Inkább csaljon meg, mintsem bűnözzön

2019. szeptember 27. 07:51 - csajokespasik

       

               A pasi kap egy késői telefonhívást, majd azonnal elviharzik otthonról. Később a barátnő semmilyen magyarázatot nem kap minderre. Mivel ez náluk nem egyedi jelenség, Levélírónk úgy véli, ha választhatna, inkább egy másik nő legyen a háttérben, mintsem az derüljön ki, hogy párja valami illegális dologban vesz részt.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

27 éves vagyok, a barátomnak én vagyok az első, akivel hajlandó együtt lakni, ő 31 éves, (ő nem az a tipikus MachoMan, akit a lányok annyira megnéznek az utcán, nem szépfiú, de nem is taszító, nekem az elejétől kezdve bejön és ez máig így van) nyár elején költöztünk össze, kijelöltük egymás határait a békés együttélés érdekében. Úgy ismertem meg őt, hogy egy jószívű, aranyos férfi, aki szereti a gyerekeket, szereti az állatokat, és odafigyel a környezetére. Minden pozitív dolog megvolt benne. Viszont amióta egy légtérben vagyunk, és egyfolytában látjuk egymást, mindenki szem előtt van, előfordul pár olyan dolog, ami bennem kérdéseket vet fel.        

       

               Már korábban is gyakran előfordult, hogy kapott egy hívást, de előttem lefolytatta a beszélgetést. Olyan viszont nem, hogy ha hívták, megnézte, ki az, de kint fogadta a hívást, majd hirtelen sokáig eltűnt. Ha mellesleg megkérdezem, ki volt az, mindig a munkára fogja. Most ezzel én nem tudok vitatkozni, nem is szeretnék, egy darabig nem is igazán foglalkoztam vele. Még sajnáltam is valamennyit, hogy szegényt folyton hívják. Nem tűnt fel, hogy miért bújik el. Sőt, az is hozzá tartozik, hogy ezeknek a hívásoknak egy jelentős része az esti órákra esik. Szerdán este viszont még valami történt: 9 óra körül hívta valaki, majd pár perc elbújva folytatott beszélgetés után csak annyit mondott, hogy el kell mennie, azzal sietve távozott itthonról. Éjfél körül jött vissza. Reggel kérdeztem, mi volt az a fontos? Azt felelte, nem lényeg. Szerintem meg nagyon is annak tűnt. Most ha a valóságot akarnám, követnem kéne ilyenkor, vagy lehallgatni, vagy tudom is én mit, de ez elég zavaró. Most ha azt válaszolja, hogy egy haverjának kellett segíteni, azt is vagy elfogadom, vagy nem. De mégis egy konkrét válasz. Nagyon megmaradt bennem ez az egész, de nem feszegetem a témát. Ha választhatnék, inkább egy másik nő legyen, mintsem az derüljön ki, hogy valami illegális dologban vesz részt. Nem tudom, melyik a valószínűbb – remélem, egyik se - és azt sem, hogy a félinformációkat tekintve hogyan kezeljem ezt az egészet. Szeretem őt, és azt akarom, hogy ne legyenek titkok, világosan beszéljünk meg mindent – de erre nem hajlandó, én meg nem akarom nyúzni ezzel. Értek a szóból: a nem nemet jelent ma is, holnap is. Tanácsokat és véleményeket előre is köszönök.          

 

 

82 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3915174214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalai Béla 2019.09.27. 08:40:34

"Nem tudom, melyik a valószínűbb – remélem, egyik se"

Na, akkor egy neked való forgatókönyv, ha bűnöző ÉS megcsal, mivel ebben az esetben mindkettő valószínűsége pontosan 1, azaz egyik sem valószínűbb a másiknál.

EzVan:) 2019.09.27. 08:47:51

Teriteni kell a cuccot.

Ilyen pofatlanul elmenni felrekurni csak oriasi egoval lehet. Se kotonszag, se friss zuhanyillat nincs? Akkor mas lesz az ok.

