Magamat kéne lenevelnem a gyanakvásról?

2019. augusztus 13. 07:52 - csajokespasik

...bár jó helyen van az a gyanakvás ott, ahol van, hiszen a készenlét megkönnyíti az esetleges későbbi csalódást, ha a pofonok súlyát nem is tudja mérsékelni. A pasi azt állítja, hogy minden kapcsolatot megszakított már az exével, de amikor a jelenlegi csaja megnyilvánulásait hozzá hasonlítja, felmerül pár kérdés.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A barátom és köztem hét év van, az ő javára – ez engem nem zavar, ahogy őt sem. De van más valami: előttem volt egy kapcsolata, akivel a szakításuk után még összejártak szexelni, ...Nekem ez az egész úgy lett beadva, hogy már ez a viszony is a megismerkedésünk előtt befejeződött. Rendben, de nekem szinte mindig eszembe jut, amikor épp nincs velem, hogy akkor „nosztalgiázhat” most akár az exével is. Én egészen addig nem vagyok féltékeny, amíg egyértelmű okot nem adnak rá, és ez is csak egyelőre egy háttérben bujkáló para. Azt mondta, azért mentek szét, mert nem volt boldog vele. Nekem ez új. Tehát nem boldog vele, de a szakítás után jobb a sex?

Miért normális az exekkel tartani a kapcsolatot? Én egyikkel sem tartottam soha utána. Mi a jó ebben?

Hogy a gyanakvásomat még súlyosbítsa, a mai napig felhozza az exe nevét, közös kalandjaikat... Sosem értem, minek? A legszörnyűbb, amikor az én megnyilvánulásaimat is hozzá hasonlítja, hogy pl. néha úgy nevetek, mint az ex nője... állítólag már sehogy sem tartják a kapcsolatot, de azt nem hiszem, hogy nem ír neki néha Facebook-on. Mert sokáig ott tartották utána a kapcsolatot, és a csaj mindig megint megkereste, hogy kérdezzen tőle valamit. Tehát ő sem tudja elfelejteni őt.

Egyszer azt mondtam neki, hogy rendben, ha tényleg ennyire hiányzik, akkor adok neki időt kiheverni, de erre megbántódott, hogy nem bízok benne. Azt mondja, nagyon szeret engem. Én is őt. Tehát két kérdés is adódik mindebből:

1. magamat kéne lenevelnem a gyanakvásról, vagy

2. jobban oda kéne rá figyelnem?

 
67 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr10015007070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Heinrich Spitzvogel 2019.08.13. 08:03:43

Keszitsd el neki a juharszirupos pontyot, de ugy, ahogy Malvinka csinalta!

2019.08.13. 08:34:18

Szerintem legyél te is Red Pill Woman. Hívd a hapsid Kapitánynak, lesd minden vágyát, ha nem tudja/árulja el, hogy mire vágyik, találd ki gondolatolvasással!

Ja, és a legfontosabb, hogy közben nevelgesd mint egy kisfiút. De persze ezt csak titokban tedd, nehogy megsértsd az egóját!

Ha így teszel, tutira rájön, hogy Te sokkal jobb vagy mint az exe!

2019.08.13. 08:35:05

Azért járt vissza az exhez, mert jó volt vele a szex.
Ezt gondold végig, meg is lesz a válasz, hogy kell e aggódnod.

2019.08.13. 08:35:48

Képzeljétek mi történt!?

Van egy tökre normális (1), értelmes (2), jó testű (3), csinos (4), szép arcú (5) 35 éves csaj ismerősöm, aki a mostani palijával 1-2 év után összeháasodtak és már jön is a baba. :D

Szóval, elvált agyhalottak van remény, csak hinni kell a sikerben!!!

Hát mit is mondhatnék még ebben a kommentben többet? Remélem sikerült egy kicsit segítenem ezzel a kommenttel.
Heó heó heó sziasztok!

Janed0e 2019.08.13. 09:10:03

@Captain Admin: oh, sajnalom, h elvittek eloled a kinézett, egyetlen 35+os értelmes nőt :( a "lényeget" viszont nem írtad le: hány éves az új férj, mennyi pénze van és hogyan tud ebből a nő profitálni. Stb, stb

2019.08.13. 09:15:06

@Janed0e: szerinted??? Hogyan házasodtak volna össze ha nincsenek meg az alap feltételek? (Szintkülönbség a férj javára).

Amúgy viccen kívül ez egy alsó 8-as csaj, ezer éve ismerem. Ha párkapcsolati szempontból nézzük, akkor 9-es. Szóval nincs más dolga a hasonlóra vágyó ekvált agyhalottaknak, mint jó nőnek lenni. :D Mert ha tiszta a szív, a szerelem hív...

exilis 2019.08.13. 09:33:08

Nem értem mit jelent a javára. Most fiatalabb a csóka nála, vagy idősebb? Fasznak nem tudnak a nők konkrétan fogalmazni. A megoldás meg az, hogy szopj úgy minden alkalommal, mintha az életed múlna rajta.

