Életvidám csajból elhasznált feleség

2019. június 27. 07:37 - csajokespasik

Vajon meddig terjed ki egy jó barátnő kötelessége? Ha azt látja, hogy a jelenlegi pasi módszeresen leépíti barátnőjét, mikor kell közbeavatkoznia? Levélírónk semmi mást nem lát köztük, csak ellentétet, lelkit és fizikait egyaránt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem saját story... Nő vagyok, és van egy barátnőm, aki tavaly ilyenkor még egy kiegyensúlyozott, magabiztos, boldog és laza csaj volt. Amióta lett egy pasija, a nyitottság eltűnt, és egy beletörődött, tompa, befelé forduló nő lett. Nekem nagyon rosszul esik így látni. Először még betudtam annak, hogy biztos vihar van a paradicsomban, ami majd elmúlik. De állandósult ez az állapot. Én eleinte semleges véleménnyel voltam afelé a férfi felé, akit választott, de amikor láttam, hogy negatív, lehúzó hatással van rá, tudtam, hogy valamit lépnem kell. Onnan tudom, hogy miatta lett ilyen és nem más, pl. pont mostanra adódó élethelyzet miatt, hogy amikor együtt vagyunk, a korábban beszédes, életvidám, harsány csaj egy olyan elhasznált feleség benyomását kelti, aki legalább 30 éve már ebben sínylődik.

Láttam, ha kinyitja a száját, mert mondani akarna valamit, a kedves pasija rögtön elnyomja valamivel („ne beszélj hülyeséget” „inkább hallgass”, stb..) Mindig mindenért leoltja. Mindenbe beleköt, egyszer a saját szememmel láttam, hogy fél órán keresztül húzta azzal, hogy miért nincs nála ernyő, amikor tudta, h. számítható volt esőre? Ilyen hülyeségen... Ezt miért tűri? Vannak, akik az irányításra gerjednek, de vannak olyanok is – kérdezem – akik az irányítottságra? Nem ilyen volt, és nem szerethet ilyennek lenni.

Hogy mik voltak az első jelek kettejük közt, amit láttam is, nem tudnám hol kezdeni, de többnyire mindig pitiáner apróságokon civódnak, amit a csávó indít el, aki amúgy hét évvel idősebb nála és állandóan magáról beszél, magát fényezi, hogy milyen nagyvilági, művelt, sokat látott ember és mekkora szerencséje van a barátnőmnek, hogy „kifogta Őt”.

Egyszer elmesélte nekünk nagy vidoran, hogy volt, amikor három nőt tartott egyszerre, én meg beszóltam neki, hogy kutyát meg macskát szokás „tartani”, erre bekussolt és nagyon csúnyán nézett rám. Szóval, az utálat már kölcsönös, nincs sok vesztenivalóm. Ő meg egy személyiségzavaros valaki, akivel így kell beszélni, mert csak ebből ért.

A másik ellentét köztük szemmel látható: a méretek: a barátnőm pici, törékeny, a pasija meg hozzá képest óriási. Teljesen rátelepszik, és hiába magánügy, valakinek be kell avatkozni, akinek fontos és látja, hogy miből mi lett. Talán később meg is köszönné, amikor már tisztán lát. Sehogy sem illenek össze, de nem tudom, miért csak én látom így. Illetve hogyan ébresszem rá? Őszintén, nem tudom, mit lát benne, és nem is boldog vele.

 
81 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5514914058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Janed0e 2019.06.27. 08:40:53

Szia. A barátnőd valószínűleg eltartatja magát ezzel a férfivel, másra nem tudok gondolni.

2019.06.27. 08:50:12

Minek avatkozol így bele?
Nem is beszéltél vele erről, csak találgatsz.
Ha eddig nem tudtad megsúgom.. Egy nőt megmenteni saját magától lehetetlen. Láttál már olyat, hogy szóltak a barátok /család hahó.. Durván aláválasztottál!
És másnap főnixmadárként újjászületve kivágta a pasit, majd kerített egy rendes, tisztességes férfit aki megbecsülte?

2019.06.27. 08:54:42

Javaslom, hogy mentsd meg a barinődet. Semmilyen eszköz nem tiltott! Te leszel hős-johanna, aki küzd az emberek boldogságáért! Ha ezzel készen vagy, ne állj meg: rengeteg a dolog. Klímaváltozás, környezetszennyezés. Állj bele keményen, mentsd meg a világot is. Már Oravecnóra is megmondta: amit ma megmenthetsz, ne halaszd holnapra.

