Odaadtam neki a mobilomat: megsértődött

2019. július 29. 07:57 - csajokespasik

„Nekem van félretett pénzem, neki nincs, és ez nem is volt téma eddig, de előbb-utóbb szerintem majd szóba fog kerülni” - Ám Posztolónk még nem érzi úgy, hogy jó szívvel közössé tudná tenni megtakarítását, ha úgy alakulna. Eddig minden korábbi kapcsolatában érezte az Enyém-Tiéd határviszonyt, ami számára a telefonos kódzár használatával kezdődik.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Szűk egy éve vagyunk együtt. A szüleim által van saját lakásom. A barátom 31, és mivel vidéki, úgy oldottuk meg, hogy nálam lakhat. Úgy lett megbeszélve, hogy a közös pénzt közösen kezeljük, mindketten dolgozunk, mindent felosztunk: én takarítok, ő pedig főz (jobban tud, mint én, de ez neki szakmájába vág) ezt ő vállalta is. De emberek vagyunk, nálam is volt olyan, hogy nem volt kedvem takarítgatni, és nála is, hogy inkább rendeljünk valamit. Van, amikor én vagyok a türelmetlenebb és nekem kell sürgetnem, valami miatt, de ugyanennek a fordítottja is előfordul, amikor engem kell nógatni.

Azt terveztem, idén nyáron megint kimegyek Erdélybe ismerősökhöz, ebből miatta nem lett semmi, mert nem tudta a munkahelyén elcserélni a műszakját a tervezett hétre. És eleinte őt hibáztattam, majd beláttam, hogy én voltam az értetlen és akaratos.

Neki is vannak fura dolgai, ahogy nekem is: én például imádok otthon mezitláb járkálni, és úgy kibontani a hajamat, hogy szabadon lógjon, amerre akar – ilyenkor kicsit elmebetegként nézek ki.

Van olyan étel, amit ő szeret és meg is tud csinálni, de én nem szeretem. Ezek apróságok. De van más. Nekem van félretett pénzem, neki nincs, és ez nem is volt téma eddig, de előbb-utóbb szerintem majd szóba fog kerülni, viszont nem érzem még, hogy jó szívvel közössé tudnám tenni. Ha úgy alakulna. Sajnos én minden eddigi kapcsolatomban éreztem az Enyém-Tiéd határviszonyt.

Olyan vitánk is volt, hogy nekem kódzár van a telefonon (nem azért, mert nem bízok benne, inkább azért, hogyha ellopják, ha elveszik, vagy bármi ilyen, ezzel is megnehezítsem a dolgukat, hogy túl hamar férjenek hozzá az adataimhoz, és legyen időm jelszavakat cserélni. Jó, nyilván 5 mp. alatt felpattintják, de mégis jobb így) ő azzal kezdte, hogy nincs bizalom a részemről. Én ezen eléggé meglepődtem, mert szerintem nem itt kezdődik a bizalom. Mondtam neki, hogy tessék, kinyitom, nézegesse meg, erre legyintett, hogy hagyjuk és megsértődött!

És itt jön a problémám, hogy ő néha befelé fordul, és ha kérdezem, mi a baj, azt mondja, úgy érzi, részemről eltűnt a romantika, mióta így felosztottam az életünket és a helyzetet. Igen, mert az én lakásom, és ha nem osztom fel, az sem jó, akkor az lesz a baj, mert senki nem fogja tudni, mi a dolga és mikor mit kéne tenni. Ez tényleg lehet egy férfinál probléma?

 
117 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7514984438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.07.29. 09:41:45

@Peter Smeaton: nagyon okos vagy. Amint lesz egzisztenciája, azonnal ott fogja a csajt hagyni. Persze, nem gond az, hogy van saját lakása már fiatalon is, de az az lesz,hogy ez miatt (sem) fognak működni a kapcsolatai, így pedig gyereke sem lesz, ami egy egészséges nő esetében a magánéleti csődöt jelenti.

2019.07.29. 09:48:05

@Peter Smeaton: nagy butaságot írtál, de fiatal korodra tekintettel elnézem neked. Ez a "váljon férfivá" dumád azt sejteti, hogy te magad nagyon nem vagy férfi, fogalmad sincs a férfivá válásról, azt hiszed hogy ilyen nőket támogató fehér lovagként megszerzed azt amit akarsz. Kellemes próbálkozást.

EGY a Queen 2019.07.29. 10:23:32

Édesfaszom..kijafaszt érdekel szerinted,hogy hogyan hordod a hajadat? Tényleg ez volt az egyik legfontosabb információ,amit meg kellett osztanod a plénummal?
A csávódnak meg vegyél egy kis csoki fagyit,hogy tudjon mit enni a Szerelmünk lapjai nézése közben. Meg fog nyugodni ;)

Jumpin Jack Flash 2019.07.29. 11:07:59

Foglaljuk össze az eddig tanultakat.

Mai lecke:
A saját lakással rendelkező 30 alatti nők esélytelenek a normális párkapcsolatra, gyerekről pedig még csak nem is álmodhatnak.

Előző leckék:
- Ha nincs lakásuk és egy faszihoz költöznek be, akkor élősködő, golddigger ribancok.
- Ha nem cuccolnak össze senkivel, akkor a fasztengeren vitorláznak.
- A 30 feletti nők említésre sem érdemesek, felettük eljárt az idő, csak dugásra jók.

Összefoglalva, minden nő alkalmatlan a normális kapcsolatra és ezen felül még rondák és dagadtak is.

2019.07.29. 11:16:32

@EGY a Queen: nana. Nálam pl 1. számú szabály, hogy kiengedve nem hordja a haját.

Father Justice ☢ 2019.07.29. 11:19:12

Ez a poszt iskolapéldája az egyik legfontosabb XXI. századi párkapcsolati alapvetésnek: a férfi a nála jelentősen magasabb státuszú nőnek sosem lehet a szó klasszikus értelmében vett társa, csak a sunátora és/vagy csicskája.

Ezen semmit nem változtat az sem, ha a nő nem önerejéből tart ott, ahol, hanem kvázi a segge alá tolták a lényeget - akár a felmenői, akár a korábbi "szponzorai". Ezt egy nő tudatalatt mindig a saját sikerének könyveli el, a külvilág felé leadott körítés mennyiségétől és jellegétől függetlenül.

Sokan elkövetik azt a baklövést, hogy az anyagi szintkülönbséget kizárólag a felek aktuális rendszeres jövedelmének összehasonlításával próbálják meghatározni.

Ez a történet is rávilágít arra, hol van ebben a hiba: hiába keres Gizi nettó 180-at gyógytornászként, Sanyi meg 450-et szakácsként, ha Gizi tökéletesen tisztában van azzal, hogy Sanyi ebből a keresetből kb. 25 év múlva jutna élhető, tehermentes, minimum kétszobás lakáshoz Bp-n. Így máris Gizi felé lejt a pálya, és bár megpróbálja a külvilággal és saját magával is elhitetni, hogy ez őt egyáltalán nem zavarja, és nem is él vele vissza, hibátlanul átjön a sztoriból, ki viseli otthon a nadrágot. Ezért kell a már meglévő vagyonelemeket és a rendszeres jövedelmet / bevételt párkapcsolati szempontból mindig együttesen vizsgálni.

Most pedig forduljunk rá a kulcsmondatra, melyben a legfontosabb szót rögtön szedjük nagybetűvel: "..viszont nem érzem MÉG, hogy jó szívvel közössé tudnám tenni."

Nade mikor érezné úgy Gizi, hogy eljött a 100%-os közösködés ideje? A megfejtés nem igényel rakétafizikai ismereteket: amikor Sanyi minimum kétszer - de preferáltan többször - annyit "tenne közössé", mint ő, de a közös pénz sorsa fölötti döntési jogköröket 100%-ban ő gyakorolná. Ezzel ki is rajzolódik a modern nő valós elképzelése az egyenlőségről: "Ami a tiéd, az az enyém is, ami az enyém.. az meg az enyém."

Nyilván elképzelhető, hogy Sanyi 2-3 év múlva már a jelenlegi nettója dupláját viszi haza, de ezzel sem lesz előrébb. Egyrészt a folyamatosan növekvő jövedelméből Gizi egyre puccosabb kiadások finanszírozását várja majd el ("..elvégre mégiscsak nálam laksz, az én jóvoltomból nem kell költened albira vagy lakáshitelre..") - olyanokét, amelyek csak neki fontosak, de mindig közösként vannak tálalva. Másrészt ha Sanyi elég hülye ahhoz, hogy ebben a konstrukcióban gyereket csináljon Gizinek, bármennyit is keres, a teljes jövedelme fölötti kontroll automatikusan az asszonyé lesz. Amit Gizi keres, abból gyarapíthatja a saját megtakarításait, amit Sanyi, azt meg realtime-ban feléli a család.

