baszki, egy top pali 70 évesen sem lesz annyira szánalmas balfasz hogy kurvázzon. Ahogy olvasom jó dumád van, határozott vagy, kemény és humoros! Fentebb írod hogy zsé is van rendesen. 70 évesen ha beülsz az X6-ba, szerinted a szánalmas harmincas picsák nem nedvesednek be tőled?!

2019.04.09. 09:33:22

@Zsivány Kettő:Poszter minden, csak nem top pali. Egy top pali 70 éves korára már számára teljesen értéktelen lesz a nő, mivel megdugott 2500-at az utóbbi évtizedekben. Aki ilyet ismerek az mind a saját faszságaival van elfoglalva. Vadásznak stb. Minek alázza magát impotensként?

Amúgy, ismerősi körben van egy 65 körüli pali, aki 10 éve ugrott ki anyagilag csak. Azóta folyamatosan szórakozóhelyeken hajtja a nőket, full ősz a pali, virítja a lét mint állat és ha hiszed ha nem, egy 17 éves, bőven átlag+ kiscsajjal él együtt már majd két éve.

Ezért nem értek sokakat, h miért hajtják szét magukat 40 éves korukra. Ha egészség van, minden van. A mai világban férfiként még bőven 50 fölött is kurvajó lehetőségek vannak társkeresés szempontjából. Persze nem fogatlanul, elhízva, sérvekkel, magas vérnyomással, impotensen, igénytelenül.

Érdemes fb posztok alatt nézelődni, amiben idős férfi modell szerepel, hogy mennyi fiatal nő/csaj kommenteli a "hmm, nem csúnya a bácsi" megjegyzéseket. Ha ezeknek csak
10%-a szopná le élőben is, az sem kevés.

2019.04.09. 10:11:44

@Captain Admin: Marhára nem érdekelnek, mire gerjed egy 50+ nő. De sejtem mire hajtanak...nn most 30+-ként teljesen rákattantam a 18-20 körüli korosztályra.

PPK™ 2019.04.09. 10:36:28

@Yotengri: "de egész nap itt koptatja a billentyűzetet.
A májerek kinn járnak az Életben, nem itt"

Ezt a bődületes nagy faszságot már tegnap is olvastam valami másik madártól itt. Az megvan, hogy 2019-et írunk, és gyakorlatilag már csak a Pál-völgyi-cseppkőbarlang legeldugottabb zugából nem tudsz ideírni? Azon kívül mindenhonnan és mindennel, ahonnan és amivel csak akarsz, legyen az tablet, telefon, apámfasza. Tehát a kettő nem zárja ki egymást és már régen nincs billentyűzethez kötve sem.

Én is írtam már ide a senki földjéről medvék, hódok, madárpókok, pandák, ámbráscetek, fókák, valamint egy joint és egy ribanc társaságában, mindezt egyszerre.

De azé' köszi, hogy benéztél. Gyere máskor is, szeretünk nevetgélni.

Zsivány Kettő 2019.04.09. 10:42:31

@Yotengri: szerintem csak irigy vagy rá. Mert gazdag és sikeres alfa! Te meg nyilván béta balfasz vagy és nem jut neked feszes 17 éves csaj! Na és ha itt lóg, egyetemi oktatók egy jó része is kint dolgozott a versenyszférában. Aztán felismerve az igényt, átadják a tudásukat a fiataloknak!

PPK™ 2019.04.09. 10:55:31

@Yotengri: az "A földkerekség legelbaszottabb érvei" listán ősidők óta TOP 3-as az "akiket én ismerek...".

Csak gondoltam szólok ezredjére is.

2019.04.09. 10:56:14

@Yotengri: meló vs sok pénz. Jót nevettem én is. :D

2019.04.09. 10:56:48

@Yotengri: meséld már el, miért kell dolgozni ahhoz, hogy dugni tudj?

2019.04.09. 11:07:22

Felesleges EGY IGAZI nőt keresni. Rengeteg nő az EGY IGAZI arra az időre, amíg megkívánod egy váróban vagy valahol.

A nőket, akikkel lehet élni, jellemez pár dolog, pl. hűség, odaadás, gondoskodás, háziasság. Ilyen nő nem nagyon van fehérben, mert mindenkit elvakít az a sok szar, amit pénzért lehet kapni, és ha odamész egy normál 18 éves nőhöz, hogy te ÉLNI szeretnél vele, kiröhög.

Ezért az ember vagy elmegy a második világba társat keresni, ahol még normálisak a nők, vagy marad nyugaton a nyugati nőkkel, pontosan tudva és értve, hogy rafkós ribanc az összes, akikben nem lehet egy percig sem megbízni.

Ábrándjaink meg ne legyenek az öregkorról, mert a nyugati nők gusztustalanul bánnak az öreg párjaikkal, mikor már szerencsétlen faszi nem tud menekülni, akkor a vénasszony betörleszt minden vélt vagy valós sérelméért, hogy milyen alakkal kellett leélnie az életét...