2019.06.27. 08:56:56

@Janed0e: dehogynem: simán vannak emberek akik az elnyomó kapcsolatban a szopás oldalra akarnak kerülni. Ott érzik jól magukat, az nekik az otthonos érzés, gyerekkorukban is ez volt a minta. Végre egy férfi aki megmondja mit csináljanak, nem nekik kell gondolkozni, se felelősséget vállalni. És még a barinők sajnálatát is learathatja. win-win.

2019.06.27. 08:57:49

Mondd meg a barátnődnek, hogy keressen rá a gaslighting kifejezésre, esetkeg küldj neki egy linket. Aztán próbálj meg beszélgetni vele, hogy mit gondol erről. Mert amíg nem tudatosodik benne, hogy mi történik, nem fog tudni változtatni, kilépni a kapcsolatból.

VOGAben 2019.06.27. 09:35:30

Magaddal törődj! Jobban jársz! Legyél önző, mint az átlagos nők. Jobb stratégia, mint a menthetetlenek helyett picsogni! Meg különben is: lányokkal nem barátkozunk. Ez legkésőbb az óvoda után felejtős kat.

Rita Vrataski 2019.06.27. 10:08:28

Vagy ugye nem az a típus vagy, aki egyszerűen csak féltékeny lett, mert a barátnője bepasizott? A jó hír (a barátnődnek) hogy ez az önzetlen közbeavatkozási kísérlet csak addíg fog tartani, amíg neked is sikerül valakit összeszedni.

nOniCk 2019.06.27. 10:31:55

Förtelmes egy életed lehet, hogy a barátnőd pasiját kell ekézned. Foglalkozz magaddal, az írásod nem több egy unatkozó szarkavaró némber tépelődésénél. Szép napot!

2019.06.27. 10:42:14

@TSEPKE: @Rita Vrataski: Ne már. Nektek vannak barátnőitek? Ha velük ilyen történne, ti nem csinálnátok semmit? Tényleg teljes nyugalommal néznétek, ahogy a hapsi állandóan leugatja, ő meg szépen lassan elveszti az összes önbizalmát, életkedvét?

2019.06.27. 10:48:13

@Sally and Billy: de vannak. Amikor ilyen helyzetben volt az egyik, először is tőle kérdeztem meg, hogy érzi magát, boldog e?
Nem kombinálgattam, nem tesztelgettem (helyette) a párját, nem akartam titokban megmenteni.
Ott voltam, tudtára adtam világosan, hogy bármekkora liba, én akkor is ott leszek.. Voltam is hajnal kettőkor amikor kellett. A döntést viszont nem hoztam meg helyette, nem óvodás volt.

2019.06.27. 11:00:59

@TSEPKE: Ez egy tök jó komment. Örülök, hogy végül leírtad. Szerintem a poszternek (vagy hasonló helyzetben lévőknek) pont ilyen válaszokra van szüksége.

moonshadow 2019.06.27. 11:04:17

A barátnőd számításból választott, úgy döntött, hogy jobban jár egy pénzes de faszkalap fickóval, mint egy csóróbb de normálissal. A barátnődnek fontosabbak a külsőségek, és a kifelé mutatott státusz kép, mint hogy a fickó normális legyen.
Az ő választása, nincs igazából közöd hozzá, ha neki így jó.

2019.06.27. 11:15:30

@Sally and Billy: köszi
Amúgy nagy öribarik lehetnek..
Egy év után vakarózik, hogy nem olyan szórakoztató társaság már.
"onnan tudom, hogy miatta lett ilyen.."
Még véletlenül sem tőle, nők vagyunk, tudjuk mi azt szavak nélkül is mit jelent a SEMMI :DD

Elementáris 2019.06.27. 11:15:46

Ha igazi barátnő lennél, már beszélgettél volna vele, tudnád, hogy miért választotta ezt a pasast. Így lehet, hogy valamiféle saját komplexust vetítesz ki rájuk.

2019.06.27. 11:26:14

Az egyik legundorítóbb altípusa vagy a megkeseredett, irigy szarkavaró ribancoknak. Semmi közöd az ő kapcsolatukhoz, pláne semmi jogod belepofázni. Ha kikérik a véleményed, akkor mondd el, és ennyi. A többi nem a te dolgod.

Ha mégis kavarod a szart, onnantól már joggal léphet fel ellened bármilyen módon a pali, én sem sokat gondolkoznék, hogyan eltakarítsalak a nőm közeléből. Inkább próbáld megemészteni, hogy a barátnőd összeszedett egy piacképes palit, a saját társkeresési kudarcod pedig fogadd el, ha már tenni ellene tróger vagy!

