Szerinte az összeköltözés után eltűnne az izgalom

2019. szeptember 24. 07:49 - csajokespasik

       

               Ha egy rossz kapcsolatból lábadozik egy nő, nagyon nehéz tiszta lappal újrakezdenie. A gyanakvás mindig ott lesz a háttérben, ahogy Levélírónk esetében is, aki rosszat sejt, ha a pasija nem akar vele összeköltözni már rögtön az elején.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hol is kezdjem...? Zárkózottabb nő vagyok, de nem antiszoc. Legutóbbi barátomon kapuzárási pánik-féle uralkodott el, ezért elhagyott, nem is tudtam róla semmit, de pár hónap után azzal hívott fel, hogy csak azért nem jön vissza hozzám, mert nem akar ezzel megalázni - pedig szerintem itt csak ő alázta volna meg saját magát. Az volt a válaszom, hogy nem reagáltam az ajánlatára semmit. Egész jó volt nélküle, ez az igazság... Olyanokkal traktált kapcsolatunk alatt, hogy „a nők ma már csak az XXL-es anyagi hátteret nézik” meg hogy „A tökéletes nő sex után átváltozik pizzává”. Azt is megkaptam, hogy ha lenne a „papucsnak” női megfelelője, az lennék én. Amikor szétmentünk, nálam volt egy elég nagy szünet, aztán rám talált a jelenlegi párom.        

       

               Minden OK, viszont ő most olyanokat mond, hogy szerinte ha összeköltöznénk, eltűnne az izgalom a kapcsolatunkból.

Magyarán: érdektelenné válna? Kicsit messze lakunk egymástól, de mindig összehozzuk a heti legalább 2 találkozót. Halogatja az összeköltözést, mégis ilyeneket ír, hogy:

- Te vagy a legjobb dolog az életemben

- Minden találkozónkról őrzök valami emléket

- Szeretek veled lenni

- Várom az alkalmat, hogy újra láthassalak.

Két kérdésem lenne, melyből az utolsó talán nem is ide tartozik, viszont érdekel.

1. Milyen ballépések kellenek ahhoz egy friss kapcsolatban, hogy érdektelenné váljon a párod?

2. Megéri feladni a saját céljaidat, vágyaidat, netán a személyiségedet is a másik miatt? (Láttam már olyat barátoknál, hogy inkább feladta a vágyait, csak hogy ne legyenek súrlódások és nézeteltérések a kapcsolatban. Ő engedett. De szerintem ha erre kényszerül valaki, akkor nem a megfelelő emberrel van. Előfordulhat, hogy valakiért tényleg megéri a gyökeres változtatás? Ha pl. a párod nagyon családcentrikus, és tőled is azt várná el, hogy csak ennek élj, belemennél? )

M.          

 

 

89 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9115161976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.09.24. 08:32:05

And the FIFA Puskás Award goes to: ZSÓRI DÁNIEL !!!

exilis 2019.09.24. 08:50:39

Végre esik az eső, lehet menni gombázni.

EGY a Queen 2019.09.24. 08:57:16

Édesfaszom! Nem mindegy miket ír? Nekem meg volt,aki olyanokat írt,hogy te vagy életem szerelme,örökké szeretni foglak,meg hogy elmondhatatlan ajándékot kapott az élettől azzal,hogy megismerhetett. Oszt mégsenem vagyunk együtt..
Ez a kimondott szavakba kapaszkodás ez azért úgy általános után már kicsit gáz,nem?
Kérdésekre a válaszok:
1.ha izgalmas személyiség vagy,20 éve együtt élés után is az vagy a másiknak. Ha nem,akkor kb. fél év után már baszhatod is.
2. Hooooogyne,Margit! Hány éves is vagy????

Kai Allard Liao 2019.09.24. 09:02:08

Harmadik. Elvégre a bronz is szépen csillog :-D

Kai Allard Liao 2019.09.24. 09:06:02

"1. Milyen ballépések kellenek ahhoz egy friss kapcsolatban, hogy érdektelenné váljon a párod?"

Például nem riszálod a segged franciabugyiban előtte, miközben a konyha kövét súrolod. Ez egy komoly ballépés, és azonnal beszürkül a kapcsolat tőle.

"2. Megéri feladni a saját céljaidat, vágyaidat, netán a személyiségedet is a másik miatt? "

Természetesen, ez nem is lehet kérdés. A kapcsolatok alapja az önfeladás, a személyiség teljes megsemmisülése, és tökéletes igazodás a másik fél életéhez.

Nézd, szerintem se költözzetek össze. Hetente kétszer menj fel hozzá, elégítsd ki az összes szexuális vágyát, majd takarítsd ki a lakást, és főzd meg a kedvenc kajáját. Ha így teszel, akkor 30-40 évig is te leszel a kedvenc fasztarisznyája a pasidnak. :-D Hajra!