PPK™ 2019.08.13. 09:46:50

@Captain Admin: ne tegyünk már egyenlőségjelet a normális (1), értelmes (2), jó testű (3), csinos (4), szép arcú (5) nő, meg a közé, ahol csak a (3)-as, meg a (4)-es játszik. Mert az első normális és értelmes is még pluszba', a másik meg pont azért agyhalott, mert ezek nem játszanak.

A poszthoz: szerintem várd meg, amíg a csávód a kúrópajtija nevét nyögdécseli a füledbe, miközben a te jénaidat vajazza. Utána meg mantrázzad, hogy te mindvégig érezted, tudtad hogy félrekúr és hogy a legendás női megérzés(ed)re kellett volna hallgatnod... :D

Tata_ 2019.08.13. 09:51:05

Süt az önbizalomhiány a posztból. :(
A féltékenység szar dolog, és értelme sincs. Egy kapcsolatban a bizalom elsődleges, ha ez nincs meg, a fene megette az egészet. A gyanakvás megmérgezi a kapcsolatot, ahelyett, hogy élveznéd az életet, ezen kattogsz, ráadásul a palidnak is elege lesz.

Hiszed vagy sem, a szex egy szükséglet, amelyet mindkét nem igyekszik kielégíteni. Ha véget ér egy kapcsolat, és nincs a láthatáron új partner, akkor miért ne érezzék jól magukat a korábbi barátnővel/baráttal? Ha pedig új kapcsolatba lépnek, és mind minőségileg, mind mennyiségileg megfelelő a szex, akkor kevesebb az esélye a szeretőtartásnak. Adj bele mindent, amit csak bírsz; kérdezd a vágyairól, és próbáld teljesíteni őket.

PPK™ 2019.08.13. 10:13:34

@Egy se kurva, mind kiralylany: látom már korán reggel cefrével kezdted a napot :-|

Elementáris 2019.08.13. 10:27:41

Úristen, arra nem gondol szerencsétlen, hogy a másik nőt elhagyta ez a pasas, vele van. Ennek biztosan oka van, és nem az az oka, hogy a másik nővel jobb :). Különben még mindig vele élne. Miért kell a másik fél múltjából a csontvázakat előkaparni? Mindenkinek van, de elmúlt...

exilis 2019.08.13. 10:50:25

Az összehasonlítgatás tényleg gáz, ezt jelezd felé, de szerintem nincs olyan akinél ne csúszna be egyszer-egyszer, nálad is gond van ha ennyire megragad. Én is elkövettem már ilyet párszor, főleg veszekedéskor tör fel, ha az új nő ugyanolyan idióta egy kérdésben mint az ex volt.

Elementáris 2019.08.13. 10:58:22

@mi szél hozott?: Előjönnek, vagy posztolónk belemagyarázza? Ez nem mindegy, kicsit önbizalom-hiányosnak tűnik.Tapasztalatból tudom mondani, hogy néha amikor többet agyalunk mint kellene, hajlamosak vagyunk ott is ellenséget látni ahol nincs. Nekem a bizalom segített, amikor elkezdtem teljesen megbízni a páromban, onnantól akárkivel beszélhetett, tudtam, hogy eszében sincs megcsalni.Amikor folyamatosan éreztetik veled, hogy fontos vagy, jó vagy, szép vagy, és nem mellesleg jó nektek együtt- akkor eszedbe sem jut kételkedni.

Rita Vrataski 2019.08.13. 11:06:09

A barátodnak meg kéne mondanod, mivel nem fogta fel, hogy téged zavar exMariska felemlegetése, nem biztos hogy kíváncsi vagy az együtt töltött édes táborozásuk élményeire, és zavar amikor megkérdezi hogy hogy kell azt a bizonyos tuti rakott krumplit készíteni, amit együtt szoktak csinálni anno.

A féltékenykedés meg hülye dolog, ami még hülyébbeket szül. Nem exMariskával van, hanem veled. A vele való hasonlítgatás meg buta dolog.

Beszéljétek ezt meg, mert te be fogsz csavarodni.

El Amante 2019.08.13. 12:48:52

Igen, magadat kell lenevelned a gyanakvásról.Így nem lehet tartósan élni a társaddal. Leülni, elmondani, h neked nem esik jól az ex emlegetése, és persze érthető, h volt élete előtte, de most koncentráljatok a közös élményekre. Mondjuk, ez nem jelenti azt, h nem csal meg, csak épp nem az exével. Annál azért tapintatosabbak a ffiak (is), h azt a nőt emlegessék a párjuknak, akivel megcsalják őt.