Zsivány Kettő 2019.04.09. 11:14:47

@Egy se qrva mind kiralylany: ja, elég csak megnézni a lumpen, proli munkanélküli hordákat! Egész nap mást se csinálnak csak basznak.

Sele Burdi 2019.04.09. 11:24:19

@Captain Admin: nekem van 50es baratom, aki tok buszken setalgat, ide-oda beulnek a 22 eves bogyos, szoszi lanyaval. Kozben a sok fasz ugy tekint rajuk, h "nezd mar a ven kujon, micsoda bombazoval..." ;)
Ja es 22 eve egyutt elnek :D

Zsivány Kettő 2019.04.09. 11:28:28

@Torokhang: a fehér nők mind gusztustalanok! Teljesen igazad van

2019.04.09. 11:31:27

@Zsivány Kettő: nem ugyanarra a társadalmi rétegre gondolunk.
Óvoda óta egyik legjobb barátom gyűjti hobbiból Teslákat, Maseratikat, Aston Martinokat.
Másik Sorbonne és Harvard végzettséggel, 12 beszélt nyelvvel csak kedvtelésből projektmanagerkedik.

Bennünk az a közös, hogy 37 évesen függetlenek vagyunk, nem lúzer hétvégi apukák, nem elvált, asszonytartást fizető balfaszok.

2019.04.09. 11:32:26

@Zsivány Kettő: Akkor hozzatok egy széles csipőjű négert kancát magatoknak. Csak azoknak meg a ti méreteitek smafu és a képetekbe röhög :D

Zsivány Kettő 2019.04.09. 11:42:11

@Egy se qrva mind kiralylany: azt hittem, hogy az elit réteg tud emberi nyelven beszélni. Nem ilyen tökig szarosak mint mi. Vagy ez az újgazdag drogdíler réteg?

Zsivány Kettő 2019.04.09. 11:43:01

@Alinda: sárga vékonycsípőjűt!:)))

PPK™ 2019.04.09. 11:44:19

@Egy se qrva mind kiralylany: "nem lúzer hétvégi apukák, nem elvált, asszonytartást fizető balfaszok."

Ha még hozzácsaptad volna a házas, de idegen nőt csak munkahelyen látó, otthon háromhavonta 1 db szánalomszexet kapó férjeket is, nagyjából le is fedted volna az idekommentelő "férfiak" ~98%-át :-)

2019.04.09. 11:44:59

@Zsivány Kettő: ha nem tartozol ebbe a rétegbe, akkor már nem tökmindegy, mit hiszel?

2019.04.09. 11:46:21

@PPK: kösz, csak ismeretlen fogalom a "munkahely" szó

PPK™ 2019.04.09. 11:49:38

@Egy se qrva mind kiralylany: arra én is rákerestem. Mint ahogyan az "srévizavén"-re is. Mondjuk itt már sejtettem, hogy a poszter nem az átlag ideíró halmazból való 8-)

2019.04.09. 11:52:11

@PPK: az Alinda a Téjlor kisasszony lenne?

PPK™ 2019.04.09. 11:55:38

@Egy se qrva mind kiralylany: tuti, hogy nem, Zsanér nem írna olyat, hogy a 18 éves kiscsávókra gerjed.

Ez nem a tanárnő?

2019.04.09. 12:04:54

@PPK: De az vagyok, a tanárnő

2019.04.09. 12:08:02

@PPK: mijen tanárnő? Mit tudsz te, amit én nem? Gyanúsan gúnyos a mosolyod

PPK™ 2019.04.09. 12:10:11

@Egy se qrva mind kiralylany: kibaszott jó a memóriám, ti meg sötétek vagytok baszd meg, mint a fekete paraszt a sakktáblán :D

2019.04.09. 12:13:57

@PPK: jólvanmá baszdmeg, ne fényezd magad. Dagadt a tanárnő, vagy mivan

2019.04.09. 12:31:02

Állítólag a Demcsák totál leépült,amit nem akarok elhinni,de persze alfaözvegyként nem lenne meglepő. Dobjatok már egy friss linket valaki!

DennisVT1 2019.04.09. 12:32:15

@Alinda: Szerencse, h a fiatal fiúk, meg egy 72+ éves duplánaszott testre vágynak:)

2019.04.09. 12:50:42

@Captain Admin: Tavaly volt nyár végén/ősszel főzös-versenyes műsorban a TV2-ön, akkor totál látszott a fején. Még puffadtabb volt a feje. És szerintem volt benne pia a felvételek alatt, amit az összebénázott pl. egy hal felvágásával... Fb oldalára legutóbb feltöltött szelfi alapján most kb. azon a szinten lehet, amikor már nem eszik, csak piál. A puffadt orca és vizenyős piás szem megvan, de az arca úgybehorpadt mint pornós kurvának miközben szívja a f@szt.... ez a stádium kb. az, amikor mindennap ájulásig iszol és másnap nem tudsz felkelni szesz nélkül...