2019.06.27. 11:27:56

@Daenerys Targaryen: végre már egy értelmes kommentet is össze tudtál dobni.

2019.06.27. 11:30:02

@Sally and Billy: rossz hírem van. Ha a pali IQ80+, akkor kitörölhetik a nők a seggüket a linkjeikkel és a tanácsokkal. A szintkülönbség az lerombolhatatlan előny marad (sőt, idővel csak növekszik).

Rita Vrataski 2019.06.27. 11:30:28

@Sally and Billy: Az a baj, hogy jelen esetben én nem egy igazi barátnőt látok, csak egy féltékeny szarkavarót, ennélfogva nem tudom úgy megítélni hogy én mit tennék ilyen helyzetben. Részletek: "Amióta lett egy pasija", "Én eleinte semleges véleménnyel voltam afelé a férfi felé, akit választott", " Hogy mik voltak az első jelek kettejük közt, amit láttam is, nem tudnám hol kezdeni " , "az utálat már kölcsönös, nincs sok vesztenivalóm.",
"Őszintén, nem tudom, mit lát benne, és nem is boldog vele. ", és a legvégén, a legnagyobb ász szöveg, "A másik ellentét köztük szemmel látható: a méretek: a barátnőm pici, törékeny, a pasija meg hozzá képest óriási. ", mintegy a végső, szánalmas bizonyítéka annak, hogy szerinte nem illenek össze :) :) ez mindent visz. Csak a savazás, nulla pozitívat nem írt a pasiról. Miért is nem? Mondom, mivel atomját sem látom egy igazi barátnőnek, csak egy kétszínű, féltékeny szarkavarót látok. de biztos nincs igazam, és ez a barátnők gyöngye lehet.

2019.06.27. 11:31:49

@Sally and Billy: ha hülyeséget beszél egy nő (kb 98%-ban) és rászólnak ilyenkor, az nem leugatás. Kevered a szezont a faszommal.

2019.06.27. 11:33:44

@moonshadow: "úgy döntött, hogy jobban jár egy pénzes de faszkalap fickóval, mint egy csóróbb de normálissal."

A csórók is csak addig játsszák meg a normálist, amíg jobbra nem fordul a sorsuk.

2019.06.27. 11:40:34

@Elementáris: van egy nagyon jó haverom, sorra szopatja szét az összes "nője". Mindnél autonatikusan becsicskul már a legelejéj, utána pedig teper erőn felül, ugrik minden utasításra, tűr minden megaláztatást. A legutóbbi ribancnak gratuláltam is, hogy nagyon jó érzékkel választott. Ekkora egy kihasználható palimadarat soha nem fog még találni másikat. Mondtam is, hogy húzza le ahogy csak tudja, egy forintja ne maradjon, talán abból tanul majd. Nem tanult. Azóta 4x baszta ki a csaj, folyamatasan dugták közben és persze úgy lehúzta, ahogy azt tanították is neki. :)

2019.06.27. 11:59:26

@TSEPKE: @Rita Vrataski: Jó, az utolsó bekezdés tényleg fura, de olvassátok el újra az elejét. Nekem az alapján nem az jött le, hogy a poszter csak egy féltékenykedő kis szarkeverő, aki bolhából csinál elefántot.

A hapsi egyértelműen nárcisztikus, az olyanok meg nagyon jól tudnak manipulálni. Talán év elején olvastam egy blogbejegyzést, egy lány írta meg a saját tapasztalatait, hogy ő hogy élte meg ezt az egészet. Kifejezetten jó családból származott és a baráti köre is normális emberekből állt, szóval nem volt tapasztalata ilyen beteg agyú manipulátorokkal, valószínűleg azért is dőlt be neki. Próbáltam megkeresni a blogot, hogy be tudjam linkelni, de nem találom. Pedig tanulságos lett volna.

2019.06.27. 12:02:20

@Sally and Billy: "
A hapsi egyértelműen nárcisztikus, az olyanok meg nagyon jól tudnak manipulálni."

Dr Agyhalott távdiagnózisa. :D Beszarás tényleg...

