Még mindig nem szeretnék gyereket

2019. október 25. 07:54 - csajokespasik

       

               A barátnő már a kapcsolat elején leszögezte, hogy nem akar gyereket. Erre most egy ideje azt hallgatja a párjától és annak anyjától, hogy mégis milyen jó lenne. Levélírónk attól fél, hogy ha ebben nem ugyanazt akarják, akkor elveszítheti a pasiját. Hogyan lehet kompromisszumra jutni egy ilyen felelősségteljes döntés kapcsán?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! A párommal ötödik éve vagyunk együtt. Mindketten lassan a 40-hez közelítünk. Azt az elején elmondtam, hogy a gyerektéma nálam sosem lesz erős, azaz nem szeretnék se most, se a jövőben, és neki eddig nem is volt ezzel problémája. Arról nem beszélve, hogy én már biztos kifutottam az időből. Ő viszont pár hónapja rendesen a győzködésemen dolgozik, hogy milyen jó lenne, ha lenne gyerekünk, mert a kollégájának meg a gimiből megismert régi barátjának már van. Pontosan tudja, hogy én miért nem vállaltam eddig gyereket, amikor korábban optimálisabb esélyem lehetett volna rá.        

       

               Ebbe most nem mennék bele, miért, nem testi, hanem pszichológiai oka van. Elhiszem, hogy sok párnak hatalmas ajándék az élettől egy gyerek, annak megkoronázása, hogy egymásra találtak és boldogok. De én gyerek nélkül is érzem mindazt a párom iránt, amit kell. Ettől eltekintve teljes köztünk az összhang. Sajnos már az anyukáját is lelkesítette, mert míg eddig nem hozta szóba, most valahányszor találkozunk, lassan előhozza ő is ezt a dolgot. Hogy milyen jó anya lennék, hogy mekkora áldás egy gyerek, és a jövő záloga – ezeket mondja. Az én döntésem, hogy nem akarok gyereket, senki nem kényszerített eddig. De félek, hogy ha ebben nem ugyan azt akarjuk, akkor elveszíthetem őt. Az én boldogságomhoz nem hiányzik a közös gyermek. Mivel nem voltam még ilyen helyzetben, nem tudom, hogyan kezeljem úgy, hogy mindenkinek jó legyen.

Edina          

 

 

171 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8215261784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

God Harald 2019.10.25. 11:49:32

Ha nem szeretnél gyereket, hát nem szeretnél. Sebaj, majd kiunokázod magad!

2019.10.25. 11:55:36

@God Harald: húsz éve!!??? akkor én még nem is éltem.

moonshadow 2019.10.25. 12:00:21

@Rita Vrataski: "Aztán megváltozol, homlokegyenest mész szembe az általad vállaltakkal, és az általad vallotakkal."

Bizony, az emberek a korral változnak. Csinos fiatal nők a szingli életmódot választják ropiseggel. Aztán telik az idő, negyven+ után meg már szeretnének együtt megöregedni egy alkalmas pasival.

moonshadow 2019.10.25. 12:04:07

@Josagos: Nagyjából ez az átlagfizetésből élő gyerekvállaló pár sorsa hazánkban.
egy gyerek még talán, főleg szülői segítséggel, de kettő-három esetén már annyit kell melózni a szülőknek, hogy a gyerekeket az utca és az iskola neveli idegenné.

God Harald 2019.10.25. 12:07:09

@Daenerys Targaryen: Tudom! mondta is: mostmár hogy félkézzel esztergálok OD1000-es csöveket, már csak egy kislány hiányzik a boldogsághoz. Aztán megszülettél te.

God Harald 2019.10.25. 12:11:43

@moonshadow: hogyne! Kibaszott nagy a jólét pazarló társadalmunkban. Nem kell bedőlni a különféle propagandáknak. Háromgyerekesek nagyjából adómentesen tolják.

