Mióta felmerült az összeköltözés, kerül engem

2019. augusztus 06. 07:51 - csajokespasik

Létezik olyan, hogy egy nőt annyira elrémít az összeköltözés gondolata, hogy azonnal bontja is a kapcsolatot? Levélírónk erre gondol, ugyanis mióta bejelentette elképzelését, a barátnő bezárkózott és szinte elmenekült a helyszínről. Talán egy új autó majd megvigasztalja...

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Mi közel 1 éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Részemről még jócskán megvan a tűz, talán erősebben is, mint az elején, amikor pár nap után már úgy hittem, hogy jobban megismertem őt, mint akár évek alatt lehetséges lenne. Én mindig is romantikusabb voltam az eddigi partnereimnél, szeretem a másikat meglepni, gyertyafényes vacsorákkal, ilyesmikkel, amikre már volt olyan reakció, hogy szinte leb*sztak miatta, és volt könny is.

Most kicsit más a helyzet, mert kiismertem annyira, hogy tudjam, mikor minek örül és mit lehet és mit nem. De nem rég megváltozott a dolog, ugyanis felvetettem az összeköltözést. Akkor nem mondott semmit, csak láttam, hogy iszonyúan zavarba hoztam.

Tudja, hogy veszélytelen vagyok, annyira, hogy az sem zavar, amikor a férfi kollégáitól virágot kap, és azzal állít be hozzám, vagy épp egy megtömött hátizsákkal, amiről nem firtatom, hogy honnan jött, vagy hova készül így felszerelkezve?

Szóval, a javaslatot, hogy költözzünk össze, egy éttermi vacsorára időzítettem, és enyhén szólva nem láttam rajta nagy örömöt. Utána végig zárkózott volt, és az arcomra adott a végén egy puszit, így váltunk el, ment haza. Azt mondta, vihar lesz, mindjárt ideér, sietnie kell haza, bár a vihar elől be is ülhettünk volna valami fedett helyre, vagy vissza is mehettünk volna, oda ahonnan kijöttünk. Ezek nem jutottak eszébe, ami szomorú és sokat elárul. Semmi dolga nem volt otthon, de a vihar az fontos tényező volt akkor számára. Utána nagyon nehéz volt időpontot egyeztetnem vele, egyszer találkoztunk, közben a telefonját nyomkodta meg a munkájáról beszélt, hogy fizuemelést kap, aztán vesz majd új kocsit, valami egyszerűt akar, csak munkába menéshez. ...Én jobban figyeltem akkor rá, mint ő rám, ha akkor visszakérdeztem volna, hogy miről is beszéltem az elmúlt egy órában, mondja el vázlatosan, biztos nem tudta volna. Szóval, meglátásotok szerint, hol hibáztam?

 
273 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3914997226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

God Harald 2019.08.06. 07:59:30

Szintkülönbség, öcsém! Neki fizuemelés, neked szintemelés. Nyári szárazságban csak óvatosan a baszógyertyákkal!

2019.08.06. 08:11:23

Nagyon szomorú, ám de nagyon tanulságos szakítás elé nézel. Most fogod átélni először azt az élményt, mint amikor a születésétől fogva színvak ember a sikeres szemműtét után színesben pillantja meg a világot.

Egyszóval eddig teljesen fogalmatlan voltál a nőkkel kapcsolatban, ami azonnal elmúlik most, hogy megtudtad, hogy már rég más dugja helyetted. Egy valamiért nem akarhat egy nő összeköltözni azzal, akivel elvileg ők egy párt alkotnak; mert úgy nem fog tudni melletted olyan szabadon ismerkedni és más faszikkal találkozni, mint eddig. Kérdezz rá nyugodtan nála! Valószínűleg egyben letudja majd a szakítást is veled, aminek az indoka az lesz, hogy túl jó vagy neki.

Nincs más dolgod innentől kezdve, mint hgy ezeket a hasznos ismereteket a nőkről bővíteni. Kezdd pl itt: kopottkupak.blog.hu/2019/08/05/seggfogas

Seggfogók, gyülekező!
Heó heó heó heó sziasztok!

Christian Smith 2019.08.06. 08:44:32

Hát ,ha nem vágtad le, hogy már régóta más papamaci is simogatja a tarkóját,akkor csak sajnálni tudlak. És fizuemelés , meg kicsi autocska? 95% , hogy a cégvezetö ( tulaj) ápolja a kertecskét.

2019.08.06. 08:50:11

@Captain Admin: olvastam tegnapi agymenéseiteket:)
Férfihangon is egyre több a csicska balfasz: "Ha pedig valaki netán az egyént a társadalom elé helyezné, azzal nincs mit beszélnem." Ezek után ki a fasz veszi őket komolyan?:)

Christian Smith 2019.08.06. 08:56:30

@Captain Admin: Hát öcsém elolvastam a "cikkecskéd". Ekkora ferditésekkel rugókat kellene gyártanod. Mások akarata nélkül mások testét fogdosni büncselekmény (szexuális zaklatás)szinte az egész világon. Erre belinkel a madár egy youtube videot,ahol megkérdezik szabad-e? Hát igazán perdöntö bizonyiték, hogy ha odamegyek bárkihez és azt mondom, ugy megcsokolnálak, szabad? -Igen. És még alfának képzeli magát,mert ugxanakkora tupák, mint a szittya pécsi vizignom. Szerencséje van neki, hogy Irakban történt. Onnan is hazaküldték volna. 10 darabban , szépen alufoliába csomagolva. Szóval a világ 100%-ban a seggrepacsi büncselekmény, ha nem tudnád. Ez a te hülye skizo képzelgésed , hogy vadidegen emberek mások testét tapizhatják. Az ilyen kis gyökérkéknek azt kivánom, hogy a nöi családtagjaival forduljon naponta elö és öt meg fogja le az elmult 10 év Mr. gay-a és Kevin Spacey

2019.08.06. 08:56:39

@Csodor aki meghagja a vilagot: az semmi igazából. A baj azzal van, hogy a férfihang alapító szerkesztői nem merték leközölni a cikket (nem túlzok, szó szerint ezt írták), mert nem szeretnék, ha feminista horda árasztaná el a kommentjeivel az oldalt, és pláne nem szeretnék azt, hogy a férfihangról az a kép alakuljon ki, hogy ők normálisnak tartják a férfihangot. Bele sem merek gondolni, hogy a következő "A 30-as nő, mint kincs" cikkre mit mondtak volna. :D

Lényegében az van, hogy egy elvileg antifeminista oldal polkorrekt akar lenni. Kb mint ha a kuruc.infón szempont lenne a migránsok importálásának fokozása. :D
Csak magunkra számíthatunk, akit nem baszunk meg, az nem lesz megbaszva.

2019.08.06. 08:58:55

@Captain Admin: ne lopd el zolibácsi védjegyét. találj ki magadnak mást. ha van fantáziád.
túúúúúúdod: szintemelés :-)))DDD

2019.08.06. 09:01:06

@Christian Smith: örömmel vitatkozom, de ez nem az a felület. Itt béke, szeretet, megértés a jellemző.

2019.08.06. 09:03:12

@Captain Admin:
* hogy ők normálisnak tartják a seggfogást.

2019.08.06. 09:11:42

@Captain Admin: nyuszyfül, a seggfogós cikked egy parasztság, suttyó gyökerek írkálnak és tesznek ilyet. Ennyikeh.
De te keringj csak a tökéletességed univerzumában, mint minden redneck.

De hogy konkrét legyek, ha egy csaj nem találja seggfogásra alkalmasnak a tökéletes testű és mosolyú fiatal olimpiai versenyúszót, akkor ki mást? Ez a srác a csúcsragadozó maga Az Alfamacsó. Neki mindent lehet(ne) és a csajok bugyiledobva hullanának a lábai elé.
Itt nem ezt történt. Miért?

Mert szar az elméleted bébyke.

2019.08.06. 09:14:44

@Christian Smith: "az egész világon a seggrepacsi bűncselekmény"
:D:D:D:D
Ekkora kretén balfaszt, bazdmeg, ki sem lehet találni:)

nOniCk 2019.08.06. 09:16:20

"Most kicsit más a helyzet, mert kiismertem annyira, hogy tudjam, mikor minek örül és mit lehet és mit nem."
Annyira kiismerted, hogy lefagyasztottad a csajt az összeköltözés gondolatával. :D:D Ez igen! Nehéz elképzelnem, hogy létezik ember ennyire vakon. A tűz meg valószínű csak azért nagyobb benned most, mert a zsigereidben már érzed, hogy ez a nő nem a tiéd.
Kicsit jobban oda kéne figyelned a női jelekre és helyesen értelmezni azokat. Mondjuk alap, hogy nem hordozzuk a tenyerünkön a csajt.

2019.08.06. 09:16:56

@Daenerys Targaryen: egyszer próbáld ki a csajozást szórakozóhelyen! Meg fogsz lepődni, mennyi mindent engednek a nők elsőre, ismeretlenül is, nem csak macsó alfáknak is. :)

Christian Smith 2019.08.06. 09:19:18

Nézd,ha valaki belinkel egy saját irást, mint hivatkozási pontot, reagálok rá.
"Szép szavakba bujtatott kocsmai hözöngö "jut eszembe róla. Amúgy egy hölgy , aki szorakozohelyen megjelenik, nem vonzódhat a saját neméhez? Vagy ott pl. vannak ezek a kibersexuálisok és még sorolhatnám. "Egy tudatlan parasztgyerek aki jól tud uszni menni Dél Korea. " Minden nyelven a törvények nem ismerete nem mentesit a felelösségre vonás elöl. Az , hogy Pisti a körzeti meghizott is ugxanolyan zaklató, mint K. vagy P. vagy Zs. attól még más helyeken a polgármester is sorban áll az orvosi rendelöben és sorolhatnám. Attól,hogy ez odahaza nem igy müködik a világ egyik felében nem normális. Amugy bocsánat,hogy elkanyarodtam a témától, de a megmondó alfának gondolt egyszerü tahók kiboritanak. Nekik akkor lesz "mükörmösnél" értelmesebb és Gobbi Hildától szebb nöjük, ha elrabolják. Fejlett nyugatról vagy keletröl meg már köszönéskor elhajtják a náthásba, vagy elvitetik egy rendörrel.

Christian Smith 2019.08.06. 09:22:47

@Csodor aki meghagja a vilagot: Te se menj külföldre, mert kurvára meg fogsz lepödni

2019.08.06. 09:28:11

@Captain Admin: Ne zavarjon cseppet sem, hogy a konkrét esetben rendőrt hivott a csaj a seggfogó pasira. Véletlenül se érintsen meg a valóság. Jóéjszakát a szép alternatív világodban drága kapitányom.

2019.08.06. 09:37:25

@Christian Smith: a "hölgy"-ig olvastalak. Kár volt.

2019.08.06. 09:38:10

a seggreppacsi egy jól működő szűrő.
Amelyik pasi ezt csinálja az egy tahó, azonnal megy a levesbe.
Amelyik nő ezt hagyja egy ismeretlen tahónak...
Az megérdemli ezt a tahót.
Nincs ezzel baj.

2019.08.06. 09:42:00

@Daenerys Targaryen: mint ahogyan már mindenki tisztában van vele, és a cikkben is ki van emelve, ami itthon működik/elfogadott/természetes/elvárt, az Dél-Koreában nem biztos, hogy ugyanígy van.
Más valami?

Christian Smith 2019.08.06. 09:45:39

@Frau Untermensch4: Olyan kis bájosok, hogy náluk a hölgy kifejezés számukra sértö, pedig aki felháborodik ezen az biztosan nem az alkesz Teca. Öket meg a luzer vonalon tudom elképezni, mert "Jóska a kombájnos is azt mondta, hogy az alkesz Teca két felesért leszop bárkit, a segge meg ingyen van." Hát ilyen vonalon mozog a kicsi agyuk ezeknek a képzelt alfáknak

Christian Smith 2019.08.06. 09:47:01

@Christian Smith: kedves hölgyet aki hajlandó (persze a pénzemért szóbaállni velük) .

2019.08.06. 09:49:52

@Frau Untermensch4: a seggrepacsi oké. De a seggfogás? Simán belefér, elhiheted. Ha meg kételkedsz, próbáld ki, egy nő sem fog elhajtani! Csak aztán írd is meg mit tapasztaltál! :)

Christian Smith 2019.08.06. 10:10:38

@Daenerys Targaryen: Öket a tények nem zavarják, mert annyira alfák amennyire te sziriuszi fényevö vagy. Hazugságban élnek évek óta és azt hiazik, mert az Iszapszentgilisztási kocsmában két kisfröccs mellett ez imponál két nyolc osztályos libának , a világ is ilyen. Hát nekik azt javaslom,ne menjenek ki az aszfaltos utra. Ott laknak az Ogrék és a feljelentö szörnyek is

2019.08.06. 10:16:13

@Captain Admin: nem pacsizok/fogdosok női popsikat. Bár van egy, amelyikkel napi kapcsolatban állok, azzal kapcsolatban tudom megosztani veled a tapasztalatomat csak. Az meg az uncsi régimódi de nekem megfelelő... a párom pacsizhatja és tapizhatja, más nem :)

2019.08.06. 10:24:15

@Christian Smith: majd szólsz nekem mielőtt feljelentesz? Vagy majd hirtelen kell sokkolódnom?

Christian Smith 2019.08.06. 10:24:21

@Captain Admin: Neked még soha sem volt hölgyed. Édes istenem. A nyolc osztályos teca hiába 9-es kinézetre, ha az intelligenciája 1-es, az 4,5. Te ilyen nökre vagy büszke. Egy hetes téged elsö blikkre is lehányna. És vannak a hölgyek. Igen, tudom te még nem láttál ilyet. Ök azok, akik igazi trófeák. Sikeresek, okosak és csinosak. Nah ezeket felejtsd el. Te 5-ös fölött labdába sem rugsz. Bár a szöveged ha elnézem te olyan max. 4-5--ös lehetsz. Mert okos nem vagy, és mégis azt szeretnéd kidomboritani. Igy marad a massziv hazugság. Ha te nem álomvilágban élnél tudnád, hogy a 6 fölötti nöket nem banánfán tenyésztik a seggfogdosós majmoknak. 7-esért már meg kell izzadni, még akkor is ha te irányitod a kapcsolatot. Pl. mekkora esélyed lenne egy általad lesajnált 40-es ex Bocskornéra? Vagy a Medgyesi lányra? Elmondom te egy ocska kis luzer vagy . Persze a piaci értéken 8-8.5 feles Palvin Barbi hozzád jár haza

Christian Smith 2019.08.06. 10:26:10

@Captain Admin: Én feljelenteni ? Hát pont annyira érdekelsz mint pattanás Kiszel Tünde fenekén .

2019.08.06. 10:33:41

@Csodor aki meghagja a vilagot: te láttál már élőbe olyan balfaszt, akire miután rászóltál a hölgyezés miatt, még utána sem érti, hogy mi a gondja ezzel a nőknek? Hogy néz ki egy ilyen?