Rita Vrataski 2019.06.27. 12:07:37

@Sally and Billy: Értelek :) Te próbálod ezt elhinni, alátámasztani. :) én sajnos saját sztorit tudok felhozni... élöben átéltem ezt, és nem olyan ritka általában. Jószándékú vagy :)

2019.06.27. 12:11:38

@Sally and Billy: nárcisztikus...esküszöm többen vannak már, mint az ekcémások, pedig az se ritka - inkább ne elemezzünk egy fontoskodó, irigy picsa tíz sora alapján egy vadidegen férfit, jó?
Azon kívül, hogy a korábban vidám, csacsogós nőből az adott társaságban csendes lett, valamint az új pasi nem a poszter szerint elvárt módon viselkedik vele.. Hol látsz itt valós problémát?
Esetleg az a verzió, hogy a (poszter szerint) barátnőnek a könyökén jön ki a nyüzsgése az nem lehet? Egy élmény lehet egy asztalhoz ülni valakivel aki kóstolgatja a férfit aki velem van.
Biztos releváns véleménye lehet a társaságban, ha ezt szóra sem méltatják :))

2019.06.27. 12:12:40

@Captain Admin: Mit erőlködsz már? Muszáj minden kommentfofyamot lehúznod a saját nyomorult szintedre? Még ha lennének új gondolataid, de nem, mindig ugyan azt a pár ökörséget szajkózod. Pont mint egy autista. Vagy egy béna cset robot...

2019.06.27. 12:15:37

@Rita Vrataski: Mármint mit éltél át? Hogy vki próbált bekavarni?

2019.06.27. 12:20:34

@TSEPKE: ne vitatkozz már! Ha valaki lehülyéz egy hülye picsát, az nárcisztikusosztkész! :D Mint ha amúgy bármiféle bűnnek számítana annak lenni. :)

2019.06.27. 12:21:53

@TSEPKE: Itt látom:

"ha kinyitja a száját, mert mondani akarna valamit, a kedves pasija rögtön elnyomja valamivel („ne beszélj hülyeséget” „inkább hallgass”, stb..) Mindig mindenért leoltja."

És a társaságban csendes sem egyenlő a "tompa, befelé forduló"-val.

Ez meg aztán tényleg fúj:

"állandóan magáról beszél, magát fényezi, hogy milyen nagyvilági, művelt, sokat látott ember és mekkora szerencséje van a barátnőmnek, hogy „kifogta Őt”.

Elementáris 2019.06.27. 12:24:44

@Captain Admin: A haverod csak mond valamit, amikor erről beszéltek? ...nekem ez így jó, stb...Lehet, hogy hagyni kéne mindenkit, csessze el az életét ahogy akarja. Én is, Te is.-

2019.06.27. 12:36:57

@Sally and Billy: ejhh..igazad van, a pasi egy tetű, ráadásul még csak meg se próbálta megdugni a láthatóan főnyeremény posztolót, máglyára vele :P

2019.06.27. 12:47:49

@TSEPKE: Szóval te gondolatolvasással/üveggömbe nézéssel kitaláltad, hogy a poszternek igazából az a baja, hogy a hapsi nem őt akarja dugni, közben meg azzal vádolod te őt, hogy nem létező problémákat képzel a kapcsolatba. OK.

2019.06.27. 12:51:03

@Elementáris: nagyon érdekes. Fullra kimaxolja a bluepill mentalitásban rejlő lehetőségeket. :) Azzal indul mindig a dolog, h brutálisan maga fölé választ, (a csaj családi háttere miatt anyagilag is). Itt, az első napokban már a hülye is látja, hogy ez egy működésképtelen dolog lesz. De mégis kialakul egy win-win-nek látszó helyzet. Az adott csaj kap egy ideális inas biodíszletet, a haverom meg az illúziót, h jó nője van.

Na,ilyenkor felesleges bármit is mondani, 2 méterrel a föld fölött lebeg. Még lekezelő is időnként hiszen neki bejött az élet, jó nője van stb. El sem gondolkozik azon minden erre utaló jel ellenére, hogy lehet, ő abban a punciban már csak a 280. volt és jelenleg sem az egyedüli. Amikor dobják mint a szart, túl számtalan megaláztatáson és lehúzva teljesen, akkor visszapottyan a földre, olyankor normális. De hiába beszélsz vele, semmi nem ragad rá, nem tanul, pláne nem alkalmazza a hallottakat, a következő ribancnál meg kezdi előlről már ugyanazt, sokadszor. :D

Én is arra jutottam, hogy megérdemlik ezek. Ha én tudtam tanulni a saját káromon fiatalon még bármiféle elérhető redpilles infók nélkül, akkor ezt bárki más is megteheti. Az igaz, hogy az alap mentalitásunk eleve különbözik, de ezen lehet változtatni idő el, fejleszteni.

