Csak másokkal beszél rólunk

2019. szeptember 25. 07:52 - csajokespasik

       

                „Szeretjük egymást és biztosan nincs harmadik fél a háttérben, viszont, mint mondtam, valamiért nincs velem teljes egészében, valami hiányzik” - A csaj elég sok időt tölt az anyjával, és a srác egyre inkább azt gyanítja, hogy a fura viselkedése mögött az anyuka hatásai nyilvánulnak meg.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Rövid leszek. 24 éves férfi vagyok. A páromnak (23) még nem volt része igazán hosszan tartó kapcsolatban. Nem azért, mert hűtlen lett volna, elmondása szerint minden kapcsolata valahogy kihűlt, + egyikben sem érezte magát teljesnek, bár szerintem kettőn áll ilyenkor a dolog. Jelenleg azt tapasztalom, hogy bár sokat találkozunk, még sincs itt mindig fejben. Több időt tölt az édesanyjánál, mint velem. Nem csak úgy belefekszik ebbe a kapcsolatba, azaz: érdekli, mert többször előfordult, hogy visszahallottam, ahogy kidumált a hátam mögött. Lényegtelen dolgokat rólam, és kettőnkről. Azt mondta, ne foglalkozzak ezzel, én is biztos ezt csinálom, pedig nem, soha sem csináltam.        

       

               Neki nagyon nehéz az érzéseit kinyilvánítani, sok mindenre én vezettem rá, néha úgy érzem, mintha egy haverommal beszélnék épp. Meg ami érzelmet adok egy kapcsolatba, azt szeretem visszakapni valahogy (elvégre erről szólnak a kapcsolatok). Ő sok időt tölt az anyjával, és néha mintha érezném, hogy ő irányítja a háttérből pasiügyben.

Néha helyette teszek fel kérdéseket, hogy biztos ez a jó neked? Azt is megkérdeztem, hogy ha nekem nem beszél arról, mi van vele, miért beszél másoknak úgy, hogy engem is belekavar? Azt felelte: ez apróság, ne törődjek vele... Nem, ez az intimitás megsértése. Nem apróság.
Szeretjük egymást és biztosan nincs harmadik fél a háttérben, viszont, mint mondtam, valamiért nincs velem teljes egészében, valami hiányzik.

Nem azok a sablon válaszok érdekelnek, hogy hagyjam a fenébe, keressek jobbat, inkább a megoldások felé nyitnék.          

 

 

55 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr215166508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exilis 2019.09.25. 08:00:03

Elsőnek lenni csudás :)

Heinrich Spitzvogel 2019.09.25. 08:02:40

Kattogsz, mint valami picsa, csak dugd ejjel-nappal, az anyja agyaban is

Kai Allard Liao 2019.09.25. 08:30:04

"24 éves férfi vagyok."
Lószart, ha férfi volnál, nem itt picsognál a hülyeségeiddel.

"Nem csak úgy belefekszik ebbe a kapcsolatba, azaz: érdekli, mert többször előfordult, hogy visszahallottam, ahogy kidumált a hátam mögött. Lényegtelen dolgokat rólam, és kettőnkről."

Mi a faszból szűrted le, hogy érdekli a kapcsolat? Mert kipletykál a hátad mögött?
És utána leráz azzal, hogy ne törődj vele? LOL, elég nagy balfasz lehetsz aranyapám.

"Ő sok időt tölt az anyjával, és néha mintha érezném, hogy ő irányítja a háttérből pasiügyben.

Néha helyette teszek fel kérdéseket, hogy biztos ez a jó neked?"

Te meg úgy viselkedsz, mintha a pótapja lennél, nem véletlenül nem nedvesedik rá a sunája. Komolyan, mi a faszért kell neked egy 23 éves csajt terelgetned? Egyáltalán miért gondolod, hogy 24 évesen van elég tapasztalatod, hogy ezt megtedd?

"Szeretjük egymást és biztosan nincs harmadik fél a háttérben, viszont, mint mondtam, valamiért nincs velem teljes egészében, valami hiányzik."

Te szereted, ő meg még nem találta meg azt a csávót, akire tovább tudna liánozni. Majd ne lepődj meg, amikor egy napon elmondja, hogy mennyire értékes ember vagy, és nagyon fogsz hiányozni neki. Ja, és persze maradjatok barátok feltétlen, mert nagyon-nagyon szeret téged, csak már nem ÚGY. :-D

24 éves vagy bazdmeg, mi a lószart akarsz? Dugd a csajt mint a lopott biciklit... hidd el, ha naponta 2-3 alkalommal úgy kikormolod, hogy az eszét is lerakja tőle, nem akar majd anyuci szoknyája mellett éldegélni. Persze, ehhez tényleg oda kell rakni magad, nem csak maszatolni a langyos lábvízben.