2019.09.27. 08:49:34

Abban a viszonyban, ahol a két fél között nincs kommunikáció, az nem párkapcsolat. De sajnos minden jel arra utal, hogy be kell érd ezzel, hiszen ha már te sem tartod valami nagy eresztésnek, akkor nyilván nem is az. Mivel mégis beéred vele, te pláne nem vagy válogatási helyzetben. A tiétek a tipikus maradékelvű kapcsolat.

VOGAben 2019.09.27. 08:57:57

Az természetes, hogy a lányoknak vannak, lehetnek titkaik. (Ma már egyre durvábbak...) Az eltünedező pasi viszont csak eleinte izgalmas ugye? Munkahelye, végzettsége, családi háttere, stb előélete??? Mielőbb pótolni ezeket az infókat! Ennyi erővel egy vadidegennel is összebútorozhat, nem is értem... 27 évesen! Érdemes a lakásban is alaposan körülnézni!

MsIreneAdler 2019.09.27. 08:58:27

Azért adhattál volna némi támpontot, hogy mi a a párod foglalkozása, miért merült fel benned, hogy bűnözik, meg ilyesmi. De nem is ez a lényeg, bármi is történik, a pasid már azzal sem fárasztja magát, hogy alibit találjon ki. Annyira rohadtul mindegy neki, hogy mit gondolsz. De miért is erőltetné meg magát? Gondolom kaja van, pecó tiszta, szex is akad, ráadásul te sem nyúzod ilyen apróságokjal, hogy hová tűnik éjjel.

2019.09.27. 09:02:37

@MsIreneAdler: na meg a leglényegesebb, hogy csúnya kövér a posztoló és nem találna más pasit a jelenlegin kívül. Egy szép nő, aki csomó figyelmet kap a pasiktól, az egy pillanatig nem tűrné el ezt a viselkedést. Háddeneeeem???

VOGAben 2019.09.27. 09:21:17

Sok évvel ezelőtt egy nőismerősöm összejött egy balhés gyerekkel. A csajnak jól fizető tolmács melója volt. Hirtelen költözniük kellett, más város egyebek. Munka feladva, egy darabig minden happy... Nem sokkal ezután jött a hír, hogy a lány hazaköltözött terhesen. A menő fej nem kicsiben terítette az anyagot, otthon az ágyneműben, díszpárnákban tárolva a készletet. A szerv nagyon nehezen hitte el a csajnak, hogy tudatlan az ügyben. A srác sem nagyon erőlködött, hogy ne rántsa magával. Végül nem kellett Kalocsán babáznia de nem sokon múlt. Ennyit a büdöslábú kóklerek teremtette izgalmas életről. Megéri? Hát persze!

nOniCk 2019.09.27. 09:25:01

Ez erősen megmosolyogtató. Hogy a jó életben lehet valaki ennyire naív 27 évesen?! Komolytalan, nem lehet valós story, vagy tényleg léteznek földönkívüliek.
Olyan jól sikerült kijelölni a határaitokat, hogy Te azt is elfogadod, ha semmibe vesznek. A párod érthető, de Te mi a szart csinálsz mellette? Miért tűröd? Ja tudom, mert nincs más választásod...

2019.09.27. 09:47:48

Egyetlen megoldás van a számodra..
Guggolni, guggolni ezerszám, kitartóan cirka egy évig, miközben sürgősen leállsz a kiselefánt étrendről.
Akkor esetleg nem kell egy frissen indult, hormongőzben úszó kapcsolatban is az állólámpával egy szinten ácsorognod az ajtó mellett.

2019.09.27. 09:53:45

@TSEPKE: jajjmár te! Ilyen bonyolult fogalmazást nem ért meg szegényke.

MsIreneAdler 2019.09.27. 10:00:01

@Daenerys Targaryen: gond tuti van vele. Egészséges lelkületű nő nem törődik ilyenbe bele.

MsIreneAdler 2019.09.27. 10:02:51

@TSEPKE: fogadjunk az állólámpa előbb fogott gyanut, mint a nő :D

EGY a Queen 2019.09.27. 10:09:11

Nincs itt semmi gond.Arra az egyre figyelj,hogy mindig szép bugyiban aludjál,mert kurva kínos lesz,ha rátok rúgja a az ajtót a TEK,te meg ott puposkodsz a földön vmi szakadt bundabugyiban,miközben bilincselnek. Egy nő mindig,minden körülmények között legyen igényes.

