Zoltán is ráfaragott a szünetre

2019. június 11. 08:25 - csajokespasik

Egy szünettel tapintatosan késleltetett szakítás után Posztolónk újra belevágott a társkeresésbe, és talált is egy lányt, aki három randi után azzal állt elő, hogy neki most annyira stresszes az élete, hogy találkozni sincs kedve. A lovagban ekkor felébredt a gyanakvás, hogy ez a csaj is egy „szünetkérős” lesz, ha nem is nála, másvalakinél biztosan.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv,

a pénteki szünet témához:

Ha szünetet akar a kedves, az két dolgot jelent:

1. nem akar látni többé

2. nem akar látni többé

De komolyra fordítva: a szünet általában arra való, hogy felmérjük, mennyire hiányzik a másik. Egyéb esetben szünetre akkor van szükség, ha egyik vagy másik fél úgy érzi, valami sok, ha valami felgyülemlik. Nem vagyok egy magától eltelt valaki, aki tökéletesnek hiszi magát: én a saját kapcsolatomban tudtam, hogy mikor vagyok makacs, önfejű, gyanakvó, ezeket beláttam. Sok mindent szó nélkül hagyok. Az én esetemben, amikor a párom úgy 2 év után kérte ezt a szünet dolgot, beleegyeztem.

Persze tudtam, hogy ez egy burkolt szakítási üzenet: az is lett. Sosem volt az az igazi, lelkemig hatoló csalódásom senki iránt, őt sem bántottam, nem követeltem magyarázatot, vagy még egy találkozót, hogy megbeszéljük: mert amit meg lehetett beszélni, már megbeszéltük.

Nem nyitottam felé, nem kerestem, megértettem és azóta egy mukk se. Annak nem volt értelme, hogy a barátoknak sírjak, igazából én az a fajta vagyok, aki ezt nem teregeti ki a barátainak...mert minek? Nyilván az én pártomon állnának. És gyakran bujkál bennem az is, hogy a legtöbb barátom egyszerűen nem ismer valójában, csak felületesen. Néha valahogy érettebbnek érzem magam náluk. És ha kibeszélnék bárkit is, félnék, hogy visszaél az információval. Mert amit két ember tud, az már nem titok. És félek az előítéletektől is: amikor 15 voltam, azzal dicsekedtem, hogy van barátnőm, persze nem volt, csak szégyelltem, hogy nincs, amikor mindenkinek van, és nagynak akartam látszani én is.

Van most egy új ismeretségem, 24 éves. A megbeszéléseink alapján eddig három tali volt. Azt mondja, neki most nagyon stresszes az élete (költözés, szüleinél is sok a tennivaló + válófélben vannak) bevallotta, hogy néha találkozni sincs kedve, de nem csak velem, hanem senki mással sem. Most arra van szüksége, hogy kicsit lecsillapodjanak körülötte a dolgok és ne lógjon rajta senki. Ez elfogadhatónak tűnik DE: (Felmerül a kérdés: akkor minek ismerkedik online, ha ezek az állapotok már fennállnak nála egy ideje? Ezek nem hirtelen támadó dolgok, hanem egy ideje zajló folyamatok.) És én már annyira be vagyok oltva, hogy egy ilyen félmondat után is felébred bennem a gyanakvás... Nos, azt gyanítom, ő egy „szünetkérős” lesz később (ha nem is nálam, akkor valaki másnál). Kérdezem: Vajon ez így van, ahogy mondja, a valóságnak megfelelően, vagy lerázás, vagy talonban tartás...? Nem egyenes velem, az látszik.
Nem tehetek róla, így rögzült belém, mert ilyen benyomások értek, másra meg nem tudok támaszkodni. Meg tudom adni egy nőnek a törődést, az odafigyelést, meg a tiszteletet hosszútávon. A lényeg: előítéletek és gyanakvás nélkül nem lehet élni, minden kapcsolat minden szakaszában, ilyen vagy olyan formában, jelen lesz.

Zoli

 
19 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4314888226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.06.11. 08:35:09

Ritka uncsi poszt, megyek vissza nézni a hablejányt.

2019.06.11. 08:53:23

Ha első randin nem dugtad meg, vagy legalább nem szopott le, akkor mi a kurva anyádé' randizol vele te HÁROMSZOR???
Buzi- e vagy?

borzlány 2019.06.11. 08:55:12

A csaj azért ismerkedik, mert ezzel remekül elüti üres óráit, és ennyi izgalom kell az életébe, amit a rajongó pasik hoznak. Sztem felejtős.

Az meg nagy hülyeség, hogy "előítéletek és gyanakvás nélkül nem lehet élni, minden kapcsolat minden szakaszában, ilyen vagy olyan formában, jelen lesz." Be is b.szna, ha ez tényleg így lenne, bár mondjuk tény, hogy az embert több évtized után is áthatja néha a gyanakvás, pl a "ha mindenki állítja, hogy kitakarította maga után a budit, akkor miért dzsuvás mégis?" téren.