God Harald 2019.09.25. 08:35:20

Nem passzol a csillagjegyetek

2019.09.25. 08:48:28

Kevés vagy neki (érzése szerint), nem mozgatod meg különösebben, ennek megfelelően tesz erőfeszítéseket a kapcsolatért.

Ki hibázott? Te, mivel olyan csajjal álltál le, aki bármikir talál tőled jobb pasit aki megdugná. Ő pedig ez alapján lövi be (tévesen) a saját szintjét. A 2 szint külnbség nélkül bagyon nagyot kell alakítani, hogy normálisan működjön egy kapcsolat a férfi szempontjából, de ez is csak ideig óráig megy. Ha elnarad a férfi szintjének a fejlődése, a kapcsolat kudarca garantált.

VOGAben 2019.09.25. 09:02:39

Nem teljesen mindegy? Lényegtelen dolgok... Inkább anyukával beszélje meg az élet nagy dolgait, mint rettenet életű barátnőkkel. Egy szar társaság, a jóval idősebb nőket is le tudja rántani magával a moslékba. Egyébként akit ellened tudnak hangolni azért tényleg nem kár! Jobb most túlesni ezen, mint óvodás, kisiskolás gyerekek mellett megtapasztalni a "nagy-magyar-agyar", már elvált anyatársak mételyező hatásait. Idősebb haver, cimbora nem akad? Hozzájuk fordulni többet ér, mint a kottogás...

EGY a Queen 2019.09.25. 09:05:18

Semmiképp ne a hagyd a fenébe,és ne keress jobbat. A kutya ott van elásva,hogy nem mutatod ki kellőképen a szerelmedet..gondolom mindig csak a testiség,a szex stb.
Teendőd a következő. Vegyél egy ukulelét/bendzsót,majd ezzel jelentkezz be egy zenetanárhoz,és legalább 10 szerelmes számot tanulj meg lejátszani rajta. Mindenképp a nagy romantikusokban gondolkodj,mint Máté Péter, Jimmy, Szécsi Pál stb.
Mikor ez megvan,csináltatsz magadnak egy fehér öltönyt! Nem veszel vmi áruházban,Béla,hanem csinaltatsz!!!
A terv a következő.
Egy szép őszi este egy kibérelt hófehér limuzinnal,kezedben az ukulelével,testeden a fehér öltönnyel(egyéb kiegészítők : fehér lakkcipő ,selyem ing, piros szatén nyakkendő és hozzá illő díszzsebkendő) elindulsz szíved hölgyéhez,majd megálltok az ablaka alatt. Te,ahogy a prittivomenes csóka,kiemelkedsz a limó tetején,kezedben az eszköz,majd a húrok közé csapsz!!! A szerenád után elszavalod még Juhász Gyula:Szerelem című költeményét, majd ( akkor már remélhetőleg kijött a verandára) letérdelsz elé egy vödör million roses gazzal a kezedben!
A lyány boldog,a nyakadba ugrik,te megpörgeted,hosszan megcsókolod,majd belesuttogod a fülébe:Szeretlek!
Utána meg boldogat éltek,míg meg nem haltok..
Szívesen.

moonshadow 2019.09.25. 09:09:09

A csajt az anyja nem önállóságra, hanem magához nevelte. Ezért számolj azzal, hogy az anyja véleménye lesz döntő számára mindenben. Az anyós dönti el mikor és meddig kaphatsz muffot, mikor lesz itt az ideje az unokának, stb.
Ettől függetlenül probálkozhatsz vele, mert még van időd, de a leírtak alapján a csaj természetesen tőled jobbra vágyik, viszont az a fajta aki ezért semmit nem tenne amíg nem muszáj, így a pozíciód stabil a kezdettől lapos kapcsolatotokban, amíg az anyja is úgy akarja.
Egyre több ilyet látni, hogy a gyereket az egyedülálló nők önző módon aféle szeretetrabszolgaként maguktól függőnek nevelik, nem törődve vele, hogy a gyerek felnőttként önállótlan és boldogtalan marad.