Ha néhány év múlva válnak / szétmennek, Gizi hoz egy új sunátort a lakásba, Sanyi meg csupasz seggel cuccolhat vissza az anyjához Bakószömörcsögre, és kezdheti magát összerakni a nulláról. Közben bőven lesz ideje rájönni, hogy ebben a scenario-ban nem a saját egzisztenciájának felépítéséért, hanem csak és kizárólag a szaporodás lehetőségének megszerzéséért dolgozott a legaktívabb éveiben. Legfeljebb azzal vigasztalhatja magát, hogy talán tényleg tőle van a gyerek..

A végső tanulság tehát: ilyenkor sosem a Giziknek kell választ adni arra, hogy lehet-e probléma egy férfinál, ha nem társként, hanem csicskaként funkcionál a kapcsolatban ( = utolsó bekezdés finghámozásmentes verziója)..

.. hanem a Sanyik szemét kell felnyitni a rögvalóságra.

2019.07.29. 11:38:17

@Father Justice ☢: " a férfi a nála jelentősen magasabb státuszú nőnek sosem lehet a szó klasszikus értelmében vett társa, csak a sunátora és/vagy csicskája."

Ha csak kicsit is magasabban van a státusza a nőnek, akkor már rég működésképtelen a dolog. Ha mindez kitart a nő 35 éves koráig,utána már az értékvesztése és a faszi értéknövekedése miatt átbillenhet működőbe, pl újból lesz szex. Szóval a "jelentősen" az nem korrekt szerintem, a többi patent. ;)

EGY a Queen 2019.07.29. 11:48:24

@Captain Admin: ez ismét egy hiánypótló információ volt.Köszönjük. :D Pont annyira ,mint a poszter csaj csimbókos hajának a története. :D

2019.07.29. 12:04:03

@Dolus directus: ugyanaz, mint annak, amiért macskát sem tartunk lakásban. Nálunk pl amíg együtt éltünk az agyhalottal, fél évente kellett lefolyót tisztítani. Amióta egyedül élek, egyszer sem. Rengeteg kellemetlenséggel jár egy fix asszonyállat.

PPK™ 2019.07.29. 12:05:46

Tehát te kitakarítod a saját kéródat, amit akkor is megcsinálnál, ha nem futsz senkivel, a csávónak meg főznie kell rád, mer' úgy fair :)

Elmész ám te a picsába :)

2019.07.29. 12:06:38

@EGY a Queen: kicsi infó, de annál jelentősebb. Egy haveromnál pl az az alap, hogy amikor jön hozzá egy csaj, már vetkőznie is kell és csak tangában lehet nála. 20-22 évesen ez még nálam is elvárás volt, kinőttem. :D Egy kapcsolatnak kell,h ára legyen női oldalról is. :D

PPK™ 2019.07.29. 12:11:05

@Captain Admin: és ha francia bugyi van a gádzsin, akkor hazazavarja átöltözni? :-)

EGY a Queen 2019.07.29. 12:11:28

@Captain Admin: nem làtom be,ez miert ár,velem pl. kurva jól járnál,mert én gyakorlatilag sosenem bontom ki a hajamat,szóval azt érezném inkább áldozatnak,ha kibontott hajjal kéne ott mórikálnom magam. Tanga meg bevág az ember picsájába,oszt szanaszét keni még a baktériumokat is,szóval hordja,akinek két anyja van,eszem-faszom megáll,miket meg nem tesznek nők bazdmeg egy csávónak.Ahogy egy haverom mondaná:az önbizalomhiány meg a komplexus a férfiak jó barátja. :D

2019.07.29. 12:29:46

@Dolus directus: ez hülyeség. Semmivel nem jobb egy hosszú dús haj egy nőnek,mint a váll alá érő. De az is csak összefogva. Csak a baj van a hosszú hajjal, szopás/dugás közben is, nemhogy amikor együtt élsz egy ilyennel. 5x annyi ideig kell szárítani stb stb. Nem is kezdenék ilyennel már.

Nevem Senki Most 2019.07.29. 12:46:11

@Father Justice ☢: Nálunk ez annyiban volt más, hogy a nővel az én ingatlanomban laktunk. Ő úgy állt hozzá a megbeszélés ellenére, hogy a közös kasszából kivehet, de beletenni nem kell. Ami az enyém az az övé is, ami az övé, ahhoz nekem semmi közöm.
Amikor ezt felismertem és a rendszert megszüntettem, akkor alkoholista lettem és ő nem bírja az alkoholistákat. Érdekes módon korábban nem volt probléma.
És még ezután is jó volt, miért is? Mert még így is megérte neki. Túl sokáig tartott, de vége lett. Jó lecke volt.

PPK™ 2019.07.29. 12:55:03

@Csodor aki meghagja a vilagot: ne értetlenkedjél már, mint egy nő. Nem PIN-kód. Kódzár, baszd meg, KÓÓÓDZÁÁÁÁÁÁÁÁR.

PPK™ 2019.07.29. 12:57:55

@Daenerys Targaryen: " Persze sértődöttet játszani az meg nevetséges férfiatlan kisstílüség."
-
Nem te írtad a múlt héten, hogy ti barinők azért nem vagytok egymással őszinték, mert abból csak a sértődés, meg a bezárkózás van?

Ja, de.

Epic fail.

:-)

PPK™ 2019.07.29. 13:22:41

@Csodor aki meghagja a vilagot: "nem ismer fel a telefonom borotválkozás után"

&

"simán felnyitotta a pofájával"

A tényadatok alapján esélyes, hogy egy szakállas csávót dugtál, bro :-|

PPK™ 2019.07.29. 13:42:58

@Csodor aki meghagja a vilagot: tekenő :D

Mindig meg akarsz ölni :'-(

2019.07.29. 13:47:29

@PPK: nem epic, nem fail. Nők sértődhetnek, pasik nem. so simple.

@EGY a Queen: nem vág be mert lehet kapni hozzá olyan betétet ami a fertőzést is megelőzi. De amúgy nyáron feszülős fehér nadrághoz öregasszonybugyit húzol? Mint a katolikus leánygimnáziumban? Aszittem vagányabb csaj vagy.

PPK™ 2019.07.29. 13:59:03

@Daenerys Targaryen: hogyne, meg a nagy büdös lófaszt nektek, azt :)

És szarok rá, ha most ezért IS megsértődsz :)

2019.07.29. 14:04:21

@PPK: neked mindent szabad drágám, rajtad sosem sértődnék meg.

PPK™ 2019.07.29. 14:45:35

@Daenerys Targaryen: ez a "rajtad" ez ilyen freudi elszólás volt, csak szólok.

Reactor 2019.07.29. 14:49:50

@EGY a Queen: Ez tényleg így van? A tanga bevág a csajosok 3,14nájába és szana-szét keni a kórokikat? :DDD

Janed0e 2019.07.29. 14:49:53

@Captain Admin: Amióta egyedül élek, egyszer sem. Rengeteg kellemetlenséggel jár egy fix asszonyállat.

Te mióta élsz egyedül? Pont tegnap néztem egy dokumentum filmet, a szingli életről volt benne szó. Volt benne egy hozzád hasonló gondolkodassal megaldott 39 éves pasi. Ő akkor 10 eve volt szingli, tkp. a válasa óta csak kefelgetett szerte a világban. Most 39 évesen jutott el odáig, h jó vóna mán egy 'fix asszonyállat' , de vhogy nem jön neki össze. Kepzeld, ő is fiatal csajszit akar, az interjúban zoknikhoz hasonlítja a nőket (ugye cserélgetni kell), házasság alatt a felredugas teljesen normális, stb a szokásos duma, de az interju alatt azért elsirja magát, mikor a saját tinédzser fia mondja neki, h szerelem nélkül nincs értelme élni. Kurva szánalmas volt az öreg(edő) faszi. Mikor a riporter megkerdezte, h nem érzi-e, h drasztikusan változtatni kellene a hozzáállásan, kikerte magának. Ő így tökéletes. Persze végül jött a görcsös onigazolas, h valójában ő saját akaratából el egyedül, neki ez kell, így jó, nem is akar társat. Figyelj, egy jó tanacs: tanulj az ő hibajabol (ha még nem késő).

2019.07.29. 14:51:19

@PPK: nem tudom nála hogyan működött a szankcionálás a gyakorlatban, de én sem szeretem az idétlen bugyikat. Egy jó seggű csaj a tangával nem hibázhat nagyot, és látványban egyértelmüen az a legjobb.

Én amit szigorúan betartattam minden nőmmel az a hajlakk teljes tilalma. Rengeteget koboztam el és basztam ki a kukába/ablakon. Nem bírom elviselni a szagát.