PPK™ 2019.08.06. 10:45:14

A poszter az a csávó lehet, aki félóránként szívecskés szarokat küld a csajának, kétóránként felhívja, hogy biztosítsa őt a szerelméről és hogy mennyire hiányzik neki, valamint hogy megkérdezze, hogy mit "csinálsz éppen?" és az "ugye én is hiányzom?" klasszikussal. Este jön a gyertyafényes vacsora, könnyes szemmel ölelkezés, a Pár lépés a mennyország megtekintése a program a végén kizárólag szeretkezéssel, ahol a lelkek eggyé válnak, a finálé után sírással, szerelmi vallomással és egymás karjaiban elalvással.

Ilyen mentalitással nem csoda, hogy elhasaltál a virágos teszten is, meg az óvszerrel teli hátizsákos teszten is, amivel a hátán ment a csávójához. Ez a figura nem úgy viselkedik, mint egy kislány, hanem falhoz vágja/felkapja és rádobja az ágyra, majd rendesen kifugázza.

Te a barátnője vagy, akit arcon puszil, akinek elregéli, hogy mi a helyzet a munkahelyén és akivel nem akar összecuccolni, mert nincsenek leszbikus hajlamai.

Szívesen.

Christian Smith 2019.08.06. 10:48:40

@Captain Admin: Kegyetlen az élet épp Matrozka, mert te max a Titanic jéghegy utáni pillanatában lehetnél képzelt kapitány. Én szivesen meghivlak te ocska luzer a házamba. És kérlek ne a fürdöben lévö tubába szarj bele. Hozok nöt is neked mert láthatóan rég voltál már velük. Ha szeretnéd megmutatom a házam és a bérlésre kiadott házaim is német földön. Most komolyan el szeretnéd mondani , hogy te egy alfa vagy? Ha beszélnél egy nyelven is megkérdezheted milyen utcapartik vannak nálunk. És komolyan te alfa vagy? Anyagilag kb. nem vagyunk egy szinten. Hát a kinézet. Ezt a nöktöl vagy személyesen kell látni. 42 vagyok. Vélhetöleg több izommal, mint te

2019.08.06. 10:55:17

@PPK™: jól látod a sztorit, csak azt nem értem ezeket a szerencsétlenek hol teremnek? Miért nevelik egyes nők ilyenre a fiaikat? Olyanra, akit ők is rühellnének?

Christian Smith 2019.08.06. 10:58:28

@PPK™: Hát szép .
Most akkor vesézzük ki mit is állitasz:
Sziv, mint a keresztény és a világ minden vallásában elfogadott szimbólum az cikicske nektek , mert a" felsöbbrangu férfiak egymást kényeztezö liga "azt mondta. Van egy rossz hirem, hogy a sziv az egy még a kereazténységet megelözö szimbolum.
Kb. a lelket jelenti. A lelki kapcsolatot. Rengeteg templomon ,vallási azimbolumon ott van. Persze az alfák nem értik

Christian Smith 2019.08.06. 11:01:06

@Christian Smith: Pedig már a tehenek is irják a peticiót az ilyen emberek ellen.

2019.08.06. 11:02:12

@Christian Smith: emlékszem már rád. Te vagy az a nagyon gazdag németországban melózó agyhalott, aki állandóan részegen kommentelt itt, és aki annyira tehetős,hogy épp világkörüli útra indultál akkor. Stoppal. :D

A viccest elhiszem neked magadról, minden más állításod nem. :)

Christian Smith 2019.08.06. 11:12:18

@Captain Admin: Hát biztosan igazad van.
Én nem tudom te ki vagy , de nem vagyok kurva gazdag, és pont leszarlak.
Egyszerüen egy nyolcosztályos megmondó senkinek,megmondom, hogy az.
Belinkeltek egy youtube videot, ahol a fö kérdés az volt, hogy megfoghatlak-e?
Te egy szimpla kamugép vagy , aki össze akarja mosni a kulturált országokban lévö megegyezéses videokat egy bebaszott másokat molesztáló pairok nélküli migránssal. Migráns? Az. Voltak paporjai? Hát baszod , nem voltak.Bebaszott, vagy bodult volt, jelentem igen. Hát én kivánom azt , hogy azok akik fontosak neked hasonló jókat éljenek meg.
Aztán magyarázd meg .
Egy tacskónak aranyos megmondani, hogy semmit sem ér a csaholása, nem?

2019.08.06. 11:13:32

@PPK™: ha nem lenne ilyen haverom akit közvetlenül ismerek, nem hinném el,hogy léteznek.

Ő konkrétan odaköltözött az elmebeteg, de tőle külsőre is jobb ÉS egzisztenciában fényévekre lévő elkényztetett királykisasszonyhoz. Elmúlt a nagy szerelem, bebukott a csaj, hogy írkál valakivel a telón, ezért kellett sokszor túlóráznia és később hazaérnie, miközben addig a haverom kitakarított, finom vacsit főzött, néha fogadta és szórakoztatta az anyósjelöltet, valamint levitte a csaj kutyusát megsétáltatni, elmosogatott, kiteregetett.

Paff, kiderült, hogy izomból kefélik a csajt melóban. Na mit lépett a haverom?? Na mit?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
Mégjobban odatette magát a házimunkában, jobban megválogatta a szavait a csajjal ÉS új, nehezebben elkészíthető kajákat főzött neki, amíg továbbra is tartott a túlóra. 4x baszta ki a csaj őt onnan úgy, hogy az udvarra dobálta ki a cuccait.

Tata_ 2019.08.06. 11:18:03

@Captain Admin: elolvastam az irományod, most 2 lehetőséget látok:

1. hülyeségekkel koptatod a klaviatúrád, álmodozol, amit tanácsként írsz le. Ha egy-egy eltévedt, önbizalomhiányos nemecsek (az iránymutatásod alapján) a szórakozóhelyen feltűnő fenekek után kezd kapkodni, akkor elég hamar törött és vérző orral várhatja a földön ülve a rendőröket, miközben a biztonsági szolgálat kétajtós szekrényei bordán rugdalják csak a miheztartás végett. Jobb esetben csak az arcán fog viselni némi vörös foltot a megtapizott lányok kezétől, esetleg a lovagjuktól.
2. valóban így működik az ismerkedés a Te világodban. Persze erre is van esély, de akkor nagyon más környezetben mozgunk.

Ezt a szintelméletet egyébként alapvetően marhaságnak tartom. Vegyünk egy példát: két csávó ismerkedni akar egy lánnyal egy szórakozóhelyen. Aladár kinézete 8, anyagi helyzete 2, de a ruhájára költ, a testi adottsága 2. Béla kinézete 6, anyagi helyzete 7, testi adottsága 7. A nő (feltételezve, hogy ismerkedni akar) Aladárra fog koncentrálni, Béla le lesz pattintva. Miért is? A külső jegyek alapján fog választani, mert minden más csak az ismerkedési fázis későbbi szakaszában derül ki.
Ez az egész szintelmélet egy jól hangzó rizsa.

Rita Vrataski 2019.08.06. 11:20:05

@PPK™: Ezzel szerintem semmi gond sincs. Nagyon sok nő titkon ilyen pasira vágyik, még a vérmes feministák közül is...
Most épp egy sunnyogó, súlytalan nőt fogott ki, akinek még annyi gerince sincs, hogy megmondja a szemébe hogy nem akar vele összeköltözni.
A posztíró egy könnyen pörzsölődős, és pluszba romantikus alkat. Majd jön valaki, aki tényleg szereti, aki tényleg szeretne vele kelni-feküdni. Egy percig nem gondolom, hogy meg kéne változnia.

exilis 2019.08.06. 11:21:57

Captain: Olvastam a segrepacsis cikket, de annyira erőltetett, már a témafelvetés is, hogy csak egy kettest kapsz, tudsz ennél te többet is. Egyébként is olyasmire reflektál ami nem történt meg a valóságban, ugyanis csak Kenderesi nyilvánvaló önfelmentő hazugságát ismerjük a történetről, a másik oldal véleményét, vagy a valóságot nem. Szerintem minimum elkapta a csajt és végigfogdosta, és amikor az ellenkezett sem hagyta abba. Ezért már esetleg rendőrt hívnak, egy segglegyintésért nagyon nem hinném.

Christian Smith 2019.08.06. 11:22:49

@Captain Admin: 1. Akit nem vezetöként dugnak az max 6-os
2. Aki nem bassza ki a nöjét az hülye
3. Mit is akarsz ezzel a semmitmondó üzenettel irni? Coelho vagy a magyar hölgy változata vagy?
Az élet megy tovább, olyan kis szánalmasan naivak vagytok. Mert a gazdag embert nem hagyják el.
Még sohasem volt annyi penzetek, hog, megértsétek és soha nem voltatok egyszer sem döntési helyzetben,hogy meddig tartson.
Komolyan sajnállak benneteket.
Ostoba szar állitásokkal kell eltakarnotok miért vagytok Kappák

PPK™ 2019.08.06. 11:30:54

@Daenerys Targaryen: a gond elsősorban a megfelelő apuka hiánya. Mert ha van is, az is egy tutyimutyi balfasz, akitől mégis mi a szart tanulhatna a csemete? Maximum azt, hogy hogyan legyen papucs és/vagy szerencsétlen.

Konkrétan nincs, aki elmagyarázza ezeknek - vagy akár meg is mutassa - azt, hogy többek között hogyan legyen úgy szemtelen, hogy ne legyen faszparaszt, hogy hogyan közelítsen meg úgy egy nőt, hogy a gáré önszántából simogassa meg az ő karját, és hogy felejtse el a picsába azt, hogy nyálas szarokkal indít a kapcsolat kezdetén.

Christian Smith 2019.08.06. 11:32:03

@Rita Vrataski: A kérdés nem abban van, hogy pl. egyes emberek számára izgató-e , ha lóval hál. Hanem hogy a szexualitás bármely formája elitélendö -e ha nem szererné a másik fél. Ez a két lófasz Józsi inkább tünik eröszaktévönek , mint don Juannak. Az aki nem tud különbséget tenni a közös elhatározású akár kutyaszexxel ,vagy az egy oldalú eröszak közt ,az egy beteg eröszakos ember. Én sajnos ezt látom a sorok közt. Nem ismerkedni szeretne, hanem én egy isteni lény vagyok szolgáljatok. Egy full beteg skizo ember ismérve.

PPK™ 2019.08.06. 11:35:19

@Rita Vrataski: "Nagyon sok nő titkon ilyen pasira vágyik, még a vérmes feministák közül is... "

Az igazság ezzel szemben az, hogy kell egy hosszútávú, komoly kapcsolatba a romantika IS. Amivel nincs gond, csak kurvára nem mindegy, hogy valaki azonnal a Rómeót játssza már a startnál és szerenádot ad buzukin könnyes szemmel, virággal a szájában, vagy egy jól bejáratott, kialakult, jól működő kapcsolatban rukkol elő NÉHA az összebújós romantikázással, meg a gyertyafényes vacsorával a csóka.

Az előbbi eset a poszter, az utóbbi eset az ideális.

PPK™ 2019.08.06. 11:38:27

@Captain Admin: az ilyen szerencsétleneken nem lehet segíteni. Mint abban a cikkben, amit linkelt itt egy gáré a múlt héten, amiben a szeme láttára kúrták az asszonyt, az meg a munkaadónál reklamált, hogy miért látja az ablakból.

Majd hazament az asszonyhoz századszorra is, mintha mi sem történt volna.

:D
:DD
:DDD
:DDDD
:DDDDD

Tata_ 2019.08.06. 11:40:51

@Rita Vrataski: nem hiszem. A poszter lehet kedves, érzékeny, romantikus lélek, de egyvalami biztosan nem: izgalmas. Márpedig a nők rövid idő elteltével menekülnek a langyos vízből. Mindkét nemnek kell a hódítással járó kihívás, egy kitérdelt plüsspapucsot túl egyszerű felvenni és lerúgni is.

Christian Smith 2019.08.06. 11:45:30

@exilis: Egy jó tanácsom van csak . Ne menj külföldre. Én sem érzem szarul magam és téged se csuknak le

2019.08.06. 11:48:43

@PPK™: a faszi nem hülye. Ha ezzel nem szenved érzelmi és lelki serüléseket, hogy akarata ellenére azt kell néznie, hogy más kúrja a nőjét, akkor semmivel sem.
Ezzel pedig nyugodtan pereskedhet. Mindig az nevet aki utóljára nevet.

Amikor nekem munkaügyi perem volt, CSAK negatív véleményeket és "bíztatást" kaptam cégen belülről és ismerősöktől is. Te hülye vagy ,ne csináld, ez lesz meg az lesz meg amaz lesz. Pedig tudták,hogy tétje sem volt a dolognak, mert olyat hibázott a munkáltató. Na mi lett végül vajon? :D

Rendőrségi ügyekkel is ugyanez van. Teljesen fogalmatlan az emberek 90%-a, hogy mi hogy működik. Vannak akik nyernek és van a többi. Megérdemlik, mert aki gyáva az érdekeit érvényesíteni, az nem érdemli meg a sikert.

2019.08.06. 11:52:57

@Tata_: "valóban így működik az ismerkedés a Te világodban. Persze erre is van esély, de akkor nagyon más környezetben mozgunk."

Ami más, az pedig nem is létezik, igaz? :D

Burgermeister 2019.08.06. 11:53:50

Te egy balek balfasz vagy! A csajt mar mas is kurja! Itt az ideje h lapatra tedd.

Christian Smith 2019.08.06. 11:55:43

@PPK™: Gyerekek, azt akit megcsalnak, az tiszta sor lapát. De komolyan gondoljátok, hogy a 4-5-ös életeken nincs túl élet? Vagy akkor egyszerübb? Hát ne nagyon nézzetek még több "hallivúdi" filmet. Semmivel nem lesz jobb elmondom. Ugyanazok a körök,ugyanazok az unott szexxek. Még pl. Body Silvy-vel is . Komolyan azt akarjátok mondani,hogy amig te ugy gondolod mindent megtehetsz az élet császára vagy?
Ocska ötforintos ripacsok gondolják ezt.
Van egy egyszerü mondás:
" Adj az embereknek álarcot és megmutatják kik is ök valóban"
Az a két madár egy egyszerü álmodozó primitiv parasztgyerek

2019.08.06. 11:57:03

@Rita Vrataski: "Majd jön valaki, aki tényleg szereti, aki tényleg szeretne vele kelni-feküdni."