Egyébként sztem a megcaslást nem lehet kivédeni (parázni rajta ezért is teljesen felesleges), max kezelni, ha kiderül. Még csak azt sem lehet mondani, h ezért a társ a hibás (mert mondjuk nem szexel a párjával eleget), mert elég sok olyan házasságot láttam, ahol tényleg minden rendben volt, még gyerek sem nehezítette a kapcsolatot, és mégis egyik vagy másik fél csalt. Az egyik ismim úgy nősült, h már megvolt a szeretője és azóta is így éldegélnek, nyilván a feleség tudta nélkül. A feleség boldog, mert megszerezte álmai hercegét (na, ő az a típus, aki azt látja a férjében, akit látni akar, ami kb köszönőviszonyban sincs a valósággal, és pl. azt sem igazán veszi észre, h havi 1-re redukálódott a szex), a szerető boldog, mert rendszeres és jó szexben van része, a férj boldog, mert remek támogató háttere van a neje személyében, és van egy szeretője, akivel rendszeres és extra szexben van része. Hát nem kiváló? :) Úh én ilyesmiért nem aggódnék... előbb-utóbb van csalás, a kapcsolat milyensége ekkor derül ki. Mármint amikor kiderül.

Janed0e 2019.08.13. 13:51:24

@El Amante: de akkor miért nem azt a nőt vette feleségül, aki már évek óta a szeretője? Ennek így mi értelme?

2019.08.13. 14:07:55

@Janed0e: mert az a nő férjnél van.

Ma már ilyen bonyolultan nyomják az emberek.
Összecsipegetnek minden férfitól valamit, hogy kijöjjön az álomlovag. Férfiak dettó ilyenek. Egyik jól főz, másik jól dug. ennyikeh

TheKillers 2019.08.13. 15:13:43

nem vagy elég jó az ágyban, kedves posztoló. nézz meg egy pornót, aztán csináld amit ott látsz, közben ne görcsösen azt figyeld a párodon milyen a teljesitményed, inkább próbálj meg annyit élvezni amennyit csak birsz. utána hozz az ágyba egy kis kaját, és innentöl azt csinálsz amit akarsz. szivesen

Janed0e 2019.08.13. 15:37:12

@TheKillers: Te annyira végtelenül ostoba vagy! Gondolom, ha már pornó az etalon, akkor neked is megy a 40-50 perces megállás, lankadas nélküli reszeles, és ezalatt legalább 2x, 3x ejakulalsz is... Ja, nem?? Figyu, ez egy parkapcsolati blog, amihez (párkapcsolat) neked soha nem lesz közöd, ugyh tegyél egy szivesseget, ne irogass ide többet, hanem menj vissza a felfujhato baratnodhoz. Köszi.

El Amante 2019.08.13. 16:16:00

@Janed0e: nem, nem voltak akkor még évek óta szeretők, az esküvő előtt nem sokkal ismerkedtek meg, ha jó tudom és nem szeretői kapcsolatnak indult, csak egyéjszakásnak (azóta telt el már 1-2 év). De egyébként a szerető is férjnél van/volt (arról nincs infóm, h ott milyen a kapcsolat), valóban. Sajnos (vagy nem), nem mindig az történik, aminek értelme van, meg persze adottak a keretek és a lehetőségek. A ffinek szüksége volt feleségre, a nő beleszeretett, be lehetett palizni, hát hadd szóljanak a harangok. Kb így. Nem egy ffit ismerek akik ugyanígy, de egyébként jól elvannak az asszonnyal, néha le is fekszenek velük. :/

PPK™ 2019.08.13. 16:39:31

@TheKillers: igazán ajánlhattál volna címeket is a poszterinának, mert elég széles a skála... nehogy szopóálarcos pisiszexbe torkolljon a kamatyolás :D

TheKillers 2019.08.13. 16:58:11

@Janed0e: jol van, drágám, ki szolt hozzád?

body_andras 2019.08.14. 08:01:59

Ha az exszel céget vagy családot alapítottak, akkor normális a kapcsolattartás, sőt előnyös ha nem ellenségek hanem civilizáltam viszonyulnak egymáshoz. Minden más esetben gyanús, de emiatt tök fölösleges izgulni. Veled van és ha így tervezi folytatni a jövőben is akkor nem huncutkodik az exszel. Ha meg igen, akkor mit veszítesz?