2019.07.29. 14:53:10

@EGY a Queen: ha tényleg összefogotta hajad az idő nagy százalékában és nap végére a picsa is büdös egy kicsit, akkor felőlem dughatunk. :D

2019.07.29. 14:57:27

@Nevem Senki Most: egy havernőm azóta nem beszél velem, amióta szembesítettem azzal, hogy kitartja a palija. Erre felkapta a vizet, és hangosabban mondta, hogy értsem.már meg, hogy ők közös kasszán vannak! A közös kassza úgy néz ki náluk, hogy csaj nettója gyűlik a számláján, minden ktg a közös fiókból megy amibe csak a pasija pakol be. A csaj fizuja nem lenne elég neki egyedül ha albiban kellene laknia, pasija ennek a 6=10 szeresét viszi házhoz. Na, nőknél kb ez jelenti a közös kasszát. :D

2019.07.29. 15:01:47

@Dolus directus: figyelj, hátközépig érő hajú nővel csak szeretői viszonyban voltam, 1-2 közös éjszaka egyhuzamban, az is bőven elég volt. A vállig érő a legjobb, az még nőies is, kezelhető is. Bár nekem a rövid hajúak mindig is tetszettek látszatra, de szopatni pl sokkal jobb ha meg lehet fogni a haját, ugyanez dugás közben is. :)

Father Justice ☢ 2019.07.29. 15:12:42

@Captain Admin: Ha Sanyinak akár csak lepukkant garzonja lenne Soroksáron, már az is egészen más kapcsolati dinamikát eredményezne - akkor is, ha továbbra is Gizi lenne előnyben a két szobás kecóval, amit az ősök toltak a segge alá a belvárosban. Ha van egy stabil "hátország", ahová bármikor vissza lehet vonulni a női hisztik / követelőzések / inkorrektségek elől, nemhogy az egyoldalú feladatkiosztások, de ideális esetben a shit-tesztek is eltűnnek a rendszerből. Főleg, ha a masszív esztétikai szintkülönbség megvan a férfi javára, mint kettejük esetében.

Persze felmerül a kérdés, hogy ilyenkor mi a célravezetőbb stratégia? Érdemes-e egyáltalán egy Gizi-féle középronda, diktátorstílusú, önigazoló, önző nővel vesződni összecuccolósban, vagy inkább kötetlenül kúrogatni a sunapozitív csajokat a sajátban, és közben ezerrel dolgozni a pénzügyi szintnövelésen? Ez már a konkrét Sanyi prioritásain, kvalitásain és szorgalmán múlik.

@Nevem Senki Most: Az "ami a tiéd, az az enyém is, ami az enyém, az meg az enyém" a(z elvileg) közösen menedzselt anyagiakhoz való alapértelmezett női hozzáállás, idáig nincs új a nap alatt.

Viszont az ingyenalbi mellé kiseltartást is elvárni, és egy pénzügyi megállapodást felrúgni (valójában: ignorálni, ha egyszer egy percig sem tartotta be) - ez már egy következő fokozat. Ilyen tipikusan akkor fordul elő, ha a nő annyival jobbnak tartja magát külsőre, hogy evidensnek tekinti a szexügyi szolgálatai folyamatos pénzügyi ellentételezését. (Nyilván ezek kérik ki maguknak legvehemensebben, hogy MNK. :) ) A ti esetetekben a valós esztétikai szintkülönbség nem lehetett akkora, amekkorának a nőd gondolta, mert tökösen behúztad a kéziféket, mégis maradt a kapcsolatban, pusztán az ingyenalbi miatt.

Ezek a momentumok segítenek belőni a nőknek a tényleges húspiaci értéküket, mert alaphelyzetben az 1-től 10-ig terjedő skálán kb. kettővel magasabbra kalibrálják magukat a valóságnál.

A leckét pedig minden férfinak érdemes lenne 30 előtt megtanulni, mert minél tovább tart az álomvilágban lebegés, annál fájdalmasabb lesz az ébredés.

Peter Smeaton 2019.07.29. 15:15:25

@Captain Admin: Nem baj, ha ott fogja hagyni a "férfi", ha már lesz egzisztenciája. Na bumm. Majd lesz másik.

2019.07.29. 15:22:50

@Peter Smeaton: "Na bumm. Majd lesz másik."

Minden egyedülmaradt nőnek ezt mondták amikor egyedül maradt. :) 30 fölött rémálom a nőknek a társtalálás. Ha lennének nőismerőseid, talán neked is elmondták volna már.

2019.07.29. 15:27:22

Add el a kecót, vágd le a hajad és dobd ki a telefonodat. A pénzedet rakd közös számlára. Ha ezután is szar marad a kapcsolat, akkor nem ez volt a probléma.

2019.07.29. 15:30:13

@Janed0e: dobhatnál egy linket, vagy legalább egy filmcímet. ;) Én 3 éve, de szerelmes már nem akarok lenni, mert már voltam, a legelső csajommal, viszonozta is, szóval szép volt, jó volt, de már nem kell ez. Amióta egyedül vagyok mindenre van időm, nyugodtabb vagyok, jelentősen javult az életminőségem, megtanultam kibaszottjólfőzni és jóval hatékonyabban tudom beosztani az időm.

Ami miatt lesz még élettársam az az együtt alvás(ez az egyik gyengém), valamint a közös túrázás/kirándulás, de erre meg most még itt van a gyerek. A példádban említett palinak szerintem gyereke sincs, valamint kiscsajoknál sem lehetnek reális esélyei. Én pont 2 éve dugtam egy 17 éves kiscsajt, ha a héten kellene, megtudnám oldani szerencsére. Valószínűleg 20-25 közötti lesz a következő csajom akivel együtt is fogok élni.

Father Justice ☢ 2019.07.29. 15:32:46

@Janed0e: Hiteltelen a sztori. Ezt a faszit legfeljebb az zavarja, hogy az idő előrehaladtával egyre csökkenő hatékonysággal tudja blokkolni a jobb csajokat a preferált korosztályból (22~28). De egy sunátor sunátor marad, ameddig csak áll a zászló. Más kérdés, hogy az egyéni ingerküszöbét megütő nőkhöz meddig elég a jó külső, és honnantól kell pénzzel kompenzálni.. és mennyivel. Na, valahonnan innen fújhat a valódi szél.

Szerelem.. ugyan már, Robertónak legfeljebb a kényelmi szolgáltatások miatt kellene a 'fix asszonyállat', főleg, ha a szaporodás kötelező körét is letudta már.

Mondjuk van az a pénz, amiért sokan hullatnak néhány krokodilkönnyet egy ilyen műsorban, ha egyszer erre van igény. :)

2019.07.29. 15:47:51

@Captain Admin: Az együtt alvás miért? Testi vagy/és érzelmi?

Janed0e 2019.07.29. 16:05:16

@Captain Admin: Single life vagy vmi ilyesmi volt a címe, az HBO GO-n láttam. Nagyon érdekes volt a női szereplők sorsa is amúgy, főleg, h ez egy cseh doku, tehát közelebb is állnak hozzánk nemcsak földrajzilag, de kultúrában, szocializációban, mint egy amcsi vagy brit. Szóval 3 év magány nem sok, elhiszem, h élvezed (még) és sztem tök jó, h vannak terveid a jövőre, h kell egy társ, de ha 4x esen huszas csajt akarsz allandora, akkor tkp. beered egy maradekelvu kapcsolattal. Ez neked belefer? Vagy fizetni fogsz a tarsasagert vagy önként lesz veled, de egy jóval randabb/dagadt csaj. Ez miért jó? Amúgy az egyik szingli csaj a filmbol (30 éves, pont a szerinted kritikus kor) tok frappánsan azt mondta, h kurva gáz a felhozatal szabad ferfiakbol, ez igaz, de ő türelmes lesz, csak meg kell várnia, míg a normális pasik elválnak :D és akkor eljon az ő ideje. Hát ez nagyon igaz, nagyon tetszett :)

2019.07.29. 16:24:53

@Janed0e: ez is egy taktika. De az elvalt férfi valószínűleg se ujrahazasodni nem akar, se újabb gyerek(ek)et nem akar majd. Biztos van kivétel, de szerintem az a ritkább. Emiatt a 30as no várhat ugyan rájuk, de minek... Illetve a prioritás ezentúl már mindig a gyerek lesz, nem az új nő.