PPK™ 2019.04.09. 13:22:50

@Captain Admin: én a kedvenceden agyaltam, a palácsikon. Hallod, ez szerintem csak csalinak dobta be az eladó verdát. Jön a gyanútlan figura, aki _tényleg_ ki tud csapni az asztalra csípőből ~60 gurigát, azt' má rá is lehet mászni az új gazdatestre.

Lehet, hogy koromsötétek, de erre van eszük az agyafúrt ribancoknak, én mondom neked.

2019.04.09. 13:27:29

@PPK: az túlzás, h a kedvencem, de amíg a demcsák formában volt, addig felváltva kinyaltam volna mindkettőt egyszerre. :)

PPK™ 2019.04.09. 13:37:38

@Alinda: tanítasz 18 éveseket? Ha igen, lesz szertári huncutkodás? Ha igen, akkor több kiscsákóval egyszerre? ;-)

2019.04.09. 13:51:23

@PPK: Általánosban tanítok max 6-7-8. oszt.

2019.04.09. 13:52:33

@Captain Admin: Am. arcra kb. ugyanaz a lófejű karakter mindkettő. Nagyon két hasonló nő külsőre... ez az ideál?

2019.04.09. 13:55:16

@Alinda: telibe. Vékony hosszúkás arc, zsidó orr, sötét haj. :D
Kibaszott érdekes, m 25 éves koromig csak szőke jöhetett szóba.

2019.04.09. 13:57:15

Nemár Papa! 72 évesen nem így él egy meglett ember....amit csinálsz az nöi gondolkodás esszenciája, mikor meglátják az álmaik férfiúját, és elkezd pörögni a hörcsög, hogy minnél jobban belegabalyodjanak a saját maguk által szabadon eresztett érzelmeik fonalába.
Egy két pillanatképet elmentenek az adott fasziról hozzáképzelik a többit, majd el is hitetik magukkal,hogy az így van, vagy lesz, vagy hasonló... függetlenül a valóságtól. Egy meglett, tapasztalt férfi már pontosan tudja, hogy mivel jár, mennyi energiát, idöt, pénzt stbstb...visz el egy ilyen kapcsolat kialakítása, üzemeltetése stbstb....Ez egy eleve vesztes helyzet, ilyenbe egy 72 éves öregember nem megy bele, hacsak nem örök álmodozó, vagy született balfasz.Csaj írta a posztot.....

2019.04.09. 13:57:24

@Captain Admin: nem csúnya típus, sokan oda vannak érte.

PPK™ 2019.04.09. 14:02:56

@Alinda: csak van egy segghülye az osztályban, aki 18 évesen még nyolcadikos... :D

2019.04.09. 14:13:24

@PPK: Nincs ilyen. 16 év a tankötelezettségi kor.

Ha ezt betölti innen mennie kell, az igazgató eltanácsolja.

Ha lenne is max valami nem idén nyáron barnult lenne, az meg kell a ráknak.

2019.04.09. 14:15:48

@Alinda: jócsaly vagy? Lökjed a paramétereidet

2019.04.09. 14:16:16

@Béci_ma_ne_lécci: "72 éves öregember nem megy bele, hacsak nem örök álmodozó, vagy született balfasz.Csaj írta a posztot..... "

Kamu poszt.. én akit ismerek ilyen 70 éveseket, még az okostelefonjukat sem tudják kezelni rendesen, nem még levelet irkálni ide. Másfelől akármennyire iskolázott vagy intelligens is volt korábban, egy összetett mondatot nem tud értelmesen a többsége kinyögni, nem még egy ilyen jól szerkesztett, hasonlatokkal és metaforákkal teli írást...

Rita Vrataski (törölt) 2019.04.09. 14:20:41

Tehát a bácsi lenyomott valakivel 32 évet házasságban. A fogorvosi rendelőben 72 évesen, egy vadidegen, számára csupáncsak kellemes külsejű és viselkedésű nőben pedig azt gondolja, hogy megtalálta az igazit...

PPK™ 2019.04.09. 14:22:08

@Egy se qrva mind kiralylany: akkor enyimé a hullamosó, leosztottuk az árut megin' ;-)

2019.04.09. 14:27:48

@PPK: tiéd a golddigger, nelázadj. Zsófika amúgy sem szakadna le gyönyörű férfiasságomról

2019.04.09. 14:30:05

@Alinda: tantonéni kicsit előítéletes. :)
Az ügyvéd akit eddig megbíztam a dolgaimmal, egy 60+ talpig úriember, és a karaktere kifejezetten vált már előnyömre tárgyaláson (szimpi volt a hasonló korú bírónőnek). Penge az észjárása, hibátlanul fogalmaz, használja a technikai újításokat is.