Kai Allard Liao 2019.09.24. 09:08:07

@EGY a Queen:
"Nekem meg volt,aki olyanokat írt,hogy te vagy életem szerelme,örökké szeretni foglak,meg hogy elmondhatatlan ajándékot kapott az élettől azzal,hogy megismerhetett. Oszt mégsenem vagyunk együtt.."

Na de csak azért, mert egy nemérdekes pasi volt, tuti. És persze nem volt platina AMEX kártyája, se yachtja, vagy bármi egyebe, amivel felkelthette volna egy igazi, A-listás golddigger figyelmét hosszú távon. :-D

PPK™ 2019.09.24. 09:18:42

@Egy a KING: Fradi-szurkolóként szíven csapott, amikor bebaszta a kapuba, de el kell ismerni, hogy nagyon-nagyon szép volt.

PPK™ 2019.09.24. 09:23:36

Hallod poszterin, te olyan színtelen-szagtalan gádzsi benyomását kelted, hogy én sem cuccolnék veled össze, mert két hét után eret vágnék magamon, aztán még fel is kötném magam a padláson a picsába, hogy biztosra menjek. Pont azért parázol és teszed fel a kérdést, hogy mit köll csinálni, hogy ne legyél unalmas, de hát ez nem így működik.

A mostani csávód heti kétszer megfarkal, mert neki ennyi elég, a takonygerince miatt viszont nincs benne annyi, hogy megmondja a frankót, hogy nem cuccol veled össze. Helyette löki a sablon szarokat Viberen amolyan porhintésként, hogy megtartson kötetlen kúrogatásra.

EGY a Queen 2019.09.24. 09:30:28

@Kai Allard Liao: yachtja az vót,de a helikoptert meg mán nélkülözni kellett,ez pedig súlyos súrlódásokhoz vezetett a kapcsolatunkban.Máig nem értem,hogy gondolta,hogy bárminemű légi jármű beszerzése nélkül mégis hogy oldom meg az utazásaimat..Nem állt két lábbal a földön a csóka,az egyszer biztos..

VOGAben 2019.09.24. 09:30:33

Kapcsolatszimuláció a kényelmi pináért. Átlag színész Bob ennyit tesz ebbe a kapcs... izé viszonyba. Csóró lány meg eddig köré álmodta a hiányzó, nem is létező de annál fontosabb részleteket, momentumokat. Ébredezik de már késő. Nem szép dolog kihasználni valakit, ámbár csak azt lehet, aki hagyja és belemegy. Idővel ez lesz a maximum.

2019.09.24. 09:31:19

Kedves poszter! Keress olyan fickót, akinek nincs más nője, csak te!
Az ilyen megnyilvánulások jellemzően a háremtartó férfiak sajátosságai. Tessék olvasni a sorok között, valamint megfelelő megértéssel, és tisztelettel állni a szerelmedhez, ugyanis ezen férfiak kis csoportja végzi el azt a nem kis feladatot ( nők orgazmuson keresztüli boldoggátétele), amelyet a nők után teperő töltelékpöcsök nem tudnak maradéktalanul teljesíteni. Szóval, ha megtanulod rendesen becsukni a szemed, akkor talán még boldog is lehetsz!

2019.09.24. 09:38:25

@PPK™: Hogy haladsz a FérficsinálóFőiskoláddal? Melyik kocsmában lesz az alapkőletétel?
Kolléga!Olyan pálinka lett az idei termésből, mint a legízletesebb nyányómentes szűzlányok sunaszaftja! Teszek félre neked.

2019.09.24. 09:41:10

@Egy a KING: Teljes joggal, nagyon eltalálta azt a labdát.

moonshadow 2019.09.24. 09:47:29

Nem biztos, hogy a faszinak van másik nője.
Negyvenötön felül már én sem akarnék összeköltözni senkivel.
Ettől még a hűséget tudnám garantálni.
Kellene a francnak több nő, egy bőven elég lenne, az is rengeteg időt elvenne a hobbijaimtól. :)

Kai Allard Liao 2019.09.24. 09:51:40

@Béci_ma_ne_lécci: Egyrészt Béta Healer Akadémia, másrészt meg rohadtul nem veszünk be még egy társat ebbe a tutiba.

Irénke még jöhet, a nemi diverzifikáció miatt, meg mert senki nem csattogtja úgy az ostort mint ő, de itt a vége.

Persze, ha kisebb részesedésért is vállalod a meló nagy részét, akkor beszélhetünk a dologról. PPK-val meg ne is foglalkozz, vele az orosz barátaim fognak. :-D

MsIreneAdler 2019.09.24. 09:52:42

Eltűnne az izgalom, ha összeköltöznétek, hát nem érted :)? Már nem te lennél a titkos szerető, akit menetrendszerint heti kétszer meg lehet dugni.
Amúgy nem tudom mi olyan nagy szám azokban a mondatokban, amiket írt. Pl.ez különösen életszerű, ahogy egy fergeteges szex után ilyet mond egy pasi:
"Várom az alkalmat, hogy újra láthassalak."
Milyen lelohasztó már ez? Még hozzátenné, hogy hölgyem és végem is lenne :) Na ezt az izgalmat szerintem sem érné meg feladni :D

2019.09.24. 09:57:12

@MsIreneAdler: lásd még :a feleségem szerdánként jár zumbára a csajokkal... '-))

2019.09.24. 10:00:56

@Kai Allard Liao: Nagyon rendes vagy, hogy álljon a faszod napestig!