Te csajszi! Áruld már el, hogy majd honnan jön neki ilyen? Ha neki jönni fog, akkor a több százezer szingli 30+ agyhalottnak akik egymást ilyen tanácsokkal hitegetik, nekik miért nem jön? :D

A legnagyobb esélye annak van, hogy a következő is ilyen lesz,mert egy közös pont máris van azzal a viszonnyal is; ő maga. Plusz akik ekkorákat szopnak a viszonyaikban, azokat rendszeresen levadásszák, nem pedig ők választanak. ;)

PPK™ 2019.08.06. 12:02:07

@Captain Admin: lehet úgy is perre menni, hogy büszke marad a férfi. De ez a kretén a munkáltatóján kérte számon a történteket, nem a válást adta be baszd meg :)) És még egy fedél alatt is élt a rüfivel :))

Jó, hogy nem elektromos redőnyt kért, hogy háttal az ablaknak is le tudja ereszteni és még véletlenül se lássa, ahogy megpocsékolják az asszonyt :))

Rita Vrataski 2019.08.06. 12:05:45

@Christian Smith: Mi van? Egy szavad sem értem. Ezt nekem szántad? Félre ment, vagy olvasd el újra hogy mit és mire reagáltam.

Tata_ 2019.08.06. 12:15:13

@Captain Admin: érted, amit olvasol?
"2. valóban így működik az ismerkedés a Te világodban. Persze erre is van esély, de akkor nagyon más környezetben mozgunk."

Az a környezet, ahol ismeretlen nők személyes terébe belépve rámarkolni a seggükre nem jelent azonnali elutasítást és büdösbunkó faszparasztként való megbélyegzést, valóban ismeretlen a számomra, de ettől még létezhet. Ha nem lennék nős, akkor valószínűleg egy vonzó és okos nőt keresnék, ami már eleve kizárja az ismerkedésnek tapizással kezdődő formáját. Mivel neked ez az ismerkedés metódusa, így teljesen más a nőideál, amire hajtasz, valószínűleg ezek a nők önbecsülést és észt nyomokban sem tartalmaznak. Az mondjuk homályos számomra, hogy ilyen nőkkel ki akarna kapcsolatot, de hát mindenkinél mások az igényszintek. :)

exilis 2019.08.06. 12:19:47

@Christian Smith: Velem meg mi bajod van? Idejössz baszod és lengeted a német életszínvonalad, mint vmi. ócska cigó az aranyláncot. Ez semmi más a részedről mint pöcshosszabbítás, az meg már régen rossz ha rászorulsz.

Christian Smith 2019.08.06. 12:22:03

@exilis: Bocsánat itt nem lehet helyesbiteni. És lapitottam is mint szar a gazban, hogy nem neked akartam válaszolni. Bocsánat

exilis 2019.08.06. 12:25:06

@Christian Smith: El van nézve, és persze én is túlreagáltam, sorry, csak itt farkasvilág van, ha megdobnak kővel, lőj vissza ágyúval :D

Christian Smith 2019.08.06. 12:25:13

@Tata_: Náluk a hörpi bisztró Tercsije a 10-es

Christian Smith 2019.08.06. 12:32:50

@exilis: Igazad van . Tényleg nem neked szólt. Ahogy az egyszeri ember magyarázná. Csak félrenyomtam

Rita Vrataski 2019.08.06. 12:34:42

@Tata_: Nem tudok vitatkozni, mert más az értékrendem. Az én kis kitaposott plüsspapucsomat soha nem cserélném le semmilyen vadiúj, izgalmas extra bojtosra, mert szeretem. Tudom, ez unalmas. De én régimódi vagyok.
Milyen az a kitérdelt plüsspapucs? Valaki a térdén hordja, vagy valami mást képzeljek bele? :)

Jumpin Jack Flash 2019.08.06. 12:38:01

@Christian Smith: 2-3 hete pont egy német pár kapott elég súlyos büntetést Velencében, mert kempingben érezték magukat és kávét főztek a csatorna partján. szarrágó tahók sajnos mindenhol vannak, szóval ez kicsit mellé ment.

Christian Smith 2019.08.06. 12:38:19

@Rita Vrataski: A kitérelt püsspapucs a rötszörü kapanyányimonyók és a sohaország tündérének szerelemgyermeke.
Ne hibáztasd magad érte , hogy nem ismered, ahogy az ö szexuális életüket sem ismeri senki sem.

ez is egy vélemény 2019.08.06. 12:41:07

@Captain Admin:

Veled értek egyet. A seggfogás teljes mértékben belefér.
A politikai korrektség nevében egyre több herélt impotens fiúcska szaladgál az utcán, aki már a csajokhoz se mer szólni, nemhogy hozzájuk érni, mert azt hiszi hogy ledittelik ha megteszi, és a facebook-on keresztrefeszítik a polkorrekt barmok. Amiben egyébként nem téved, ami a keresztrefeszítést illeti.

A valódi és igazi erőszakot elszenvedő nőket összemosni a seggrepacsival nagyon
méltánytalan, és ostoba tett.
Ennek egyenes következménye, hogy a kiherélt ifjúságot már lasszóval vadásszák a lányok, akik szeretnének testi élményeket is gyűjteni, mert azok a politikai korrektség nevében, illetve a következményektől rettegve impotens ministráns fiút játszanak.

Christian Smith 2019.08.06. 12:42:19

@Jumpin Jack Flash: Tudom. De a törvények, ha nem tudnád egy jelenségre reagálnak. Valóban az elsö büntetettek németek voltak. De a törvényhozásban segédkezökröl szeretnél egy archivumot? Mert talán ismerem a történetet kicsit közelebbröl. Román , magyar , bolgár, lengyel százalékosan ...

Christian Smith 2019.08.06. 12:46:12

@ez is egy vélemény: Ha egy embernek csak akkor áll fel, ha másokat , idegeneket fogdoshat az azért nem lesz sikeres a második éjszakán . Köszönjük, hogy elmondtad, hogy eröszakoskodóként mire áll fel. Next.
( Amugy tudtad , hogy a szüleid is a tiz percnél hosszabb kapcsolatban voltak?)

God Harald 2019.08.06. 12:48:49

Na nem hiába lett itt promózva az új kisregény: a blogját elárasztották kommentek százai. Egymás szavába vágnak...drámai a helyzet... már már seggbemarkoló. Az írószövetség tagbővítést tervez:)))

ez is egy vélemény 2019.08.06. 12:50:17

@Christian Smith:

Nekem az jön le abból, ahogy mindenkit leoltassz, hogy egy pattanásos vén programozó vagy, aki az egyik szerepjátékában megtestesített alfát játsza.

Persze azt is leszarom, ha tényleg az vagy, amit itt előadsz, de az arogancia, amivel a különvéleményeket jutalmazod itt, elég nagy faszparasztot feltételznek.

A nők seggét a diszkókban mióta világ a világ megfogják. Akár táncközben csúsztatod le, akár kedélyes mosolygás és csevely során. Elég jó hatásfokkal megtudod, hogy van-e még ott keresnivalód vagy sem, ami az este további részét illeti.

ez is egy vélemény 2019.08.06. 12:54:12

@Christian Smith:

Az a legcukibb, mikor valódi erőszaktevőket hasonlítotok szimpla hétköznapi tettekkel.
Ez hiteltelenítette el az egész #meetoo baromságot, és ezzel árototok a legtöbbet az igaz erőszakot elszenvedő nőknek.

Tata_ 2019.08.06. 12:55:12

@Rita Vrataski: :D
A plüsspapucs alatt a posztot írót és a hozzá hasonló szolgaszerű kisfiúkat értem. Süt az irományból a megalázottság, szerencsétlenség, férfiatlanság.

A kitérdelt plüsspapucs egy képzavar, ami alatt azokat a "férfiakat" értem, akiket totálisan betörtek, önálló akarattal nem rendelkeznek, vagy ennek nem mernek hangot adni, és gyakorlatilag bármire használhatóak a nők kényének-kedvének megfelelően.

Christian Smith 2019.08.06. 12:58:48

@ez is egy vélemény: Várj. Beszélgetés után és némi kemiát feltételezve . Persze ilyenkor is ráfuthatsz egy aknamezöre. Én is futottam már rengetegszer alá. Bocsánatot kértem, mert félreértelmeztem azt , hogy potyapia miatt volt túl szivélyes. Ennyi. A tahócska szimplán egy fogdosó köcsög volt. Mert tudok uszni. És mert egy kibaszott bivalybasznádi városban ismernek. Hát kurvára szerencséje volt. Meguszta egy izé mizével. Meg kell tanulni, hogy a tetteinknek következménye van. Ennek semmi köze honnan irok és ki vagyok. De itt olyan a nöket tárgyiasitó HSZ-eket olvasok,hogy csak annyit tudok javasolni, ne menjetek külföldre

Christian Smith 2019.08.06. 13:09:13

@Christian Smith:
Nö nem lehet okosabb, eröseb, stb.

2019.08.06. 13:17:43

@Christian Smith: Miért is ne menjünk külfödre? Kifejtenéd? Te valami mangína vagy?

Christian Smith 2019.08.06. 13:23:57

@Béci_ma_ne_lécci: Ezt hol olvastad? Külföldre menni és elfogadni azt , hogy a világ eröszaktevöi, egy normálos országban nem elfogadott két különbözö kategoria. Fogdoss német földön. Pont a kurva magyar vak komondor jogrend miatt hiszitek, hogy Kölnben szilveszterkor meg is dugtak bárkit is. Hát kb. tipitapi volt ami magyar kompatibilis, és ezért senki sem hiv rendört.
Én az összes hozzád hasonlónak kivánom, hogy az anyjukat és a barátnöjüket naponta érje ez a kis semmiség.
Az más mi? Hát ....

2019.08.06. 13:24:40

@Béci_ma_ne_lécci: Lefordítom: mert mi bunkó magyarok nem tudunk viselkedni és megbilincselik a férfiakat hogy tapizzák a helyi nőket.

Sickofit_ 2019.08.06. 13:26:09

@ez is egy vélemény: elbeszéltek ám rendesen egymás mellett. Amiről te beszélsz az normális. Ha táncoltok és van vonzalom nyilván be lehet próbálkozni, be is kell, ha akarsz valamit. De más egy ismeretlennél hátulról rámarkolni.. Ha ezt egy csaj hagyja akkor önbecsülése nem sok van, meg esze se, szóval alja ribanc. Bár kapitányunk szerint ez jó szűrő és egy ilyen csaj még simán 10-es. De valójában értelmes csaj pofánönt a piájával..

2019.08.06. 13:33:25

Nem elég, hogy van egy balfaszcsabi, idejött még egy nála is kreténebb szerencsétlen mangina. Ez a fasz még Kenderesi saját oldalára is odakommentelt, hogy reméli életfogytiglant kap...
A jó büdös kurva anyádba lehetsz te ennyire agyhalott, bazdmeg?:)

Felkúrom magam mindig az ilyen parasztok miatt.

Christian Smith 2019.08.06. 13:35:07

@Sickofit_: Amig nem tesz egy nö egyértelmü jelzést hogy szabad a pálya, nem az. Még ilyenkor is félreértheted. De bocsánatot kérsz és megy az élet tovább. Nekik tök normális amig egy hozzám hasonló nem veri szilánkosra az arcukat. Vagy más földön nem viszi el a helyi rendörség. Ez azért szánalom és kb. ezért dugnak annyi nöt amennyit a való életben.
Én tényleg sajnálom öket, mert nekik talán fel sem áll két pofon nélkül. És fogalmuk sincs arról mi a Bdsm és az eröszak közt a különbség Az egyiket mindkét fél akarja.

Christian Smith 2019.08.06. 13:40:34

@Csodor aki meghagja a vilagot:
1. Nyugogj le.
2 . Sok embernek nem jön le mi az a mangina, akarsz beszélni róla?
Jah , lehet nem a legbölcsebb kérés volt .
3. Te tényleg komolyan gondolod, hogy mind a 3 milliárd nö téged akar? És ezt csak primitiv magyarul tudod elmondani?
4. Ezek után én nem szerernélek megitélni, de biztos vagy benne, hogy a nemedtöl független, képes vagy értelmezhetö szexuális együttlétre?

body_andras 2019.08.06. 13:51:23

Szerintem nem te vagy az egyetlen faszija és esze ágában sincs összeköltözni senkivel se.

Christian Smith 2019.08.06. 13:52:01

@Csodor aki meghagja a vilagot: Tényleg annyira vagy Spàrta. Szeplös kis buta fiu. Olyan kis tüncike amikor egy életében nöket nem érintett aranyos kis genderke akar elemezni. 40 fölött vagyok, és nagyon jámbor ember. Viszont mivel 2 kislányom van pont nem érdekel senki elmélete. Mondjuk ezekre az elméletes csirákra nulla az esély, de a hozzá hasonló molesztálókra nagyobb. Hát egyszer fogd meg a gyerekem seggét, ha nem szeretné. Te szeretnél rendörért kiáltani. Ocska kis buzik gyülekezete posztol ide, nem a férfiaké. Gondoljátok senkinek nincs szülöje? Vagy a gyerekedet nem eroszakolhatják meg?

PPK™ 2019.08.06. 13:54:09

@Csodor aki meghagja a vilagot: ne hülyéskedj már bro, oltári, ahogy parádézik ez a bohóc :))

Van itt mindenből egy kicsi: lószex, kávéfőző, Teca, Németország, migránsok, szilánkosratörömazarcodat, kombájn, 200 eurós, Gobbi Hilda... és mindenkire rásüti, hogy alfa, majd azért hőbörög, hogy ezek minek alfázzák magukat... :))

Ha elkövetjük azt a hibát, hogy komolyan vesszük ezt az analfabéta nyomorultat, akkor nem kérdés, hogy így akar imponálni a blog női szekciójának, csak ettől még szánalmasabb lesz ez a félnótás :)

Kurva jókat röhögtem én már ezen a bohócon egy-két csajjal, amiket előad privát nekik, na azt látnod kéne, komolyan mondom folytak a könnyeink a röhögéstől :'-))

Sickofit_ 2019.08.06. 13:56:21

@Christian Smith: ha mindig előre a jelzésükre vagy az engedélyükre vársz, várhatsz életed végéig, vagy ha mégis lesz valami akkor sohasem fognak határozott férfinak tekinteni. Lépni kell és érteni a visszajelzéseket. Mindenkinél máshol van a határ, más a sebesség.
Ez az, amit itt leginkább nem értenek meg a nagy szakértők, egységes szabályrendszert akarnak ráhúzni a világ összes nőjére, mert úgy biztos egyszerűbb a világ nekik vagy nem tudom.

2019.08.06. 14:01:51

@PPK™: nekem nagyon nem imponál csak nem akarok beszállni ebbe a szánalomkommentparádéba.

Christian Smith 2019.08.06. 14:02:46

@PPK™: Nézd, egytöl tizes skálán te egy olyan aranyos vagy.
Nem mert ismerlek, mert látom, hogy kurva nyomorult életed van és el akarod hitetni, hogy a nö verés a tök normális dolog. Az ember az amöbába sem rug bele, még akkor sem, ha rossz napja volt.
Szólok te nem vagy menö és alfa sem .
Ezt a vlágon ócska ripacsnak hivják .
Én nem haragszom rád , mert az ilyenek segitenek megérteni a nöknek, hogy tölem is lehet rosszabb az életük

PPK™ 2019.08.06. 14:04:42

@Daenerys Targaryen: valld be, hogy szerelmes lettél első (értő)olvasásra :) Vallj színt!

body_andras 2019.08.06. 14:06:51

@Frau Untermensch4: Eddig úgy tudtam ha szimpatikus, szexi pasi csinálja, akkor csimpánz vicsorral vihognak és alig várják a következő pacsit. Ha meg nem-bejövős a fiú, netán még csúnyácska is, akkor máris veszedelmes szexuális ragadozó, akit ott helyben ordítva meg kell bélyegezni és rendőrt hívni - már ha szingli a csaj; mert ha van bikája, azzal kell megveretni de durván.
Na de nem unalmas egy kicsit a SajtburASS ügy, hogy még itt is ez folyik, egy hétköznapi félrekúró nő története alatt?