2019.04.09. 14:30:59

@Egy se qrva mind kiralylany: megint egy dagadtat fogtál ki, sírok bmeg! :D

2019.04.09. 14:34:00

@Rita Vrataski: fejlődsz csajszi. Reggel 8-tól fél 3-ra megértetted a leírtakat. Gyanítom ezt a gyors tanulási készséged hasznosítod pl a szopásban is, ezért sikerült kapcsolatot kialakítanod, amivel tegnap büszkélkedtél. ;)

Egy se qrva mind kiralylany (törölt) 2019.04.09. 14:34:00

@Captain Admin: ja bazdmeg, ezért kuncogott a PPK

PPK™ 2019.04.09. 14:37:05

@Egy se qrva mind kiralylany: :D há' hol a Szikora, mikor a legnagyobb szükségünk lenne rá?! :))

2019.04.09. 14:37:14

@Egy se qrva mind kiralylany: faszságokat nem olvasok. A demcsákot is egy ismerős mondta, de azt hittem szopat, m az a nő mindig patent volt külsőre, hiába, h agyatlan.
A Budai Bernadett is megasszonyosodott pár év alatt, pedig annak is beszürcsöltem volna. Csak a fiatalok maradnak, pedig én megadnám az esélyt 30 fölött is, de látod mi van.

2019.04.09. 14:39:25

@PPK: tényleg ő milyen néven nyomul most?

Egy se qrva mind kiralylany (törölt) 2019.04.09. 14:40:11

@PPK: ja, cserben hagy mindig a hóhányó

PPK™ 2019.04.09. 14:45:49

De baszki akkora aljas genyók vagytok, faszé' dagadtoztok. Nekem is kurva szarul esne, ha... ha... ja, nekem nincs is hibám.

Legyünk már úriemberek, ahogy szoktunk.

Az kurva Isten basszon meg titeket.

2019.04.09. 14:48:15

@Egy se qrva mind kiralylany: Figyelj, nem tudom, hogy az esztétikai minőségromlást a korábbiakhoz viszonyítva hogyan viselném, de hidd el bmeg, hogy van olyan 60 körüli nő a közelemben, akire azt mondom így ruhában, hogy bevállalnám. Igazából sokat gondolkoztam ezen, hogy a nő jó ennyire még most is, vagy bennem változik valami. Öregasszony pornót nem nézek, szóval nagy gond nem lehet.

Viccet félre téve, aki ismerős kezelget ilyeneket, mind csak nagyon jókat mond, de elképzelni sem tudom,h jó lenne. Pedig van összehasonlítási alapjuk, és biztos nem hazudnak, mert folyamatosan csinálják. Nekem egy 43 milf volt a max, de akkor 30 voltam, a nő meg vékony, sportos, feszes testű volt, nem nagyon volt különbség egy 30 körüli csajhoz képest.

Kár,h nincs itt a Réka pl, igazán leírhatná milyen vele a szex, mit mondanak a pasik, miben másabb mint egy fiatallal. :D

Egy se qrva mind kiralylany (törölt) 2019.04.09. 14:54:07

@Captain Admin: te totál abberált beteg állat vagy.... pont a rékát ???
Hogy lehet tiltani itt?

2019.04.09. 14:59:08

@Egy se qrva mind kiralylany: bmeg, most kivel példálóztam volna? Ha az Editet említem felkapja a vizet, oszt eltűnik innen. Így is minden baja van ezzel a komment felülettel, mert nem tudja promózni magát. Az meg gáz lenne, ha csak mi, meg a ritkov-csabi-gál féle buzi tengely maradna. Lépésekkel előre kell gondolkozni, mert nem babra megy a játék. Látod, ha Demcsák is elfogadja az ajánlatom amit először írtam neki iwiwen, nem itt tartana most.

2019.04.09. 15:06:38

@Captain Admin: én nyugdíjazott tanár kollégáim, pedig a fent nevezett egyedek.

2019.04.09. 15:11:06

@Captain Admin: megkérdeztem am. a médiás ismerőst Demcsákról, azt írja, hogy tényleg teljesen zokni. Minden lemond, vagy el sem ment. Ha megjelent sem volt benne köszönet, talaj részeg volt....Most már nem is hívják. Gondolom apad a lóvé, aztán most már nem tellik az 5 ezres palack borra, hanem megissza a 300Ft-osat is.
Budait meg nemrég láttam a TV-ben, van vagy 100kg, alsóhangon.

2019.04.09. 15:12:22

@Captain Admin: Réka, FB-on sem aktív, nekem sem nagyon ír vissza, beteg...

Johny Firpo 2019.04.09. 15:13:16

+1 a nagy orrú, lófejűekre.

2019.04.09. 15:27:22

@Alinda: Na, szomorúan olvasom, mert az említett nők valóban jó nők voltak. Csak azt nem értem, hogy mi a faszért lázadt itt is mindenki, amikor a 30+ nőket mint leértékelt, a piacon értékvesztett áruként emlegetem. Ez a tény, ez a valóság. A demcsák ebben a formájában a szexpiacon nem éri a tizedét sem, mint most a Dunakanyarban egy szebb pincérlány, akit maximum a 3.étteremben megtalálok. De ha egy plázába beszabadulnék, szintén nem kellene 3 üzlettől többe bemennem, hogy egy nagyságrendekkel minőségibb eladólányra akadjak. És ez akkor is így marad, ha pl demcsák valami csoda folytán felépül, mert mentálisan az életben nem jön már helyre, ez kurvaélet. Timcsire is ugyanez vár, bízom benne, hogy mielőtt teljesen széthullik,rámír, mert eldemcsákulva már nem fog felállni rá.