Janed0e 2019.09.24. 10:00:56

Sosem értettem a motivációs trénerek meg eletmodtanacsadok hogyan és miből képesek megelni. Egyesek nemhogy megelnek, de milliomosok lesznek. Már értem. Kellenek hozzá ilyen totál elveszett, életképtelen, nulla ön, világ-és tarsadalomismerettel rendelkező egyedek, akiknek tkp. meg kell mondani, h mit csináljanak. Kérdéseidre a válaszom: Ne izgulj, a legtobb nő dogunalmas, ugyh emiatt nem nagyon vagy hátrányban. Keress olyan tevékenységet, amit szívesen csinálsz, foglald el magad és ne a párodtol várd, h szorakoztasson! Ha magabiztos vagy, vannak céljaid és úgy általában elégedett vagy az életeddel, akkor már nem is fogsz ilyen marhasagokon kattogni, h bárki kedvéért feladd a személyiségedet. Ez így jutanyosan 15 rugó lesz, az utalás részleteit priviben beszéljük meg.

MsIreneAdler 2019.09.24. 10:13:16

@Kai Allard Liao: most látom, köszi a bizalmat (csatt, csatt ;)) :D

EGY a Queen 2019.09.24. 10:13:53

@Janed0e: magabiztos???? Khmmm a gáré azon tanaxik épp,hogy ha teljesen lenullázza az amúgy is jelentéktelen személyiségét,akkor úgy már elég jó lenne-e Józsinak örökbe. Ez az a típus,akinek,ha a szájába szarnak,azt is megköszöni..

Janed0e 2019.09.24. 10:31:14

@EGY a Queen: azt írja volt egy hosszabb szingli időszak, ami egesz jó volt. Lehet, h ez a nő kapcsolatban válik bizonytalanná és csak azt kellene megtanulnia, hogyan mentse át az önálló énjét úgy, h egy parkapcsolatban is tudjon funkcionálni megfelelési kényszer nélkül.

Kai Allard Liao 2019.09.24. 10:31:14

@EGY a Queen: Csak irodalom rajongó :-D

Hogy rettenetes, elhiszem,
De így igaz.
Ha szeretsz, életed legyen
Öngyilkosság, vagy majdnem az.
Mit bánom én, hogy a modernek
Vagy a törvény mit követelnek;
Bent maga ura, aki rab
Volt odakint,
Én nem tudok örülni csak
A magam törvénye szerint.

Nem vagy enyém, míg magadé vagy:
Még nem szeretsz.
Míg cserébe a magadénak
Szeretnél, teher is lehetsz.
Alku, ha szent is, alku; nékem
Más kell már: Semmiért Egészen!
Két önzés titkos párbaja
Minden egyéb;
Én többet kérek: azt, hogy a
Sorsomnak alkatrésze légy.

Félek mindenkitől, beteg
S fáradt vagyok;
Kívánlak így is, meglehet,
De a hitem rég elhagyott.
Hogy minden irtózó gyanakvást
Elcsittithass, már nem tudok mást:
Mutasd meg a teljes alázat
És áldozat
Örömét és hogy a világnak
Kedvemért ellentéte vagy.

Mert míg kell csak egy árva perc,
Külön; neked,
Míg magadra gondolni mersz,
Míg sajnálod az életed,
Míg nem vagy, mint egy tárgy, olyan
Halott és akarattalan:
Addig nem vagy a többieknél
Se jobb, se több,
Addig idegen is lehetnél,
Addig énhozzám nincs közöd.

Kit törvény véd, felebarátnak
Még jó lehet;
Törvényen kívűl, mint az állat,
Olyan légy, hogy szeresselek.
Mint lámpa, ha lecsavarom,
Ne élj, mikor nem akarom;
Ne szólj, ne sírj, e bonthatatlan
Börtönt ne lásd;
És én majd elvégzem magamban,
Hogy zsarnokságom megbocsásd.
(Szabó Lőrinc - Semmiért egészen)

Kai Allard Liao 2019.09.24. 10:33:34

@Janed0e: Hogy lehet a szingli időszak csak "egész jó"?
Azt csinálsz amit akarsz, akkor amikor akarsz, úgy ahogy akarod. Ha kedved van 110%-on pörögsz a hobbidban, vagy csak döglesz a kanapén a sorozatok előtt.