Rita Vrataski 2019.06.27. 12:53:49

@Sally and Billy: Igen. Szingli barátnők. Csapatás, bulika. Én abszolút élveztem ezt. Minden rendben volt. Aztán véletlenül összetalálkoztam valakivel. Abszolút laza kapcsolatnak indult . akkor már elindult valami negatív kiközösítés, szarkavarás a "barátnöim" felöl, de mivel nem volt komoly, ezért ráhagyták valamelyest, de ment a savazás rendesen, pedig nem is ismerték. Aztán komolyabbá vált (össze is házasodtunk) na, mindent kaptam. Én úgy éreztem, hogy nem változtam meg. A helyzet nyilván megváltozott, de én nem. Ugyanaz voltam. A baj az volt, hogy míg ők állandóan pasizni mentek mindenhova (alkalmi mindíg összejött nekik), addig engem meg ez nem érdekelt, és nekem, aki nem akarta "összejött" valaki véletlenül... Gáz. Mindig nekem kellett hívnom öket (ők nem akarnak zavarni, hiszen kapcsolatban vagyok szöveg volt az általános... ) nem részletezem. Az egyik meg ki is kezdett egy alkoholos mámorában vele. Állandóan mondták hogy ő miért nem jó nekem, egy jó szavuk sem volt. Én bíztam bennük, azt hittem a barátnőim. Nem azok voltak. A legnagyobb szarkeverőnek lett pasija, gyereke is van. Egyszer beszéltem vele (én hivtam persze fel) minden ok, veletek is. hurrá.

2019.06.27. 12:55:31

@Sally and Billy: hiába okoskodsz, igaza van. A poszter az a nő típus, aki már attól is benedvesedik, amikor ilyen helyzetben szemtől szemben elküldöm a kurva anyjába. Minden könnyen idomítható csajnak van ilyen szarkavarásra késztetést érző baszatlan barátnője. A legnagyobb kínzás számukra, ha nem dugjuk meg. :D

Az ilyen "barátnő legjobb barátnője" mindig potya dugás. De azt ki kell érdemelnie.

2019.06.27. 13:01:30

@Sally and Billy: lazulj már..
Nem. Én csak annyit mondok, hogy amikor az én barátnőm összejött a nagybetűs Férfival, és mindenki úszott a boldogságban, hogy végre, megérdemelted, BEVONZOTTAD..
Akkor mégis nekem mondta el egyedül, hogy nem azért van oly sokat távol, mert üzleti úton van, hanem mert erősen nős.. Nagyon. Nem is akar válni.
Amikor gyógyszerre ivott, engem hívott fel, nálam aludt a kórház után, amíg elköltözött albérletbe és nem azokkal, akikkel hashtaggyűjtő instabulikázott..
A válásom idején ő is ott állt mellettem, mindent tudott - mondjuk már előbb mint én..
Továbbra is lehetsz Teréz anya ha ez a hobbid, de ahol egy nő nem osztja meg a másikkal, hogy bajban van, az nem barátság. Innentől az ég világon semmi köze hozzá.
Ha barátok is max annyira, mint fent írtam. Legyen ott amikor kell és slussz.

2019.06.27. 13:03:05

@Rita Vrataski: hogy valami tanulság is legyen, igazán leírhatnád, hogy
- hány éves voltál amikor megismerkedtetek
- hányan basztak meg eddigre a fasztenger időszakodban
- miért gondoltad egyszercsak úgy, hogy annak ellenére, higy laza dolognak indult, mégis megérné neked komolyabbra fűzni a viszonyt
- hány év után jött a gyerek
- miért érezted fontosnak, hogy feleségül vegyen?
Köszi

2019.06.27. 13:07:57

@Rita Vrataski: Jó, ez tényleg gáz. De nem lehet, hogy pont emiatt a tapasztalatod miatt kissé elfogult vagy a poszterrel szemben? Hogy rávetíted a volt "barátnőid" hülyeségeit? Na, mindenesetre én még mindig úgy gondolom, hogy ez a történet másról szól.

2019.06.27. 13:11:07

@TSEPKE: mivel a nő alapból jellemtelen, gerinctelen, így teljesen értelmezhetetlen az esetükben a barátság. Csak érdekből barátnősködnek. Amint úgy adódik, egy kis előnyért azonnal átbasszák a legjobb barinők is egymást, és bármikor képesek a barinő pasija alá feküdni, majd mindezt közösen meg nem történté nyílvánítani ha szükségesek az előnyök a továbbiakban, amelyek egy barátnővel együtt járnak.