Christian Smith 2019.08.06. 14:11:44

@Daenerys Targaryen: Én egy dolgot nem értek. Hogy azok az áldozat tipusok miért gondolják, hogy mások személyes döntésével ellekezöt más ember hivatott eldönteni?
Megadnád a bankadaitaid idegennek?
Felmehet hozzád az akaratod nélkül?
Megdughat , vagy fogdoshat bárki?
Hát ha az utolsóra igen a válasz akkor már csak az árra kiváncsi mindenki.
Mert , ha pénzért dugnak emberek az nem kapcsolat, hanem szimpla kurva-vendég .
És még azt hittem itt vaéakinek volt nem fizetös kapcsolata. Tényleg bocs , félreértettem

2019.08.06. 14:11:57

@PPK™:D:D:D

Akarod olvasni Zsófika blogját az extrém szexuális perverzióinkról?:)

PPK™ 2019.08.06. 14:13:53

@Csodor aki meghagja a vilagot: várjá', előbb tépek 3 ív szilviát.

Jó' van, mos' má' lökheted.

8-)

2019.08.06. 14:14:05

@body_andras: Mi ebben a meglepő? Aki szimpatikus annak több meg van engedve. Aki meg nem tetszik az ne fogdosson.
De most ez akkora szenzáció és leleplezés? Te hány éves vagy, hogy ezt le kell írnod, mint életed nagy megfejtését?

Felsőmocsoládi 2019.08.06. 14:16:28

Ez valami ordas ribanc féle (virág a kollegától, tömött hátizsák biztos lehetsz benne tömött pina is, amit te balfasz módon támogatsz) és nem akar elköteleződni.
Az ilyen romantikus palimadaraknak hasonló kis mimóza, együgyű lányka való, nem egy ilyen hétpróbás. Ez utóbbi sosem fog semmit értékelni.

2019.08.06. 14:19:12

@Christian Smith: egy óra 25ezer, minden további fél óra plusz 5ezer.

Christian Smith 2019.08.06. 14:20:28

@PPK™: Hűha. Olvasom, hogy, szilánkosra töröm az arcod. Szerintem ne drogozz annyit. Meg állatszex? Hát ez egy példa volt . Látom megragadt minden benned, mint vemhes pandában a legójáték.
Ha te nem egy kurva 50.000 forintos Fidesz csinovnyik vagy (99%) akkor a tippem egy földönkivüli lenne. Ki vagy drága, hogy nem türsz ellenvetést? A feleséged dobálja a szaros pelenkát és nagyon kis frusztrált vagy? Vagy nég ettöl is mersz kisebb lenni?

PPK™ 2019.08.06. 14:20:52

@buttercup13: ne nekem címezd, hanem a macskajancsinak.

De azért köszi, próbálok nem white knight-ként viselkedni ezentúl... :-)

2019.08.06. 14:26:35

@Daenerys Targaryen: el sem hiszem,h ezt leírta egy nő...

Christian Smith 2019.08.06. 14:26:52

@Daenerys Targaryen: 25.000/ óra? Hát nyugaton 100€ alatt nem megy. Persze nyilván csak hallomásból . Ezek a madarak meg az élet császárai. Normális kurva 1.000€ , a teteje? Ahhhh. Amugy Charlie Sheen mondta: " Egy kurvának nem azért fizetek, hogy eljöjjön. Hanem, hogy haza is menjen...."

2019.08.06. 14:29:48

@Captain Admin: hahaha édes vagy. Leírni bármit lehet, nem?

PPK™ 2019.08.06. 14:29:58

@buttercup13: egyetértünk, hogy a w.k. nem célravezető. Pont azért is írtam, hogy baromi szánalmas ;-)

Jól van, el van nézve... :)

body_andras 2019.08.06. 14:34:59

@Daenerys Targaryen: "Amelyik pasi ezt csinálja az egy tahó, azonnal megy a levesbe." Kolleganőd figyelmét hívtam fel rá hogy elmélete ellentmond a valóság bizonyos jelenségeinek. Egyéb kíváncsiságodat nem áll módomban kielégíteni, Öcsi.

Christian Smith 2019.08.06. 14:37:51

@buttercup13: Pont nem vagyok egy nö reflexiójára kiváncsi.
Pár szánalmas klukluxklán macskajancsi összegyült akik szerint a nök alsóbb rangú lények. Én elmondtam azt , hogy a farokcibáláson kivül semmire nem képesek igy nem is értem ki minek lázadozik. A falusi melegek amikor megértik egymást csoport, érzésem van. Nekem is volt konkrétan iéyen élményem az életben. Egy meleg volt akinek eltörtem a kezét. De folyamatosan ekézte a nöket. Aztán megfogta a farkam. Hát bocs , de egy 20 éves emlék jutott eszembe rólatok

2019.08.06. 14:38:26

@Daenerys Targaryen: tökmindegy, printscreen a legütösebb érvem lesz az elkövetkezö napokban.

2019.08.06. 14:40:32

@Daenerys Targaryen: "Mi ebben a meglepő? Aki szimpatikus annak több meg van engedve. Aki meg nem tetszik az ne fogdosson.
De most ez akkora szenzáció és leleplezés? Te hány éves vagy, hogy ezt le kell írnod, mint életed nagy megfejtését?"

Ezt írd már be nekem a cikk alá lécci! Cserében jövök majd egyel. ;)

Christian Smith 2019.08.06. 14:42:50

@Captain Admin: Jézusom. Mit szeretnél print screenezni? Hogy nöket fogdozni bün? Nyilván a szexuális eröszakra való buzditó posztod leveszed te nagyszerü. Édes istenem te olyan kis ostoba vagy. Szerinted print screen nélkül nincs nyoma?

2019.08.06. 14:43:22

@Captain Admin: én is szeretlek :-)PP

@Christian Smith: "Pár szánalmas klukluxklán macskajancsi összegyült akik szerint a nök alsóbb rangú lények"
És te meg akarod változtatni a véleményüket? Ez miért fontos számodra, hogy egy akárki mit irkál bárhol is? Érint ez téged?

Christian Smith 2019.08.06. 14:50:06

@Captain Admin: Most mit lázadozol? Tényleg szeretnél egy csatát? Pár az általad nem értett amugy pár nemzetközi jog által megfogalmazott kérdésre válaszoltál. A szexuális zaklatásrara való buzditás, izgatás. Hogy az eu. Jog összes ide vonatkozoját ne emlitsem. Szeretnéd komolyan feszegetni ? Mert én csak hipotetikus doégokat irtam a 2 és 6 éves kislányomról. Ti viszont a szexuális eröszak mellett kampányoltok és legalizálni szerernétek a nök elleni eröszakot. Hát pár pont megáll kedves alfa hiveim . Csak szolok

Tata_ 2019.08.06. 14:50:16

@Christian Smith: egy kicsit túltolod a dolgot. Egy idegen nő seggének megfogása nem szexuális erőszak, hanem bunkóság.
Ha ismerkedés után/tánc közben történik, akkor már csak nyomulás.

Christian Smith 2019.08.06. 15:00:48

@Tata_: Nézd. Mindenki tévedhet. Én is fogtam meg segget más akarata nélkül. Bocsánatot kértem , tisztáztuk és megy az élet tovább. Nem minden nö akarhat téged. És jönnek egyek a dugatlan macskajancsik, hogy akkor omlaniuk kell a nöknek. Hát kedves hiveim ez nagyon nem igy van. Ha nagyon alfa vagy a pár százalékos esélyed 25-30 , és nem 2-3. Aki többröl álmodik az egy bohoc.

2019.08.06. 15:03:51

@Christian Smith: köszönjük, mindent elmondtál. Egy életre megjegyezzük az igazságaidat.
Majd este lesz bünti az alfasrácoknál, nem főzök nekik vacsit!

inteligencs elenzeki 2019.08.06. 15:10:26

"Szóval, meglátásotok szerint, hol hibáztam?"

Sehol.
Egyszerűen nem vagy az esete. Időkitöltésnek vagy jó neki. Melletted van, de folyamatosan keres valami számára izgalmas pasit (te nem vagy az számára),vagy az exét várja vissza.
Tök mindegy, nem vagy érdekes neki.
Nyugodtan elkezdheted leválasztani magad róla érzelmileg, és elkezdeni keresni valaki mást.

Christian Smith 2019.08.06. 15:10:37

@Tata_: Az nem baj ,ha hibázol,az a baj ha ezt erénynek állitod be. Ezek a kis ötosztályos kölkök azt hiszik, milyen fasza a nemi eröszakról hazudni. Nem . Sem megtenni, sem buzditani rá nem menö. Hány fiatal lányt ér eröszak magyar földön, mert kurva vak komondorok léteznek? Léteznek emberek akik más embereket béntabak. Léteznek szarházi börtöntöételékek, akik , mert pl nönek születtél ezért ugy érzik téged meg lehet eröszakolni, mert csak egy nö vagy.. Számomra ök nem hösök, hanem a börtönbe való szánalmas senkik. Forditva is ugyanezt gondolná az összes féreg, ha öket terrorizálnák? Nincs olyan, hogy csak én olyab van, hogy mi. A férgeknek meg azt kell mondani, hogy te egy undoritó pondró vagy. Szintelméletezz anyáddal , meg a hugoddal, gyerekeddel.

PPK™ 2019.08.06. 15:11:24

@Daenerys Targaryen: ne már, én még olvasnék bölcsességeket a magyartól eltérő mindenféle nyelven.

2019.08.06. 15:19:21

@body_andras: csimEddig úgy tudtam ha szimpatikus, szexi pasi csinálja, akkor csimpánz vicsorral vihognak és alig várják a következő pacsit. Ha meg nem-bejövős a fiú, netán még csúnyácska is, akkor máris veszedelmes szexuális ragadozó, akit ott helyben ordítva meg kell bélyegezni és rendőrt hívni - már ha szingli a csaj; mert ha van bikája, azzal kell megveretni de durván.
Na de nem unalmas egy kicsit a SajtburASS ügy, hogy még itt is ez folyik, egy hétköznapi félrekúró nő története alatt?

2019.08.06. 15:19:44

@Daenerys Targaryen: "Mi ebben a meglepő? Aki szimpatikus annak több meg van engedve. Aki meg nem tetszik az ne fogdosson.
De most ez akkora szenzáció és leleplezés? Te hány éves vagy, hogy ezt le kell írnod, mint életed nagy megfejtését?"

Remekül megfogalmaztad azt, amit egyesek kilóméteres filozofálások után se tudnak egyszerűen összefoglalni. Én férfiként például nem örülnék, ha egy dagadt nő csak úgy az ölembe ülne udvarlás gyanánt. Elhajtanám a fenébe. Bezzeg, ha egy csinos és vonzó nő tenné...még maradásra is bírnám! :) Tényleg nem kell ezt ragozni, ebben ennyi van.

Tata_ 2019.08.06. 15:40:40

@Christian Smith: de ki beszélt itt nemi erőszakról? Admin az udvarlásnak a parasztos megközelítését kultiválja, amitől ordas nagy bunkónak tűnik, de nem buzdított senkit erőszakra. Lehet, hogy utálod a karaktert, és szeretnéd ezt kifejezni, de akkor a szóban forgó témáról vitatkozz vele, ne arról, amit csak Te látsz bele.

2019.08.06. 15:43:55

@Frau Untermensch4: akár Lena Dunhamról is értékezhetnénk , ugyanolyan elbírálás alá essen az egyenjogúság jegyében, mint a KT :)
Senki nem akarja megbilincseltetni, senki nem akarja kidobatni, megveretni biztonságiakkal, senki nem kiált szexuális zaklatást, nem kell büntetést fizetnie, nincs feljelentés..
Ja, igen, szerencsére ki lehet használni, hogy jó fejek a férfiak

Reactor 2019.08.06. 16:25:18

@Rita Vrataski: Persze, csak mire megjön az a bizonyos valaki, addigra már úgy lesz vele, mint a nyuszika a medve fűnyírójával.

Sickofit_ 2019.08.06. 16:38:24

@Tata_: bunkóság az ha elétolakszol a sorban. Ha valakivel akarata ellenére teszel valamit, akkor az erőszak.

EGY a Queen 2019.08.06. 16:39:10

Faszom, eccer nem tudok ránézni a blogra,oszt pont akkor akciós a herbál meg a kannás bor???? :( Mindenről lemaradtam.. :(

EGY a Queen 2019.08.06. 16:41:13

@Dolus directus: az hagyján,de akiért meg totál oda van az ember,azt meg torokra is veszi..borzalmas.. :(

Behaton 2019.08.06. 16:46:52

@EGY a Queen: Még bekapcsolódhatsz, ha leírod, hogy hol, hányszor és kik fogták meg a segged....hol, hányszor és kinek engedted...vagy nem engedted...
A poszt balfasz Józsija és félrekúró Rózsija már nem játszik.

2019.08.06. 16:52:07

@Captain Admin: mikor vált át a seggrepacsi arra, hogy egymás vállát lapogatva röhögtök amikor a haverod úgy seggbekúrt egy csajt a diszkó mellett, hogy a földön guggolva zokogott?
Mi az egyezményes jel a seggrepacsi után, amikor ez is belefér?...

2019.08.06. 17:06:47

@TSEPKE: nagyon jó a kérdés. Mivel rég voltam seggfogó bevetésen, erősen gondolkoznom kellett,h visszaemlékezzek. A 20 évvel ezelőtti esetből pedig, amikor az erősen fölfelé dugni akaró lány realizálta, hogy a diszkó kerítése melletti éjjeli análszex nem érte el a célját, és soha sem fognak egy párt alkotni, hanem csak egy alkalmi ürítést jelentett a srácnak, csak arra emlékszem, amikor elhangzott a seggfogás után közvetlenül a "Kijössz?" kérdés, utána pedig amikor az aktus után bőgött kint a részeg csaj.

Szóval ez az eset nem tanulságos ilyen szempontból. Nekem amikor elsőre szex is lett ilyen alkalomkor, az legtöbbször így zajlott:
Becserkészés--->odamenés--->tenyér alsó derékra helyezése majd rögtön leszólítás bugyinedvesítő orgánummal--->azonnali válasz a lány "Ne kérdezz semmit, a tiéd vagyok!" kijelentésre és egyben kézfej derékról történő fenékre csúsztatása és finom belemarkolás---->és hopp a gatyámba is élveztem. Itt a vége fuss el véle.