2019.09.27. 10:11:04

@Daenerys Targaryen: örülj, hogy sötétben megdugnak.
Így jó lesz? '))

2019.09.27. 10:54:33

@TSEPKE: igen, ez passzol a szellemi kvalitásaihoz :-)

PPK™ 2019.09.27. 11:10:57

Rémeket látsz!

Szerintem csak a leánykérést intézi a tűzoltósággal, meg a Will Smith-szel.

Ez olyan romy ❤️❤️❤️

bz249 2019.09.27. 11:18:06

@EGY a Queen: inditsuk onnan, hogy bugyiban alszik, mert meg kinosabb ha csak a termeszetes szormebugyi vagy meg az sincs a rendorsegi fotokon

El Amante 2019.09.27. 11:25:45

"Szeretem őt, és azt akarom, hogy ne legyenek titkok, világosan beszéljünk meg mindent – de erre nem hajlandó, én meg nem akarom nyúzni ezzel."

Magyarul mégsem akarsz róla beszélni, nem akarod hallani az okokat, besöpröd a szőnyeg alá a problémát, becsukod a szemed, nem akarsz igazán bizonyosságot, hiszen egyik eshetőség sem jó számodra. Hát akkor nem mindegy, miért megy el otthonról? A bugyis tanácsot azért fogadd meg, biztos, ami biztos.

EGY a Queen 2019.09.27. 11:31:04

@bz249: én igazából a helyében kihasználnám a saját 15 perc hírnevemet,és ilyen kis piros csipkebodyban meg mellemelős babydollban aludnék,és azon izgulnék,hogy a végén melyik lesz a nyerő.Ritkán dokumentálják ennyire alaposan az ember alsóneműs outfitjét,hacsak nem modell vki,vagy pornós.Szóval ez végülis egy kurva nagy lehetőség az önkifejezésre és kitörni az szürke tömegből.

Womb Rаider 2019.09.27. 11:35:41

Nagy cucc... lehet, szuperhős a csóka, riasztották..ő meg ment és megmentette a világot. Annyi ilyet látni a tévében! Csak szégyenlős.. a Pókember is ilyen volt, még a csaja előtt is titkolózott...

2019.09.27. 11:50:13

Mondjuk a srác vagy egy futár lehet és akkor egyszercsak nyisssz a nyakát... Vagy kiemelt pozícióban ő rakja zsákokba az amortizációt, majd egyszer őt is.
Szóval én poszterina helyében albira gyűjtenék, nem selyembugyira.. Sajna kicsi az esély a Bors címlapra :((

DorianBlue 2019.09.27. 11:50:46

Egy ismerősöm barátnője minden hasonló eset vagy külön buli után amikor hazaérkezett az ismerősöm, leszopta. És ha nem volt kedve, megfelelő állóképessége, vagy csak kevesebb volt az anyag a megszokottnál, akkor balhé.
Pár alkalom után a srác tudta, h jobb ha otthonra tartogatja magát.
Javaslom.

2019.09.27. 11:54:31

@DorianBlue: most kattognak itt a fogaskerekek, sajnáljuk vagy sem az ismerősöd? Nehéz ügy...

EGY a Queen 2019.09.27. 12:03:54

@DorianBlue: nincs is annál jobb megoldás egy kapcsolat megjavítására,mint egy buliban,a parkolóban megdugott partyribanc HPV-jét lenyalogatni aptyuk faszáról,csak hogy a megfelelő milliliter mennyiséget megbecsülhessük. Gratula a nőnek.Hihetetlenül okos.Ja,nem.