Heinrich Spitzvogel 2019.09.25. 09:11:04

@EGY a Queen: ha Korda Gyorgynek bejott, neki is jo lesz☝️

moonshadow 2019.09.25. 09:13:21

@EGY a Queen: Ez bejön minden esetben, ha időben a csaj fülébe jut, hogy a limót az ipse a lottó ötös nyereményéből bérelte, meg az is jó pont, hogy nem szórja a zsét két kézzel, hiszen akár vehetett is volna egyet.

EGY a Queen 2019.09.25. 09:21:11

@moonshadow: ne legyél mán álomrabló! Ez MINDEN esetben bejön! Mert egy nőnek nincs nagyobb boldogság,mint mikor egy férfi kimutatja az igaz szerelmét,és összeér a lelkük!!!

EGY a Queen 2019.09.25. 09:22:25

@Heinrich Spitzvogel: nah,látom te igazán érted a koncepciót!

VOGAben 2019.09.25. 09:26:33

Amúgy meg, ha előjön az anyád vagy én kérdés= Döglött az ügy. 24 évesen a legnagyobb gondom az volt, hogy a lakásfelújítás egybeesett a velem egykorú kocsim vizsgáztatásával. Mehettem apámhoz "kölcsönkérni". De szép is volt... Közben a csajom mit és hogyan kotyogott ki? Isten tudja már! Akkor sem érdekelt.

Kai Allard Liao 2019.09.25. 09:30:04

@EGY a Queen: Végre egy tiszta nő, aki érti az éteri, tiszta szerelmet!
Annyira csömöröm van a sok sunától, akik állandóan ezt a mélytorkos, szárazanálos orgiákat erőltetik... meg hogy hoznák a barátnőjüket is édeshármasban... hát kinek van erre igénye?? Mik vagyunk mi, állatok?

Eddig is közel állt szívem a szívedhez, de most már tudom, hogy Te és Én lélektársak vagyunk, és közös harmónián rezeg a lelkünk.

Szívcsakrám fénye legyen veled! :-D <3

MsIreneAdler 2019.09.25. 09:35:20

Nem könnyű feladatot adtál. Azt várod, hogy ne azt tanácsoljuk, szakíts, de egy pozitívum sem hangzik el a kapcsolat mellett. Ez a "szeretjük egymást" kicsit üresen cseng. Nem tisztel, mert kibeszél a hátad mögött, úgy érzed, te többet adsz bele az egészbe. Szerintem ne a komment szekciótól várd, hogy kitalálják, miért vagy ezzel a lánnyal,ezt neked kéne tudnod.

MsIreneAdler 2019.09.25. 09:37:58

@EGY a Queen: fogadjunk, hogy veled is így történt :) Ugye :)?

EGY a Queen 2019.09.25. 09:41:14

@MsIreneAdler: így,így! Csak nekem még galambokat is röptetett a csóka és kaptam egg brilliáns gyűrűt..de azért én én vagyok,vágod..

EGY a Queen 2019.09.25. 09:46:06

@Kai Allard Liao: köszönöm..annyira jól esik,hogy valaki végre LÁTJA és ÉRZI a lelkem legmélyét.. tudod mennyi gúny és bántás ért már ezért,mert nem vagyok hajlandó beállni a sorba,mert a szívemmel látok és ugyanezt várom egy férfitól,és hogy a lelkemet érintse meg először,ne a kezemet????

bz249 2019.09.25. 09:47:25

Keszits szamvetest, ird le a pozitiv es negativ dolgokat egy excel tablaban. Ha a pozitiv nem azzal kezdodik, hogy orbitalis a szex akkor semmi ertelme. Ha meg egy pozitiv dolgot hozza tudsz irni a listra (pl. hetente minimum 1x fürdik) akkor lehet neki egy eselyt adni.

Felsőmocsoládi 2019.09.25. 09:54:53

Nincs megoldás.
Amit jól látsz az az, hogy a bigét az anyja irányítja.
A vénasszonynak nem vagy elég jó egzisztenciálisan, a királylány kölykének nem téged szán (és az előtte próbálkozókat sem).
A luvnyának is kevés vagy, ezért pofázik ki arcátlanul a hátad mögött és tojózza az anyját helyetted.
Szexeltek egyáltalán?