Mind ilyen, ez a nő alap természete. A jellemtelenség, következetlenség, szavahihetőség teljes hiánya.

Rita Vrataski 2019.06.27. 13:13:01

@Captain Admin: Fontosabb dolgod is van, készülnöd kell a Pride-ra. Mondd, milyen rucid lesz? :) kis bőr tanga? Vagy tütü? Attól függ persze, mekkora a segged, ha nagy akkor az utóbbit javasolnám. :) :)

Rita Vrataski 2019.06.27. 13:15:38

@Sally and Billy: igen, elfogult vagyok, ez tény. Neked legyen igazad :)

2019.06.27. 13:24:00

@TSEPKE: Ja, csak azt felejted el, hogy a manipulációnak (már ha jól csinálják) pont az a lényege, hogy a manipulált fél nincs tudatában annak, hogy bajban van.

2019.06.27. 13:30:33

@Sally and Billy: de, tudja. Viszont borzasztó nehéz beismerni, hogy a frenetikus szexnek is kakukk, ha kivágja a kandúrt.. Ha már annyira elemezgetsz, olvass utána tisztességesen.

Elementáris 2019.06.27. 13:32:47

@Captain Admin: Alii sementem faciunt, alii metent....

Elementáris 2019.06.27. 13:36:12

@Captain Admin: Én is odatartottam az arcom a következő pofonnak is, addig amíg rá nem jöttem: többet érek,minthogy valaki uralkodjon felettem. Legyőztem, de, a hajlam megmaradt, most is küzdök a "Teréz anyasággal". Már nem hagyom, hogy bárki bántson, de még nem jutottam oda, hogy először én üssek...
Az asszertivitás nálam nem működik.

Rita Vrataski 2019.06.27. 13:49:10

@Sally and Billy: A teljes jószándék vezérelt, jól kellene kinéznie, nem? Ez hülyét csinálna magából... Ez egy fontos esemény, a szívemen viselem a sorsát, na. Ez egy kis közösség, figyeljünk a másikra :) mégha buzi is, a mienk... na.

Elementáris 2019.06.27. 14:11:57

@Sally and Billy: Ki tudja valójában kik vannak az avatarok mögött....

2019.06.27. 14:18:10

@Sally and Billy: ez szerintem van így, én így láttam, tapasztaltam, szakemberek linkjeit nem ismerem. Még csak nem is súrolja a szakmám/nem érdekel ilyen mélységben. Annyit tudok, hogy most minden második férfi nárcisztikus állat, aki csak dugni akar.
És itt a poszter, aki hatalmas barátnő, de gőze sincs, min megy keresztül akiért aggódik. Viszont van egy férfi, a gócpont, akinek van annyi önbizalma, hogy látványosan ignorálja posztert.
Egyébként nem vetítgetek, pénzről pláne nem írtam egy sort se.. Viszont az összes ilyen sztoriban amit hallottam (és nem olvastam egy blogon) volt egy közös pont...
Igaz, eddig ezt nem tűrte el senkinek, és Józsit már emlékszel akkor pedig az mi volt ehhez, és tudom persze de ezt nem érted mert nem tehet róla és meg is ígérte.. Hát a végére azért - veszett nehéz lemászni 25 centi magasról, na.
Nem szívesen vállalják be a magasságkülönbséget holmi feleség, meg eltitkolt kapcsolat, egy - két pofon miatt..

Elementáris 2019.06.27. 14:30:42

@Rita Vrataski: egy a sok okosságot pufogtató közül, aki azt hiszi, hogy valaki figyel is rá...

Rita Vrataski 2019.06.27. 14:49:10

@Elementáris: Tökéletes, ez mindenkire igaz :) kitérő válasz. a régi faszbukos kommenten valamennyire tudtam ki-kicsoda (persze nem a valóságban, de a használt név alapján ) most, itt a csodort és a fasz admint kivéve fog.sincs ki kicsoda... my problem. mindennap uj regizok jonnek, istentudja milyen nevekkel. el vagyok veszve...

Elementáris 2019.06.27. 14:57:01

@Rita Vrataski: ez egy bizalomhiányos hely :), én véletlenül keveredtem ide, valaki mutatott egy posztot, :hogy "jé ez hasonlít a Te életedre" ,elolvastam és tényleg. Aztán rájöttem (!), hogy bizonyára még sok-sok ember életére hasonlított. Bár elgondolkodtam, hogy mifrászvan :).
Facem nincs..és itt ragadtam.