A teljes szabadság csak annak "egész jó", akinek hiányzik valami... mondjuk egy kapcsolat, ami végre megadhatná neki a "Zélet értelmét". :-D

El Amante 2019.09.24. 10:34:59

@Janed0e: az emberek nagy többsége önbizalomhiányos, és a családbéli kapcsolati minták is rosszak általában, îgy amikor arra kerül a sor, nem értik miért/mi nem működik. Persze, h a Szabó Péter féle önjelölt guruk gennyesre keresik magukat rajtuk.
Az önvizsgálat nehèz, szembenézni saját hülyeségeinkkel, hibáinkkal, egyszerűbb látszattevékenységekhez folyamodni, h elmondhassuk, mi mindent megtettünk (làsd még fogyasztóipar), mint felelősséget vállalni a tetteinkért.
Sajnàlom a poszterint, szopni fog (képletesen is), amíg meg nem érti, hogy neki is fejlődnie kell, és nem csak a sült galambot várni. Jelenleg olyan naiv, h nem is értem, hogy marad életben.

EGY a Queen 2019.09.24. 10:35:56

@Kai Allard Liao: kevés ennél destruktívabb gyöngyszeme van a magyar irodalomnak ( talán még az elbocsájtó szép üzenet ), mán ha valaki a tartalmát komolyan veszi..szóval inkább tegyük csak be az “így szeretnek a nárcik” fiókba ,oszt hagyjuk is ott ;)

PPK™ 2019.09.24. 10:39:31

@Béci_ma_ne_lécci: ne is mondd. Gondoltam felvehetnénk csajokat is, akiknek ugye a béta balfaszok nem mondanának nemet és így gördülékenyen be lehetne írattatni az első nyomikat, de... állnak a csajok, mint lófasz a lakodalomban - MIUTÁN értelmesen közöltem velük a teendőket -, hogy: "most mit kell csinálni...?" :-D

Szóval kicsit nehézkes az indulás, de egy cégbirodalmat beröffenteni sosem volt könnyű, szóval türelmes vagyok a kolleginákkal :-)

Még nem döntöttük el a helyszínt, hogy hol épüljön fel az akadémia és tábor, szóval minden hasznos tanácsot elfogadunk.

A pálinka meg jöhet, nyilván :-)

El Amante 2019.09.24. 10:39:56

@Kai Allard Liao: a vers ami pont az önzésről, arról szól, h add föl magad miattam, olvadj belém, olyan légy, amilyennek én akarlak.

EGY a Queen 2019.09.24. 10:40:06

@Janed0e: nem vagyok pszichológus,de szerintem ilyen nincs. Valaki vagy magabiztos,és van önértékelése,vagy nincs. Nem azt mondom,hogy ez nem hullámozhat kicsinység az aktuális élethelyzettől függően,de ha ennyire ki van szolgáltatva külső véleményeknek/ szituációknak,akkor az nem magabiztosság,hanem valamiféle nihil inkább,amit még mindig jobbnak értékelt mondjuk az adott időszakban,mint a nettó szart.

Kai Allard Liao 2019.09.24. 10:41:35

@El Amante: Szerinted miért pont ehhez a kamuposzthoz idéztem? :-D

Kai Allard Liao 2019.09.24. 10:45:21

@EGY a Queen: Most miért mondod? Hiszen a kislány is eztet szeretné, feloldódni a kollektív tudatban, hogy legyen végre valaki, aki megmondja hogy mit gondol. :-D

Te is mire mentél a nagy önállóságoddal? Még egy normális privát géped sincs a monacói VIP hangárban...

EGY a Queen 2019.09.24. 10:53:07

@Kai Allard Liao: az lehet,de nyáron,Olaszországban megnyertem egy ivó versenyt! Szóval több tiszteletet az eredményeimet illetően,egy igazi BAJNOKKAL beszélsz! ;)

bz249 2019.09.24. 11:06:44

@Kai Allard Liao: szerencsere 1850-ben brit tudosok feltalaltak a macskat, igy meg is van a megoldas, hogy mivel lehet kitolteni ezt az urt, ami hianyzik az eletebol.

Janed0e 2019.09.24. 11:10:36

@Kai Allard Liao:
"Azt csinálsz amit akarsz, akkor amikor akarsz, úgy ahogy akarod." ez egy jó párkapcsolatban is megvalosulhat, annyi különbséggel, h itt meg egy társad is van, akivel meg tudod osztani az oromodet. Ha nem ilyen kapcsolataid voltak, akkor az azt jelenti, h rosszul választottál.