Rita Vrataski 2019.10.25. 12:14:29

@moonshadow: hogy jön ez ide? milyen ropisegg meg 40es?
nem szándékoztam minden korosztályon végigmenni változás tekintetében, kisit túlgondoltad :)

Janed0e 2019.10.25. 12:16:04

@moonshadow: a férfiak hajlamosak a fix pináért a boldogtalanságot is bevállalni

Miért? Miért nem keres olyan fix pinat inkább, ami/aki boldoggá teszi?

2019.10.25. 12:28:22

@Janed0e: mert az nagyon tág és csak harangozni tud benne. Fontos a minőség.

MsIreneAdler 2019.10.25. 12:44:23

@EGY a Queen: mi a szerelem, ha nem ez :)? Gondolom most is csak rád gondol, és valami újabb verssel rukkol majd elő!
(hogy áll a traki az ebayen, van érdeklődő ;)?)

2019.10.25. 13:05:12

@Daenerys Targaryen:
pláne ha egy ilyen csóringer atomproli kitartott szargalacsin valaki mint te drágám. akkor mennyire hogy 9-es még egy púpos törpe vagy egy 70-es dagadt fasz is havi 1,5 milliótól.
csak az az egy apró hiba van hogy a narancsbőrös vén picsáddal nem te vagy a vajnatimike, így ezeknél te láthatatlan tényező vagy a húspiacon. ;)

2019.10.25. 13:13:51

@Kritikus Intrikus: jól látod. Sírok is eleget itthon a magányomban, hogy sehol egy másfélmillás herceg. A végén rádfanyalodok. Ennek örülnél tudom :-)

moonshadow 2019.10.25. 13:21:06

Ez van ha az ápolók otthagyják nyitva a számítógépet és elmennek kávézni.

2019.10.25. 13:21:08

@moonshadow:
érdekes én sose viseltem el a legkisebb mentális vagy jellembeli defektust se egy nyomorult pár hét után semmi újat mutató pináért, kidobtam mindet a picsába ha olyan volt pár hónap után, aztán behúztam egy újabb strigulát.
Mondjuk eszembe sincs semmiféle bugris picsát magam mellé költöztetni hogy a 2 kutya mellé legyen egy ilyen is itthon, gyereket pedig én se akarok ahogy sok más pasi se akar mostanság, így célom sincs azzal hogy állandó háztartási és szexuális segédet tartsak a hátamon :D

Abban viszont egyet kell értsek hogy a legtöbb magyar faszi egy menthetetlenül igénytelen elkényelmesedett motiválatlan büdös balfasz akinek mindegy csak luk legyen rajta meg főzzön ehetőt, de ha nem tud az se baj csak menjen el a sarki gyorsbüféig és hozzon valamit a napi kajapénzért.

Nem is értem ez a fasz minek állt meg egy ilyen 40 körüli lotyónak akiről 5 éve is látszott hogy teljesen hiányzik az anyai ösztön belőle, és ha eddig nem szült eztán se fog csörögni a biológiai óra a fejében. Persze a faszi se lehet egy főnyeremény ha ez jutott neki, érthető miért nem lép le, kurvára nincs kihez. Eleve a magyar nők közt 30 felett csak sérült, elbaszott életű lecsúszott elvált sok gyerekes kreténeket talál, aki jó eséllyel mellé olyan randa hogy az abszolút sötét se szépíti meg.
amelyik nő ér valamit rég elveszik 30 éves koráig és utána megbecsülik. Nem sok választása van aki ilyen helyzetbe kerül, max egy közepesen csinos allűröktől mentes csajt kifog és elviseli hogy valami más balfasz kölyke is vele együtt jár.

Azt pedig meg se próbálja valamelyik hülye kurva itt bemesélni "deaszemétszarpasik" azok miatt válik el minden szerencsétlen sok gyerekkel egyedül maradt nő mert a nagy lófaszt,

AZ IS legfőképp a nők hibája hogy olyan sötét bekorlátolt alakok, hogy nem veszik észre hogy milyen emberrel szabad össze állni és gyereket csináltatni maguknak, mert az egy dolog hogy nem sok az ilyen ember aki megfelelő erre, de senki nem fog fegyvert a nőkre hogy a maradékból válogassanak. Vagy ha ló nem volt szamár is jó elven választottak akkor vágjanak jó pofát hozzá hogy apus link tróger, félrekúr, hisztizik, beleszarik mindenbe és snassz vele mutatkozni a menő barátnők előtt. Tudjuk a régi szöveget: kasszától való távozás után reklamációt nem fogadunk el.

