Mi a fenéért akar újrakezdést?!

2019. május 09. 08:47 - csajokespasik

„Nem tudom, hanyadik helyen álltam a fontossági listáján, de most állítja, hogy teljesen kifordult magából miattam” - És a pasi nem adja fel, tovább nyomul, az sem érdekli, ha az ex kijelenti: újrakezdené azzal az emberrel, akibe az elején belezúgott, de az az ember már nincsen.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ezen jót nevettem, leírom nektek is: fél éve mentünk szét, részemről sokat tűrtem, sok esélyt adtam, és igazán türelmes voltam. Most azzal hívott fel, hogy „benne lenne az újrakezdésben”...Hogy miért mondok nemet, azt hiszem egyértelmű:

- Ő mindig hirdette magáról, hogy mennyi nője volt, de ez nem zavart, én sem apáca voltam, amúgy magánügy: a kapcsolatunk kisebb problémák összeadódása miatt ment tönkre – az én megítélésem szerint.

- Amikor először mentünk volna együtt nyaralni, ő meglepődött, hogy előtte szállást kell foglalni, mert a semminek ne vágjunk neki Horvátországban. És amikor nekiállt egy nagy sóhajtással ennek, ráébredt, hogy kocsival akartunk menni, amit rég nem használt, és hogy utánanézzen a papíroknak. Én is laza vagyok, de ennyire nem.

- Egyszer elmagyarázta nekem, mint egy kislánynak, hogy a férfiak miért hűtlenek, „mert amikor éhesen sétálsz a körúton és jön a pizza, meg gyros illat, megkívánod... eszel egyet, de ezzel nem zártad le a dolgot, mert másnap ugyanúgy lesz ez az illat és megint jól akarsz lakni” - szép, nem? Mindezt tök komoly akadémikus elemzéssel, mintha a doktoriját akarná megvédeni.

- Ő olyan dolgokban volt árérzékeny, amik amúgy is olcsóak, de egy olyan kütyübe beruházni, amit kétszer használt, az megérte.

- Taxival mentünk egy helyre, a fuvardíjat én álltam, a vacsorát meg felesben intéztük javaslatára. Nekem ezzel nincs bajom, ha előre megbeszéljük ki mit fizet - ne filléreskedjünk -, mert minek udvariaskodjak, ha a másik erre nem vevő.

- Volt, hogy sokáig nem találkoztunk, mert neki most túl sok a gondja, és nem tud több felé szakadni. Amikor erről beszélt, többször kijelentő módban tette, mintha nekem kéne alkalmazkodni, és nem érti, hogy én hülye miért nem értem meg?

Hogy hova tűnt az az ember, akibe az elején belezúgtam, nem tudhatom, de azt igen, hogy aki most az újrakezdésben is benne lenne, nem az esetem...

Annyit tudok róla, amit dicsekvésből elmesélt, hogy egy két gyermekes anyukának csapta a szelet, aki pár száz méterre lakik tőle. Amúgy még mindig nyögi a hitelt, amit felvett, a szülei segítik ebben (ezt már nem annyira dicsekvésből mondta). Nem tudom, hanyadik helyen álltam a fontossági listáján, de most állítja, hogy teljesen kifordult magából miattam, én meg azt állítom, hogy sok rossz szöveget hallottam már, melyek célja az újrakezdés kicsikarása lett volna, de eddig ő viszi a pálmát.

 
10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7714815890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exilis 2019.05.09. 09:07:05

"Ezen jót nevettem, leírom nektek is"

Végigolvastam becsülettel, de csak nem jött a poén.

EGY a Queen 2019.05.09. 10:07:27

Hát,anyám,ennek veselkedj neki mégegyszer.Nem probléma,hogy sok nője volt,nem probléma,hogy te fizetted a taxit stb. de azért csak ezeket hándigálod fel. Ha kell a csávó,vigyed,ha nem kell,küldd el,de ez a semmiről posztot írok,mert polírozza az egómat,hogy vissza akar mászni..ez annyira kínos.Mán bocs.

NEXUS6 2019.05.09. 10:59:50

Ez egy pöcs. LOL Kerüld el jó messzire. Sajnálom, hogy vesztegetted rá az idődet.

Néha el kell mondani másnak is, hogy milyen hülye volt az ember, mert egy idő után már tudja, de nem hiszi el. Kell a megerősítés, hogy az előző hsz-re reflektáljak.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2019.05.09. 11:39:49

Az az ember, akibe a posztoló belezúgott nem is létezett. Délibáb volt. Csak remélni merem, hogy nem megerősítést vagy tanácsot vár, hanem eldöntött tény, és elrettentő példaként szolgál másoknak, hogy ilyennel aztán semmiképp se.

2019.05.09. 12:17:30

Szerelmes vagyok

Kero88 2019.05.09. 12:19:52

Szerintem semmi gond ezzel a párossal, tökéletesen illenek egymáshoz, csupán fiatalok még :D

Kero88 2019.05.09. 12:21:49

Ja es szerintem siman menj hozza vissza, ha eddig nem sikerult jobbat leakasztani .

2019.05.09. 14:07:36

@EGY a Queen: te beteg vagy baszdmeg
süti beállítások módosítása