2019.09.24. 11:19:30

@PPK™: Én a helyedben várnék az infrastrukturális beruházásokkal, indulásként a távoktatást céloznám meg, heti 1-2 motivációs levél kiküldésével, cserébe a neked küldött, rendszeres, masszív utalásokért! Az első komolyabb összeggel már kezdődhet az ingatlanok beszerzése, persze csak apró lépésekkel, elsődlegesen a saját kényelmed, és zavartalan problémamentes életed konstans biztosítása érdekében!
A fejlődésed új szintre fogja emelni a tananyagot, amely eddig ismeretlen, de felettébb izgalmas dimenziókapukat fog nyitogatni, a balfaszkinézetű és életű nebulóidnak, melynek hatására bankszámlád soha nem látott anyagi magasságba emelkedik újra és újra......meg újra!! Én nem osztoznék senkivel, a kvótanőket is csak hülyíteném sunázásig......ne légy rendes, mert rábaszol!

MsIreneAdler 2019.09.24. 11:33:24

@PPK™: na ide figyelj, amíg te este a nyányós mindzsón finnyogtál, én keményen dolgoztam, hogy tanulókat gyűjtsek. A jelentkezők listáját, nyilván privát üzenetben küldtem át, hisz tudom, milyen fontos a diszkréció.
Egy kis probléma akadt. Jelentkezett ez a Béci gyerek is, nem mondom, isteni a pálinkája, meg nagyon lelkes, de bétákról volt szó, nem gammákról, kérlek beszélj vele, hogy ez akkor most így mehet-e :D De óvatosan add elő neki a témát, mert szerintem ő azt hiszi üzlettárs lehet...kínos...

2019.09.24. 11:34:53

@EGY a Queen: hallod gádzsi, vóna egy kis meló neked. Részletekért az Yrénke meg Tsepke nénikkel beszéld meg. Tapasztalt szexuális elvtársakként , remélem hozzátok a huszonéves sunák eredményességét, elvégre tapasztalt milfek lennétek vagy miafaszom.

PPK™ 2019.09.24. 11:38:44

@Béci_ma_ne_lécci: ez szerintem egy optimális stratégia.

Esetleg tanácsadóként közreműködhetnél, minden elvtársra szükség lehet. Kovácsolni lehetne tervet arra is, hogy nyerészkedünk ezen a csajkvóta-dolgon. Mondjuk ha támogatja az Unió, akkor megoldhatnánk, hogy _papíron_ felveszünk több bringát is, persze eszünk ágában sincs őket foglalkoztatni, hiszen nem akarjuk, hogy csődbe menjünk, de az EU-s támogatásokat zsebre tehetnénk :-) Meg ilyenek :-)

Más téma. Te asszem kamázod a tini csajokat. Én nem különösebben, de ezek között van pár, amelyikkel kapcsolatban tisztátalan gondolataim támadnak:

www.youtube.com/watch?v=U0fk5L1ifbo

A fehérnadrágos például rendesen odabasz :-)

PPK™ 2019.09.24. 11:42:53

@MsIreneAdler: ő egy beépített csóka, azt teszteltük, hogy mennyire végzed felelősségteljesen ezt a béta-gyógyítós munkát.

Persze még messze nem vagyunk maradéktalanul megelégedve a munkáddal, de a délelőtti kerekasztal-megbeszélésen 1 tartózkodás mellett megszavaztuk feléd a bizalmat.

A Tanács tagjainak bölcsessége garancia arra, hogy benned nem csalódunk.

:-D

2019.09.24. 12:21:32

@MsIreneAdler: Ejnye micsoda fehérnép vagy te!! Nem rossz, hanem fehérmájúnak kell lenned a PPK sikerei érdekében!
Ez nagyon fáj, hogy tőlem kell megtudd ráadásul így elvirágozva életed alkonyán! Amúgy hízelgő, hogy kvázi jelentkezőként próbáltál belerángatni ebbe a konstellációba, de ebből is látszik, hogy PPK egy szavát sem érted, mikor eligazitást tart. Legközelebb elég lesz kivinni azt a bilit! Te bétagammafetisiszta! Amúgy nem fogok megharagudni, ha egy szavamat sem érted....részemről ez nem elvárás! Legyen szép napod!

2019.09.24. 12:31:14

@Béci_ma_ne_lécci: nem kupit nyit.. Abból van már. Ígéretet, titkot, nyirkos tenyereket és elakadó lélegzetet..
Illúziót árulna (egyelőre szorgosan gyűjti is neki Yrénke :D)

2019.09.24. 12:32:41

@PPK™: Jájj, hogy a tinicsajok csillogó sunaszaftja legyen annak a dalmatafoltos megahomlokodnak a bőrápolója teee! Nagyon jól beszélsz! EU-stámogatások....közpénzek.... így kell nagyban gondolkodni!E

2019.09.24. 12:34:26

@PPK™: Ez az Irén számomra nem túl Szirén.... fiatalabb nincs?