El Amante 2019.08.14. 09:07:24

@Sir Galahad: ez valami speciál szleng? :)

El Amante 2019.08.14. 09:07:24

@Sir Galahad: ez valami speciál szleng? :)

kispotzak 2019.08.14. 09:21:05

@exilis: Kezdenek egyre jobban tetszeni a minden mellébeszélést nélkülöző kommentek. Pl most Tsepke és a te válaszod jön be a legjobban. És ha már itt tartunk, van pár megválaszolatlan kérdésem a szopast illetően. Mitől lesz igazán jó a pasinak, mit / hogy ne csináljak, mit és hogy igen... :-) Persze ez itt lehet h eléggé off...
(Ja igen, nyilván kérdezzem meg a partnerem. Ez oké, de mondjuk nem szívesen beszél róla)

erkölcsi hulla 2019.08.14. 11:36:14

@kispotzak: nézz meg pár jobb amatőr pornót és művelődj. Ha a kanod nem szívesen beszél róla, lehet hogy szarul csinálod, és nem akar szólni, nehogy megsértődj.

PPK™ 2019.08.14. 14:05:21

@kispotzak: ezt nem lehet így, hogy mitől lesz igazán jó, mert mi sem egyformán működünk.

nekem pl. bejön, ha kéz nélkül csinálja a csaj. Kamázom, ha közben felnéz a szemembe és ha még közben rám is kacsint egy-egy alkalommal, az visz mindent. Az is bejövős, ha a kezeimet a fejére teszi, hogy én diktáljam a tempót. Ez utóbbi csak akkor legyen persze, ha adott esetben bírja a torkod. Ha ezt te kihagynád, mert neked nem okés, akkor hagyd ki a picsába, mert fontos, hogy élvezd te is, amit csinálsz. Ha mehet a részben deep throat, akkor opcionálisan hátra is teheted a kezeidet jelezve, hogy ő az ura a helyzetnek. A lényeg, hogy figyeld a reakcióját füllel és szemmel is, abból le fog jönni, hogy mi a jó neki. Ha pl. a kezeit a fejedre rakod, de nem irányít vele, csak jóformán pihenteti a fejeden a kezeit, akkor ő nem az a típus nyilván. A nyelvedet meg használd, ne csak pihenjen a szád alján. Engem pl. a hideg ráz akkor is, ha csak kicsit fogaz a nő, de a csávódnak lehet, hogy bejövős, figyeld itt is a reakciót.

Ha a kezeiddel is dolgozol, akkor ne csak a farok verésére használd, hanem körülötte is, simogasd alul, felül, a zacsit se hagyd ki a szórásból. néha tedd a seggére a keze(i)det és simogasd, ha mehet, akkor húzd rá teljesen magadra a csávót a szádra úgy, hogy markolod a seggét.

Nekem az is jobban bejövős, ha nem térdel, hanem guggol a csaj széttett lábakkal és közben magát simogatja és/vagy masztizik.

A lényeg, hogy figyeld a reakcióját és akkor tudni fogod, hogy melyik irányok felé érdemesebb menni és persze élvezd te is, nyögdécselj, sóhajtozz. Én agyfaszt kapok attól, ha mint egy robot "becsületből" csinálja valaki. Az az ideális, ha élvezed te is a történéseket.

Kérdés még, hogy végig csinálnád-e neki, vagy az előjáték része? Mert ugye a vége megint olyan, hogy az a király, ha neked is király. Ha öklendezel attól, hogy esetleg a szádba kerül a nyányó, akkor inkább ne engedd, mert baromi kiábrándító, ha majd' kidobod a rókát tőle. Ha ez mehet, de nem nyeled le, akkor a finálé közben engedd ki a szád szélénél, miközben szopsz tovább, mert az is baromi kiábrándító, ha utána mondjuk zsepibe köpöd. Sok nő gondolja úgy, hogy ha megvolt a tűzijáték, akkor vége, nem kérem, tessék levezetni is úgy, mintha felvezető műsor lenne a fentebb említett kéz nélküli stb. megoldásokkal :) ha az arcodra is mehet, akkor hadd menjen. A lényeg ezekben a szitukban is, hogy figyeld ezerrel a csávód reakcióját.

Nekem volt egy csajom, az imádta csinálni és meleg fórumokat is olvasgatott azért, hogy tökéletesítse a technikáját, szóval esetleg ilyen oldalakon is szétnézhetsz :)

El Amante 2019.08.14. 14:24:19

@kispotzak: PPK elég tisztességes választ adott és a lényeget sem hagyta ki, h te is élvezd, hogy akard, de csak úgy izé, mert a pasid akarja. Fontos, h figyeld a reakcióit, mi az amire elakad a lélegzeze, felsóhajt, megborzong, felnyög. Nem kell félni kicsit erőteljesebb szívástól, myelvmozgástól, és elkalandozástól más zónàk felé. A ffiak ált. vizuális típusok, tükör előtt még izgibb, nem csak felülről lát, plusz te is látod magadat.