Tata_ 2019.08.06. 17:14:50

@Sickofit_: nem egészen, de abban igazad van, hogy nem is bunkóság. A jog szerint Captain Admin a fenékmarkolással szexuális zaklatást követ el. "Jelenleg a szexuális zaklatásnak két fajtáját különböztetjük meg. Az egyik az ún. utcai, köztéri, tömegközlekedési eszközökön, szórakozóhelyeken stb. elkövetett nemi alapú zaklatás, melynek gyakori formája járműveken történő fogdosás (“tapizás”), az utcán gyakran hallható “utánafütyülés”, az ún. “utcai, éttermi beszólások”, a “megbámulás”, stb. Az ilyen zaklatást általában idegenek követik el, és a helyzetből adódóan általában röviden zajlik le."

PPK™ 2019.08.06. 17:21:19

@Captain Admin: "tenyér alsó derékra helyezése"

Hány dereka volt a bukszának?

Hobo Fischer 2019.08.06. 17:24:52

Posztolo! Jobb otlet híján hallgasd meg tobbszor is ezt a szamot es kozben gondolkozz el a szovegen, talan segiteni fog (es orulj neki, hogy meg most konnyen megusztad):
www.youtube.com/watch?v=YZUE4_PtOk0
Supertramp - It's Raining Again
"You're old enough some people say
To read the signs and walk away
It's only time that heals the pain
And makes the sun come out again
It's raining again
Oh no, my love's at an end
Oh no, it's raining again
Too bad I'm losing a friend "
---
A tortenelem tele van szopoagra kerult ferfiakkal. Regebben - peldaul a 70-es, 80-as, 90-es evekben - konnyebb volt ezen tultennie magat egy sebzett ferfiembernek, akkor meg nem volt ez a kibaszott szocial media, ahol setetebbnel setetebb szemelyisegzavaros köcsög fasszopo alfak meg wannebe alfak osztogatjak a nem letezo eszuket. :) A "regi szep idokben" peldaul a felejteni akaro vagy jol bebaszott vagy felult az buszra es keresztul - kasul bejarta a kontinenst es mire a vegere ert, el is felejtette azt a kibaszott picsat, aki elzavarta vagy akitol elmenekult.
De sajnos legtobbje akkor sem tanult belole, ujra es ujra beleesett a nagy csöcsök, boci szemek, sziren hangok csapdajaba es folytatodott "az alkohol vagy az ido mindent megold" vezerelte korbejaras a semmi korul. :( A vegeredmeny kozismert.
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
"But I'm still a refugee, won't you say a prayer for me?
'Cause sometimes even the strongest soldier falls "
(Julie and Steven P. Miller)
---
PS: nővel összebútorozni az álmoskönyv szerint is főbenjaró bűn! :)

EGY a Queen 2019.08.06. 17:38:20

@Behaton: mingyá előveszem a seggrepacsis naplómat,várjá’ !

Reactor 2019.08.06. 17:41:58

@Tata_: Cseppet röhejes, hogy már azt is kriminalizálni akarják, ha valakinek tetszik egy lány, vonzónak tartja, és legelteti rajta a szemét. Ha hozzá is szól, minimum kettőtől nyolc évvel kellene szankcionálni. A randira meghívás pedig legyen életfogytiglan. Ez így volna korrekt sokak szerint.

És ezek után még nagyokat és látványosan csodálkoznak, miért nem kezdeményeznek a férfiak, miért mennek hivatásoshoz, mint választják inkább a videojátékokat stb.

PPK™ 2019.08.06. 17:54:46

@Csodor aki meghagja a vilagot: az megvan, mikor úgy 10 éve a Beckhamhez odament egy riporternő és kérdések helyett a kamera előtt rámart a farkára? Dávid barátunk meg nem igazán fogadta kitörő lelkesedéssel a dolgot, aztán elviharzott morcosan, pedig elég jól nézett ki a csaj.

De most kivételt teszek és írok saját példát is: egy kollegina bekopogtat azzal, hogy hát a pendrive amit szorongat nem indul el a gépén, dugjuk már be nálam és nézzük má' meg, hogy mi is van... de amilyen hangsúllyal és csillogó szemmel kimondta, hogy "dugjuk már be nálad", már sejtettem, hogy mi következik (volt hasonló eset is másik nővel, másik kimenetellel). Leülök, mögém áll, a csöcseit a nyakamba teszi, megnyitom a pent, aszongya jééé, hát elindul, nyissunk már meg egy fájlt... hát a pendrive videókkal volt tele róla, ahogy otthon szólózik valami fésűvel, vagy mi a szarral egy szál mindzsóban, közben tekereg a kanapén. Egy gond volt, hogy a gádzsi nem érte el az ingerküszöbömet, hát kurva kínos volt a szitu mindkettőnknek, utána kerültük is egymást egy ideig.

Szaladok is feljelentést tenni, szexuálisan lettem zaklatva :'-((

2019.08.06. 18:05:17

@PPK™: bro :D:D:D
Te?
Irodában?
Kolléganő?

Betörtél, oszt rajtakaptak, itt meg nyomod a faszságaidat Róóóóland:)

Tata_ 2019.08.06. 18:07:25

@Reactor: Egyetértünk.

Tegyük fel, hogy felszállok egy buszra. Velem szemben ül egy csinos, vonzó, mélyen dekoltált ruhában és miniszoknyában ülő nő. Egészséges férfiként valószínűleg "megbámulom", mielőtt megszólítanám. A jog szerint ezzel szexuális zaklatást követek el. Az agyam eldobom.
a. A nő leszállás előtt egy cetlit ad át egy keresztnévvel és egy telefonszámmal. Akkor most nem zaklattam?
b. A nő egy érdektelen pillantást vet rám, majd nem foglalkozik tovább velem. Zaklattam?
b. A nő természetesen észreveszi, hogy "bámulom", egy jeges pillantással jelzi, hogy a tájra koncentráljak. Zaklatást követtem el?
c. A nőt zavarja, hogy bámulom, és átül máshová. Zaklatást követtem el?

Mindegyik esetben ugyanazt csináltam, mégis más és más lehet a megítélése.

Idegenek tapizása az ismerkedés első lépéseként valóban zaklatásnak minősül, de a "bámulás", a "beszólás" (ebbe vajon mi tartozhat bele???) zaklatásnak minősítése idiotizmus. Ezentúl az utcára csak napszemüvegben megyek ki, nehogy feljelentsenek. A világ megérett a pusztulásra...

2019.08.06. 18:12:59

@Captain Admin: nem valószínű, hogy a lány aki kapásból kiment a haveroddal, reszketve sírt attól, hogy nem fogja feleségül venni... Ha azt írtad volna, hogy nem fizetett, pedig köztudott volt, hogy nála az a beugró, hihetőbb lett volna a sztorid.
Vagy akkor színezted szét amikor először leírtad, vagy most tompítod egy poénnal.

PPK™ 2019.08.06. 18:14:22

@Csodor aki meghagja a vilagot: :DD

Eddig magamban tartottam ezt a lelki sérülést, de elbagatellizálod te is bro, végtelenül szomorú vagyok :(

2019.08.06. 18:15:29

@PPK™: elmúlik.
Amúgy ismét mosolyszünetben vagytok a golddiggerrel?:)

PPK™ 2019.08.06. 18:20:26

@Csodor aki meghagja a vilagot: fogalmam sincs kiről/miről beszélsz... -.-"

Lökjed inkább a linket, ahol lehet olvasni a boncolóval való perverzióitokról, délután óta arra várok :)

2019.08.06. 18:21:27

@PPK™: most kb ugyanezt játszotta el a sajtó előtt egy hatodrangú kis színésznő, aki mellesleg a metoo kampány fő szószólója.. Várható volt, nincs meglepetés, ezzel le is húzhatják az amúgy is nyekergő rolót.
Majd ha lesz egy generáció, ahol nem lesz természetes felmenni vadidegen férfivel egy szállodaszobába és utólag pillarebegtetve picsogni, hogy azt hittem megbeszélés lesz, ahol a férfiak kidobnak egy pár bankjegyet a csaj mellé egy ilyen megbeszélés után, jelezve a szintet nem pedig betolják a stáblistába.. Akkor, talán, esetleg lesz értelme hashtagelni.
Addig van egy friss ribanclista, amire felkerült az a néhány naív lélek is, aki valóban nem érdemelte ki, hogy nevesítve legyen ezek között, de elhitte, hogy majd most...

PPK™ 2019.08.06. 18:34:43

@TSEPKE: így van, egy idő után óhatatlanul is az ellenkezőjét váltják ki az emberből az ilyen esetek (már ha jól értelmeztelek, mert a "Majd ha lesz..." kezdetű mondatod elég kusza lett :)).

Jaja, a Brad Pitt is most lett megerőszakolva, amit Csador barátom is említett, meg te is. Csak átfutottam, de ha jól olvastam a forgatáson is bugyivillantott célirányosan szándékosan a Pitt csávónak.

De hát ott van a Cristiano Ronaldó-ügy is. Mert a csávónak aztán tényleg meg kell erőszakolnia a nőket ilyen fizimiskával, ilyen testtel és ilyen vastag pénztárcával ahhoz, hogy kufircolhasson. De a "nő" 10 év után előhozakodott a sztorival, hogy hát ő ottan meg lett ám erőszakolva. Kurvára hiteles volt a csaj, tényleg... :)

Sickofit_ 2019.08.06. 18:34:44

@Reactor: Azért ne erre akarjuk már fogni a férfiak nyomorát. Aligha létezik a valóságban olyan eset, ahol valakit bámulásért feljelentettek és megbüntettek. Ez amúgy is extrém eset, a hétköznapok nem így működnek. Bámulod, visszamosolyog->kávé. Bámulod, hányinger fejet vág -> inkább elfordulsz vagy odébb megy, ennyi. Ilyen szinten senki nem foglalkozik a "zaklatással"

PPK™ 2019.08.06. 18:37:53

@Csodor aki meghagja a vilagot: pont átjött billiárdozni, aszongya a Márk gyerek, hogy nem tud semmiféle linkről :D

Meg azt is mondta, hogy ha ihat a viszkimből, akkor betekintést nyerhetek a privát beszélgetéseidbe, amiket - többek között - a Zsóval intézel :)))

2019.08.06. 18:38:41

@PPK™: majd ha lesz..
Majd ha a kurva ki lesz fizetve, nem ígéretet kap a stáblistára, akkor lesz értelme a metoo kampánynak.
És így? :D

PPK™ 2019.08.06. 18:42:38

@TSEPKE: akkor jól értelmeztem már elsőre is... :)

Reactor 2019.08.06. 19:20:38

@Sickofit_: Nem is állítottam, hogy ez bevett gyakorlat lenne. Szerencsére. Ettől azonban még jogos a felvetés, miféle mentális betegségben szenvedhet egyszerre egy olyan valaki, aki kriminalizálná azt, ha a férfiak megbámulnak egy csinos, jól kinéző nőt. Aki szerint a megnézés, vagy akár a "szemmel vetkőztetés" szexuális zaklatás, az olyan szinten ostoba, hogy kiskorúsítani kellene őt, mert veszélyt jelent saját magára & embertársaira is.

Jumpin Jack Flash 2019.08.06. 20:09:49

@PPK™:
lehet ezen élcelődni, hogy szaladsz is feljelentést tenni, de ha hasonló fordul elő anyáddal/feleségeddel/csajoddal/húgoddal/lányoddal, akkor nálad is rögtön más megvilágításba kerül egy olyan sztori, ha egy kollégájuk segítség kérésnek álcázva hozzájuk dörgöli a farkát, miközben a saját masztiját mutogatja mp4-ben.
az van, hogy általában a nők kevésbé tolerálják az ilyesmit és mi is sokkal érzékenyebben reagálunk, ha egy nőnemű hozzátartozónkkal történik, mintha velünk. amit mi sokszor egyszerűen csak kellemetlennek érzünk, azt a nők többsége zaklatásnak, megalázásnak éli meg még akkor is, ha nem küldi el az illetőt a kurva anyjába vagy nem tesz feljelentést. és ha feljelentést tesz egy ilyenért, az teljesen rendben van.
szerintem gúnyolódás helyett nem ártana megérteni, hogy másképp vagyunk összerakva.

2019.08.06. 20:31:01

@Csodor aki meghagja a vilagot: hát... szar a telefonom kijelzője.
"amerikai gyártású ClearPlex fólia tökéletes védelmet nyújt a telefonok kijelzőjének." - idézet a Media Markt leírásából (5.000 Ft-ért), amivel hirdetik,
és ez annyit jelent, hogy akadozik, ha le-föl lapozok, vagy egyáltalán nem mozdul, pedig már az egész tenyeremmel basztatom, aztán meg egy apró érintésre is reagál, így a kijelölt részt, amit azért tettem be, hogy lássam mire válaszolok, elküldte.
Ezt olvastad és hitted enyémnek, és válaszoltál rá :)
Ebből annyi az enyém, amit az elején látsz: "csim" :D
Semmi több.

2019.08.06. 20:34:23

@body_andras: akkor most már mást is tudsz, így bővült az ismereted.
Szívesen.
Nekem nem volt unalmas, mert ehhez az egészhez kettő hozzászólásom volt.

PPK™ 2019.08.06. 20:54:52

@Jumpin Jack Flash: ugyanaz a véleményünk. Pont azért élcelődök rajta, hogy rávilágítsak arra, hogy a két nem soha nem volt ugyanolyan, soha nem is lesz ugyanolyan és más megítélés alá is esnek ugyanazok a tettek a két nem részéről.

Én is örülnék neki, ha nem erőltetnének mindenféle csoportosulások, meg kisebbségek egyenlőségjelet mindig minden közé és maguk közé. De ma a polkorrekt dumát nyomja mindenki az egyenlőségről, meg az elfogadásról. Persze csak addig, amíg az az adott csoportnak kényelmes. Mert ne legyenek illúzióink, ahogy a Femina azonnal rányomta a Kenderesi gyerekre a szexuális zaklató-bélyeget, pont úgy nem foglalkozik azzal, hogy a Pitt csávó meg meg lett csókerőszakolva. Szóval ezeknek az új izmusoknak még olyan mellékhatásai is vannak, mint az (ön)ellentmondás, vagy a kettős mérce.

A Red Pill c. filmben sem tetszett például, hogy a csávó azon siránkozott, hogy mennyivel több férfi katona hal meg a háborúkban, mint nő. Hát persze baszki, mert annyival több a férfi katona, mint a nő. Azért van így, mert alkalmasabbak vagyunk rá fizikailag is, meg szellemileg is. Csak be kéne látnia mindenkinek. Mint ahogy például a női teniszezők is beláthatnák, hogy azért kapnak kevesebb zsét, mint a férfiak, mert a férfitenisz élvezetesebb, gyorsabb, több nézőt vonz és így több bevételt generál. Azért, mert egyszerűen jobb. Csak ezt egyszer így kimondta a Djokovics, azt' egyből ment a köpködés a női oldaláról, hogy mekkora egy hímsoviniszta nőgyűlölő fasz.