2019.09.24. 12:47:17

@TSEPKE: Ezzel meg az a baj, mivel ti nők megbízhatatlanok vagytok, egy-egy fejlődőképes balfaszért( ebbe ne keverjetek bele, mert én nem vagyok fejlődőképes) egymást fogjátok megkéselni, hogy melyikőtök vigye haza állandóra!
Ettől tart valahol PPK is, hogy onnantól bukta ezen alanyok konstans anyagi kikönnyítését, valamint az ezzel járó összes EU-s, hazai, orosz, és kínai hitelt is!
Én ha egy igazi nő lennék először a Főni gyanakvását altatnám el némi nemi kipárolgással, a többi menne magától is, ha nem tegeződnénk ugye...

Kai Allard Liao 2019.09.24. 12:50:10

@Janed0e: Ezzel nem értek egyet. Egy másik személy, még ha a világ legtündéribb üngyibüngyikéje (kérem töröljék a jegyzőkönyvből :-D) akkor is egy darab személy, akihez viszonyulnod kell. Pusztán már ez a tény megváltoztatja a viselkedését az embernek.

Értem, hogy mit szeretnél mondani, de a normális, megengedő párkapcsolat szabadsága, és a tényleges szabadság között van jó pár árnyalat különbség. Például az előbbi esetben sem megengedett gerincre vágni a kolléganőt, mert megint felvette a szűk miniruhát, míg utóbbi esetben maximum a HR reklamál érte, ha rajtakapnak a tárgyalóban. :-D

Kai Allard Liao 2019.09.24. 12:53:23

@Béci_ma_ne_lécci: Alapvetően ott a probléma, hogy nőket akarunk alkalmazni.
Jobban átgondolva, célszerűbb volna Bruce Jennert és a barátnőit felvenni... ők azért mégis férfiaggyal gondolkodnak, viszont egy átlag bétagammaomega számára megkülönböztethetlenek a nőktől.

És ha véletlenül valamelyik bétagamma mégis meg tudná rakni a "tanárnőt", máris szénné tudjuk zsarolni az élete hátralevő részében. :-D

Kai Allard Liao 2019.09.24. 12:55:10

@EGY a Queen: Elnézést hölgyem, nem akartam a lelkébe gázolni.
Megcsókolnám a lába nyomát is, ha méltó lehetnék csak egy lekezelő pillantására is.

Megengedi, hogy távolról imádjam az Önről készült akvarellfestményt, a házi oltáron?

:-D

MsIreneAdler 2019.09.24. 12:57:58

@Béci_ma_ne_lécci: keresztbe akartál tenni nekem, orvul azt suttogtad a Főni fülébe, hogy csak kötetlen kúrogatásra használja a vállalatnak szorgalmas méhecskeként dolgozó kvótanőket. Mit kellett volna tennem? Csak néznem? Amúgy felháborodásod abszolút indokolatlan, sértődésed felesleges, feltételezéseid rólam alaptalanok,rágalmaid leperegnek rólam :D
Sajnálom, azért, hogy ilyen mélyen érintettek a szavaim, néha magam is megdöbbenek milyen hatást tudok kiváltani ismeretlen emberekből. Nem, nem nekem, inkább neked legyen szép a napod :*

PPK™ 2019.09.24. 13:10:51

Édes faszom, úgy látom, hogy már most egy csapatépítő tréninget kell összehozni, pedig még be se indult az üzlet :-D

TSEPKE (törölt) 2019.09.24. 13:13:20

@Béci_ma_ne_lécci: balfaszokat tízes csomagban árulják a Tescoban... Ha egy kiesik és ez romba dönti a Birodalmat..
Akkor nem jó könyvelőt és jogászt választottatok. Marketing szempontból is furcsa amit írsz, hiszen ha híre menne, hogy itten meg Józsi úgy de úgy becsajozott a tanult szupertitkos módszerrel, hogy verekedtek érte a csajok, akkor biztos nem jönne onnantól egy árva lélek sem, igaz? :)

MsIreneAdler 2019.09.24. 13:22:15

@PPK™: nekem semmi bajom, a pasik nem bírják a gyűrődést. Folyton megsértődnek, a Beépített-Béci is, pedig a pálinkáját is itt reklámozom. Mondjuk igazi alfaként figyelmen kívül kellett volna hagynia a kisded játékaimat, de mindegy :D Ezért vagyunk ugye :)
(*ok abbahagytam, mert a végén tényleg harag lesz belőle.
@Béci_ma_ne_lécci: egy szavamat se vedd komolyan. :) *)

PPK™ 2019.09.24. 13:27:40

@MsIreneAdler: zsír. Akkor visszamondtam a honolului szállásfoglalást a 10 fő részére.

2019.09.24. 13:29:35

@PPK™: Piát én viszem! Kell a zsibbasztás úgy érzem itt mindenkinek!

TSEPKE (törölt) 2019.09.24. 13:30:58

@MsIreneAdler: RIP buli...

2019.09.24. 13:34:57

@TSEPKE: Viccnek jó amit írtál! Te marketingesek császárnéja te!

2019.09.24. 13:36:11

@MsIreneAdler: Sejtettem, hogy egy szavam se fogod érteni, de jól nyomod!