Kai Allard Liao 2019.09.25. 09:59:27

@EGY a Queen: Soha többé nem engedem, hogy bántsanak ezért, te éteri, tiszta Angyal. Fájdalmad az én fájdalmam, szívünk együtt ver az örökkévalóság végéig. <3 <3

Hogy érezd szándékaim komolyságát, szőrcsuhát öltök, szerzetbe állok, és Jézus szolgálatát végezve, távolról imádlak, ahogy ezt mindenkinek tennie kéne!

u.i. Azért praktikus volna, ha egy közeli zárdába jelentkeznél apácának, mert a fasz se tudja meddig bírja az ember, ha kékülnek a golyói... :-D ;-P

EGY a Queen 2019.09.25. 10:15:33

@Kai Allard Liao: ööö..ez egy csodaszép gesztus tőled,ó,én Kaiom.. de miért is kellene nekem zárdába vonulnom..? Ez a része a tervnek nem annyira tiszta előttem,te drága,tiszta lelkű,nemes szívű FÉRFI !!!

EGY a Queen 2019.09.25. 10:18:56

@Kai Allard Liao: ööö.. ez egy csodaszép gesztus tőled,ó,én drága Kaiom.. de miért is kellene nekem zárdába vonulnom? Ez s részlet nem egészen tiszta nekem,te drága,meleg szívű, tiszta lelkű FÉRFI !!!!

Kai Allard Liao 2019.09.25. 10:20:18

@EGY a Queen: Azért, hogy Te is felülemelkedhess a mocskos rögvalóságon, és szívedet Krisztusnak ajánlva átélhesd a teljes éteri szerelmet. Hidd el, ott a zárdában, csöndesen imádkozva cellád magányában, ikerlelkünk összefonódik az örök, tiszta szerelemben. <3

MsIreneAdler 2019.09.25. 10:20:37

@EGY a Queen: egyértelmű :), na ezért a csodás élettapasztalatért és bölcsességért követlek én téged instán, facebookon, az utcán...izé ja ott neeem :)

PPK™ 2019.09.25. 11:28:38

Velem is mindig ez van, hogy bemutatnak anyukának, aztán az máris azon ügyködik a háttérben, hogy szétválasszon minket és rám mászhasson :-(

EGY a Queen 2019.09.25. 12:47:38

@Kai Allard Liao: ööö..menj csak drágám! Tedd,amit a szíved súg..sietek utánad majd én is,csak még van egy-két elintéznivalóm..tudod,a mocskos materiális dolgok..amiket azért le kell zárnom,mielőtt a lelkemet felajánlom az örök és egyetlen Érzésnek!!! ❤️❤️❤️

EGY a Queen 2019.09.25. 12:49:11

@MsIreneAdler: akkor nem te voltál itt tegnap a ház előtt a molinóval? Pedig integettem is neked a keszkenőmmel a függöny mögül...

2019.09.25. 12:57:06

@EGY a Queen: óó szerintem te viccelsz és nem gondolod komolyan ezt a mélyromantikát. Pedig mennyire jó lenne, ha így viselkednének a valódi életben is a lovagok és nem csak a cinizmus sütne róluk a holdvilágos éjszakákon.

EGY a Queen 2019.09.25. 13:30:12

@Daenerys Targaryen: #hovatűntekazigaziférfiak #mertmegérdemeljük #alelkünketszeressék

MsIreneAdler 2019.09.25. 13:44:20

@EGY a Queen: ó de, igen, az én voltam! Nem is reméltem, hogy nekem integetsz, azt hittem csak a galambszart sepred le a válladról, de akkor ez mégiscsak egy jel volt! Tudod én vagyok a rajongói klubbod elnöke, titkára és eddig egyetlen tagja :)! Eddig! :D

EGY a Queen 2019.09.25. 14:01:15

@MsIreneAdler: ööö..hát izé..a tagtoborzást fel kéne pörgetni pöppet..nem vagyok elalélva a teljesítményedtől barátosném..engem milliók kellene,hogy imádjanak,ebben azt hiszem egyet érthetünk ! Isten áldjon engemet!

MsIreneAdler 2019.09.25. 14:24:31

@EGY a Queen: őszintén unom már, hogy mindig ilyen mlm-szerű, "hozz még egy embert magaddal" típusú faszomságokba mászom bele :D azt hittem üldögélek, csendben elrajongok, meg lengetem kicsit a molinót oszt annyi. Ehh, de annyira magával ragadott csodás életviteled és nagyszerű párkapcsolati tanácsaid (kiváltképp a mai), hogy nem tehetek mást, megint beadom a derekam :D

EGY a Queen 2019.09.25. 14:52:08

@MsIreneAdler: most tényleg nem tudom ám,miért húzod a szádat..
Elmondtam a múltkor is,hogy mennyire kedvezményes áron juthatsz így hozzá a Királynő Enciklopédiához. A” Hogyan szerezzünk meg egy pasit 10 perc alatt “ és méltó párja, a “Hogyan szabaduljunk meg a féregtől 10 perc alatt “ csak neked óriási,50 %-os kedvezménnyel elérhető. Ráadásul,ha gyémánt szintű rajongó leszel,exkluzív sorsolásban vehetsz részt,ahol a “ Hogyan bolondítsunk magunkba egy alfát örökre” felolvasó estre is bekerülhetsz 10 molinó eladása után.
Szóval,most frankón! Mijafasz kell még? A lelkemet kiteszem,de télleg!