2019.06.27. 14:59:35

@Elementáris: ez jó belépő volt :))

Rita Vrataski 2019.06.27. 15:05:23

@Elementáris: Nincs faszbukod??? istenem, halkan mond ki, suttogva... Oh, akkor te egy tényleg új vagy. A te életedre hasonlított egy poszt? Ja, a mostani meg az enyémre, ne beszéljek itt. bizalomhiányos hely. illetve, nincs bizalma senkinek senkiben :) Amit irtál, az nagyon tetszett "egy a sok okosságot pufogtató közül, aki azt hiszi, hogy valaki figyel is rá..." mindenki ezt gondolja itt magáról :) :)

Elementáris 2019.06.27. 15:15:12

@Rita Vrataski: alapvetően kíváncsi vagyok, lehetne kulturáltan is- csak néha-néha kibújni a saját bőrünkből,a kommentek alatt. De, nem tudom mennyien kíváncsiak a valódi véleményekre? Még ha kitaláltak is a posztok, akkor is üdítő egyik-másikat olvasni :)
" nem mondhatom el senkinek- elmondom hát mindenkinek ..:)

Rita Vrataski 2019.06.27. 15:23:49

@Elementáris: én ma megpróbáltam. leírtam a saját életem. a saját tapasztalatom. amíg ilyen fasz-buzik vannak mint admin, addíg erre nincs lehetőség. A többség szerintem befogadó, normális, értékeket közvetítő kommenteket ír. Szerintem sok mindenki leírná a saját tapasztalatát, ehhez az kellene, hogy eltakarodna a szarzsák része, de nem fog. ez tönkreteszi az egész kommentfelületet.

Elementáris 2019.06.27. 15:35:57

@Rita Vrataski: nem az a baj, hogy van véleménye a kommentelőknek, hanem, hogy azt "Isteni kinyilváníttatásnak" kell tekinteni :). Pedig biztosan van élettapasztalata,

Rita Vrataski 2019.06.27. 18:17:32

@God Harald: veled is csak eggyel többen vagyunk. hagyd rá.

Rita Vrataski 2019.06.27. 18:20:30

@God Harald: ne törődj vele.majd én intézem :)

God Harald 2019.06.27. 18:25:53

@Rita Vrataski: az jó lesz! Mert mostanában ki sem látszom a melóból. Meg hát a nyaralásokat is intézni kell. :))

Rita Vrataski 2019.06.27. 18:28:56

@God Harald: ne aggódj. nem is számítottam különösképp rád. intézd a nyaralást, meg dolgozz, itt megleszünk :) :)

Felsőmocsoládi 2019.06.27. 19:32:12

Nem pofázunk bele, nem kavarjuk a szart se kinek az életében.
Idióta!

Rita Vrataski 2019.06.27. 19:51:03

@Captain Admin: Hazajött a férjem, végignézte a kommenteket, és az első kérdése az volt, ki ez a buzi? Próbáltam menteni a helyzetet, csak az admin, megcsalta a felesége, csalódott a nökben, stb.... ne bántsd. szerencsétlen, elég baja van, nyomorult. Még én védtelek meg. Tényleg sajnállak. Öszintén. Légy férfi, tudom nehéz, de a buziknál is megy ez. De tényleg tűnj innen a picsába. :) TIAP. :)

2019.06.27. 20:09:04

@Rita Vrataski: most így tényleg áruld el, hogy miért mentél hozzá egy ilyen nyomorék palihoz, aki mellett nincs jobb dolgod esténkent, mint az én hozzászólásaim olvasgatni, miután csak kötetlen kúrogatásnak indult a fssztengerben fürödve?

Reactor 2019.06.27. 21:19:34

@Captain Admin: Érdekes dolog, de a szubkultúrákhoz tartozó nők például fényévekkel jobbak az átlagnál. Én pl. a darkereknél tapasztaltam ezt már 15 éves korom óta, össze sem lehet hasonlítani őket egy átlaglánnyal. Sokkal kevesebb köztük az érdekember, a pénzvadász, a hazug, és ők tényleg meg tudják becsülni a belső értékeket.
Egy a gond velük: ISZONYATOSAN kevés van belőlük. És egyre kevesebb...

2019.06.27. 21:55:00

@moonshadow:
ámen, pont erről van szó, van egy húgyagyú rüfke aki beállt a sorba a kitartott házi ribancok népes táborába és emellé van neki egy féltékeny retek nőismerőse aki barátnőnek hívja magát és kurvára eszi a sárga irigység hogy másnak összejött neki meg nem.