MsIreneAdler 2019.09.24. 13:36:35

@PPK™: ööö most jut eszembe, hogy bennem azért még maradt tüske, szerintem nem ártana mégiscsak átbeszélni ezt, ne hamarkodd el azt a lemondást :) :P

MsIreneAdler 2019.09.24. 13:40:33

@Béci_ma_ne_lécci: most minek törjem magam, ha ez nálad nem is feltétel :)?

MsIreneAdler 2019.09.24. 13:42:15

@TSEPKE: nyugi, még semmi nincs veszve :)

2019.09.24. 13:44:48

@MsIreneAdler: Már késő, megsértődtem! Kurvára fáj, ahogy itt viselkedsz velem! Oda az egóm! Fasz kivan, hogy nem fogok pinához jutni megint egy jódarabig miattad... MNK!!!

TSEPKE (törölt) 2019.09.24. 13:54:16

@Béci_ma_ne_lécci: @MsIreneAdler: ez már a bemutató előadás?
Várjatok már, mindjárt jövök, csak nem tudom eldönteni melyik cipő passzol a fülbevalómhoooz!

MsIreneAdler 2019.09.24. 13:57:09

@Béci_ma_ne_lécci: tényleg nem akartalak bántani, hidd el, ha akartalak volna, akkor most nem itt irogatnál, hanem térdeid átkulcsolva magzatpózban ringatnád magad egy sötét sarokban :)
Szóval nincs akkora gond, menj, szedj fel valaki önbizalomnövelő nőt (tudod, valami öreget, bálnát ilyesmit) és máris helyrebillensz.

PPK™ 2019.09.24. 14:09:12

@MsIreneAdler: :-D

Már azt hiszik, hogy valami telefonbetyár vagyok és nem különösebben örülnek neki, hogy ottani idő szerint éjjel baszogatom őket, szóval elég lesz a 10 fő remélem... Meg kibuliztam a csávóknak egy-egy thai-masszázst kézi levezetéssel a végén, nektek meg lesz valami "Auratisztítás középkorúaknak" című előadás grátiszba.

:-)

Kai Allard Liao 2019.09.24. 14:22:29

@PPK™: Megbeszéltük, hogy absztrakt felolvasóest lesz, az Isten verje meg.
40 éve akarok eljutni végre egyre, erre megint egy hülye tájmasszázs lesz a dologból...

Komolyan mondom, ilyen körülmények között nem lehet minőségi munkát végezni...
Mi lesz a következő, nekem kell majd a a chilis sajtmártást is ráönteni a Kobe steakre???

Kai Allard Liao 2019.09.24. 14:25:32

@EGY a Queen: Igen, egyetlen Hölgyem!
Egyetlen pillantás, és a szívem lángra gyúl! Soha nem éreztem még ilyet egyetlen Hölgy iránt sem!

Te vagy az igazi, tisztaszívű angyal, aki elhozza a megváltást bűnös életembe! :-D

www.youtube.com/watch?v=ETHDcaMW3e8

PPK™ 2019.09.24. 14:43:03

@Kai Allard Liao: azt mondod menjünk inkább Abádszalókra? :-)

Felsőmocsoládi 2019.09.24. 14:48:28

Unalmas nő vagy, a jelenlegi palid csak azért tart még, mert nincs jobb akivel összecuccolna.

PPK™ 2019.09.24. 14:54:03

@Egy a KING: Nekem megtiszteltetés, hogy bizonyíthatom a rátermettségemet a Családnak. A pénzt ebből kifolyólag nem fogadhatom el.

Mondjuk egy képet küldhettél volna a célszemélyről is, mert ha elég rusnya a kisgádzsi, áthozhattam volna a határon simán, mint haszonállatot :-D

Kai Allard Liao 2019.09.24. 14:56:28

@PPK™: Na, azért nem kell mindjárt ennyire drasztikus eszközökhöz nyúlni...
Biztos vagyok benne, hogy 1-2 telefonnal el tudjuk intézni az az absztrakt felolvasóestet és a fűszoknyás lányokat, akik kecsesen öntik a sajtmártást a steakre.

Nem mondom, nem lesz olcsó, de nálam van Golddigger Queen arany AMEX-e, szóval mindent a pasija fizet. :-D

EGY a Queen 2019.09.24. 15:03:18

@Kai Allard Liao: nem tudom értelmezni a smiley-t a kommented végén. Tán nem viccelődöl,ugye? Mer’ én aztatat nem tolerálom.Szeress,imádj,küldj verseket meg pénzt.Ez a dolgod.
Ps: kijafaszom vagy te, áruld mán el! Mert nyilvánvalóan azon pár ember közé tartozol,akik tudják,hogy a Hölgyezéstől akut övsöröm és pánikrohamom lesz. :D

MsIreneAdler 2019.09.24. 15:03:46

@PPK™: na örülök, hogy sikerült elintézned,már féltem, hogy nem lesz alkalmam veletek együtt (le)épülni.
Valami más programot szeretnék, mert az én aurám már olyan tiszta, mint a hó, King is megmondja mindjárt egy két feles után :D