Jobb lenne, ha a régiben lennének a dolgok, mindenki tudná, hogy hol a helye, mindenki belátná, hogy melyik nemnek mik a sajátos tulajdonságai, mik az erősségei és mik a gyengeségei. Mik elfogadottak és mik kevésbé elfogadottak. És ami itt elfogadott, az ott kevésbé az és fordítva.

De ez csak álom, mert mindenki az egyenlőségjelet gyömöszöli ész nélkül mindenhova, szóval én meg megtrollkodom ilyen beszólásokkal, ha nem nagy gond :)

2019.08.06. 20:57:14

@PPK™: dobj már egy linket erről a filmről! Nem tudom melyikre gondoltok, több is van.

Jumpin Jack Flash 2019.08.06. 21:15:50

@PPK™: nem vágtam a trollkodást, de ok, akkor nagy vonalakban egyetértünk.

2019.08.06. 21:20:24

@PPK™: Bizony, az volna a szépvilág, ha a büdöskurvák tudnák a helyüket, ott állnának a konyhában és csillogó szemmel, friss vacsorával várnák a Zurukat, aki hazajön a munkából.
Ha meg a nő a konyhából bemegy a szobába, az azt jelenti, hogy túl hosszú a lánc.

köszcsi lávcsi.

2019.08.06. 21:22:05

@PPK™: amúgy a redpill kritikáddal egyetértek.

2019.08.06. 21:24:23

@PPK™: thx. Meg is vettem, lehet este megnézem. :)

2019.08.06. 21:28:49

@Daenerys Targaryen: "ott állnának a konyhában és csillogó szemmel, friss vacsorával várnák a Zurukat, aki hazajön a munkából."

Ez annyira rossz lehet egy nőnek? Szingliként, karrierrel, gyerek és társ nélkül, alkalmi ürítőedényként egyedül utazgatva a világban és like-okból táplálkozva kielégítőbb az életük?

PPK™ 2019.08.06. 21:29:55

@Daenerys Targaryen: *buksisimi*

@Captain Admin: két adalék a filmhez:

1. egy feminista nő ül le a férfimozgalmak résztvevőivel cseverészni, aki kivételesen van annyira értelmes és flexibilis, hogy meghallgatja és megpróbálja megérteni őket

2. megszólalnak benne nők, akik férfihang-támogatók. Van köztük egy, aki legalább be van baszva, ha nem bekólázva, de még így is fényévekkel értelmesebben és összeszedettebben beszél, mint a megszólaltatott rikácsoló, gyűlölködő feministák :D

PPK™ 2019.08.06. 21:32:02

@Captain Admin: ha nem elégíti ki a lájkkurválkodás, még mindig lehet instaribanc :-)

2019.08.06. 21:36:32

@PPK™: mi az,h férfihang-támogató nő?

Épp nemrég tiltott ki az egyik meleg szerkesztő a férfihangról. Kezdek teljesen összezavarodni. Hát nem elég,h már a kólán is buzik vannak, de már egy redpill okosítófilmben is feministák ugatnak?

PPK™ 2019.08.06. 21:45:33

@Captain Admin: :D

Vannak értelmes nők, akik látják, hogy ugyebár ma már nem egyenjogúságért való küzdelmet jelent a feminizmus, hanem a férfiakkal szemben előnyök kierőszakolását. És nem csak látják ezt, de a férfiak mellé állnak. Na, ilyenek is vannak a filmben, őket neveztem úgy gyűjtőnéven, hogy férfihang-támogatók :)

Ha lebuzizod a férfihang-szerkesztőt akkor jó, hogy kitilt a picsába :D

2019.08.06. 21:52:11

@PPK™: dehogy buziztam le. Rákérdeztem a férfihang 8 év alatt elért komoly eredményeire, amire nagyon büszkék. Esküszöm én 20 éve keresem a szakirodalmat, de bmeg a férfihangról Csides Kata Ámor című műsorában hallottam először. :)

Nagyon előre tört a buzilobbi, lassan tényleg azért kell orbánék hatalomban maradásáért reménykedni, hogy megússzuk azt a szélsőliberális agymenést ami pl a svédeknél van homár fronton, legqalább addig, amíg a migránsok lekaszabolják őket ha már annyian lesznek.

PPK™ 2019.08.06. 22:00:52

@Captain Admin: sírok a röhögéstől :D Először elképzeltem, ahogy hát te csak rákérdeztél a szerkesztőnél ártatlanul, aztán rákerestem erre a Csides Katára, végül meg kiderült, hogy minden bokorban buzit látsz :D

Folyik a könnyem, meg a taknyom is :D :D :D

2019.08.06. 22:08:04

@PPK™: esküszöm! Egy időben háttérzajként végighallgattam évekre visszamenőleg. Amit mond azzal nem értek egyet többnyire, nő párti természetesen, de nem feminista. Azt nagyon bírom benne,h kurvára egyenes, vehemens, nem játsza meg magát és nem kertel. :) Simán leülnék vele egy vitára még a tv műsorban is, de megverne bazdmeg ha eljaoja a gépszíj. :D

Aztán egy nő írt neki levelet, mert akivel összejött faszi, az a férfihangon szokott cikkeket írni és nem tudja eldönteni,h mi legyen. Ez 2-3 éve volt adásban.

A másik. Jó, hát azt az oltást nyilván nem hagyod ki egy vén buzinál aki büszke a nemlétező eredményeire, hogy a szerintük kegnagyobb online férfimagazin fb követői nem érik el a wmn követőinek a 4%-át sem. :D Paff, el is gurult a gyógyszer. :D

2019.08.06. 22:11:30

@Captain Admin: végigröhögtem:)
Túljátszottad te is magad, mikor láttad, hogy a magukról kialakított támadhatatlan ,hibátlan nézőpontú, pszeudo intellektuális manginák, akik alfáknak akarnak látszani, könnyen összezavarodnak, csak annyi kell hozzá, hogy debilekként kezeld:)
Nem a mondvacsinált okok miatt raktak ki, hanem kihívtad őket, leromboltad az alfavezéri hitüket:)
Óvoda bazdmeg:)

PPK™ 2019.08.06. 22:19:28

@Captain Admin: nem tartana sokáig az eszmecsere :D jönnél neki a "30-as értéktelen agyhalott ribancok"-szöveggel és úgy megverne, mint a szél :D

i.ytimg.com/vi/C8UZUEaU1r0/maxresdefault.jpg

Ez a kép baszki :D mi az a "gy"-betű? :D lenyomná a torkodon az összes filctollat :D és jobb felső sarokban a címek: lélektv, lélekmagazin :D

Gondoltam, hogy nem csak simán rákérdeztél normálisan a dolgokra... :D

Kijöttem rágyújtani, de még mindig sírok a röhögéstől, erre pár perccel később kijött a szomszéd, hogy mi ez a vonyítás, szerintem alig nézett hülyének :D

2019.08.06. 22:22:31

@Csodor aki meghagja a vilagot: teljesen komolyan mondom, hogy nem véletlen van(nak) mangina balfasz egy elvileg antifeminista online újság szerkesztői között.

Emlékszel a jobbikra, hogy erőre kaotak egyszer csak a semmiből? Nem lehetett kockáztatni, robbantották a beépített bombát. Kiderült,h a leghangosabb antiszemita szónokuk zsidó. Mi mással lehetett volna nagyobb kárt okozni.

Az életem ráteszem, hogy ezeknél meg legalább egy buzi be van épülve és ott ketyeg időzitett bombaként, ha a másiknoldalról egyszer csak problémát látnának bennük. És mi más rombolna a legjobban, ha nem az,h ehy antifeminista író/szerkesztő valójában egy ratyi? Ráadásul korábban már sok karakán szerzőt is kiraktak.

Élőben amúgy ugyanez megy. A balfaszok és a buzik egyből elkezdenek furkálódni mögötted, ha már látják,h tarthatnak tőled. Persze addig jó amíg ez a felállás. :)

Hobo Fischer 2019.08.06. 22:24:41

@PPK™:
"1. egy feminista nő ül le a férfimozgalmak résztvevőivel cseverészni, aki kivételesen van annyira értelmes és flexibilis, hogy meghallgatja és megpróbálja megérteni őket"
Itt pedig meg lehet nezni a rendezo feminista picsa, Cassie Jaye TEDx eloadasat az eloiteleteirol, a film utozengeirol es sok egyeb erdekessegrol:
www.youtube.com/watch?v=3WMuzhQXJoY&t=697s
MEETING THE ENEMY A feminist comes to terms with the Men's Rights movement | Cassie Jaye | TEDxMarin
Ha valakinek van ideje es turelme akkor erdemes beleolvasni a kommentekbe is. Mindettol fuggetlenul en mar nem bizom egy noben sem. :)
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
"But I'm still a refugee, won't you say a prayer for me?
'Cause sometimes even the strongest soldier falls "
(Julie and Steven P. Miller)

2019.08.06. 22:25:56

@PPK™: ki az a manus bazdmeg?

2019.08.06. 22:27:11

@PPK™: örülök ha jót nyerítettél, de tudod mit mondok? Bmeg, Csides Kata férfiasabb, karakánabb mint a férfihang szerkesztője. Ha nem tudnám a nemét, eskü faszagyereknek tartanám, hogy így kiáll a saját véleménye mellett. :D

2019.08.06. 22:30:22

@Csodor aki meghagja a vilagot: vegyé vissza! Tudod jól, hogy buziság egy idős hölgyet a külselyével basztatni. Ez nem egy 30as agyhalott. Ráadásul agya is van.

PPK™ 2019.08.06. 22:42:15

@Hobo Fischer: ha jól értem, azt mondja onnantól, ahonnan belinkelted, hogy nem feminista már (ez el is hangzik a film végén), de nem is lett antifeminista. Meg a szokásos duma a másik megértésének szükségességéről. Az meg, hogy ellenségnek nevezi a film szereplőit, az meg úgy értendő, hogy feministaként még úgy ült le, hogy az ellenséggel fog cseverészni.

De félreértés ne essék, én sem piedesztálra emelem a muffot, csak már az önmagában földöntúli bravúr egy feministától, hogy egyáltalán leül az ellenséggel és végighallgatja.

2019.08.06. 22:44:07

Na , mára bezárom az internetet...
Christian bohóc, buzi Férfihang szerkesztő, lélekTV, Szomszéd meg lehölgyezett valakit...

PPK™ 2019.08.06. 22:45:31

@Captain Admin: én a Férfihangról is összesen ha elolvastam két cikket, szóval nem tudom, mi zajlik ott, meg ezt a Csidest meg nem tudtam ki, vagy hogy milyen karakán :)

PPK™ 2019.08.06. 22:48:23

@Csodor aki meghagja a vilagot: termékeny napunk volt és még a Fradika is 1:1-gyel jön haza Horvátországból :-)

2019.08.06. 22:53:38

@PPK™:az utóbbi egy évet kihagytam, de komolyan olyan,h elkezded nézni nem bírod abbahagyni. :)

Hatalmas a koncepció amúgy. Egy ilyen wehemens nővel szemben egy mangina képviseli a ferfiakat. Vagyis a faszt, ő is a nőket. :D
youtu.be/5eUgzvVJ81A

PPK™ 2019.08.06. 23:08:50

@Captain Admin: ez jó, tetszik a habitusa, kamázom az ilyen embereket :) Aszongya falloszközpontú társadalom :D Nagy forma az öreglány, holnap megnézem tuti :) Én is bezárom az internetet :)

2019.08.07. 08:32:46

@PPK™: ki ne találd már,h egy laza pipa nem fért volna bele?

Elég durván alakul ez a hét. A férfihangon meleg az egyik szerkesztő, összebuzizták a kólát, 720 ezerre szökött a seggfogás darabja, te meg nem szopatod meg a kolléganődet.

Legalább a videókat felbasztad a napiszarra?

Christian Smith 2019.08.07. 09:21:25

@Csodor aki meghagja a vilagot: Azt mondja csödör. Pedig nekem inkább egy növerö hözöngö vidéki alkesz sztereotipiája jön le rólad. Igazán azért vagyok 100%- ig biztos, hogy még nöd sem volt, mert pár ideges apuka már vascsövel befenyitett volna. Csödör? Ugyanmár, te egy paripa vagy

Christian Smith 2019.08.07. 09:28:25

@Csodor aki meghagja a vilagot: Amugy két kislány apja vagyok. De legyen ahogy mondod. Meleg vagyok , mint a téli radiátor.( Kikapcsolt fütéskor) . A nök,hölgyek sajnos pont a hozzád hasonlóakra mondják, hogy egy kis buzi. Mert megdugni nem tudja öket, és megvédeni sem. Esetleg megverni egy 30 kg-mal könyebb embert(nöt) Hát öcsém te az igazi puhapöcs arheotipiája vagy. És amig nem érted meg, hogy a veled egy súlycsoportban lévö emberekkel sem verekszünk okok nélkül, egy luzer vagy és az is maradsz.

2019.08.07. 09:39:07

@Christian Smith: "Amugy két kislány apja vagyok."

Így már érthető a sérültseged. Azt azért elárulhatnád, hogy sikerült így elbasznod, hogy még második alkalomra sem tudtál úgy dugni, hogy fiad legyen? Egyáltalán a te cuccod tapadt meg a nődben?

Mondasz pár szót arra az időszakra vonatkozóan, amikor majd dugni kezdik a lányaidat, te addig mivel ütöd majd el az időt otthon? Na és ha pl egy hozzám hasonló kezelgeti majd a kis tündérkédet, aki ezért még szeretni is fogja a palit, de azért ismerősöktől majd el-el jut hozzád pár infornlmáció morzsa, hogy a lányod eléggé bírja a kiképzést? :D

Remélem nem az alkoholhoz menekülsz majd te is, mint az összes hozzád hasonló balfasz ilyen helyzetben! :D

Christian Smith 2019.08.07. 09:47:47

@Captain Admin: Egyrészt a hozzád hasonlo lepukkant idiótáknak, hogy célkeresztbe kerüljenek, hát a nullához konvergál az esélye. Te nem tudsz magyaron kivül semmilyen nyelven, ök meg magyarul nem beszélnek. És nem a tehén segge a radiátoruk, mint pl. neked. Innentöl eljátszadozhatsz a gondolattal, de max Kiszel Tünde 20 évvel késöbb pálya neked. Egyrészt ti annyira vagytok férfiak , férfiasak mint a máltai szeretetszolgálat ingyenruhái. Másrészt kicsit más környezetben szocializálónak. Igy te mit tudnál nyujtani? Szintezz még egy kicsit. Olvass könyveket, tanulj, gyüjts pénzt,tanulj nyelveket és néha mozdulj ki az aszfaltos útra is. Hidd el teljesen más világ van a számitógépen kívül.