MsIreneAdler 2019.09.27. 12:05:05

@EGY a Queen: most értettem meg, amit anyukám magyarázott gyerekkoromban a szép alsóneműről, hogy egy nőnél az alap :D
De nagyon elmentünk ebbe az irányba, simán lehet, hogy csak félrekefél a gengszter :)

MsIreneAdler 2019.09.27. 12:11:10

@DorianBlue: mi ez? Szopás általi hazugságvizsgáló :D? Pár poszttal ezelőtt ezt már kibeszéltük, hogy nem szeressük a mások nedveit a partnerünkön (a kapitányon kívül). Meg értelmét sem látom, hogy minek tartanám meg a pasit. Jön egy bölcsesség fog kivétel azt fuccs a kapcsolatnak :D

Womb Rаider 2019.09.27. 12:12:44

@MsIreneAdler: "De nagyon elmentünk ebbe az irányba, simán lehet, hogy csak félrekefél a gengszter :) "

Ha már lúd, legyen kövér..úgyis a pokolra jut. A gengszter egy gengszternővel gengszterkedik és kefél az éj leple alatt!!

"most értettem meg, amit anyukám magyarázott gyerekkoromban a szép alsóneműről, hogy egy nőnél az alap :D"
Az enyém azt is kiemelte, hogy ne csak szép, hanem tiszta is legyen!

EGY a Queen 2019.09.27. 12:23:09

@MsIreneAdler: és az milyen,mikor durr,jön a pofon,hogy bazdmeg,te féreg,ez kevesebb,mint tegnap volt,csóka meg csak ott áll,hogy most mijafasz van,ekkora hibát hogy véthetett,hogy aznap 3 kávét ivott,oszt utána meg elfelejtett hidratálni.

EGY a Queen 2019.09.27. 12:25:37

@MsIreneAdler: kizárt,hogy félrebasszon.Így senki nem csinalja.Annak pont az a lényege,hogy ne legyél gyanús.Tudooood..Az a gyanús,aki nem gyanús . ;)

El Amante 2019.09.27. 12:27:04

@DorianBlue: legalábbis a bulik után... hogy napközben mit csinált apuci, azt meg jobb, ha nem tudjuk, meg hát kinek is van ideje 2 óránként szondázni? Ostoba az ilyen nő, a telefonátnézegetős idiótákkal van egy szinten.

MsIreneAdler 2019.09.27. 12:41:07

@Womb Rаider: neee, ettől már tuti kifeküdne a posztíró!
Valóban, köszi a kiegészítést, mindig azt hiszem, hogy vannak egyértelmű dolgok, amiket nem kell külön leírni.
De sajnos barátok elbeszéléseiből megdöbbenve tudtam meg, hogy nem minden lánynak mesélt az anyukája a tiszta és szép bugyiról :)

MsIreneAdler 2019.09.27. 12:46:26

@EGY a Queen: várj, ne szaladj úgy előre a pofonig. Engem érdekel, hogyan méri le. Csak lögyböli egy kicsit és sacc per kábé, vagy beleköpi egy mérőedénybe? Mindkettő annyira romantikus, illetve romy (most tanultam) :)
És ha így oszlatja el a gyanút, hogy pofátlan? Erre is gondolni kell. Vagy szarik bele.

Womb Rаider 2019.09.27. 13:00:08

@MsIreneAdler: Ki kell dolgozni egy sztenderdizált eljárást.. mert tapasztalataim szerint a fejés időtartama befolyással bír a produktum mennyiségét illetően.. ez meg így könnyen félrevezető lehet..
Ezért definiálni kell, mekkora idősávban elfogadható az ejakuláció , mikor kell gyanakodni.. és ugye ezt időről időre kalibrálni is szükséges..
Azt hiszem, megette a fene, ha ilyen szigorú kontrollra van szükség..(de ha valaki erre gerjed..az más sztori)

PPK™ 2019.09.27. 13:06:01

@MsIreneAdler: 1 korty = pofon, 1-nél több korty = "szerencséd van..."-nézés.

Amatőrök... :-)

MsIreneAdler 2019.09.27. 13:31:23

@Womb Rаider: igazad van. Azért a begyűjtött adatokat excelbe fel kellene vinni, majd frankó diagramokat lehetne készíteni belőlük. Az eredményeket pedig lehetne egy prezentáció keretén belül a havi rendes kapcsolati gyűlésen ismertetni :) Ez így lenne helyes.