2019.07.29. 16:32:06

@Janed0e: illetve egy 40-es pasi szerintem pont, hogy tud válogatni, így neki pont nem a maradék jut. A harmincas nok szerintem ölni tudnának egy-egy negyvenes ferfiert, foleg, ha van egzisztenciaja (és ilyen idős korukra azért a többségnek már van). Barátnőm 27 éves, 46 éves ferfival el együtt, családot terveznek. A férfi elég rendben van minden teren, a barátnőm is kiemelkedően csinos. És nem kevés ilyen van. A fő ítélkezők pedig pont az idősebb pumak, akiknek fáj, hogy a korban hozzájuk illo pasim 10-15-20 évvel fiatalabb csajokat hajkurasznak.

2019.07.29. 16:33:18

@Janed0e: nagy kamuság! Ha az a 30-as csaj babázni akar, akkor elég ostoba dolog várni amig elválik valaki. Mert az nem szarospelenkázásra vágyik újra, pláne hogy ott a rengeteg kötelezettsége az előző gyerek(ek)kel szemben is. Meg akkor annak a férfinak ez a kiugrás a mintája és majd ebből az új kapcsolatból is kilép, nagy valószínűséggel. Az ötvenesek körében már a második válás az általános.
Szóval a riport egy ostobaságot sugallt, kár hogy megtetszett neked.

EGY a Queen 2019.07.29. 16:34:36

@Daenerys Targaryen: hát igen...milyen kár,hogy a tanga és az öregasszony bugyi közt nincs semmi. :( de reménykedjünk,hátha egyszer feltalálnak ilyesmit.
Amúgy nem,egyáltalán nem vagyok vagány,nem is tudom,ezt honnan szedted.

EGY a Queen 2019.07.29. 16:36:22

@Captain Admin: az a baj,tudod,hogy felettem már eljárt az idő,de hát biztos elfelejtetted. :( Pedig oly boldog lennék,de hát nem vagyok mán célcsoport. :(

2019.07.29. 16:38:06

@Daenerys Targaryen: pontosan. Ahogy a férfiak is odzkodnak a single mommyktol, úgy én se szívesen választanék apukat gyerekkel (Csaladalapitas céljából), ha van más lehetőségem is. Pont ezert: nagyobb a rizikó.

Reactor 2019.07.29. 16:39:24

@Janed0e: A barátnő is ugyanúgy pénzbe kerül, mint a hivatásos, szóval ez megkerülhetetlen. Ingyen sajt az egérfogóban, szokás mondani.
A harmincas csaj pedig, aki szerint az összes létező szingli férfi gáz, csak ő tökéletes egyedül, egyáltalán nem garantált, hogy 5-10-15 év múlva találni fog valakit. Esélyes a dolog, hogy addigra már belőle is egy 500 tonnás Kirov reporting betonpillangó válik majd, ami nem éppen vonzó a férfiaknak.

2019.07.29. 17:40:34

@Frau Untermensch4: fasztudja. Akivel jó együtt aludni, összebújni, aki nem zavar az ágyban alvás közben, azzal sokmindenben elnéző tudok lenni. Nem tudom min múlik ez, legalább annyira fontos a testi adottság is mint a lelki. Persze a nyílvánvalóan előnyös tulajdonságokon felül, (pl illata, nem horkol, nem kell attól tartani, hogy alvajár stb).

Van akivel jó, van akivel annak ellenére nem, hogy minden másban hibátlan(nak tűnik). Pl még ismeretlenül csak nagyon kevesek tudnak egymásnak gyomorremegést előidézni. Másfél éve pl megláttam egy lányt egy buszmegállóban, és elkapott ez az érzés. Rendesen a nyakamban vert a szívem, mert mondom ilyen csaj nincs. Ha elkérem a számát onnantól nincs menekvésem. Durva érzes ez. 20-25 évesen durr bele ezerrel, de szerencsére most már ilyenkor át tudom gondolni.

Előtte pedig kb 3 évvel korrábban volt utóljára ilyen, azóta nem. Innen eredhet az "igazi" mítosza is, hogy az ilyen véletlen találkákat csak egyszer élik meg sokan, és ezt értékelik túl.

2019.07.29. 17:57:12

@Janed0e: nem maradékelvű választás egy 20as csaj egy 40es pasinak, hanem az elérhető legjobb. Szerinted miért ilyenek után kajtatnak még az 50 fölöttiek is. Nekünk nőben a minőségibbet a fiatalabb jelenti. Ugyanannak a nőnek a teste sokkal kevésbé kívánatos, vonzó 10 év múlva mint most. Vagy 10 évvel ezelőtt a mostanihoz képest sokkal jobb volt.

Az exem pl rengeteget amortizálódott 3 év alatt, és nem szerintem, hanem a környezetünk szerint. Mondjuk a fal elérése minden nőnek odabasz mentálisan, aminek meg jól látható külső jelei vannak. A legelső, 20 évvel ezelőtti csajom pedig konkrétam minimum 5 lépcsőfokot zuhant a 20 év és a 2 szülés stb után. Meg sem tudnám dugni, nem állna fell rá.

Akiket gyerekkoromtól ismerek, mind zuhant a kb 15 év alatt. Volt akinek világbajnok teste/segge volt, most meg szénlapátolásra alkalmas csak. De ha celebeket nézel, jó példa Zimány Linda. Most került elő róla valami 20 évvel ezelőtti riport, amikor még tini fasszopó volt. Kiért fizetnének többet egy dugásért? A tiniribanc Lindáért, vagy a 30+ és a múltban végtelen faszmennyiséget benyelő jogász Lindáért? :) Nekem egyértelmű.

2019.07.29. 18:02:32

@Janed0e: ja, valószínű, hogy ha egy nő fiatalon, 30 alatt nem tudott megállapodni, akkor majd jóval kisebb halmazból, előnytelenebb pozícióban (a fiatal csajok miatti nagyobb konkurencia miatt) majd sikerülni fog. Túl x pasin, csalódáson, lelki sérülésekkel, alfaözvegységgel stb. Inkább egy agyatlan, de még formálható 20 alatti, de 18-23 között már hibátlanok vannak.

2019.07.29. 18:05:09

@EGY a Queen: az egyik edzőm már fiatalon megtanította nekem az egyik legfontosabb életigazságot; gyakorolni szar pályán is lehet. Szóval...

2019.07.29. 18:12:40

@buttercup13: ez hülyeség. Női oldalról egy a gyerekével törődő, de elvált apa 100x nagyobb biztonságú választás mint egy olyan, akinek nincs gyereke, így azt sem tudod, hogy hogyan fogja megélni a kapcsolatban a szülés és a gyerek okozta negatív változasokat. Aki elvált és talpra állt vagy talpon maradt érzelmileg és egzisztenciálisan is, az a lehető legtöbb bizonyítékával rendelkezik a családalapításra alkalmasságának.

Rengeteg haverom van, aki a 2. háasságára vagy kapcsolatára sokkal jobban működő családot tudott kialakítani mint az előző volt. Velem is ez lenne valószínűleg, sok mindent másként csinálnék, pont ezekből tudom,h kurvajó kapcsolatom lesz a következő, pont ezért nem is sürgetem. Ha garantálni lehetne,h lányom születik, simán bele is vágnék még a családalapításba is.

Nevem Senki Most 2019.07.29. 18:46:31

@Captain Admin: Érdekes lenne megkérdezni a pasiját, hogy ő mit gondol erről...
Lehet kinyílna a szeme.

Nevem Senki Most 2019.07.29. 18:47:31

@Father Justice ☢: A hölgy az elején rendkívül csinos volt, mondhatnám modellalkatú. Aztán eltelt egy kis idő és fölszaladt 30-40 kiló. De a hozzáállás nem változott.
Sajnos már túl voltam 30-on, amikor a leckét megtanultam. A lecke idején még nem tudtam, hogy van ez a blog.
Mindegy, ez van. Még most se késő. :-)

2019.07.29. 19:26:56

@buttercup13: ez, hogy válás után ki akar még gyereket és ki nem, ez több tényezős.
1. Életkor. 45 évesen válni és 35 évesen az nem ugyanaz.
2. A korábbi kapcsolat(ok) miatti lemondésok, kimaradt életélmények mennyisége.
3. A 2 bepótolására mennyi idő állt rendelkezésre idáig. Minél több, annál inkább fogékonyabb valaki az újabb családalapításra, de csak egy ideig.
4. Mennyivel jobb nő az aki szülne nekünk, mint a többi elérhető, esetleg akikkel korábban dolgunk volt.
5. Mennyire igénye az embernek a család, a kapcsolat, és mennyire inkább magányos farkas típus.

Aki nemrég vált, az általában mind azt mondja, hogy dehogy vállalna már gyereket stb. De amint kitombolja magát az ember, illetve bepótolja a korábban kihagyott élményeket, valószínűleg a többség a kiszámíthatóságra vágyik ismét, családi hangulatra, családi élményekre stb. A családot elsődlegesen pedig a gyereke(i) és a gyereke(i) anyjának a közössége jelenti. A többi vegyes meg ilyen olyan felállás azok lófaszok, nem családok. Pont ezért igyekeznek azok a béták is mielőbb összehozni egy saját gyereket, akik elvált és már előző kapcsolatból gyerekkel rendelkező nővel állnak össze.