PPK™ 2019.08.07. 09:51:03

@Captain Admin: nem akarok köcsög lenni, de olyan feje volt, hogy kockacukorért kiáltott :(

PPK úriember kérlek szépen, aki sose adja ki a csajokat :)

@Christian Smith: már csak te hiányoztál baszki, hogy hajnalban benyomva itt fárasszál minket a baromságaiddal :D

2019.08.07. 09:52:25

@Christian Smith: jó, ha úgy neked könnyebben emészthető, akkor ne ragaszkodjun a fehér bőrszínhez! ;)

Ha egy feka fogja kezelgetni a lányaid? Te addig....

Tényleg érdekel, ezért csak semmi sumákolás. Ez egy befogadó, támogató közeg, bárkinek aki ekkora balfasz támaszt nyújtunk ha ilyen igazságtalan helyzetbe kerül.

2019.08.07. 10:11:06

@Captain Admin: kezdtek lemenni a haveroddal undorító szintre. Ez várható volt. Mára bezárjuk a zinternetet.

Christian Smith 2019.08.07. 10:12:14

@Captain Admin: Van egy rossz hirem. Pl. Magyarországon százalékosan több afrikai él, mint Németországban. Te tényleg nagyon vidéki vagy

2019.08.07. 10:14:44

@Daenerys Targaryen: Látod, ez a kommented önmagában bizonyít minden redpill és szintelméleti alapvetést. Ha egy férfi segítő kezet nyújt egy elesett, szerencsétlen, balfasz férfitársának (akit ti nők semmibe sem néztek), az nektek már undorító, mert ti legszívesebben eltűntetnétek őket a föld színéről, hogy csak az alfák közül kelljen mazsolázgatnotok.

Szép, mondhatom...

2019.08.07. 10:24:33

@Captain Admin: átléptél egy határt.
Kár...

2019.08.07. 10:41:19

@Frau Untermensch4: egyáltalán nem. Férfi oldalról valós problémára, aggályra kérdeztem rá. És arra, hogy ezt hogyan fogja majd magában érzelmileg kezelni. Vagy azt állítod, hogy a lányos apák repdesnek az örömtől ,amikor baszni viszik a tinédzser lányukat? Akivel legutóbb melóban napi szinten kapcsolatban voltam, konkrétan belebetegedett az ember, egész nap ezen idegeskedett, pláne nyári szünetben. Már rettegett reggelről, hogy mikor hívja a 17 éves lánya megint, hogy ma épp milyen programot talált ki, hova megy majd este. "De kivel? Ki az? Volt már nálunk? Jajj tudom. De most megint vele találkozgatsz? Mikor lesz már elég, nem elég, hogy tegnap is éjfélre jöttél haza, nem tudsz nyugton maradni?!" :D És ez ment egész nap nyáriszünetben.
Szerinted a kollégáktól mit kapott? A beosztottjaitól? Rörm vlt úgy melóba járni komolyan mondom. Amikor beértem már láttam,h full vörös a feje, szívja a cigit ész nélkül,a többiek meg köszönni nem tudtak, mert ha nyitni kezdték volna szájukat, azonnal felvihognak. :D

A legkomolyabban mondom, hogy azt az időszakot az ellenségemnek sem kívánom. És még csak egy normál esetet alapul véve sem, nemhogy pl azt, amit az én első barátnőm apja kapott.

PPK™ 2019.08.07. 10:42:24

@Captain Admin: a gyerkőcöket tényleg hagyd már ki a buliból, akármekkora veréb is ez a csávó. De tök mindegy, hogy kinek a gyerekei, tényleg faszparaszt dolog ebből az irányból támadni.

A nőknek miért lenne jó, ha eltüntetnék a Föld színéről a balfasz "férfiakat"? Most sem ignorálják őket, mert az az érdekük, hogy legyenek a tarsolyban ilyenek is. Húzogatják előttük a mézesmadzagot, felhőben tárolják őket, egonöveléshez kiválóak és ha nem sikerül meglasszózni a nagytutit 30-on túl, akkor hozzámennek az egyikhez. Magukkal basznának ki, ha eltüntetnék őket.

2019.08.07. 10:43:58

@Captain Admin: segítő kéz felvázolni, hogy bármit tesz, kurvaként kezelik majd a lányait?
Tekintsünk el attól, hogy vannak normális nők is - még ha ez számodra elképzelhetetlen utópia is - mit tudsz segíteni? Ajánlasz egy jó zárdát?

Christian Smith 2019.08.07. 10:47:50

@PPK™: Nézd, én ezért is nem reagálok, mert az ilyen nagyszerü emberek a por ocsatornán BBC- t keres és kisebbségi komplexusban szenved. Amugy jöhettek a nagy h(l)óditó szöveggel, megnézném bármelyik ex barátnömhöz hozzá mernétek-e szólni egyáltalán.

2019.08.07. 10:47:51

@TSEPKE: nagyon jó italokat. ;)

De ne félts, volt már sikeres beszélgetésem tinilány apukájával, ahol megértettem vele elég hamar, hogy miért jár jobban akkor, ha én dugom a lányát, nem pedig más(ok). Azóta csak ütősebb érveim letek. :D

2019.08.07. 10:50:56

@Captain Admin: nem tinilányai vannak. Amit most írsz, szimplán parasztság, személyeskedés. Ennyire ne süllyedj már le...

2019.08.07. 10:51:29

@PPK™: ne nyírj már ki! Ez előtt senki nem húz semmilyen mézes madzagot. Egy nő milyen térsasággal megy inkább közösen bulizni? Pl 3 balfasz kollégával, vagy 3 alfával? Naugye.

2019.08.07. 10:55:27

@TSEPKE: "nem tinilányai vannak."

Akkor a probléma meg is oldva, hiszen nem is lesznek tinik azok a lányok soha. :)

PPK™ 2019.08.07. 10:58:13

@Captain Admin: bulizni nyilván nem a nerdek halmazából hívnak delikvenseket péntek este.

Legombolni pénzzel viszont kit tudnak két szempillarebegtetéssel? Az alfa csávókat, akik már akkor röhögve kibasszák őket, ha megneszelik az aranyásás fuvallatát is, vagy az ilyen hölgyező white knightokat? Naugye.

2019.08.07. 10:59:40

@Captain Admin: Hagyd ki a gyerekeket a "buliból"
Amit írtál, kezdve onnan, hogy nem tud más neműt, odáig, hogy nem ő az apja, és ki hogyan vele majd.
Szerintem érzed te, hogy ezt nem kellett volna, más is jelzi feléd.
Csak sajnos cikinek érzed, visszaszívni. Pedig hibát követ el az ember, nincs azzal baj, csak legyen vele tisztában és tudjon bocsánatot kérni.

Ha rosszul érzem, és nem látod, hogy nem kellett volna, akkor egyszerűen "csak" csalódtam benned.
Persze ez sem jelent semmit ...

2019.08.07. 10:59:42

@PPK™: szervezz má'egy blogtalit, lássambez kicsirigó élőben is ilyen retardált-e:)

PPK™ 2019.08.07. 11:04:29

@Csodor aki meghagja a vilagot: kibaszott jó buli lenne, csak szólok.

Az ilyen madaraknak lenne vattacukor, (csicska)lángos... :D

A csajok kapnának aranyból készült kisásó-kulcstartót, lenne (fasz)körhinta, az LMBTQ-tagoknak kóla... :D

Olyan jól éreznénk magunkat, hogy a nyakamon maradna mindenki, hazazavarni se tudnálak titeket :D

2019.08.07. 11:05:04

@Frau Untermensch4: "Szerintem érzed te, hogy ezt nem kellett volna, más is jelzi feléd."

Egyáltalán nem érzem. De érteni sem értem, mit kifogásoltok, AMENNYIBEN nem alkalmaztok kettős mércét. :) Intézett nekem 2 tucat kommentet, válaszoltam 2-vel. Mi a gond? Ráadásul csak kérdéseket tettem fel szinte.

Ez egy stratégia, amit tudhatnál, ha olvasnál szakirodalmat. ;)
szomszedhaboru.blog.hu/2015/12/19/visszatamado_strategia

Tata_ 2019.08.07. 11:08:58

@Captain Admin: "Azóta csak ütősebb érveim letek. :D"

A legütősebb érved: imgur.com/a/NHyeR6v
Így már valóban nem kell a lányokat félteni tőled... Jajj, az a fránya szórend! Helyesebben: Így már valóban nem a lányokat kell félteni tőled... :D

Úgy tűnik, itt senki sem veszi fel a kesztyűt az ordenáré modorod és hányadék stílusod ellen, talán tartanak tőle, hogy csoportosan bárkit lenyomtok. De valóban átléptél egy határt, lássuk, követnek-e oda is téged.

2019.08.07. 11:08:58

@PPK™: amúg yén komolyan nem is értem, hogy miért nem szervezte le még valamelyik ezzel foglalkozó platform, hogy egy kerekasztal beszélgetésen közönség előtt összeeresztenek feminista és red piller véleményvezéreket? Nagyon mennek ezek most szerencsére. Puzsér meg moderálhatna,m túl tud ordítani mindenkit. :D

2019.08.07. 11:15:44

@Tata_: régebben sem aratott nagy sikert ez a poén. De senki nem is számít másra tőletek, mivel a humorhoz intelligencia kell.

Amúgy te miért írogatsz nekem? Esetleg nem egy lányos apát....,öööö akarom mondani balfaszt tisztelhetek személyedben? Tőled is elfogadom a válaszokat a fentebbi kérdésekre, ami mint látszik, többeteket is érdekel. Szóval...?

2019.08.07. 11:17:31

@Captain Admin: Édes Cica, arról írtam, ne keverd bele a gyereket.
Nem támadásról és visszaverésről.
Hagyd mások gyerekét.
A szülő aki itt van a "felület".
A család, aki nincs itt, az tabu.
PPK is ezt írta neked.

God Harald 2019.08.07. 11:24:29

@Tata_: hát persze! Lófaszlyóska és a felszopó kislányok:)))

2019.08.07. 11:25:22

@Frau Untermensch4: sajnos tévedsz tündérbogyó. :( Nem tabu itt a gyerekei. Velük érvelt.

"Christian Smith 2019.08.07. 09:28:25
@Csodor aki meghagja a vilagot: Amugy két kislány apja vagyok."

PPK™ 2019.08.07. 11:27:11

@Captain Admin: "Puzsér meg moderálhatna,m túl tud ordítani mindenkit"

Te se hallottál még rikácsoló feministát :)

2019.08.07. 11:29:07

@PPK™: na dobj egy linket még ebéd előtt! Hadd nézzem! :)

PPK™ 2019.08.07. 11:32:46

@Captain Admin: csomó ilyen jelenet van a Red Pill-ben is például. Üvöltenek torkuk szakadtából bele a másik arcába, vagy síppal a szájukban nyomják el a férfihangokat. Náluk ezt jelenti a "kerekasztal beszélgetés" :)

Szóval elég egyoldalú lenne a műsor :D

2019.08.07. 11:36:18

@PPK™: Jó, hát a férfihangot nem nehéz elnyomni bmeg, ha a szerkesztők félnek a feminista kommentelőktől. :D

2019.08.07. 11:39:35

@Captain Admin: az, hogy kijelenti van két gyereke (érvként, nem tudom mire) = nem képes más neműt nemzeni, nem az övé, stb?
Ő említi a gyerekét, ahogy én az enyémet, te a tiédet vmilyen példaként adott témához.
Ez nem ugyanaz, mint mikor más "szól" be a más gyerekének/ről ráadásul ilyen nexusban, ahogy te tetted.
Érted Bogaram? :)

PPK™ 2019.08.07. 11:40:33

@Captain Admin: igen, igen, mert ott vannak már a beszivárgó buziegységek, akik csak parancsra várnak, tudjuk Kupak :D

2019.08.07. 11:41:12

@PPK™: :D:D:D
Elfelejtetted a tojáslikőrt balfaszcsabinak és co. :)
Amúgy helyileg hol lenne? Nem megyek ám vidékre

2019.08.07. 11:45:12

@Frau Untermensch4: csinálhatjuk ezt, de már nem tudsz jól kijönni ebből.

Azt írta, hogy 2 lánya van. Nem azt, hogy van 2 lánya. 2 gyereke van, mind a kettő lány. Szerinted tud fiút csinálni? Nem. Ha tudna, legalább az egyik az lenne.

Állítottam valami valótlant? Nem. Kérdéseket tettem fel. Nekünk már kérdezni sem szabad, vagy hova szeretnél ezzel kilyukadni? Azt,h lányos apáknál tabu ez a téma és felbassza őket ez érthető. De téged miért helyez komfortzónán kívülre a téma? Talán mert a saját lánykori emlékeid alapján tudod jól,hogy igaz a felvetésem? :)

2019.08.07. 11:46:06

@Tata_: "Úgy tűnik, itt senki sem veszi fel a kesztyűt az ordenáré modorod és hányadék stílusod ellen, talán tartanak tőle, hogy csoportosan bárkit lenyomtok."

Kapitányra (meg úgy mostanában az itteni jelenségekre) egyre inkább illik a közmondás: vakok között félszemű a király.

2019.08.07. 11:51:10

@Captain Admin: :D
Imádlak :)
A lánykakorom is tabu ;)

PPK™ 2019.08.07. 11:52:18

@Csodor aki meghagja a vilagot: az is lenne, vedelhetnék Moser pohárból két pofára :D

Nincs olyan nagyon messze, de opcionálisan küldhetek limuzint ribancokkal, meg pezsgővel a "hosszú" útra. Meg lesz egy pakli kártya is a kocsiba', ha inkább pókereznél. Köll? :D

Tata_ 2019.08.07. 12:08:07

@Captain Admin: igazad van, megkövetlek, nem illik viccelődni a szexuális orientációddal. Semmi bajom veletek, melegekkel, amíg nem az én seggemet akarod tapogatni.

Miért, ez egy zárt fórum? Tagdíjat kell fizetnem, vagy engedélyt kell kérnem valakitől, hogy írhassak ide? :DDD

Lányos apa vagyok, eltaláltad. Bár kötekedni akarsz, mégis őszintén válaszolok.
Tudom, hogy eljön az idő (5-6 év), amikor megjelennek a fiúk a lányom életében. Korábban, amikor baráti körben erre terelődött a szó, azon az állásponton voltam, hogy vadászpuskával várom a kis gyökeret, aki randira vinné a lányomat. Viccelődtem azzal, hogy elég nagy a kertünk, lesz hová elásni. De ezt a viccelődést a félelem szülte. Attól féltem, hogy egy olyan fiúba lesz szerelmes, amilyen én is voltam fiatalon, egy szoknyabolond élvhajhász. Én nem ilyen embert akarok a lányom mellé!
De tudod mi volt a nagy tévedésem? Az, hogy a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy én mit akarok, hanem az a fontos, hogy a lányom mit akar. Szar kimondani és leírni, de ez a lányom élete, az ő döntése, mint ahogy a döntésének a következményeivel is neki kell élnie. Én maximum annyit tehetek, hogy felkészítem arra, hogy mi várhat rá. Próbálok normális értékrendet átadni neki. Kiépítem folyamatosan a bizalmat, hogy bármi baja van, tudjon, merjen és akarjon is hozzám fordulni, akármi történik.
Mielőtt az alfa néger neandervölgyi dumáddal jönnél, megelőzlek: ha ilyen embert akar, nem fog tetszeni, el fogom mondani a véleményem, de nem szólhatok bele. Szar lesz nekem? Igen. De nem lesz boldog ember a lányomból, ha megpróbálnám erővel befolyásolni a döntéseit, márpedig egy szülőnek a boldog utód a célja.