Janed0e 2019.08.15. 10:33:10

@kispotzak: Abban az esetben, ha nem pkk-t akarod leszopni, akkor nyugodtan ignorald az egész kommentjet, hiszen a Teri néni sánta kutyáját nem érdekli, h ő mitől kap 'agyfaszt' meg hány %-ban tolerálja a fogazast. Ha ilyet kérdezel, akkor gyanítom, h kezdő lehetsz ebben, ezért bármiféle maszturbálos-kacsintgatos akcióbol borzasztó kínos szitu kerekedne csak. Szerintem inkább kérd el a parodtol a szerszamat és kezdj el játszani vele. Tapasztald ki, h mi az, amit szívesen csinálsz. Az elején, míg tanulsz ne nézegesd állandóan a párod, ne rá koncentrálj, próbálj ellazulni és élvezni. Ha már atlendultel a szegyellos szakaszon, akkor azt tanuld meg, hol legerzekenyebb neki. Most sem kell állandóan nézegetni az arcát, ha jól csinálod úgyis érezni fogod a szaddal, kezeddel a a változást. Ja, meg vmi:nem, nem kell lenyelni. Az, h tetszik e a szaga, ize, az teljesen szubjektív, de az állaga... Hát az olyan, mint a hígabb takony, genny. Ha a párod mégis erőlteti a nyelest, akkor kérd meg őt, h lője 1 pohárba és igya meg. Ha bejon neki, onnantól kezdve minden oral akció végeztével a szájába kopheted, h ő nyelje le a saját produktumat.

erkölcsi hulla 2019.08.15. 12:24:40

@Janed0e: Nem tetszett hogy lenyelették veled, és itt adod ki a feszültséget, értjük. Leszbikus vagy amúgy? Csak mert süt a mondataidból az elfojtott harag :)

2019.08.15. 16:47:06

@kispotzak: ha már egy kommentben a szopás és én..
Nem beszélni kell, érezni. És nyeld le, ő se fintorog rád. A pálinka se finom, aztán mégis....
Fogalmazz egyértelműen - a pasinak?
a pasimnak? - nagyon nem ugyanaz, először ezt kéne látnod.

kispotzak 2019.08.15. 23:58:25

@PPK™: Köszi! Igen, tudom h "mindenki másképp csinálja", de pontosan erre volt szükségem, tök jó h ennyi mindent leírtál :) Nagyon régen csináltam, a jelenlegi párommal is, de az utóbbi időben nem igényelte, vagy csak nem mondja - én pedig úgy érzem, hogy talán mégis örülne neki. És hát részemről lenne rá igény, mármint, h csináljam neki :) de akkor már szeretném minél jobban.

kispotzak 2019.08.16. 00:03:41

@Janed0e: PKK sem írta semmire h kötelező :) Nincs gond, csináltam már, a jelenlegi páromnak is, csak nagyon régen, valahogy "leült" a dolog (mármint, úgy en bloc a szexuális életünk). Ő viszont mostanában nyitottabb arra, amit én igénylek, és én is szeretnék visszatérni a régi szép időkhöz. Csak épp kicsit elveszett az önbizalmam, úgy érzem, nem tudok semmit, amit tudtam, azt is elfelejtettem, meg hát régen se csináltam sokat. Viszont: azzal nincs gond, h elengedjem vele magam, és éppenséggel a nyeléssel sem (ill, nem volt :-D ). De technikailag szerintem azért nem voltam épp a topon, meg akkoriban nem is kívántam annyira. Most meg konkrétan igen...

kispotzak 2019.08.16. 00:07:09

@TSEPKE: Szándékosan használtam a "pasinak" szót. Nyilván a saját pasimmal csak én tudok beszélni, ez tény. Csak ő nem emlegeti, h szeretné (de gyanítom h egyáltalán nem bánná). És ezért gondoltam, hogy az itt jelenlévő pasik adhatnának ötleteket, hogy már az első alkalom jó legyen. (Első alatt nem a legelsőt értem, fentebb írtam h csináltam már, neki is, de nagyon régen. Ennek az okait meg ne firtassuk :) ).

ételizésítő 2019.08.16. 03:42:45

@Janed0e:
"akkor neked is megy a 40-50 perces megállás, lankadas nélküli reszeles"
Nekem pl. megy, bár inkább 60-70 perc szokott lenni.
Akarod kipróbálni?

Egyébként gondolom, a saját puncileveddel is ilyen a viszonyod, azaz nem gond, ha faszi mindet visszaköpködi a szádba, hogy ha te szereted, akkor nyeld le te. Mert az sem kisebb mennyiség ám, mint egy átlagos adag geci.
(Voltál te már férfival életedben? És volt olyan, aki még másodszor is akart veled találkozni utána? Már csak a hozzáállásod miatt kérdezem.)