2019.10.25. 13:23:21

@Daenerys Targaryen:
már megint a sarokban lapítva részegen lopod a napot meló helyett te hypó szagú kérges tenyerű műszálas gatyás selejt? takarodj dolgozni, súrold a szarfoltot a klotyóból, te szargalacsin, péntek kora délután van!

moonshadow 2019.10.25. 13:25:05

@Kritikus Intrikus: "amelyik nő ér valamit rég elveszik 30 éves koráig és utána megbecsülik."

Igazából nem. Kettőn áll a vásár, előfordul, hogy jó nőket sem becsülnek meg. Ismerek párat, akit méltatlanul mart el a balfasz férje magától, pedig kerek volt a család, normáli gyerekkel, csak apjuk elkezdett inni, meg nőzni, meg pofont osztogatni a jogos kritikákra.

2019.10.25. 13:39:09

@Kritikus Intrikus: nézd nyuszifül épp XML-t parszolok és így szedem ki az adatot, ha egy sorban van a nyitó és záró TAG:

select regexp_substr(l_row, '\>(.*?)\</',1,1,null,1) into l_tag_data from dual;

na miccólsz? ügyes-e vagyok?

2019.10.25. 13:54:41

@moonshadow:
de ezt mondom, az ilyet meg lehet válogatni, apus nem egyik napról a másikra lett ilyen, lehet próba éveket együtt tölteni házasság előtt és dönteni hogy kell vagy sem, ha meg egyszer valaki bevállalta a józsi mellett, aki lebasz 2 sallert a béke kedvéért és iszik akkor vágjon jó pofát mellé. Saját döntése volt.

Az hogy nőzik valaki időnként az jogos, nehogy már ugyanazt a ráncosodó pinát tömje valaki 10-20-30 éven keresztül miközben mellette mennek el a lehetőségek?4 Ezt nyelje le minden nő, amióta emberiség van ez így ment, nem monogám az ember, csak akkor ezt tudomásul bírta venni a nők többsége, ma érdekes a nagy feminizmus közepette már nem?!
Vagy akkor mit kéne tennie, haza hozni azzal hogy szia kicsim, ez itt a micike aki beszáll harmadiknak ma estére izibe?

PPK™ 2019.10.25. 14:18:45

@moonshadow: a férfiak többsége balfasz, mert nem veszik észre a kiszemelt nőstény igazi jellemét. Azért nem veszik észre, mert pusztán csak a csöcsök+rúzs kombóig látnak.

A nők többsége meg azért balfasz, mert NEM AKARJÁK észrevenni a kiszemelt hím igazi jellemét. Azért nem, mert illúziókat kergetnek, álomvilágban élnek.

Mindkét esetnek ugyanaz a kifutása: mikor kibújik a szög a zsákból, akkor pislog a balfasz és nem érti, hogy mi történik körülötte. Aztán ezen "férfiak" részéről megy a csipogás, hogy az asszony lelépett a gyerekkel meg a fele királysággal/stb/stb, ezen "nők" részéről meg azért megy a csipogás, mert az ura félrebaszik/ütlegeli/stb/stb.

Amíg valaki nem jut el oda, hogy észrevegye azokat az apró, de kurvára nem elhanyagolható jeleket, amiből egyértelműen kiderül a másik jelleme (pár hete volt itt ezekről nagy baszó), addig lehet olvasni/hallgatni a nyomorultak sípolását, lehet mazsolázgatni az elbaszott házasságokból felépült statisztikákat.