Szóval ideje lenne összekapnia magát a 30-as női korosztálynak, még mielőtt elmgtow-sodik a fél férfi társadalom, és mielőtt el nem terjednek globálisan az élethű szexbabák. :)

Rita Vrataski (törölt) 2019.04.09. 15:29:50

@Captain Admin: ja, fejlesztenem kellett magam, de megérte!! elkaptad a lényeget most is. köszi. küldöm az egyujjas bundakesztyűt :)

Chendrys19 2019.04.09. 15:31:42

@Captain Admin: Ezt a gázszerelős story-t a Brazzers-en, a BangBros-on vagy a Reality Kings-en láttad? ;)

2019.04.09. 15:47:27

@Chendrys19: nem lehet mindenki agysebész, vannak gázszerelők is. Amúgy ez a pornós poén tök jó volt, a héten te voltál a 3. és még csak kedd van. :D

De mielőtt okoskodsz, kérdezd meg ha van ilyen ismerősöd, hogy egy gázszerelő ma mennyit keres, és hány lakásban fordul meg hetente, és ebből mennyiszer találkozik vállalható külsejű nővel. Utána dumcsizzunk! ;)

2019.04.09. 15:49:29

@Captain Admin: szerintem Timcsike már rég tól valami port, ami az ő osztályában kb. olyan mint a proliknál a sör... csak még van miből. Közgazdasági végzettsége van: biztos átmentett magának ezt-azt. Nem véletlenül menten rendre csődbe a cégek, amibe belenyúlt. Több mint valószínűnek tartom, hogy azért lettek fizetésképtelenek a cégei, mert ő maga talicskázta ki belőle a zsét.
Timcsikének van esze, Demcsákkal ellentétben. Azzal a Demcsákkal ellentétben, aki igazából nem túl okos, nem túl jó tévés, de szép és szorgalmas VOLT. Egy dísz volt ő is, csak felülpozicionálta magát. Soká-sok millióval bukott a Zszuzska, csak erről kevesen tudnak, hogy emiatt iszik mint a gödény.

2019.04.09. 15:51:48

@Captain Admin: Én amikor infós cégnél volt, kiszállós számítógép szerelő, az ügyfelek 80%, nő volt. Nagyjából 30-50 között. szerintem egy ilyen házhoz kiszállós, szerelős meló, aranybánya egy sunátor faszinak... és még a pénz és a borravaló is jó

Zsivány Kettő 2019.04.09. 15:58:40

@Chendrys19: szerintem az Echo tv-n. A Lőrinc minden nap leszopja Viktort!:)

2019.04.09. 16:01:10

@Alinda: jaja, az okos nők arról híresek, hogy egész nap az instán pucsítgatnak. :D Timcsi agyatlan. Az ő pozíciójában az okos nőt arról ismered föl,h nem virít ész nélkül. Az, h alábasztak cégeket, hogy legalább a látszata meglegyen,h nincs 100%-ban kitartva, ehhez semmilyen teljesítmény nem kell. Az összes bukó amennyire én tudom.

Apucííííí, szeretnék én is egy saját céget mint a katáék is, tudooood!?
- Muhahahaha LOOOOOOLLL, de mire gondoltál mégis?
Háááááát nem tudom, ezen még nem gondolkoztam, de tök jó lenne neeeeem? Ugye szerinted is jó lenneeeee????
- Jó jó, lehet róla szó NEFOGAZZMÁ TE IDIÓTAPICSA!
Jajj bocsika! Tudod,h néha hogy elkap a hév.
- De most honnan jött neked ez az ötlet? Mondtam már, hogy ne majmold a Ciliéket mindenben!
Jajj ne legyél már morci! Most tényleg ennyire fájt az előbb? Dobok rá egy puszit. Na ugye, hogy jobb?!
- Jól van, jól van, de legalább talád ki mit akarsz!
Oké, gondolkozok. Addig kiszaladok a konyhába egy sütiért, bár az nem olyan finom mint te voltál most ;) Kérsz te is?
-Igen, hozz légyszi! Mi van itthon?
Már csak fánk van, a többi megromlott. EZZAZZZZZ APUCÍÍÍÍÍÍÍÍ, csináljunk fánkozót, jóóóóóóóó????!!!!!

Zsivány Kettő 2019.04.09. 16:03:05

@Alinda: szerintem is. A finoman vas-, merkaptán- és izzadtságszagú fasziktól a nők teljesen megvadulnak! A pornófilmekben ez külön műfaj. Aztán a nő levezetésül még rendel egy kolbászos pizzát.

2019.04.09. 16:33:08

@Captain Admin: Nem hiszem, ez csak álca. Vajnának Timike valamiért pont kapóra jött, hogy letelepedhessen idehaza. Ne felejtsd el, télapó a CIA meg az FBI elől menekült ide, temetes, dollár milliárdos adótartozása miatt!