Janed0e 2019.07.29. 19:37:50

Ezt már egyszer lemeccseltem itt a Khaleesivel, de akkor megint: azok, akik azt képzelik, h egy fiatal, normális, huszonéves lánynak az az elérhető legjobb, ha osszeall egy negyvenes öregedő, valószínűleg már elvalt, gyerekes apukaval, azok gyorsan vegyek ki a kezuket a biliből. Ne rohogtessetek már ki magatokat bassza meg! :D Egy fiatal lány, ki akarja próbálni magát, bulizik, korabeli fiúkkal kavar, utazgat, vagy még tanul, esetleg beleveti magát a munkába, m ebben a korban nagy még a bizonyítási vágy. Azok a húszas lányok, akik a fentieket nem tudják megelni vmi miatt (csúnyák, felszegek, szerencsétlenek, lelki sérültek, magyarul defektesek, akik nem kellenek a korabeli fiuknak), na azok allhatnak le apucival, de szerintem még ők is csak akkor, h a gyerek max. Havonta 1x van velük. Mert nincs jobb lehetőségük. És ez igenis maradekelvű kapcsolat mindkét félnek. A csaj állandóan frusztrált lesz, h miről maradt le, apuka meg még izgulhat is, h mikor fog kitorni az 'én meg élni akarok' vulkán. Akkora a generációs szakadék, h azt nem fogják tudni athidalni. Nem beszélve arról, h a társadalom megbelyegzi őket úton utfelen, amit a csajnak nehéz lehet elviselni hosszú távon.

Hobo Fischer 2019.07.29. 19:46:02

@Captain Admin:
"Ha garantálni lehetne,h lányom születik, simán bele is vágnék még a családalapításba is."
Ugy latszik, nem hallott meg a szex szelekciorol, ezen belul is peldaul az IVF/PDG technikarol. De ha az nem megy, nyugodtan lehet szolni valamelyik itteni izomagyu alfa male-nek aki garantalja a janygyereket es az ezzel jaro luksogorsagot. A kis crew slut miutan eleri az ivarerett korhatart - talan meg elotte is - közröhej targya lesz a csp blogon, az örömapa legnagyobb büszkeségére.
"Az alma nem esik messze a fájától." jeligere. :)
---
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)

Janed0e 2019.07.29. 19:50:35

@Captain Admin: persze, h vonzóbb a fiatalabb. Nekem is jobban tetszik egy fiatal, feszes sportos férfi test, mint egy apuhasu. De ezt miért mondod egyáltalán? Én ezt sosem vontam kétségbe. Azért lesz kuka a kapcsolatod egy 20 évessel, m ő érdekből lesz veled, nem miattad. Azt kérdeztem, h neked ez ok?

exilis 2019.07.29. 19:50:51

Captain Admin: Összebújás? Kapcsolat? Gyerek? Mi a bűbánatos rosseb történt veled? Elcseréltek, vagy agyvérzést kaptál?

heptakontanonaéder 2019.07.29. 20:22:15

@Jumpin Jack Flash:

IGEEEEN!
Fején tanátad a lényeget!

2019.07.29. 20:43:20

@Janed0e: mindenki érdekből van kapcsolatban. Nem is értem a kérdésed. A fiatal csaj ugyanazért van a 40 évessel, mint a 30+ nő is. A különbség abban van, amit a nő adni tud.

PPK™ 2019.07.29. 20:44:26

@Captain Admin: de tényleg, mi a fasz van veled? Ahogy olvastalak, elkapott a hányinger. Már csak azt nem írtad le baszki, hogy: "de romi lenne már egy Hölggyel kiskifliben aludni ♥♥♥ "

2019.07.29. 20:44:34

@exilis: ha visszaolvasol évekre visszamenően, következetes vagyok, semmi újat nem írtam.

2019.07.29. 20:47:39

@PPK: most mivan? Bocs,h emberből vagyok és két dugás között szeretek együtt aludni a csajjal, akivel ez is jó. Más meg bőg a titanikon. Írtam, nekem ez az egyik gyengém. :)

2019.07.29. 21:04:35

@Janed0e: csatlakozok, ez egy jó helyzetértékelés. Aki ennek az ellenkezőjét állítja az a fantáziájábna él, hogy ez jó. Nagyon nem jó a 20-40es pár! lelkileg zakkant apakomoplexusosaknak csajoknak való.

PPK™ 2019.07.29. 21:13:42

@Captain Admin: ...de hát annyira szerették egymást! :'-(

PPK™ 2019.07.29. 21:24:02

@Csodor aki meghagja a vilagot: :D

És utána kiflibe' alszunk hármasba', vagy hogy? :-D

2019.07.29. 22:27:11

@Janed0e: sajnos el vagy tévedve. Nagyon durván jól érzik magukat mostanában a fiatal lányok a 40 körüli pasijaikkal. Egyszerűen felnőtt már az a férfi (de)generáció, aki már akkor a gépen játszott, miközben az anyja szoptatta. Egyszerűen ezek a mai fiatalok szinte semmilyen igényüket nem tudják kielégíteni a mai fiatal lányoknak. És ezt ők mondják. Ez már akkor is kezdett kialakulni, amikor én 10 éve egy 19 évest kezelgettem. Én csak csináltam/szerveztem azokat a programokat/dolgokat amiket bármilyen más korban hozzám közelebb álló nővel is tennék, a kiscsajnak meg nagyon tetszett, mert sokkal másabb/jobb/minőségibb volt mint amit addig tapasztal(hatott). És nem csak a szexről van szó, bár az is nagyon fontos nekik, de nem önmagában a szex, hanem a minőségi szex.

Amikor megismerkedtem az egyik régebbi ribancommal, ő volt 23 én meg kb 31-32, de foglalt voltam, gyerekem is volt. Az első dugás után mondta, hogy igaza volt a barátnőjének, tényleg a 30-as pasikkal a legjobb a szex. :) Na, ezek mára még durvábban elfajultak. Velem volt olyan 2 éve kb, hogy amikor mentem a suliba a kisfiamért, rendszeresen szembe jött egy közelben lakó, akkor 6.-os kiscsaj, és rendesen szemezett velem mindig. Miről beszélünk? Hegyezd ki a szemed az ilyen párokra a környezetedben, és meg fogsz döbbenni, hogy mennyien vállalnak így gyereket is. Ősz hajú apu, 20-as csaj. A mai körülmények között, egy 35-45 pasi és egy 20-25 csaj nagyon optimális felállást jelent, ha a cél a hosszú távú komoly kapcsolat. Azért, mert win-win szituációkat jelent a jelenben és garantáltan a jövőben is.

Az, hogy egy kiscsaj apakomplexusos, az nem jó vagy rossz, hanem egy tulajdonság. Ehhez érdemes alkalmazkodnia azoknak, akiknek az ilyen nők célcsoportot jelentenek. Vajon melyik férfi korosztály ez? :) ÉS igen, sok csaj az, mivel több van közülük, akik apa nélkül, férfi kép nélkül nevelkedtek, másik nagyobb hányaduk pedig rossz mintát láthatott otthon. Normális férfi képpel csak nagyon kevés szerencsés találkozhatott, pedig ezt a nők már fiatalon is nagyon igénylik.