Tata_ 2019.08.16. 08:53:45

@Janed0e: a nyalás a nő élvezetéért van, a szopás a ffi élvezetéért; igyekezni kell kielégíteni a másik fél igényeit akár komfortzónán kilépve is. Valóban nem kötelező lenyelni, de a végén mindenképp kell valamit kezdenetek a cuccal. A kiköpés, a szájba/arcra élvezés tiltása hazavágja az egészet. Mi, férfiak, vizuális típusok vagyunk, a PPK által leírtak szerintem megállják a helyüket. Szájból lassan kiengedve, vagy arcra fogadni a levezetéssel együtt kiválthatja (illetve kiegészítheti a repertoárban) a nyelést. Az is illúzióromboló, ha az elélvezés után közvetlenül elrohan a nő a fürdőszobába lemosni magát, mintha beszennyeztük volna.

Janed0e 2019.08.16. 18:23:07

@Tata_: Én viszont azt gondolom, h mar a kapcsolat elején még kell beszélni, h kinek mi fér bele és ha az egyik vmit repulzivnak tart, azt nem kell erőltetni. Mi van pl. Ha a párod seggbe szeretne rakni téged egy nagy felcsatolhatóval? Azt is megteszed? Azt mondod, ki kell lépni a masikért a konfortzonadbol. Miért? Hol a határ?

Janed0e 2019.08.16. 18:51:28

@ételizésítő: ha fel órán belül szex közben (egy élő nővel) nem tudsz elelvezni, az gáz. Kevesebbszer verd ki, mert valószínűleg teljesen érzéketlen lett a farkad. Remélem segítettem!

ételizésítő 2019.08.16. 19:55:16

@Janed0e:
Nem arról van szó, hogy nem tudok, tudni 2 perc alatt is el tudnék.
Csak nem akarok.
Már ha érted a különbséget.
Tudod, van, aki képes ezt szabályozni, és akár 1 óránál tovább is csúcsközelben maradni, a társa meg vagy többször elélvez, vagy ő is ezt az utat járja végig. Mondjuk 2 óránál tovább tényleg nem érdemes visszatartani, az már okozhat fiziológiai problémákat.
Volt olyan csajom, akit, hogy megmutassam neki a különbséget élvezet és élvezet között, bármennyire könyörgött, közel 1 órán át nem engedtem elélvezni (semmi durvaság, csak amikor éreztem, hogy közeledik a csúcshoz, visszafogtam a tempót a kellő mértékig), amikor aztán a végén igen, azt mondta, ekkorát még életében nem élvezett, és nem gondolta volna, hogy 40 fölött még mutat neki valami újat.

Azt hiszem, nem nagyon volt még részed igazán jó szexben. A vibrátor nem azt nyújt, csak szólok. A banán pláne nem.
Nagyon buta fapinának tűnsz a hozzászólásaid alapján.

Tata_ 2019.08.16. 20:39:05

@Janed0e: Eléggé elmentél a szélsőség felé.

Megértem, ha valakit a nyelést undorít, nem is erőltetném. De azt nem fogadom el, ha a nőm nem kötne kompromisszumot. Élből elutasítani a szex egy fontos részét egyenlő a szakítással: ilyen esetben egyszerűen nem passzolunk össze, és a nő nem hajlandó a kedvemre tenni. Ugyanez fordítva is így működik.

Igen, a komfortzónámból én is kilépek, ha igényli, mert orális szexben a partner élvezete az elsődleges. Nekem teljes mértékben rá kell koncentrálnom, de ugyanezt én is elvárom. Milyen kapcsolat lehet az, amelyben az egyik fél - nyilván tág határokon belül - bármire hajlandó, míg a másik megtagadja az alapvető igényeket is?

Ha valaki annyira önző, hogy leszarja a másik igényeit, az keressen magának egy macskát vagy egy lábtörlő jellegű palit.

ételizésítő 2019.08.16. 21:50:44

@Tata_:
Szerintem ezt a libát már a macskája is otthagyta, mert túl hülyének találta.

Janed0e 2019.08.16. 21:58:06

@Tata_: szeretném megerteni. Tehát ha a párod élvezetet leli az orális szex adasban és tökre figyel rád, de a végén nem nyeli le, mert nem, akkor te elhagyod? Jól értem?

Tata_ 2019.08.16. 22:04:18

@ételizésítő: szerintem nem buta, hanem vérfeminista. Tudod ez olyasmi, hogy a kiváltságaikhoz ragaszkodnak, de minden másban egyenlőségre törekednek.
A végén egy beidomított palijuk marad minden egyéniség és férfias jellemző híjával, vagy egyedül száradnak meg. Én rohadtul sajnálom őket, mert a magány megkeseríti azokat az éveket, amit normál emberek boldog öregkorként definiálnak.