El Amante 2019.10.25. 14:23:44

Elég egyszerű a képlet, Edinám, figyelj ide szépen. Ha nem hajt a vágy gyerek utàn, ne szülj. Ne engedd belehajszolni magad olyasmibe, amiről tudod, h ellentétes minden eddigivel, amiben hittèl. Neked kell kijelölnöd a határt, és ha ez a Dávidnak nem tetszik, akkor pakoljon, nem kár érte. Nincs ezen mit dilemmázni. Nem kell bedőlni az olyan maszlagoknak, h majd meglátod, milyen jó a gyerek. Ja, jó, annak, aki vàgyott rá, de még annak is szívás jópár évig. Ha lelki okai vannak a gyerek elutasításának, és ezt eddig terápia nem oldotta meg, akkor egy gyerek sem fogja. Tarts ki!

Josagos 2019.10.25. 14:30:06

@Kritikus Intrikus: a nők sem monogámok, és ez így van jól. Tele a város órákra bérelhető búvóhelyekkel, simán találni férjes asszonyokat.
Mi a feleségemmel együtt és külön is vadászunk, nagyon jó játék.

2019.10.25. 15:05:17

@Josagos:
naná, ezek azok a nők akikre otthon már sötétben se fanyalodik a férjük, olyan fosul néznek ki, te mondd meg az őszintét, hány olyan nőt találtál ezek közül az unatkozó férjes asszonyok közül akit jó szívvel bevettél volna állandóra és végig mész vele az utcán?

Az igazi főnyeremény a biszex csaj aki hamarabb szedi fel a nőket harmadiknak mint hogy te észrevegyed hogy milyen kapható bige, volt egy kibírhatatlan igazi szarkeverő hárpia ex aki ebben profi volt, még kint jöttem vele össze és hagytam is ott a picsába 10 hónap idegtúra után, de ebben profi volt egy félmosolyból levette hogy az a lengyel, szloták stb eladó csaj illemből vagy érdeklődésből mereget olyan nagy szemet, és 80% igaza is volt.

2019.10.25. 15:17:51

@EGY a Queen: köszönöm a kérdésed és az őszinte érdeklődésed. :) Bármilyen hihetetlen, látszólag most jobban kikupálódott egzisztenciálisan, mint én. Ez megmagyarázza a félredugásait is, valamint a csaj állítólagos ragaszkodását is. Külsőben erősen alattam van. De, mivel egy alacsony szexpartnerszámú nőről beszélünk, így ő még az exhez kötődik, de egy új pali felé nyitni még kevésbé tud. Összességében az ő szempontjából az ex szerintem fölöttem van, de objektív skálán nézve is, bár így szerintem nem vészesen. De itt most a csaj szemszögéből érdemes nézni, hiszen ő még egy torz valóságban él.

2019.10.25. 15:21:56

@PPK™: ma szaladgáltam össze vissza, nem ott kajáltam. De eleve nem tudom kiszámolni az időzítést, össze vissza jár. Egy biztos, az kurvaélet,h én már nem írok rá.

EGY a Queen 2019.10.25. 15:24:31

@Captain Admin: ne terejjé’! Mennyit keres,amitől szerinted 9-es egy amúgy nalad rondabb pali?

2019.10.25. 15:27:04

@EGY a Queen: édes vagy. ;) Nem tudom mennyit keres. Látszólag magasabb színvonalon él MOST. Ez pár éve még nem így volt. Semmit nem tudok a fazonról. Az első beszélgetés után okosabb leszek, ígérem megosztom a fejleményeket. ;)

Josagos 2019.10.25. 15:28:05

@Kritikus Intrikus: Mi is vittünk már haza pultoslányt :)

Nem feltétlenül rosszak ezek a csajok, csak a "lelkükkel" nem foglalkoznak otthon, és "magányosak". A legtöbb alapvetően kiutat keres a lepattanásra, ezért kénytelen vagyok egy válni készülő férjként prezentálni magam, de ez nagyon működik.
Aztán idővel unalmassá válok és otthagynak, így boldogok, és még búcsúszex is van...
Ami durva, hogy a feleségem minden magányos pasi le akarja pattintani, pedig csak keres néha egy kis változatosságot...