2019.08.07. 12:11:59

@Tata_: "Lányos apa vagyok, eltaláltad'

Eddig olvastalak. A többi nyomorod nem érdekel. További boldog életet kívánok, és kielégítő szexuális életet a lányaidnak! :D

És már megint betalált a balfasz radar. :D

2019.08.07. 12:13:09

@PPK™: ööö, zsófika aszonggya letépi tökeimet, majd tiédet is, és fülbevalóként használva fog bevonulni partyra

Tata_ 2019.08.07. 12:21:09

@Captain Admin: :)

Nem is vagy te olyan hülye, mint amilyennek előadod itt magad. Szépen kitáncolsz bármiféle dialógusból, annak ellenére, hogy Te kérted válaszokat a kérdéseidre. Megadtam, de nem tudsz érdemben reagálni rá.

Gyengékbe bátran beleszállsz a hódolóiddal, de vesztes csatát nem vállalsz fel.

Ennyit rólad. :)

2019.08.07. 12:28:09

@Tata_: igazad van, lányos balfasz apaként csak nyertes lehetsz az életben bármilyen szituációban. Most is nyertél. :D Annyira balfasz vagy,h elolvasásra sem tartalak érdemesnek. Aztán felőlem azzal vígasztalod magad, amivel csak akarod, ha már dugni nem tanultál meg rendesen és elbasztad a gyerek projectet is. :D

Vagytok itt páran, dumcsizzátok meg egymással, hogy mit kellene majd kezdeni a lányaitokkal ha majd beindulnak a hormonok. :D

Én is készítem fel lassan a fiam erre az időszakra. ;)

PPK™ 2019.08.07. 12:28:18

@Csodor aki meghagja a vilagot: :)

Találj ki valamit és ha tőlem kérdezné, hogy ugye nem bulizni ment oda?! Akkor úgy csinálok, mint akinek fogalma sincs semmiről... :)

Persze ha csalódást akarsz okozni, akkor jöhetsz vele is, nem gond, legfeljebb elleszel a tojáslikőrös brigáddal :D

Tata_ 2019.08.07. 12:40:05

@Captain Admin: erőlködj csak, bár izzadságszagú, de legalább vicces. Apropó, létezik olyan férfi, aki használja a "dumcsizzátok" kifejezést? :D Vadász, vadász...

Egyébként van egy fiam is, nem mintha ezt befolyásolni tudtam volna, bár ezt te is tudhatnád, ha tanultál volna biológiát.

A lányos apákra én is kíváncsi lennék, hogy mit gondolnak a serdülőkorról.

2019.08.07. 12:41:00

@Frau Untermensch4: nem érti. Egy szellemi toprongy.
Negligálni kell, az a halála.
Amíg etetik a trollt, addig lubickol.

2019.08.07. 12:42:29

@Tata_: dumcsizni a nők és ti balfaszok szoktatok egymás között. Ezért tanácsoltam, hogy velük dumcsizd meg a kínod, ne nekem csipogtasd ezt a szart feleslegesen.

2019.08.07. 13:10:54

@Daenerys Targaryen: "Negligálni kell, az a halála.
Amíg etetik a trollt, addig lubickol."

Womb Raider 2.0, férfi kiadásban :D

2019.08.07. 13:38:40

@Béci_ma_ne_lécci: ez a csávó nem jól lett nevelve. Ahhoz, hogy hallgasson rád a fiad (pláne, hogy fel is nézzen rád) elsősorban hitelesnek kell lenned, amihez az kell, hogy saját jó példár tudj mutatni.

Nem írtál részleteket, de pl könnyen lehet,h sem a te egyik nőd, sem az apja egyik nője sem még csak meg sem közelítette ezt a 3 gyerekes agyhalottat. Abban meg biztos lehetsz, hogy egy ilyen az agyát leszívta a farkán keresztül minden nap. Úgy meg nehéz reálisnak maradni 23 évesen. :)

Én teljesen nyugodt és magabiztos vagyok a fiammal kapcsolatban, mert tudatosan és sok mindent neki alárendelve alakítottam a kritikus időszakban, ami a 2-7 éves kor között van. Szerencsére semmi aggodalomra okot adót nem látok, helyes, okos, jó kiállású kisgyerek, brutál dumával. :) Kicsit szociálisabbnak látom a kelleténél, de lehet csak mert magamhoz mérem. Nem foglalkozok ezzel, majd ahogy kap 1-2 pofont az élettől, ez változni fog magától.

A lényeg az,h meló nélkül ez sem megy. Aki nem foglalkozik érdemben a gyerekével amikor kell, az megérdemli később. Egy munkamániás mérnök házaspár ismerősömék éjjel nappal dolgoztak mindig, a fiuk egy állandóan kockuló balfasz lett, a lányuk meg egy emós punk ribanc vagy miafasz. Aztán nem emértik hol rontották el, hiszen mindent megadtak nekik mindig. :)

2019.08.07. 13:41:46

@Béci_ma_ne_lécci: ááá ez nem érinti őt meg. Neki szupermacsó alfaultra fia lesz. A balfaszok nevelnek csak olyan lúzert mint aki a példádban szerepel. Ő már korán megtanítja a fiának hogyan kell bánni a csajokkal. Aztán persze ilyenekből lesznek a homokos fiúcskák. De pssszt, ezt ne áruljuk el neki előre!

@Dolus directus: na igen, ezt jól mondod!

2019.08.07. 14:06:17

@Daenerys Targaryen: legalább egyszer is megtörtént, hogy saját szavaidhoz következetes voltál?
"Negligálni kell", mi lenne ha első lennél, saját tanácsodat megfogadnád?:)
Delfineknek is több a logikájuk, mint az itteni ribancoknak összesen

2019.08.07. 14:09:12

@Csodor aki meghagja a vilagot: nem vele beszélgettem szépszerelmem, hanem más emberrel. De ne zavarja ez meg a te valóságodat.

PPK™ 2019.08.07. 14:09:47

@d4n13l: Én veled értek egyet.

PPK™ 2019.08.07. 14:17:21

@Daenerys Targaryen: természetesen bele kell ugatnom :)

A negligálás nem csak annyi, hogy nem szólsz közvetlenül hozzá, hanem hogy teljesen figyelmen kívül hagyod; vagyis nem is veszed a szádra és el sem olvasod amit ír.

Ha bármilyen alapvető fogalommal nem vagy tisztában, fordulj hozzám bizalommal.

Nyihihi

PPK™ 2019.08.07. 14:20:20

@Csodor aki meghagja a vilagot: mondjuk így jobban belegondolva ezt a negligálást másnak tanácsolta, szóval ő attól még foglalkozhat az alannyal és akár szólhat is hozzá :)

Szerintem szerelmes Kupakba és így akarja kisajátítani, le akar építeni róla mindenkit. Teljhatalommal akar rendelkezni felette és ez a nulladik lépés.

Ez mindent megmagyaráz.

2019.08.07. 14:25:24

@PPK™: logikus.
egy férfi logikájánál sosemvoltjobbsemmi.

2019.08.07. 14:29:11

@Csodor aki meghagja a vilagot: faszba! Pedig már reménykedtem, hogy végre élőben is láthatok renault jelet. :(

2019.08.07. 14:31:43

Mindeközben:
visszahátrált a buzikóla kampány.
index.hu/kultur/2019/08/07/coca-cola_kampany_plakat_kola_homofobia_homoszexualitas/

TOVÁBBRA IS TELJES BOJKOTT!!!

PPK™ 2019.08.07. 14:40:50

@Csodor aki meghagja a vilagot: pedig akár viselkedhetnénk úgy, mint a nők. Itt nyomatnánk a "Jajdecukikvagytokegyütt" , " sokboldogságot" etcetera szövegeket, a háttérben meg pocskondiázzuk őket :)))

Jumpin Jack Flash 2019.08.07. 14:43:02

@Captain Admin: szerintem levegőt se vegyél, mert a homokosok is vesznek!

PPK™ 2019.08.07. 14:52:05

@Daenerys Targaryen: ez így igaz. Ezért is kerülnek ki közülünk a győztes hadvezérek, feltalálók, tudósok, a Nobel-díjasok döntő többsége... és azért van a kezetekben a telefon is, amit egész nap simogattok és/vagy lövitek vele a szelfit :-)

Na, most tök komolyan.

Tök aranyosak vagytok amúgy, ahogy itt nyafogtok.

Ne foglalkozz velük,
hülye szemetek,
hülye pedofilok,
hülye narkósok,
hülye sittesek,
hülye pszichopaták,
brühühü,

sírtok itt egész nap baszki :)

Lazítsatok, jót fog tenni.

PPK™ 2019.08.07. 14:55:31

@Captain Admin: a hetero plakátra felállt egy kicsit, szóval én nyugodt vagyok.

:D

2019.08.07. 14:58:50

@PPK™: én egy 59 éves kényszernyugdíjazott kohómérnök vagyok Felsőzsolcáról. Az asszony lelépett egy jampival. Unatkozok egyedül és imádok női fotó mögül nézni titeket kismajmokat. Akik persze győztes hadvezérek.
Nagyon tetszik!

2019.08.07. 15:03:25

@PPK™: az hogy van, hogy ha a Love is Love, a melegek és a leszbik mégis nagyságrendekkel több szexpartnert fogyasztanak mint a normális, hetero nők és férfiak? Ezek már a szlogenben is hazudnak. Kemény. :D

PPK™ 2019.08.07. 15:04:09

@Daenerys Targaryen: elhiszem, hogy tetszenek a nálad 20-25 évvel fiatalabb csávók, azért becézed úgy őket, hogy szerelmem, meg ilyenek :-)

Nem csoda, hogy lelépett az asszony... :-)

De én elfogadó vagyok, elférsz itten, ne menj sehova hülyepicsa :-)

PPK™ 2019.08.07. 15:10:23

@Captain Admin: nem tudom, nem értek hozzájuk. De ugye megállapítottuk - nagyon helyesen -, hogy a gádzsik majmolják egymást és a divatleszbizés is egy létező fogalom, ami felsrófolja a statisztikai adatokat.

A meleg csávókat nem tudom miért kurválkodnak annyit... ha egyáltalán.

2019.08.07. 15:29:46

@PPK™: a divatleszbikkel semmi gond. A többi degenerált a probléma.

PPK™ 2019.08.07. 15:32:03

@mi szél hozott?: ettől még az állításom igaz marad, de köszi.

Jumpin Jack Flash 2019.08.07. 16:59:50

@Captain Admin: neked nem jut elég nő vagy mi a probléma velük?

2019.08.07. 17:50:31

@Daenerys Targaryen: Nem fogom negligálni, mert mint már többször hangot adtam neki, én kedvelem és elfogadom. A stílusa bicskanyitogató, de találkoztam én már sokkal rosszabbal is, akiknek még értelme sem volt a mondanivalójának. Adminénak sokszor van. Nem értek vele mindig egyet, de tőle valamiért elfogadom, ő így látja. Mivel nem fogunk soha semmilyen körülmények között találkozni, még csak nem is hat az életemre és én sem az övére.

Máskor is megmondtad már, hogy kihez ne szóljak, ahogy olvastam másnak is adtál már ilyen tanácsot -aztán te folytattad- bocs, de engem ez nem érdekel.
Felnőtt nő vagyok, hol elbaszok dolgokat, hol jól csinálom, de ÉN csinálom, nem más mondja meg. És ez így lesz a jövőben is.

Ők hárman hergelik a társaságot és élvezik, nekem ezzel nincs bajom, a gyerekek említése miatt írtam azt, hogy túllépett egy határt, ami nekem határ. Mint írja, neki nem az. Ez van.

Erre te mit írsz neki?
"én a gyerekek említése miatt írtam, amit írtam.
Neki szupermacsó alfaultra fia lesz. A balfaszok nevelnek csak olyan lúzert mint aki a példádban szerepel. Ő már korán megtanítja a fiának hogyan kell bánni a csajokkal. Aztán persze ilyenekből lesznek a homokos fiúcskák."

És így az én szememben te is túllépted a határt, belekeverted a gyerekét.
Mivel is vagy különb akkor, ebben az esetben?

2019.08.07. 17:56:14

@Frau Untermensch4: semmivel. Miért is lennénk egymásnál különbek? Sosem mondtam magamról ilyet.

2019.08.07. 18:46:00

@Frau Untermensch4: "találkoztam én már sokkal rosszabbal is, akiknek még értelme sem volt a mondanivalójának. Adminénak sokszor van. "

www.youtube.com/watch?v=YwKxPaKfCxs

2019.08.07. 19:09:49

@Dolus directus: ez nem igazán csalt még mosolyt sem a számra, neked tetszik?

én az ilyen igazit szeretem:
www.youtube.com/watch?v=o0WLw2MiXNk

d4n13l 2019.08.07. 20:59:39

En csak annyit fuznek hozza - na, nem a poszthoz, mert az eleg egyertelmu, hanem a seggfogdosashoz -, hogy suldo koromban a diszkoban a csajokhoz ugy_volt_szokas_odamenni, hogy fogtad magad, odalibegtel, hatulrol hozzaerintetted agyekodat a fenekekhez es elkezdtetek egyutt tancolgatni.

A prudebbje azonnal hatranezett, ha nem tetszettel neki, akkor mindenki jol jart, mert a prudekkel csak a gond van, de a jellemzo sokkal inkabb az volt, hogy hatra se nezett, hanem hagyta, hogy tedd a dolgod. Aztan mitommen, eltelt fel perc es utana nezett hatra es ha tetszettel neki, akkor gol, ha meg nem, akkor non-verbaliasan jelezte, hogy tipli, viszont rendort vagy epp szekust egyik se hivott.

Ha csaj vagy es veled ilyet nem csinaltak, akkor gondolkodj el rajta, hogy miert nem.

A szexualis zaklatas tovabbra is az, ha egy, a nonek nem tetszo kan csapja a szelet, egyebkent udvarlasnak hivjak. Pont.

2019.08.07. 21:40:40

@Daenerys Targaryen: Igen :)

Ne hagyd abba (olvastam "ott") Egy egyedi és különleges láncszem vagy egy nyakláncban, ami más lenne nélküled. Szegényebb...

2019.08.07. 21:41:30

@Dolus directus: köszi :)
Szeretem a nevetést. Nagyon.

2019.08.07. 21:51:38

@d4n13l: üdvözöllek a szexuális ragadozók táborában! A címet kiérdemelted azzal, hogy kisiskolás korodban sulidiszkóban nem előre kinyomtatott, névre szóló aurába közeledési kérvénnyel érkeztél a hölgyekhez.
süti beállítások módosítása