2019.04.09. 16:35:23

@Zsivány Kettő: Nekem voltak olyan szerelő kollégáim, akik ing+zakó style-ban, kicsípve mentek a házhoz.

Itt most jelen esetben nem a koszos szerelőket kell elképzelni, ez amolyan Windows telepítgetős, beállítgatós, balfasz felhasználót megsegítő akár totál öltönyös meló.

2019.04.09. 16:41:00

Jaj ne!! Ne kapja össze magát egyik se! Egy reménykedö 30 -asnál könnyebb muff nincs is! Házhoz jönnek, tepernek..... maradjon csak így!Tényleg hogyan kapnák össze magukat szerinted? Neked lenne valami elméleti esetleg gyakorlati megoldásod erre? Hogyan vetközzék le az addig összehordott múltjukat, ami alapjaiban befolyásolja a viselkedésüket a kapcsolataik kialakításában, esetleg annak fenntartásában?Hogyan lehetne kibillenteni sokukat a pinájuk sokszor extrém mértékü túlértékeléséböl (amelyet a korábbi partnereik srófoltak fel nekik?)Szerintem sehogy. Rengeteg 30-as be van feszülve, kergetik azokat az álmokat, amiket a 20 -as éveikben egyszerüen leszartak, vagy ha volt is eldobták a körhinta miatt, pillangó kell nekik a gyomorba vég nélkül....Brutál. Tavaly volt egy 50+ anyuka az ölemben tip-top kinézettel, de ugyanott tart érzelmileg, mint ezek....neki 2 gyerekkel még olyan partner kell, aki órákig tudja kefélni, mint egy gép továbbá akarjon együttélni vele és a gyerekeivel.
Mindent egy csomagban szeretne, lemondani egyikröl sem tud, kompromisszum nincs.
Javasoltam, hogy szedje ketté a dolgot, baszásra tartson egy fiatal bikát, ha valaki mellett szeretne aludni esténként (vagy élni vele) arra meg jó, egy korban hozzáillö fickó. Nem, neki egyben kell a lovag!! Hozzáteszem 24 évig élt együtt a férjével, amíg nem jött rá, hogy ennél neki jobb jár.:)
Menthetetlenek...életkortól függetlenül, ha bekerülnek a darálóba a vége szinte mindíg kuka, vagy szenvedés valami maradékkal.

Sele Burdi 2019.04.09. 16:55:42

@Captain Admin: menj mar a picsaba. Ha valaki aladnyal bmeg, aznap az amyugy irrealisnal is jobban eltulzod a dolgokat.
Husz eve mozgok ezen a teruleten. Rengeteg gaz-viz-villany-festo stb ismeros. Neha lehet hallani sztorikat(h mennyi az igazsag belole nemtom), de nem hetente tobb bmeg. Meg havonta sem.

2019.04.09. 16:56:40

@Béci_ma_ne_lécci: 5* mennyi de mennyi 30-cas társamon látom ezt. a másik véglet meg az amelyik 20-on évesen férjhez ment esetleg gyerek is van, és most jött rá, hogy neki ez nem jó és borít minden és le van szarva minden de főleg a gyerek és felülnek a faszkörhintára meg minden este buli, a gyereket meg neveli a nagyi

2019.04.09. 16:58:15

@Zsivány Kettő: pedellus mint olyan már évtizedek óta nem létező állás az oktatásban, de nem baj. mivan velük?

Zsivány Kettő 2019.04.09. 17:00:44

@Alinda: gondoltam a tanitónéni szerelő kollégája a pedellus.

2019.04.09. 17:01:19

@Béci_ma_ne_lécci: félreértetted, magasról leszarom, hogyan vergődnek ezek. Már csak azért is, mert haszonélvezője vagyok ennek a helyzetnek, és leszek is a következő évtizedekben. Amit leírtál ilyen bőven, azt egyszóval alfa özvegységnek hívják. Valamikor volt egy (vagy több) ideális pasi aki lekúrta, az beállította a szintet, az a limit, az az etalon. Már azoknak is csak dugni kellettek, az idővel a saját értékük csökkent, ennek ellenére ragaszkodnak az álomképhez, hogy nekik ilyen kis szerencsével összejön majd egyben, egy lovag, elkötelezve. :D

Ezek hülyék. Onnan tudom, hogy vannak nők, akik teljesen eltudják fogadni az életkorral járó értékvesztésüket, és 40-es nőként 40-es nőként viselkednek és annak akarnak látszani, 50-esként ugyanígy, nem pedig 15 évvel fiatalabbnak. Meggyőzni a tények sem győzik meg őket a valóságról, szóban pedig pláne nem lehet. Akinek van gyomra a hülyítéshez annak ezt kell csinálni, erősíteni bennük az illúziót, dugni amíg jól esik, aztán eltűnni.