EGY a Queen 2019.10.25. 15:29:45

@MsIreneAdler: ne is mondd! Eddig 2 érdeklődő is volt,de mikor jöttek megnézni,nem tudtuk lerúgni a Zsóttit a kombájnról,aztatat kajabálta,hogy ez az ő kastélya,meg hogy éljen a Nagy Októberi Szocialista Forradalom.. szóval van gond bőven!

MsIreneAdler 2019.10.25. 15:37:39

@moonshadow: a jó választás nem csak azért fontos, hogy a jól látható kreténeket elkerüljük, hanem azért is, hogy az amúgy egész normális partnerből ne hozzuk ki a rosszabbik oldalát. Hány olyan párt ismerek, akik külön külön tök jó fejek, mikor együtt vannak, a srác bunkó, a csaj meg hárpia. Egyik ismerősöm fogalmazta meg egy a pasijával való csúnya szakítás után: "Utáltam benne, hogy olyan énemet hozta felszínre, amit nagyon nem szeretek" :)

MsIreneAdler 2019.10.25. 15:41:33

@EGY a Queen: ó b+, hát tüntesd fel, mint traktor alkatrészt, azt had maradjon. Ingyen Zsóti, mint vevőcsalogató!
:)

2019.10.25. 15:56:30

@Josagos:
na látod egy ribanc se "unatkozik" vagy nem azért mert viszket az áporodott pinájuk hanem mert féltik a piaci pozíciójukat az épp elszaródó kapcsolatban, vagy apus lecsúszott az előléptetésről, fizu emelésről stb, vagy egyértelműen jelezte hogy ki fogja baszni őket otthonról csak idő kérdése.

Meg se lepődöm hogy az összes ilyen "magányos" nem foglalkoznak a lelkemmel (lol) típusú ráncos hájas középkorú picsa épp a liánozás minősített esetét mutatja be csak éppen az értéktelenedő helyzetükből adódóan kénytelenek gondolkodás nélkül megbaszatni magukat ha nem akarnak minden adódó lehetőséget elszalasztani.

Mit gondolsz akár csak egy pina villantásig eljutnál ha egyértelműen tisztáznád az elején hogy te csak ürítő luknak akarod használni ezeket a szutykokat és valójában eszedbe se jutna ott hagyna az ilyeneknél sokkal érdekesebb feleségedet? A nők 90%-nak inkább össze nőne a pinája mint a puszta szexért megdugassák magukat, vagy az összes prostituálódna ahogy a hajlam meg is van mindegyikben, és kint lógna az árcetli a nyakukban :D

Épp van 2 ilyen elcseszett életű 30-as is talonban a csevegő pajtások közül, szenved mint a Krisztus a kereszten mindegyik miután hónapok óta le se szarja a férjük őket, mosolyszünet stb, de fosik mindegyik mint a luki nyúl hogy lebukik és kölökkel együtt ott lesznek hagyva és oda a jólét, így egyik se dugott még félre, de majd hónapok kérdése és ezek a szutykok is tele lesznek spriccelve, kevés bírta eddig a tortúrát fél évnél tovább ilyen helyzetben, és az első megvan onnantól lazul a veszély érzet még lehet egy haverral szendvicsbe is vágjuk az egyik nagypicsájú disznót, és pirosra lesz dolgozva a teste, úgyis ez a titkos vágya, ha már szólóban fel lett avatva mindegyik lukja.

Hiába na, nem véletlen mondja rengeteg ember hogy a nők az első perctől elbaszott alakok, csak a merő véletlen menti a kevés kivételt meg attól hogy elcsesszék az életüket.

Josagos 2019.10.25. 16:05:02

@Kritikus Intrikus: Teszteltem őket igazat mondva, és még le is basztak, hogy mit rontom a levegőt azon a társkeresőn - ami kimondottan a kapcsolatban élőknek van szeretőkeresésre. 0 pinát kapok, ha nem játszok szerepet, legalábbis annyit csökken az esély, hogy a kísérletezést sem éri meg.