MsIreneAdler 2019.09.27. 13:33:26

@PPK™: amatőrök? Csak nem azt akarod mondani, hogy te profi nyányómérési szakember vagy :D? Eldobom az agyam mingyáá... :D

EGY a Queen 2019.09.27. 13:33:56

@Womb Rаider: hát a kortyos megoldásnál tényleg jobb kell,mert az abban a pillanatban csődöt mond,hogy ha van egy kis torokgyulladás a az embernek,össze szűkül a torka,és nehezebben nyel.. szerintem mindenképpen egy erre rendszeresített csőrös,rovátkázott mérőpohárra van szükség.A rovátkák kialakításának köszönhetően könnyedén megmért folyadékmennyiség lejegyzése után a testnedv aktuális konzisztenciájától függetlenül,a megfelelően kialakított csőrnél nehézség nélkül ki tudjuk nyerni a mérőedényből a nyányót az elfogyasztás céljára.
Asszem piaci rést találtam.. a nyányómérő pohár lesz az év üzlete! Érzem!

MsIreneAdler 2019.09.27. 13:43:31

@EGY a Queen: bakker, ez kurva jó. Én meg mit akarok excellel, nem vagyunk ősemberek!? Egy telefonos app amibe az adatokat bepakoljuk, ez lenne a Mianyányó! Kaszálni fogunk csajok!

TSEPKE (törölt) 2019.09.27. 13:57:37

Mai viszonyok között egy csóka, akit minden ajtón belépéskor lecidáznak, de ő úgy de úgy menekül ebből a zaklatott kapcsolatból.. Bárkit és mindenkit csak ezt a lesben álló perverz nőt ne. Álma a szokásos heti egy három perces dugás..
Csajok, tünés dógozni, ebből nem lesz app :D

PPK™ 2019.09.27. 14:00:28

Édes faszom... tudtok ti bármit is a férfiakról? :-)

EGY a Queen 2019.09.27. 14:05:57

@MsIreneAdler: hát ja..igazából az lenne a legjobb,ha csak rá lehetne köpni simán a telefonra,csak az a baj,hogy kurva nagy macera onnan lenyalogatni,belefolyik a résekbe stb. :( Érzékelős pohár kell,amelyik továbbítja az adatokat a telóra. Meg hát azt a problémát is meg kéne oldani,hogy mégis mi a ménkű van,ha az ember hagyományos szexuális aktust kíván..lehet,ilyen felhelyezhető okos-pinatartályt is kéne szabadalmaztatnunk erre az esetre..

PPK™ 2019.09.27. 14:13:24

De amúgy én támogatom az ötletet, hogy a nők szopják csak le a csávóikat minden alkalommal, amikor betoppan :) Sokkal jobb hely lenne a világ ;-)

És tök mindegy, ha a kertben bóklászott valamit akkor is, mert a releváns tapasztalatom az, hogy a szomszédasszonyok lesben állnak és egyből másznak át a kerítésen. De még a garázsban is megbújnak a salgó polcon, vagy a szerszámok között, mikor nyitva marad a garázskapu azt' már ugranak is rá a gyanútlan férfiemberre :-(

Szóval tessék szépen furulyázni és nyeléssel mérni mikor belép az ajtón, az app neve meg legyen eNyányó a trendeknek megfelelően :-D

Womb Rаider 2019.09.27. 14:18:31

@PPK™: Áááá... lányok, asszonyok... ehun a megoldás..kicsit MacGyweres..de ezt nem lehet átverni, ojjektív, fáradhatatlan.

www.medela.hu/termek/medela-swing-elektromos-mellszivo/

Sliccet le, répát be, sziKszalaggal rögzíteni, gyorsabb, mint egy terhességi teszt! Van rajta fokozatkapcsoló, meg skála..hejehuja! Csak rá ne szokjon..

PPK™ 2019.09.27. 14:21:28

@Womb Rаider: ami elromolhat, az el is romlik. Nem beszélve a mérési hibákról... én a szopás+nyelés kombóra szavazok továbbra is :-)

EGY a Queen 2019.09.27. 14:22:55

@Womb Rаider: jó ,de akkor most előtte vagy utána szopom le???