MsIreneAdler 2019.09.25. 15:45:47

@EGY a Queen: jól van, jól van csak ne idegeskedj. "A túl sok érzelem mimikához vezet, az pedig a randa ráncokhoz" (I.könyv,2.fejezet). Látod? Már meg is vettem és betéve tudom mindkét könyvet. Személyes kedvencem a Hogyan ássunk aranyat? és a Pinavalutával való fizetés alapjai fejezetek. De mindenképp szükségem lenne az alfás könyvre, hisz mi más életcélom lehetne, mint hogy örökre egy alfa mellett éljek. De csak hogy dicsekedhessek a barinőknek. Ez a lényeg. Nah, fogom is a molinókat, aztán go. :D

MsIreneAdler 2019.09.25. 15:47:38

@Egy a KING: nem is tudom barátom. Az a helyzet, hogy én soha nem akartam férfi lenni, szeretek nő lenni. De arra azért tényleg vigyázni kell, hogy a túloldalon a megfelelő fasz álljon (szó szerint is he he :))

EGY a Queen 2019.09.25. 16:02:31

@Egy a KING: te mit kóstólgatod itten a rajongói klubom elnökét,he??? A védelmem alatt áll,báttya! Capiche?

EGY a Queen 2019.09.25. 16:08:05

@MsIreneAdler: köszönöm,hogy ennyire megértő vagy! Nem hiába vagy a kedvenc rajongóm.. ;) Meg fogod kapni azt a könyvet,ne aggódj,ahogy visszatérek Maldívról,az lesz az első dolgom,hogy dedikáljak neked egyet. ;) ( btw. a mai instás pucsításomat még nem lájkoltad..csaxólok..hogy néha azért,érted..akármilyen nagylelkű is vagyok,de annyira kemény nem lehet ez a 3 műszak a gyárban,meg az 5 pulya nevelése,hogy ne tudd ellátni a feladataidat)

2019.09.25. 16:23:25

@EGY a Queen: mi van veled királylány, hogy ennyit kommentelsz? Visszakapcsolták a netet? Gondolom a gázt meg az áramot is akkor már. Hiába, a lottóötösből sok mindenre fussa.

MsIreneAdler 2019.09.25. 16:55:36

@EGY a Queen: oh elnézést, rohanok, lájkolok. Hát igen, mielőtt tanaiddal megismerkedtem volna kicsit más technikákkal próbáltam pasit fogni. Elfelejtett tabletta, lyukas gumi, korai klímax, ilyesmi. Azért balképéseimért bőven kárpótolnak engem Mohamed, Özséb,

MsIreneAdler 2019.09.25. 16:56:31

@EGY a Queen: Rikárdó, Szivárványsellő és a kis Anulu :D

EGY a Queen 2019.09.25. 17:03:57

@Daenerys Targaryen: ehhh,csak a szemétégető mögött pucsítottam egy sort,oszt a koma feltöltötte a telefonkártyámat 3 ezerért.

EGY a Queen 2019.09.25. 17:08:29

@MsIreneAdler: :D :D :D bazmeg,ez a Szivárványsellő ez odabaszott! :D
Na,de mindegy is,dobj eléjük egy kis kolompért,oszt kösd őket a radiátorhoz,legyen már egy kis nyugtod...de télleg már!Nevelési tanácsokat is én adjak???

MsIreneAdler 2019.09.25. 18:05:50

@EGY a Queen: @EGY a Queen: hallod lehet be kellene adnom, hogy engedélyezzék :)
Nevekési tippeket kizárólag az ősanya blogról olvasok. Az én gyerekeimnek aztán semmi mesterséges kaja meg elektronikus kütyü. Kizárólag organikus, vegán lepkefingot esznek darálva, miközben ógörög irodalmat olvasnak elmélyülten. :D

2019.09.25. 20:43:07

@Fókabébi a porondon: én az LMBTQ mozgalom nevében szerelmemröl biztositalak

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.09.27. 23:03:02

még gyerek fejben, vidd le játszani a játszotérre, aztán x év mulva haza lehet vinni....hátha akkor
süti beállítások módosítása