Hobo Fischer 2019.07.29. 22:33:46

@Janed0e:
"Egy fiatal lány, ki akarja próbálni magát, bulizik, korabeli fiúkkal kavar, utazgat, vagy még tanul, esetleg beleveti magát a munkába, m ebben a korban nagy még a bizonyítási vágy. Azok a húszas lányok, akik a fentieket nem tudják megelni vmi miatt (csúnyák, felszegek, szerencsétlenek, lelki sérültek, magyarul defektesek, akik nem kellenek a korabeli fiuknak), na azok allhatnak le apucival, ..."
Ez igy van, tanusithatom: egy 28 eves csaj koltozott hozzank, atmenetileg, a haverom huga. Le se xartam, atlag jany volt, neha beszelgettem vele, de semmi mas. Kb. 3 honap utan kopogtatas nelkul bejott a szobamba es az agyamba bujt. Pont esos ido volt, nem volt kedvem olyan idoben kimozdulni kurvazni, kenytelen voltam belemenni a jatekba. (Pedig ki kellett volna baszni abban a pillanatban, de a kenyelem nagy ur.) Par hettel kesobb elvettem felesegul. Kivancsisagbol meg sajnalatbol (es betyarbecsuletbol). Kesobb kiderult rola hogy kezdo zugalkesz, anorexik, bulemic, stb. Visszaut nem volt, 4 ev kemeny szenvedes lett a sorsom. Szerencses csillagzat allatt szulettem: vegul is kirugott. Mert otthagytam. :) Elmentem melozni, 4 ezer km-re tole. Hivtam, nem jott, elkuldtem a jo qurva annyaba, telefonon keresztul. Ramhivta a rendorseget is, hogy csunyan beszeltem vele es meg is fenyegettem. Ja, 4000 km-rol akartam megverni. Neki adtak igazat. Azota szabad vagyok! Nem utalom a noket, csak le se szarom a fajtajukat.:) Kostolgatnak azert hebe hoba, eddig sikerult ellenallnom.
"Mert dugni a hulye is tud, de ellenallni a pi..nak, arra csak az igazi ferfi kepes!" © HF
Masik ilyen mondasom - es utana be is fejezem a hozzaszolasom - pedig ez:
"Csak a gyenge embernek kell tars!" © HF :)
---
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
---
PS: elfelejtettem az elejen, hogy 44 eves voltam, amikor megnosultem, majd 21 eve. :) Hogy van e vagy volt e gyerekem, azt nem tudom, senki sem hiv Daddy-nek es gyerektartas fizetesere sem koteleztek soha. :)
Besz..ok, iden szeptemberben lesz 50 eves az ex!! :))) Imadom az 50 koruli noket, de csak ha kopaszok, enyhen dundik, logos csocsuek es van alattuk dús bozont.! :)
Ezek utan probalja meg valaki azt mondani ram, hogy pszichopata vagyok! Addig elt! :)

Janed0e 2019.07.29. 23:08:30

@Captain Admin: Te itt két hosszú bekezdésben beszélsz a dugasrol. Nem kell kinyitni a szemem, h tudjam miket csinálnak a fiatal csajok. Teljesen rendben van, szerezzenek tapasztalatot. Te egy nagyon fontos, és hianypotlo posztot töltesz be a tarsadalomban: baszogep vagy, vagy szebben mondva biovibrátor. Az ilyeneknek a neve szájról szájra jár a csajok között, de másra nem kellesz nekik. Szóval abban teljesen egyetértek veled, h a lányok a tapasztaltabb partnerekkel szexelnek párszor (lásd mint fiatal srácok szexi milffel), lehet a kíváncsiság is benne van, de ne akarjuk már elhitetni, h ez a normális. Egy huszas csaj akkor is egy korabeli sráccal fog összejönni, és max a hitvanyabb fog belemenni tartós kapcsolatba egy jóval idősebb pasival, h abból pénzügyi, kényelmi előnye szarmazzon. Ismertem én is ilyen párt, a férfi akkor 45 körül volt, született gyerekük, majd a faszi pár év múlva kapott egy agyvérzést, aminek következtében lebenult a fél oldala (test+arc) de eléggé rendbe jött. Kicsit lassabban beszélt, de el tudta látni magát, stb. A csaj viszont otthagyta, azt mondta túl fiatal ahhoz, h a hatrelevo életét egy 'nyomorekkal' élje le...a gyerek miatt ráadásul még jól meg is kopasztotta a szerencsétlent. Ezzel a szivmelengeto sztorival kívánok jo éjszakát :)

Janed0e 2019.07.29. 23:11:05

@Hobo Fischer: hát erre nem tudok mit mondani. Kicsit félek tőled, te beteg vagy?

2019.07.30. 06:29:46

@Janed0e:
1. Egy példa az nem minta. Nézd meg azokat is,ahol a korkülönbség ellenére láthatóan jól működik a kapcsolat.
2. Egy idősebb nő ugyanúgy ott hagyja ilyen esetben a nyomorékot. Igazából minden nő, aki megtudja kapni ugyanezeket az előnyöket más pasitól is. Akik nem,azok maradnak ápolni, és állandóan hangoztatják, hogy mindezt szeretetből teszik. :)
3. Nem csak a szexről írtam. Konkrétumot írtam a szexről, de teljesen más példákkal kezdtem az előnyöket említeni. Pl közös programok stb.

Hobo Fischer 2019.07.30. 06:31:52

@Janed0e:
"hát erre nem tudok mit mondani. Kicsit félek tőled, te beteg vagy?"
Nem is kell mondani semmit, nem azert irtam le a tortenetet. Felni sem kell, nem tudok es nem is akarok artani senkinek. Plusz a tavolsag is kozrejatszik, eleg messze elek Magyarorszagtol, nem csak terben, de idoben is.
Ellenben arra a kerdesre, hogy beteg vagyok e, hatarozott es konkret valaszt tudok adni: nem vagyok beteg!! Egeszsegem atlagon feluli, fizikai es szellemi kepessegeim szinten. Kissebb problemaim azert vannak, pl. almatlansag, 1-2 veseko is levalik 10 evente, de ennek nincs jelentosege a szamomra, magyarul lecarom. :) Kb. ket hete voltam altalanos felulvizsgalaton - haziorvosom sem volt eddig, miota itt elek - es mindent rendben talaltak, meg rakszures is volt - prosztata, vastagbel, stb. - es onnan is csak negativ eredmeny jott. Pedig napi 2 doboz cigit szivok - 50 eve dohanyzom rendszeresen - zoldseget, gyumolcsot csak farol vagy kertbol sajatkezuleg szedetett vagyok csak hajlando fogyasztani, lenyegeben kaven elek. :) Mozgasert, edzesert nem adok ki penzt, megszoktam, hogy ezekert fizetest kapok, tehat edzotermekbe es futni sem jarok. Ellenben a vilag vegere is kepes vagyok elmenni egy jo furdesert, imadom a testemet es a t...imet orakig, napokig aztatni a forro vizben, edes semmitteves, esetleg olvasas vagy zene hallgatas kozepette. :) Ja, alkoholt sem fogyasztok tobb, mint 30 eve, a kabszereket egyenesen utalom, bar a kendert kiprobaltam, de nem talaltam benne fantaziat. Egy honapja az utitarsam megkinalt egy kenderkivonattal, mondvan, hogy hasznal az almatlansagra, de egesz ejjel ugy okadtam tole, mint a lagzis kutya, majd' belehaltam. Szerintem meg akart mergezni, mert irigyelte a jozan es egyszeru eletvitelemet. Nem sikerult neki. Mergeben es tehetetlensegeben elzavart, aljas, sunyi modon. Ez kisse rosszul esett, nem ezt erdemeltem tole. Igy kenytelen leszek megint egyedul csavarogni a nagyvilagban. Tarssal nem volt azert rossz, plane, hogy atvette a volant is gyakran, amikor menet kozben fenykepezgetni tamadt kedvem es volt kihez szolnom is a hosszu utakon. De vele sem voltam hajlando egy szobaban vagy egy satorban aludni, de meg hozza koltozni sem, pedig nagyon akarta.
Elnezest a hosszura sikeredett beszamoloert, de rovidebben nem tudtam megmagyarazni a bizonyitvanyomat.
---
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
---
PS: bucsuzoul egy szep zene:
www.youtube.com/watch?v=6zGBfPLFEbA
White Horse Guitar Club - Wide River to Cross
"I'm only halfway home I gotta journey on
To where I'll find the things that I have lost
I've come a long long road still I've got miles to go
I've got a wide wide river to cross

I have stumbled I have strayed
You can trace the tracks I made
All across the memories my heart recalls
But I'm just a refugee won't you say a prayer for me
'Cause sometimes even the strongest soldier falls"
Peace! :)

csakférfi 2019.07.30. 07:23:14

@Hobo Fischer:
” kisse rosszul esett, nem ezt erdemeltem tole. Igy kenytelen leszek megint egyedul csavarogni a nagyvilagban. Tarssal nem volt azert rossz, plane, hogy atvette a volant is gyakran, amikor menet kozben fenykepezgetni tamadt kedvem es volt kihez szolnom is a hosszu utakon. De vele sem voltam hajlando egy szobaban vagy egy satorban aludni, de meg hozza koltozni sem, pedig nagyon akarta.”

Nem találod a helyed......sem önmagad.
Pedig normális ember vagy.
Őrült társadalom.

mézesmackócskácska 2019.07.30. 09:13:50

Egyrészt nyilván érthető az anyagi bizalmatlanság a mai világban de ezt kezelni kell. Le kell ülni értelmesen megbeszélni a dolgokat. Egyáltalán beszélgetni kellene, sokat!