Sele Burdi 2019.09.27. 15:04:49

@EGY a Queen: "Meg hát azt a problémát is meg kéne oldani,hogy mégis mi a ménkű van,ha az ember hagyományos szexuális aktust kíván.."

Szolj Kupaknak oszt kiszivja

EGY a Queen 2019.09.27. 15:13:25

@Sele Burdi: :D :D :D beteg vagy bazmeg!! :D :D :D

MsIreneAdler 2019.09.27. 15:23:02

@EGY a Queen: ha hagyományos szexet akar, és visszautasítja a szopás tesztet, már gyanús :)

@Sele Burdi : kéész :D :D

MsIreneAdler 2019.09.27. 15:29:26

@PPK™: egy véleményen vagyunk. Itt most nem a szopás gyakoriságán van a hangsúly. Csak hogy eddig milyen hülyék voltunk, hogy puszta élvezetből csináltuk,mikor megcsalás megállapítására is alkalmas!! Veszni hagytunk egy csomó infót.
Na jó, legyen eNyányó, már annak is örülök, ha nem perelsz a nyányó név használatáért :)

MsIreneAdler 2019.09.27. 15:33:27

@Womb Rаider: az a baj, hogy ezt mellekre tervezték, és rohadt nagy lőcs kellene, hogy azt ki tudja szívni. Amúgy az Aventes sokkal jobb, erősebb a motorja,és be tudod állítani, milyen ütemben pumpáljon (mondjuk ez nyányó nyerésnél is fontos lehet :))

TSEPKE (törölt) 2019.09.27. 15:39:36

@MsIreneAdler: nem kell a tányérral kínlódni. Lepöccinted, katéter, wakuum.. Csak egyszerűen :-))

MsIreneAdler 2019.09.27. 15:50:15

@TSEPKE: jóvanna, én kellemessé akartam tenni, de igazad van, ez nem móka, ez tudományos teszt :D

PPK™ 2019.09.27. 15:53:57

@MsIreneAdler: kösz a tippet, az Aventesből rendeltem.

:-)

TSEPKE (törölt) 2019.09.27. 16:29:02

@MsIreneAdler: kellemes?.. Inkább nem írok semmit, ez nem az a blog :P

Felsőmocsoládi 2019.09.27. 16:37:37

Az ilyen mulya, - mindegy mit csinál felőlem félre is dughat, csak legyen már valakim - nőket hol tenyésztik?
Legyen már benned tartás és mondd meg a palidnak, hogy elő a farbával/faszával kit dug? És csomagolsz.

Billy Hill 2019.09.27. 16:54:55

Peter North mindig "maximálisan hűséges" minősítést kapna a méréseknél... :-)

PPK™ 2019.09.27. 17:19:25

@Felsőmocsoládi: attól parázik, hogy ha lesittelik a figurát, akkor ugrik az ingyenalbi, tehát még mindig jobb, ha félrekúr.

MsIreneAdler 2019.09.27. 21:12:50

@Billy Hill: nem voltam rest, kigugliztam :D:D Bakker...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.09.27. 22:59:31

az ilyet ott kell hagyni...de biztos nem fogja mert ez is kapcsolatfuggo, hogy inkabb mas not dugjon, csak nehogy elhagyjon..

2019.09.29. 00:55:27

Visszatérve a posztra, nagyon hülye vagy. Nehogy bűnözzön? Mi van? Mit tudna bűnözni este kilenc és éjfél között??? Kábszi, betörés, gyilkosság, közbeszerzés? És mi az a bűnözési forma, ami miatt egyszer kell rohanni, de akkor nagyon? Különben meg mit dolgozik a csávó, hogy a melóra fogja az ilyeneket? Mert ez sem péknek vagy adatrögzítőnek tűnik.

Ami meg az egész kulcsa, az az, hogy bejön neked a pali, mindig is bejött, ezért mindent elnézel neki, mivel nincs kedved egy kötöttpulcsis, szemüveges józsihoz, aki otthon maradna veled, mert szeret. Magyarul kurvára a te hibád az egész.