Erre simán csak ezt lehet mondani, és ezzel nem lehet vitatkozni:
www.youtube.com/watch?v=IJu8ozZGKvs

2019.06.28. 15:50:45

@Reactor:
egyre kevesebb a gerinccel élő ember, semmiféle ostoba szubkultúra meg lófasz ideológia nem kell ehhez hogy te ilyen ember legyél.
meg nincs is ezekre szükség.

2019.06.28. 15:53:02

@Rita Vrataski:
magyarán nem tudsz racionális értelmes választ adni ezekre a kérdésekre, csupán megint a szokott üres vetítést hallanánk tőled is ami mögött természetesen az anyagi előnyszerzés reménye állna.
neked is eszed és tehetség helyett egy pina nőtt de azt is csak korlátozottan bírtad felhasználni.

Alinda (törölt) 2019.06.30. 08:15:44

Bagoly mondja a vérébnek, hogy nagyfejű, tipikus esete.

A szöveged alapján te ugyanolyan irányítás mániás jellem vagy, mint ez a pasi. Azért sem jöttök ki. Tudod a mondást: két dudás egy csárdában. Valószínűleg a férfival szikrázik köztetek a levegő és ha nem lenne a barátnő, már rég bugyidban lenne.

De szexnél több nem lenne, mert neked nem férfi kell, hanem egy csicska papucs, akivel ugyanazt tudják csinálni, amit a barátnőddel a pasid!

Rita Vrataski 2019.06.30. 13:23:28

@Kritikus Intrikus: te ki a fene vagy?? "neked is eszed és tehetség helyett egy pina nőtt de azt is csak korlátozottan bírtad felhasználni."
... tudom szar ügy. ne irígykedj. okos vagy, majd megoldjátok bariddal. lehet hajtogatni, tudtad? :) :)

2019.06.30. 14:05:40

@Alinda:
erre az esetre is azt mondom közegedbe találtál, és magadból indulsz ki. könnyem meglehet hogy a saját helyzetedet látod bele a drágalátos barátnőébe, azért volt ilyen "könnyű" megfejtened a nagy rejtélyt ami a sorok közé van dugva :D
de természetesen mindenki elsőre észrevette...

Frh 2019.07.09. 12:42:31

Tipikus nárcisztikus fickó elkapott egy korábban normális, életvidám csajt és folyamatosan megalázza, kiigazítja, ellentmond, ledorongolja, tönkreteszi.
Igaza van a barátnőnek, kívülről jobban látja ezt, mint belülről a csaj.
Csak az a kérdés, miért marad meg ebben a kapcsolatban? Mi az ami miatt hajlandó ezt a magát fényező, felsőbbrendűnek képzelő fickót elviselni?
Frenetikus szex? Nem hiszem, a nárcisztikusok nem erről híresek. Anyagi függés? Nem, megvolt egyedül is a csaj jól, eljártak a barátnővel ide-oda.
Szerintem kapcsolatfüggő a csaj, csak épp rosszul választott. Nagyon rosszul, mert tönkreteszi őt a nagydarab barom.
Egy idő múlva eldobják majd és száll a barom egy másik virágra, akit tönkretehet. De ez már nem fogja megmenteni a csajt, mert akkorra teljesen lelki sérült lesz. Évekig kell majd pszihomókushoz járnia és a barátnőnek vigasztalnia, ha addig el nem marja a fickó maguk mellől. Mert ez is egy valós forgatókönyv.

Saját rokoni körben van egy hasonló eset: csicska férj, erős, ellentmondást nem tűrő, "sokatpróbált" asszony, anyához hasonló lányuk. A férj mindent megtesz, amit csak mondanak neki, épít, gürcöl, nyugdíja mellett még dolgozik is (bele fog dögleni, csak akkor lesz vége) és ahányszor látom, bármit is mond, felesége kijavítja - az nem úgy van, az nem akkor volt, stb. Beledorongolja a földbe bármilyen véleményt is próbál megfogalmazni, de lassan már nem is mer, inkább a feleség véleményét szajkózza mindenben. Csak az van, amit az asszony mond. Lányuk eltanulta az anyjától, már ő is kijavítja minden mondatát az apjának, ez a hülye meg tűri és még örömködik is, hogy milyen okos a lánya.
Nemhogy lebaszná jól mindkettőt és elküldené a kurva anyjukba! Ezt még az elején meg kellett volna tennie.
És lögybölődik a langyos vízben, nem észrevéve, hogy egy szartenger közepén dagaszt...
süti beállítások módosítása