A korkülönbség egy gyakori dilemma. Nekem is van most egy csaj ( 28 ) akinek a 12 év sok, de persze nyilván nem találja a társát már 5 éve. Szar dolog ha éretteb vagy sokkal a korodnál! Szülei álltal betáplált gátak... igazából tudja mit akar csak nem akarja felvállalni. Fél év után most untam meg nemrég. Azóta tartok mást is. Nyilván érzi ezért kapar, erre mondtam hogy te hangsúlyoztad hogy mi nem vagyunk kapcsolatban ez csak "barátság"... Szóval a korkülönbség nem gond ha felvállalják egymást, de ez minden kapcsolatra igaz...

Aki menni akar annak segíteni kell csomagolni. Nyilván könnyen vagyok 40 éves gyerek nélküli nem elvált független férfiként. Válogathatok.

mézesmackócskácska 2019.07.30. 09:27:35

@Janed0e: Egyik legjobb barátom járt úgy hogy balesetben vétlenként elvesztette a fél karját. A felesége lelépett mert hát nehogymár egy nyomorék... elég sok pénzt bukott ezen. A gyereke évekig nem akarta látni. Mi tartottuk benne a lelket. 3 évbe telt összeszedni magát, mára 6 év telt el ( 43 ) a lánya amikor csak lehet nála van. Rájött hogy az apja egy nagyon jó ember, a volt felesége kapcsolatról kapcsolatra lézeng, és hibáztatja magát jogosan... Laci köszöni jól van összejött egy éve egy nála 11 évvel fiatalabb lánnyal. Szeretik egymást, a lánya és Orsi is tökre jól kijönnek!

Szóval mindenki megkapja amit érdemel. Idővel.

2019.07.30. 10:07:30

@mézesmackócskácska: vezetékneveket nem is írsz? De kár.. Sokkal diszkrétebb lett volna.

mézesmackócskácska 2019.07.30. 10:22:15

@TSEPKE: Nem hinném hogy kb esélyed lenbe kitalákni kiről van szó. Sóval szerintem ezen kár aggodalmaskodnod...

Alick 2019.07.30. 10:39:13

Közöa kassza, lezáró kód, jelszó, PIN... muhaha! még csak az kéne! :)

Janed0e 2019.07.30. 10:46:14

@Captain Admin:
1. Egy példa az nem minta. Nézd meg azokat is,ahol a korkülönbség ellenére láthatóan jól működik a kapcsolat.

Ja, és vajon ők a többség vagy a kisebbség? Nem kellene általános példának beallitani egy szórványos jelenséget.
2. Egy idősebb nő ugyanúgy ott hagyja ilyen esetben a nyomorékot.

Persze, otthagyhatja, de nézzük megint a számokat: vajon ilyen esetben melyik korosztaly dobbant lényegesen nagyobb mertekben?

Az a probléma veled, h felrevezeted saját magadat is meg azokat a férfiakat is, akik itt téged olvasnak. Ez, amit csinálsz vagy naivitás, vagy szándékos hitegetes, ez utóbbi káros. Kepzeld el, h olvas téged Géza, negyvenes elvalt apuka, aki most 'ébred rá', h basszus ő elkurta, hát miért is nem 20 évessel kezdett?! Szóval összejön vmi aranyaso kiscsajjal, aki bele akar ülni a jóba, kihasznalja, kifacsarja csorikamat, majd dobja, amint talál új gazdatestet, merthat miért ne találna? Fiatal, kelendő, úgy válogat, ahogy akar. Ellenben egy 40-es, korabeli nő már 2x meggondolna, inkább köt kompromisszumot, csak megtarthassa Gézát. Mit csinál Géza, mikor elhagyja a fiatal csaja? Hát vagy felköti magát, vagy teljesen kiábrándul a nőkbol (minden nő kurva....). Ez ugyanolyan káros hitegetes, mintha azt mondanám a dagi, csúnyácska hercegnokent felnevelt hisztis zsakoknak, h teljesen reális ha magas, jóképű, gazdag ferfit akarnak párnak. Én nem azt mondom, h képtelenség osszehozni egy jól működő 40-20 as kapcsolatot (kívánom, h neked sikerüljön), de ne akarjuk már ezt normálisnak, sőt normának beallitani, mert abból az esetek döntő %-ban kurva nagy pofara esesek lesznek.

2019.07.30. 11:11:07

@Janed0e: "Ja, és vajon ők a többség vagy a kisebbség? Nem kellene általános példának beallitani egy szórványos jelenséget."

Remélem az világos számodra, hogy nem a párkapcsolatok szempontjából szóba jöhető egész rétegről beszéltünk, hanem a 40 körüli pasi és 20-as csaj felállásokról. Ezek között több a jól működő kapcsolat, mint a nem működő, már csak azért is, mert mind a két félnek érdeke azt működtetni. Gondolj bele, elev az, hogy létrejött a viszony, azt jelenti, hogy a csaj valamiért ilyen (idősebb, komolyabb, összeszedettebb) palira gerjed/szorul, a pali pedig le van nyugodva már, nem fog pattogni ha nem muszáj.

"Persze, otthagyhatja, de nézzük megint a számokat: vajon ilyen esetben melyik korosztaly dobbant lényegesen nagyobb mertekben?"
Ugyanannyi az esélye, hogy egy fiatalabb csaj ott hagy minket a faszba amikor gond van, mint hogy egy idősebb hagy el. Nőből van mind a kettő.

Az utolsó bekezdésedhez. Egy 40 körüli faszival nem tud olyat tenni egy 20 év körüli szép kiscsaj, ami miatt úgy érezhetné, hogy veszített az ügyön, HA MÁR megdugta a csajt. Önmagában jelent olyan élményt, ami nagyon sokaknak bármit megér.

Van egy haverom, szép nője van, gyereke, család, jó körülmények stb. Totál boldogok, jól megy a dolguk, mindenki a helyén a kapcsolatban, az életükben. Nemrég egy irodában ahova hetente bejár intézkedni megdugott az íróasztalon egy 22 éves kiscsajt. Azt mondta amint betette a farkát, máris fiatalodott 5 évet, és utána napokig vigyorgott, jó kedve volt. Ez menyire vág egybe a te fantáziavilágoddal? "Hát vagy felköti magát, vagy teljesen kiábrándul a nőkből "

A legszebb és legemlékezetesebb élményeim nekem is ilyen fiatal lányokkal volt. Kb ugyanaz a különbség a mi szempontunkból ilyen téren egy 30+ és egy 20 körüli lánnyal, mint nektek egy olyan pasival, aki ugyanúgy mindenben megfelel mint pl a férjed, ugyanúgy néz ki, ugyanolyan a szex stb stb, CSAK 1000X annyit tud a tejbe aprítani. Jobb és kész.

Egy fiatal, szép lánynak semmit nem kell tennie azon kívül, hogy van, és már vonzó, már észre sem veszel olyan problémákat, amitktől egy 30+ nőnél már agybajt kapsz. Persze kellő számú dugás után már változik a helyzet, a fiatal és szép csaj is megunható, de a csere nem egy jóval öregebbre lesz, hanem egy ugyanolyan vagy még fiatalabbra. Mások sem és én sem véletlenül egy az extől jelentősen fiatalabbal dugtam elsőre szakítás után. Mindezt annak ellenére, hogy egyáltalán eszemben sem volt ismerkedni. Pont egy ilyen, egy 17 éves akadt horogra. Természetesen ez nem véletlen, ő is ugyanúgy kezdeményezett mint az idősebbek, de valamiért őt találtam arra érdemesnek, hogy az érdeklődését viszonozzam.

Ha ma egy valóban szabad estét adnál a zuradnak, akkor vagy egy közeli barátnődet, vagy egy jóval fiatalabbat dugna meg. A fiatalabb nő minőségibb, bármennyire is fáj ez a nőknek, és bármennyire is szeretnétek a magasabb életkort faszságokkal (karrier, egzisztencia, élettapasztalat stb) kompenzálni.

Janed0e 2019.07.30. 12:04:16

@Captain Admin: Ember, hol a logikad? :) saját magad magyarázod meg azt, amit én is pofazok már tegnap óta. Te megint a szexről beszélsz. Persze, h jobb egy fiatalabbal. Biztos a pasim is fiatalabbal csinálná, de én is. Mint mindenki!! De parkapcsolatokrol beszélünk. A 40es haverod mégis egy korabeli nővel él házasságban, nem? Miért nem válik el és áll össze a 22 évessel? Mert szerinted ez mindkét nemnek a legidealisabb, nem? Vagy akkor most mi van? :)

2019.07.30. 12:07:40

@Janed0e: miért kellene szétbasznia a családját azért, hogy fiatal csajt dugjon? Így is megtudja tenni gond nélkül ő is.

És nem, nem mindenki választana fiatalabbat alkalmi szexhez. Pl a 30 alatti nők nagy többsége nem, hanem idősebbet. De mindenki szintben fölfelé dugna ha alkalma lenne erre akár csak rgy alkalommal is.