PPK™ 2019.09.24. 15:05:49

@Kai Allard Liao: jó, elintézek neked egy ilyen kultúrestet, vagy mit. De ne zavarjátok majd meg a csapatépítő tréningnek álcázott hatalmas bulizásunkat :-D

@Egy a KING: mindig elfelejtem Tony, igyekezni fogok :-(

:-)

Kai Allard Liao 2019.09.24. 15:11:05

@EGY a Queen: A smiley? Hmphm.. /ideges mosollyal törölgeti a homlokát/ ..az csak egy tévedés volt. Véletlenül benyomódott a shift és a D betű, de eszem ágában sem volt viccelődni, Hölgyem! Biztosíthatom, hogy szívem minden imádata az Öné, és életem legnagyobb megtiszteltetése volna, ha ajkaimmal érinthetném a kacsóját.

p.s. Azt hittem a nők 99.99%-nak akut averziója van a hölgy kifejezés hallatán.
Innentől kezdve viszont taktikai fegyverként bármikor bevethető a cél érdekében. :-P

MsIreneAdler 2019.09.24. 15:13:54

@Béci_ma_ne_lécci: ó igazán nem kellett volna pusztán illemből vissza olvasgatnod a kommentjeimet, majd analizálnod meg mindenféle (téves) következtetéseket levonnod. De nem zavar, hogy próbálsz fogást találni rajtam, sőt élvezem. Eddig amit sikeresen fel tudsz mutatni, az a korom, amit egyébként sosem titkoltam vagy szégyelltem. De most beszéljünk inkább rólad. Mivel találtalak így be vajon :)?

Kai Allard Liao 2019.09.24. 15:14:17

@PPK™: Köszi, jó arc vagy! Csak halkan fogjuk élvezni Hans Regenkurt, és Edith Trockenmöse átszellemült alkotásait az éteri szerelemről, és tisztaságról. :-D

MsIreneAdler 2019.09.24. 15:20:54

@Egy a KING: eszembe sem jutott a nagyok dolgába beleavatkozni. Felőlem annyi kankós puncit importáltok, amennyit csak akartok, "barátom" :)

EGY a Queen 2019.09.24. 15:22:18

@Kai Allard Liao: :D :D :D kiköptem a kávét,egyenest az ölembe bazmeg! :D ez az Edith Trockenmöse mindent visz bazmeg..

Janed0e 2019.09.24. 20:18:23

@El Amante: szerinted a posztiro a csaladban latott rossz mintak miatt lett ilyen? Lehet erzelmi intelligenciat tudatosan fejleszteni/tanulni vagy ezzel szuletni kell? Ha tanithato, akkor hogyan, hany eves kortol?

Burgermeister 2019.09.25. 02:59:12

A többi napon mást kurogat es annyira nem vagy neki fontos/jo nő hogy butorozás legyen.

El Amante 2019.09.26. 10:03:37

@Janed0e: nem tudom, h a posztíró mitől ilyen. Jellemző azonban, hogy a családi környezet olyan, hogy a felnövekvő gyerekben komplekszusok, kisebbségi érzés, önbizalomhiány alakul ki (inkább a lányokban, mert a fiúkat más módon nyomasztják). Pl. az olyan elvárások, amelyeknek nem tud megfelelni, szeretehiány, bizonytalanság, nm vagy elég szép, nem vagy elég szófogadó, nem vagy elég akármilyen (a nárcisztikus szülőre most nem térnek ki, mert az a pokol és szinte kizárólag terápiával lehet kiszállni a függőségi viszonyból). Itt nem érzelmi intelligenciáról van szó, hanem a poszterin megfelni vágyásáról, önállóságának, magabiztosságának hiányáról. A férfinek való megfelelésről. Érzi, hogy ez nem jó így, de talán ezt látta egész gyerekkorában: akkor vagy jó gyerek, akkor érsz egyáltalán valamit, ha megfelelsz ennek és ennek az embernek (többnyire a szülőnek). Később ez ott folytatódik, h megfelelni a férfinak, mert csak akkor érsz valamit. Van az a debil mondás is, hogy a nő csak a megfelelő férfi mellett ragyog=önmagában jelentéktelen. Itt a blogon is ez a narratíva egyébként: mindenféle külső ill. női viselkedés csak akkor elfogadható, ha az a férfinak jó és megfelelő. Ha nem jó, nem megfelelő, akkor az a nő elvtelen agyhalott.
És lehet ezen változtatni, tulajdonképpen bármikor (terápia, önfejlesztés). De nehéz egy jól bevésett mintát magunk mögött hagyni, és az ilyen mesteri tanácsak, mint pl. az "engedd el" és "szard le" hatástalanok egy önértékelési problémával küzdő ember számára.
süti beállítások módosítása