Tata_ 2019.08.16. 22:20:26

@Janed0e: :D
Nem ezt írtam. Még egyszer: tegyük fel, hogy szeretném ugyan, de nem hajlandó nyelni. Ok, ez neki undorító, megértem és nem erőltetem.
Kompromisszum: szájába, arcára, mellére mehet? Oda sem? Szóljak, ha közel a csúcs, mert akkor elhúzódna, nehogy kontaktust teremtsen a cuccal, ami ugyanúgy belőlem jön, mint pl. a nyálam? Esetleg a végén rámhagyja, hogy befejezzem, nehogy hozzáérjen? Akkor a nő kuka. Hiába adott bele apait-anyait a csúcsig, ha a végét ennyire elcseszi. Mint egy finom ebéd: isteni leves, mennyei főétel, de sugárban okádsz a desszerttől. Ennéd ezt minden nap? Komolyan?

Janed0e 2019.08.16. 22:53:39

@Tata_: te miről beszélsz? Olvastad egyáltalán, amit írtam? Azt próbálom itt - úgy látom feleslegesen- megerteni, h egyik félnek sem KELL olyat tennie, amit nem akar. Legyen az bármi. Ha ettől verfeminista vagyok, hát jó. Sajnos sok nő inkább belemegy mindenbe, csak nehogy otthagyja a pasija. Szerintem itt sok pacak meglepodne, ha tudna, h a nők többsége (kivétel mindig van) nem tartja gusztusosnak lenyelni (már szornyen tultargyaltuk ezt, de szeretném megerteni az álláspontom) és azzal, h ezt látják a legalapabb pornóban, azt képzelik ez irl is elvaras lehet. Csak visszájára is elsülhet. Az egyik ismerősömnek van ilyen nyeltetogep pasija. Szegény csaj korábban tokre szeretett nyalokazni, de mióta ez a gyökér erőlteti a nyelest (pont ilyen lelki zsarolassal, h hát akkor te biztos undorodsz tőlem, nem is szeretsz) , konkrétan elment a kedve az egész oral mokatol...

Tata_ 2019.08.16. 23:37:30

@Janed0e: persze, akárcsak a korábbi hozzászólásaidat. Te elolvastad és értelmezted, amit én írtam? Konkrétan a hozzászólásod feletti kommentemet is?

Abban egyetértünk, hogy egyik félnek sem KELL megtennie, amit nem akar, nincs rabszolgaság. De azon ne csodálkozzon senki, ha alapvető dolgok visszautasítása miatt véget ér a kapcsolat. A kulcsszó a kompromisszum. Minden párkapcsolatban rengeteget kell kötnünk.

A pornónak ehhez semmi köze. Ki a franc akar pont a csúcs előtt a farkát szorongatva zsepiért rohanni, mert a nője undorodik a spermájától? Fordított helyzetben neked a vágyaid netovábbja volna, ha a palid abbahagyná a nyalást és csak kézzel folytatná, mert undorodna a nedveidtől? Mit szólnál ahhoz, ha az orgazmusod pillanatában finnyogva kirohanna arcot mosni és gargalizálni?

ételizésítő 2019.08.17. 02:17:58

@Tata_:
Á, nem feminista ez, hanem sík hülye.
Egyszerű tőmondatokat sem képes felfogni.
Dugni meg szerintem max. a kutyájával szokott, ha az egyáltalán hajlandó még rá, mert ember ezzel az idiótával biztosan nem.
Az orgazmusról ne beszélj neki, fogalma sincs róla, mi az, baszatlan fapina.

2019.08.17. 11:42:11

@Janed0e: :D Bár szerintem az ő problémáit már inkább a viagra okozza.

Ugyan a kit sajnáljak listámnak csak a végén kullognak, de azért kicsit mégiscsak szánom a fajtájukat:

m.youtube.com/watch?v=Y-2en5V41HA

ételizésítő 2019.08.18. 00:34:42

@Sally and Billy:
Ezek szerint te sem dugtál még egy jót sem életedben, és életed egyetlen dugását is Viagrát szedő pasassal?
Szegény kis frigid fapina!