Janed0e 2019.07.30. 12:24:24

@Captain Admin: "Ősz hajú apu, 20-as csaj. A mai körülmények között, egy 35-45 pasi és egy 20-25 csaj nagyon optimális felállást jelent, ha a cél a hosszú távú komoly kapcsolat. Azért, mert win-win szituációkat jelent a jelenben és garantáltan a jövőben is."
Nincs több kérdésem :)

2019.07.30. 12:34:01

@Janed0e: előbb talán próbáld megérteni amit olvasol, utána akarj kérdezősködni. A haverom(39) nője még 30 alatti, van már 2 közös gyerekük. Minden oké náluk. Akit lekúrt, az meg 22-23. Ha elválna, vagy epeve szingli lenne és megszeretne állapodni, biztosra veheted,h fiatallal tenné ő is. Mindenki ezt teszi, aki megteheti. Aki nem, az megveszi ezeket a fiatal testeket alkalmankénti használatra.

mézesmackócskácska 2019.07.30. 12:50:49

Lehet elvekről meg dolgokról vitatkozni. 40 múltam pár hónapja. Normális külsővel áldott meg a sors, és buta sem vagyok. Nem vagyok elvált, és nincs gyermekem. Imádom az életet azaz bőven belefér 4 nap bulizás a Fezenen pogózva, és egy Necc partyt is simán végigugrálok táncolok. Ergó nem a tipikus kiöregedett lógóhasú 40 éves vagyok. Van is érdeklődő szép számmal...

De... és itt jön a de! Felállítottam szabályokat!

1. Nem akarom más gyermekét felnevelni ( gyerekes nők kiestek )
2. Nem akarok kapuzárási pánikos csajt aki bármit lehazudik önmagának csak legyen már gyerek... aztán 10 év múlva el akar válni. Tipikus 32-40 éves csajok, legalábbis nagy többség.
3. Nem akarok senki apja lenni. Ergó egy 24 éves nem biztos, hogy a legjobb választás.
4. Társat keresek! Szeretném, ha ő is társat keresne.
5. Gyereket a társával vállal az ember... ha összejön...

Igen. Lehet, hogy ez azt jelenti egyedül maradok. Ez természetesen benne van a pakliban, de egy rossz kapcsolat sokkal jobban mérgezné a mindennapjaim!

Lehet utálni, megítélni, de valahol szerintem érthető amit gondolok, és nem gondolnám abnormálisnak se!

2019.07.30. 13:09:42

@mézesmackócskácska: nem trollkodok, de ha tényszerűen nézed, akkor ha nem lesz utódod, akkor konkrétan kudarcot vallottál mint hím, és nem mellesleg ami munkát beleöltél abba, hogy megteremtsd azt, ami a halálodkor az államra marad majd, teljesen felesleges és értelmetlen volt.

Szerintem valamiből engedned kell. Én a legkisebb kompromisszumot ott látom, hogy apaként élnéd meg egy fiatal csajjal a kapcsolatot. Ez hülyeség. A gyerekedet amúgy is egy csomó dologra meg kell majd tanítanod, semmi megterhelő nincs abban sem, ha a nődet tanítod erre arra. Nem mellékesen egy fiatal csaj sem törvényszerűen ostoba. A 30+ nők között jóval több az agyhalott, annak ellenére, hogy ők már okosnak gondolják magukat. A legtöbb kiscsaj ilyen téren szerény, ami nagyon vonzó amúgy.

2019.07.30. 13:29:56

@mézesmackócskácska: Az élet időnként szarik a "kőbe vésett elvekre"
Soha ne mondd, hogy soha.
Vigyázz, mert megkapod amire vágysz.
Most így hirtelen ennyi coelho jutott eszembe.

2019.07.30. 13:34:42

@Captain Admin: örülök, hogy nem tévedtem :)

2019.07.30. 15:20:25

@Captain Admin: hogy "emberből vagy", és "van gyengeséged" (együtt alvás, ami jó)
Mások ezen csodálkoztak, én nem :)

Alick 2019.07.30. 16:07:24

@Captain Admin: "ha nem lesz utódod, akkor konkrétan kudarcot vallottál mint hím"

Ez az állatvilágban az ösztönök eredményeképpen értelmezhető, ugyanakkor az ember tisztában van azzal, hogy az utód egy másik autonóm személy és nem oldja meg a személyes halhatatlanság kérdését. Tehát ha az illető ösztönvezérelt, akkor dug ahol csak tud és valószínűleg összejön az utód, egyébként pedig beilleszti valahová a prioritás-listára, vagyis lehet hogy van számára fontosabb dolog is.

"és nem mellesleg ami munkát beleöltél abba, hogy megteremtsd azt, ami a halálodkor az államra marad majd"

A vagyon számodra úgyis elveszik a kijáratnál, ugyanakkor más nemes célra is lehet végrendelkezni.

2019.07.30. 16:28:00

@Alick: mondasz egy darab nemes célt példaként, ami jobban megéri a fél életed alatt megtermelt vagyont, ahelyett hogy a saját vérvonalad továbbörökítésére fordítanád?

Ha az elődeid is ilyen életképtelenek lettek volna, nem léteznél. :)

Alick 2019.07.30. 16:52:32

@Captain Admin: A kérdés feltételezi, hogy a vérvonalnak kiemelt jelentősége van, persze szentimentális értelemben nyilván igaz is.
Ugyanakkor minden jószándék ellenére lehet hogy az utód nem képes élni az örökséggel, sőt akár még a saját önpusztítására is ráerősíthet. Láttam már ilyen példákat is.
Ugyanakkor ha az utódlásnak nincs kiemelt jelentősége, akkor a vagyongyűjtés se kell hogy abszolút prioritás legyen a kényelmes önfenntartás biztosításán túl. A legfontosabb az ember ideje és a legjobb ha a vagyon szolgálja ezt és nem a vagyongyűjtés kényszere rakódik rá az időbeosztásra.
Az pedig már tényleg filozófia, hogy kértem-e a saját megszületésemet, egyáltalán az én-élménynek milyen előfeltételei vannak. Valahová csak megszületett az ember, ha már él... de ez nem jelent feltétlen rendeltetést, hogy általa másnak is meg kell születnie.
:)

Alick 2019.07.30. 16:54:28

Elbasz majd apád és anyád,
Talán nem direkt, de így lesz.
Továbbadnak minden hibát,
És még egy-kettőt, hogy élvezd.

De hát elbaszta őket is
Sok kalap-kabátos vén bolond,
Ki egyszer nyálasan komoly,
Máskor meg egymásra ront.

Érzem, hogy gyötrődik az ember.
Ahogy a zátony küzd az árral.
Szállj ki ebből, amíg lehet,
És egy kölyköt se vállalj.
:)

2019.07.30. 16:56:09

@Alick: igazad van. Sokkal jobb érzés lehet kannibálcigányokra fordítani azt a vagyont, amiből a gyerekeid, unokáid boldogabb életét nézhetnéd végig megöregedve.

Alick 2019.07.30. 17:09:20

@Captain Admin: ...vagy éppen az unokák mégsem mesebeli boldog életét.
...vagy a vagyonból támogatni a kannibálcigányok/harmadik világ termékenységét csökkentő programot.
:)

Reactor 2019.07.30. 17:23:38

@Captain Admin: Nem feltétlen marad az államra, ha vannak testvérei, rokonai, és a végrendeletben rájuk hagyja.
Tőlem az állam egy huncut garast nem fog látni, annyi szent.

mézesmackócskácska 2019.07.31. 09:47:03

A legfontosabb szabály, hogy egy szar kapcsolatban nem szabad benneragadni! A szar kapcsolaton egy gyerek megszületése nem javít hanem mégjobban szétcse**i!

Egy túlzottan fiatal lány esetében nagyon gyakori a generációs szakadék sajnos...

Öröklés kérdése.... Most komolyan azt gondolja valaki, hogy a gyermekeimért dolgozok? Egy francokat! Magamért teszem, mert örömet okoz! Nyilván vállalkozóként ez picit elismerem más, én magamért / magamnak csinálom, nem a cégért.

Coelhot meg hagyjuk. Olyan mint egy reklámspot csak tovább tart sokkal. Értsd kijelenti, hogy a mosópor mos, csak fél napig tartó körmondatban...

Gyermeket amúgy egyedülálló apaként is vállalhatsz!

8cmYUMYUM 2019.07.31. 13:05:21

3 nyomással én is el tudok tüntetni mindent, ami árthat a másiknak, aztán szivesen nyújtom át a féltékenykedőnek, úgy, hogy észre sem veszi. Szóval ez az odaadom had nézegesse is.. jajj :)) nincs takargatnivalóm :)) persze.
süti beállítások módosítása