2019.04.09. 17:04:20

@Sele Burdi: "de nem hetente tobb bmeg. Meg havonta sem."
Te sem lettél okosabb az új komment felülettel. Sehol nem írtam,h hetente dugnak meg nőket, meg havonta. Azt írtam hogy kérdezze meg valamelyik idióta, hogy mennyi lakásban fordulnak meg ezek hetente és hány esetben van otthon a lakásban alkalmi szexre érdemes nő.

Alinda (törölt) 2019.04.09. 17:08:01

@Zsivány Kettő: nincs pedellus már. portás van, az is külsős cég. Nincs itt már semmilyen pedellus féleség. A karbantartók, szerelők már rég elmentek maguktól külföldre, vagy a versenyfszérába.

A Klebersberg intézet óta, pedig mindent küldős cégek csinálnak. Konkrét példa, a szertárban a nyamvadt csap folyik és csöpög fél éve..., azt is mailben kell leadni javításra, vagy küldenek valakit, vagy nem.... most épen nem.
Tavaly leadott hibára is a nagyokosok júliusban küldtek ki valakit, azt csodálkoztak, nincs aki beengedje őket... mert nyáron még portaszolgálatot sem fizetnek...

Alinda (törölt) 2019.04.09. 17:08:58

@Captain Admin: Arra kibaszott sok esetben. Nekem a háznál lévő ügyfelek 80%-a 30-50 közti nő volt.

Sele Burdi 2019.04.09. 17:13:11

@Captain Admin: "Sehol nem írtam,h hetente dugnak meg nőket, meg havonta"

En sem. A faszom usse ki a fogadat

Alinda (törölt) 2019.04.09. 17:29:21

@Sele Burdi: LOL , MEGA LOL

Chendrys19 2019.04.09. 19:52:05

@Captain Admin: Nem mondod, hogy felfértem a dobogóra?! Hát ez most igazán bearanyozta az estémet... ;)

Nem vagyok én adóhatóság, hogy foglalkoztasson ki mennyit keres. De biztosan jól kaszálhat, ha megengedheti magának, hogy minden vállalható külsejű nő természetben fizessen... vagy Neki a megdugott nők számát is beszámítják mikor kaját vesz a közértben?

Kösz, de a "dumcsizást" kihagyom, olyat a csajok meg a buzik szoktak... ;)

2019.04.09. 20:01:18

@Chendrys19: "Kösz, de a "dumcsizást" kihagyom, olyat a csajok meg a buzik szoktak... ;)"

Ezért ajánlottam neked ezt.

2019.04.09. 20:55:28

@Alinda: Nővérem is belelépett ebbe a folyóba, kb. 35 évesen, most lett 50, de nem folytatom mi lett vele. Megtehette, mert ott állt a család mögötte az unokák miatt ( ahogy írtad)....ha kicsit melózik a házasságán, akkor ma is kiegyensúlyozott élete lehetne. Én láttam a férje előtti időszakát is, de akkor még nem volt annyi tapasztalatom, hogy meg is értsem mit miért tett. Ma már tudom az okokat, de azt látom, hogy ő mintha fel sem fogta volna mit tett. Érdekes, a volt férje meg szuperül elvan egy a nővéremnél jobb nővel már szinte a válásuk óta. A titok az lehetne a 30+ nőknek egy tartós klasszikus kapcsolathoz, ha valójában alacsonyan tartanák a szexpartnereik számát, és azokkal hosszú ideig lennének együtt bizonyítva az együttélésre való alkalmasságukat. De mint ezt tudjuk ma még megoldhatatlan probléma nekik. Magam körül azt látom, hogy akik családban élnek, azok korán kezdték, együtt hozták össze amijük van. Akik pl 30 felett házasodnak, azok is már hosszú ideje gyűrik egymást, közös gyerekek már vannak, de van házasság nélkül is jól működő kapcsolat gyerekekkel, de ott is korán kezdték. 30 felett már nincsenek nagy csodák, onnan elkezd lejteni a férfiaknak a pálya. Ez ellen lehet lázadni, hőbörögni, meg haragudni azokra, akik ezt felismerték, és kihasználják. De én mindíg azt mondom, hogy Szingli nőként minden 30-as, meg 40-es meg akármilyen korosztálynak lenne esélye kapcsolatra, mert rengeteg olyan ember van, aki elfogadná ezeket a sokat futott nőket feleségnek, gyermekeik anyjának, mindennek, csak meg kellene hozni a döntést, a kompromisszumot, hogy a melósJózsi is megfelel tulajdonképpen, mert mindent megtesz nekem..... de ez nem megy. Vagy csak elenyésző százalékuknak megy.

2019.04.09. 21:29:11

@Béci_ma_ne_lécci: nekik leszopni egy szinten aluli pasit olyan lehet, mint neked kinyalni egy nőt, aki taszít. Megtennéd egy kapcsolatért?

Kibaszott nehéz dolguk lehet amikor már így elvan baszva az egész. És az a baj, h a szexet igénylik, és meg is kapják minőségi pasiktól is, ezek az impulzusok pedig tovább éltetik bennük a reményt, valamint a helyén tartják a kitolt ingerküszöböt. Ez a 22-es csapdája, nincs kiút.