kispotzak 2019.08.19. 11:13:21

@Janed0e:
Janed, bocs, de Tata tök egyértelműen leírta egy csomószor, hogy NEM arról van szó, h a csajnak KÖTELEZŐ lenyelnie, és ha nem nyeli le, akkor önmagában az neki elég hozzá h szakítson vele. Leírt jópár opciót, h mi az, ami nem vágja agyon a hangulatot (ha az ejakulációnál a nő hátraugrik 3 métert undorodó arckifejezéssel, az nyilván igen; ha finoman kiengedi a szájából, ha az arcára vagy mellére stb mehet, azok meg nem stb). De te minden válaszára úgy reagáltál mintha azt írná, hogy önmagában a nyelés kimaradása már főbenjáró bűn és minden nőnek márpedig kutya kötelessége megtenni, vagy lapát. Ezt meg sosem írta. De majd Tata kijavít, ha félreértettem :) Valójában totál nincs olyan messze az álláspontotok, mint amennyire hergelitek egymást :)
Egyébként bírom, h a kérdésem milyen messzire vezetett :)

Tata_ 2019.08.19. 12:51:27

@kispotzak: Nem értetted félre, szerintem eléggé világosan leírtam a véleményem. Az a baj, hogy Jane - a jelek szerint - nem fogadja el mások érveit, keresi a rést a pajzson, hogy lesújthasson.

A nők döntési szabadságát tűzte a zászlajára, amivel egyébként egyet is értek, de azt nem akarja elfogadni, hogy minden döntésnek következményei vannak. Fekete-fehér helyzetekben gondolkodik, ami nem használ a vitában. Az orális szex nem ajándék, amit a nő ad, ha akar, de csak és kizárólag oly módon, amit ő megfelelőnek tart, hanem a szexuális élet szerves része, amire a partnerünknek való örömszerzés vágya hajt.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.08.20. 13:49:01

@ételizésítő:

- Sallyke ! Te hány dinnyét bírsz el?
- Kettõt ! Egyet a bal, egyet a jobb hónom alá.
- Nagyon ügyes. Pistike, te hány dinnyét tudsz megfogni ?
- Hármat, egyet a bal, egyet a jobb hónom alá, egyet pedig a
kezeim közé teszek.
- Nagyon ügyes. Móriczka, te hány dinnyével bánsz el ?
- Hattal.
- ???
- Egyet a bal, egyet a jobb hónom alá, egyet a kezeim közé veszek,
Pistikét meg a farkamra húzom!

ételizésítő 2019.08.23. 02:47:29

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):
Á, mivel életében nem élvezett, merthogy baszni is még csak a kóbor kutyával volt alkalma (mert más nem volt vele hajlandó), ezért azt sem tudja, miről van szó, csak hallotta valahol a kifejezést.

Pistikét én kihagynám. :-)

Frh 2019.08.23. 10:50:36

Le kéne magad nevelned a gyanakvásról, de sürgősen, mert ezzel rontod el a kapcsolatod!
Az egy természetes és nem kifogásolható gyakorlat, hogy a szakítás után még szexelnek, ha még egyiküknek sincs újabb kapcsolata. Mi ezzel a gondod? Ezzel nincs gond, csak ebbe is belemagyarázol egy újabb hülyeséget. Már rég vége, minek emészted magad ezen? És különben is mi közöd hozzá, hogy előtted mi történt?
Egyébként a szakítás utáni szex akkor van, ha békésen szakítanak, nem durván és a szakító fél lelkiismereti problémát érez attól, hogy otthagyta a másikat, aki egyébként rendes volt vele. Nálam is volt ilyen, a csaj szakított, mert nem haladt előre a kapcsolatunk olyan mértékben, amit ő igényelt volna (értsd gyűrű, stb.), de mivel lelkiismeretfurdalása volt, hogy otthagyott egy egyébként rendes társat, még visszajárt szexelni.
Egyvalami kifogásolható csak: hogy állandóan felemlegeti az exet, a vele való élményeket. Na ebben tegyél annyit, hogy elmagyarázod neki, hogy ez nem tetszik és sért!
És máris megoldódott minden.

ételizésítő 2019.08.27. 01:58:34

@Sally and Billy:
Ha ez veled a helyzet, az nagyon szomorú. Bocs, nem tudtam. Szar lehet kopaszodó nőnek lenni, akinek mindig fáj valamije.
Ha lesz egy szabad fél órám, majd sajnállak.

ételizésítő 2019.08.27. 02:03:32

@Frh:
"És különben is mi közöd hozzá, hogy előtted mi történt?"
Akkor is így gondolnád, ha előtte mondjuk kurvaként tengette az életét 10-15 éven át?
(A többség ugye ismerkedéskor nem ezzel kezdi a bemutatkozást, hogy Icuka vagyok, és egyébként 13 579 faszival dugtam hivatásos kurvaként korábban. (Ami 15 évre vetítve egyébként nem is annyira sok, a napi 3 fuvar se jön belőle össze.))

Vagy mi az a szint, ami fölött igen, vagy ami alatt már nem?
süti beállítások módosítása