2019.06.11. 08:58:59

kedves Zoli, kapsz itt majd hideget, meleget, nem elemezném a helyzetet, csak annyit, hogy jól látod, icipici az esély, hogy egy ilyen "időt kérés" után folytatás jön, de hátha...
Én azért elkültem volna a barátnődet a helyedben a fészkes francba, két év megérdemel egy igazi "istenveledet".
Remélem megtalálod akit szeretnél és remélem kapsz majd itt értelmes,használható tanácsot is, nem csak a szokásos "béta vagy" szöveget.

2019.06.11. 09:02:03

@Frau Untermensch4:
Egyedül nálad láttam eddig értelem halvány szikráját megvillani itteni sunák között.. Mekkorák a melleid?
Fehéríted az ánuszod?
Dugunk?

Elementáris 2019.06.11. 11:48:33

Zoli, nem értelek. Az első helyzetben tök jól meglépted.- bár tényleg egy menj az anyádba, kellett volna- de ez teljesen emberfüggő. Lelépett, hát menjen.Most, amikor látod a buktatókat előre, miért sétálsz be egy semmitérő kapcsolatba?

2019.06.11. 12:45:46

@Elementáris: utólag, külsősként okoskodni - ősi román szokás.

DrSzöszike 2019.06.11. 14:01:25

@Daenerys Targaryen: ez talán még nem utólag van, egyetértek @elementáris véleményével.ha látod, hogy sz&r, miért lépsz bele?

Elementáris 2019.06.11. 15:12:39

@Daenerys Targaryen: Itt mindenki utólag okos.A tett halála az okoskodás.- én "csak" magyar közmondással szolgálhatok :)

Lúdvérc 2019.06.12. 19:27:47

Egyértelműen lerázás.
Aki nem tud egyenes nem-et mondani, attól jobb menekülni.

Szünetek egyetlen esetben működnek, ha nincsenek bejelentve és szakítás után eltelik pár év, mire mindkét ember megváltozik és ezalatt nem múltak el az érzelmek. Akkor már nem is folytatásról van szó, hanem újrakezdésről, de ez is elég ritka.
Ezt a szünet dolgot mindenképp kerülni kell. Nem csak azért, mert 99.99999% bukta, hanem elviszi az önérzet/önbizalom maradék részét. Te kérnél szünetet a másiktól? Ugye nem. Akkor már nincs érzelem a kérő részéről... max sajnálat, bizonytalanság, gyávaság. Amit nem lehet megbeszélni, azt az idő sem fogja megoldani, viszont a szünetet kérőnek tökéletes lehetőség, hogy megkezdje-befejezze az átkapaszkodást a másik liánra.

Felsőmocsoládi 2019.06.12. 20:52:02

Olyan nőiesen pityogós vagy. Biztos nincs elég pénzed és lehet kicsi a pöcsöd is.

sure_shot 2019.06.12. 21:01:37

Zoltán. Szerintem jók a megérzéseid. Az új ismeretséged azért ismerkedik online az állítólagos stresszes helyzet bullshit duma ellenére, mert természetesen ezen a felületen is versenyezteti a kanokat, de a tesztek alapján nem te vagy a keresett egyed az általad megcélzott pozícióra. Ha nem akarod megcumiztatni magad bonts egy sört és tipli.:)

2019.06.13. 10:44:22

„Zoltán is ráfaragott a szünetre“

Másik olvasatban így menekült meg.

masszazsinfo.hu 2019.06.13. 10:55:22

Találkoztam már gyanakvó emberekkel. Ők voltak azok, akik minden szitán átláttak, ők voltak azok, akiket biztosan nem lehetett átverni. Legalábbis ők úgy tudták.
A leggyakrabban őket vágták át, mint kakit a palánkon.
Abban nem vagyok csak biztos, hogy megérdemelték-e?

kolomparlole1114 2019.06.13. 19:44:45

@Lúdvérc: A szünet szerintem csak hétköznap működik rendesen. Pl. pünkösdHÉTFŐ. Az biztos nem fog szombatra vagy vasárnapra esni, és kárba veszni.

kolomparlole1114 2019.06.13. 19:50:21

@Elementáris: Ingyenkurvának még jó lehet ha még az se találta meg a kanját és van kedve dugni. Csak arra kell figyelni hogy innentől már így is kell kezelni, semmi drága költés, ha proram van, a fizetés felesbe, de az is csak akkor ha utána kúrás is lesz. Amúgy "pont nem érek rá".

2019.06.15. 16:09:27

hülye vagy te faszikám épp csak nem forogsz :D
van egy elbaszott életű picsa aki az unalmas óráit veled akarja kitölteni te meg még asszisztálsz is ehhez, gratulálok.
Az rontott a nőkön a legnagyobbat hogy rengeteg ilyen eszetlen csicska farok csóváló kutyába lement kis geci van a magyar faszik közt, és megengedik ezt az ilyen ribancoknak.

Frh 2019.06.18. 12:22:48

Látszik, hogy kaptál az élettől egy nagy pofont, azóta vagy gyanakvó. Amit bizony jól is teszel, mert ez a 24 éves se téged keres, csak lekoptat ill. talonban tart, de annyira már nem gerinces, hogy meg is mondja. Mert az kellemetlen lenne neki. Az pedig kerülendő királykisasszonyok esetében (amit ő gondol magáról).
Hagyd a fenébe, keress normálisat, aki veled akar lenni!
süti beállítások módosítása