Almandin 2019.04.09. 21:41:34

@Alinda: A 70 körüli korosztályban sokféle ember van. Van, aki valóban maximum egy hagyományos mobilon tud SMS-t küldeni, vagy még azt se, csupán telefonálni képes, és nem tud egy e-mailt se küldeni. De vannak nem is kevesen, akik profi módon neteznek, haladnak a korral és a fizikai állapotuk is egy 55-60 éves szintjén van. 30-40 éves kor felett óriási különbségek tudnak kialakulni az emberek közt. Vannak, akik hamar tönkremennek és a begyepesedettségük miatt már 40 évesen se tudnak semmi újat elsajátítani, mások meg fiatalosak és fogékonyak az új dolgokra.

2019.04.09. 21:55:01

@Captain Admin: Sajnos ez van. De már egyre kevésbé tudom sajnálni a fajtájukat. Nem tudom hány generációnak kell még telesírnia a párnáját, hogy valami (nagy százalékban) változzon pozitív irányba. Az önmérsékletre intést elnyomásnak, korlátozásnak fogják fel, szinte harcolnak ellene, pedig pont ez adná meg annak a lehetőségét, hogy lelkileg egészségesebben tudjanak létezni. Szabadság az jó, de a velejáró pofáraesés később már szemétség, igazságtalanság. Ahogy írtad : 22-es csapdája.

2019.04.09. 22:16:20

@Béci_ma_ne_lécci: ez egy folyamat, ami egyre rosszabb lesz. Sajnos a nő eredendően olyan, hogy az alapvető ösztöneikre hatva nagyon könnyen befolyásolhatóak. Nem véletlen, hogy annak ellenére, hogy mi termeljük meg a pénzt nagyobb arányban, a reklámok mégis szinte kizárólag a nőknek készülnek.

Világos, hogy a nyugati társadalmak könnyebb befolyásolhatósága érdekében, a család jelentőségének csökkentése, majd a családok szétverése, megszüntetéséhez egy nagyszerű eszköz a nők hipergám ösztönének felélesztése, ennek megélésének támogatása. Mire ezt a nők a saját bőrükön is megtapasztalják és szerencsés esetben megértik az okokat, addigra nekik mér késő, mert már elváltak attól, akit korábban alkalmasnak találtak, és a húspiac perifériájára szorultak. Érdemes a témában olvasgatni, nézelődni, sok kérdésre még elérhető a válasz.
www.youtube.com/watch?v=wir7tfLLZa4

Almandin 2019.04.09. 22:25:42

@Captain Admin: Téged meg a férfisoviniszta ideológiák befolyásoltak, ahogy látom. Eleve süt egy nagyfokú lenézés, ahogy a nőket ennyire befolyásolhatónak nézed ("buta libák"), valamint olyanoknak, akik szegény jól kereső férfiakon élősködnek.

Zsivány Kettő 2019.04.09. 22:49:53

@Almandin: nem alfa admint befolyásolják az ideológiák, hanem ő befolyásolja azokat! Influenzer. Biztos harmincas nő vagy és irigyled a 17 éves csaját!

Almandin 2019.04.10. 01:30:22

@Zsivány Kettő: Én már jóval túl vagyok a harmincas éveimen. A magánélete nem érdekel. Nekem ő akkor se kellene, ha utolsó férfi lenne a Földön.
Évek óta olvasom ennek a blognak a kommentszekcióját. Örülök, hogy végre lehet normálisan kommentelni, mert nincs Facebookom (szerencsére). Erre a blogra szerintem csak mazochisták írnak posztot, mert a törzskommentelők nagy része mindenből csak azt hozza ki, hogy a poszter hülye, jellemtelen, utolsó senki. Ha van rajta sapka, azért, ha nincs, azért. Értelmes tanács vagy empatikus hozzászólás nemigen van itt. Én ezt a blogot már ajánlottam pszichológiai témájú blogon olvasásra, mint elrettentő példát a trollkodó, nárcisztikus és pszichopata kommentelésre. Érdekes tanulmányozni.

2019.04.10. 07:06:13

@Almandin: "mert a törzskommentelők nagy része mindenből csak azt hozza ki, hogy a poszter hülye, jellemtelen, utolsó senki."

Linkelsz egy ilyen bejegyzést legalább? Vagy a maiból bemásolod azt a kommentem, ahol ezt írtam a poszterre? De bármelyik másik poszt alól is bemásolhatod.

Zsivány Kettő 2019.04.10. 07:28:24

@Almandin: nem kell ezt annyira komolyan venni. Ez egy virtuális játék! Kb. olyan mint az online stratégiai játékok. Szórakoztatásra vannak. Az ilyen helyek rendesen vonzzák a megváltozott képességű embereket. Itt az lehetsz aki Mindig is akartál lenni. Adonisz, Rotschild, vagy akár dr Hannibál Lecter. Ezt a való életben nem tudod megtenni, mert az emberek egyik fele kinevetne a másik fele pofán verne.
süti beállítások módosítása