2019.09.29. 08:22:23

@Kritikus Intrikus: Zozókaaa, isten hozott. Vége a córesznek a zsinagógában, vasárnapra téged is idefújt a passzátszél? Gyere bújj ide, meséld el ki bántott.
Majd megdádázzuk azokat a cúnyákat.

PPK™ 2019.09.29. 11:14:29

@Daenerys Targaryen: miért nyalod a seggét annak a wolfinak, vagy kinek? Dugtok? Ha nem, akkor dugni akarsz vele? 8-)

MsIreneAdler 2019.09.29. 12:56:07

@Daenerys Targaryen @Kritikus Intrikus: elnézve az üzenerváltásaitokat ez már egy komoly, mély és régi kapcsolat lehet köztetek :D

Baranyi Krisztina mindenhez IS ért! 2019.09.29. 16:15:38

@Kritikus Intrikus:

Nézd, én örülök, hogy nincs gyereked, mert megnyerő személyiséged legapróbb morzsáját sem szabad továbbörökítened. És az sem véletlen, hogy egyetlen nőtársam sem marad meg melletted hosszabb távon. Tudod oka van ennek....

2019.09.29. 20:34:27

@PPK™: sajnos még nem dugunk. De igény lenne rá :-))

@MsIreneAdler: biginningovabjutifulfrincsip. Minden héten kitüntet a figyelmével ez a kisZozika. Nekem hozzátartozik a hetemhez.

@God Harald: :D :D

MsIreneAdler 2019.09.29. 22:00:16

@Daenerys Targaryen: minden esetre nagy hatással vagy rá, annyi szent :D

Womb Rаider 2019.09.30. 09:25:07

@PPK™: "attól parázik, hogy ha lesittelik a figurát, akkor ugrik az ingyenalbi, tehát még mindig jobb, ha félrekúr. "

Jó..de ha nagyon rákap az ízére, lehet, hogy szegény lapátra kerül és az új ágyas váltja az albiban.. egy szopás itt már nem lesz elég :(

Womb Rаider 2019.09.30. 09:28:11

@MsIreneAdler: "az a baj, hogy ezt mellekre tervezték, és rohadt nagy lőcs kellene, hogy azt ki tudja szívni."

Ernyedt állapotban kell csatlakoztatni :))))

MsIreneAdler 2019.09.30. 10:05:50

@Womb Rаider: jaaa, hogy úgy :) még így is egyszerre undorító és vicces :D mondjuk előveszed a mellszívót, az ernyedt állapot garantált :D

Balázs Paróczi 2019.09.30. 21:29:39

Tényleg érdemes megvárni, hogy a punus azért némi érdeklődést mutasson.
Ez a hajcsavargatós, odanézős, beszólogatós nyitás azért sokat elmond.
Szó se róla én is szedtem össze keverék tarka tyúkot a falu végiből, bánom is már mint a kutya.
Alapigazság:
- ha a csajban a kurvaság tetszik, két év múlva a kocsmában kibaszod a kerthelységbe hogy ott pillázzon.
- ha a szürke verébkéből árad az otthon melege, foltosra vakarod magad az unalomtól.
- viszont ha kivárod hogy az a furcsa kis nő aki pingelget, de sehová sem tudod tenni (se amazon, se veréb, se kurva), viszont jön, jelez, dumál, na abból már lehet valami.
Egyébként a transzik megdöbbentően intelligensek és kedvesek. Ugyanez vonatkozik a melegekre is, ha nem zavar hogy kettőtöknek egy f@sszal több van a kelleténél.

Billy Hill 2019.09.30. 21:39:58

@MsIreneAdler: "The Cumshot Legend". Ezt a címet azért ki kell érdemelni valamivel. Mondjuk alkalmanként 1-2 decivel...? ;-)

MsIreneAdler 2019.09.30. 21:56:44

@Billy Hill: azt hittem rosszul látok. Azt vártam valamelyik nőci nyit majd egy esernyőt :D
süti beállítások módosítása