Igen, ezek szinte mind a késő 30-as kora 40-es korosztály, ideálisak egy "kihűlt kapcsolatban élő, a gyerekek már kirepültek és otthon élünk egymás mellett" férjnek.

Mi a fasz lehet a gyerekek kirepültek dolog? Szárnya nő majd?

TakeMeCloser 2019.10.25. 16:46:47

@Daenerys Targaryen: azzzigennn... nyilván az tiszta hogy legalább 3 millió tiszta hasznot kell termelnie annak akinek a cége nettó másfél milliót kifizet havonta. Inkább a svájci kupi-pillangók köreiben repkednek ilyen keresetek, nem a magyar férfiak esetében. Kezdem érteni miert keres annyi 18-25 közötti rüfke támogatót/sugardaddyt

El Amante 2019.10.25. 17:02:07

@Josagos: “ Mi a fasz lehet a gyerekek kirepültek dolog?” Mi mi?! Hát kihajigálják őket az ablakon, amikor már sokba túl vannak és nem termelnek semmit.

Mindig elcsodálkozom, h hogy a fenébe maradhatnak fenn ezek a társkereső oldalak.. Akinek ott sikerül vkit kihalászni, az irl is ki tud, aki meg irl esélytelen, ott sem fog tudni. Önàmítás ez is.

EGY a Queen 2019.10.25. 17:08:52

@Captain Admin: az a gondom a sztoriddal bazdmeg,hogy kamu. Szóval te ránézésre megallapitottad,hogy az amúgy randa csávó egy 9-es,mert van egy q7-ese??? Nem tudod,mennyit keres,nem tudod,van-e passzív jövedelme,nem tudod,nem-e hitelből jackarizik,mint a mai menő manók 90 %-a,de 9-es??? Ennyire nem vagy te hülye,Szomi.

EGY a Queen 2019.10.25. 17:11:07

@TakeMeCloser: attól függ,milyen körben mozogsz.Azért egypáran keresnek ennyit,vagy jóval többet is.De a legritkább esetben laknak Kőbányán és járnak a 7-es busszal,vagy mijafasz megy arra.

EGY a Queen 2019.10.25. 17:13:55

@MsIreneAdler: megoldottam.Odakötöztem a kombájn elejére,hogy miközben az dógozik,ő meg a két kis kezével arassa a gabonát. Kurva hasznos így,danolászhat is,kutya se hallja,ahogy zörög ez a szar! ;)

2019.10.25. 17:18:54

@EGY a Queen: úgy írtam, hogy LÁTSZÓLAG MOST, magasabb egzisztenciát virít. Pár éve alattam volt. Ettől több infóm nincs. Ha mákom van, akkor hitelből virít. Ha nincs, akkor bejött neki valami.

Nyugi, én is ismerek olyat, akinek másfél a nettója, új phaeton a céges verdája, aztán mégis lebeg a feje felett,h megy a híd alá hamarosan. :) Nekem abból, hogy a csaj még maradni akart a kapcsolatban annak ellenére is,h a pali elkezdett félrekúrogatni, nem csak látszat virításra következtetek. Rajta vagyok az ügyön, kiderül, aztán tizedes pontosságra belövöm majd a karakterek értékét. ;)

2019.10.25. 17:19:37

@EGY a Queen: köbanyara a kék metro jár. Onnan szoktam továbbmenni busszal a havannára. Ott is csak emberek laknak.

EGY a Queen 2019.10.25. 17:31:44

@Daenerys Targaryen: nyilván.De alacsonyabb az előfordulási arányuk arrafelé millás fizetésűeknek,mint mondjuk a 2. kerületben,ebben ugye megegyezhetünk ?
Ergo,ha valaki a Rózsadombon lakik,sokkal nagyobb eséllyel ismer ilyen embereket,mint Kőbànyán.Erre akartam utalni.

2019.10.25. 17:33:42

@El Amante:
nem feltétlen találkozol ezekkel a nőkkel élő egyenesben, nem jár egyik se szórakozni olyankorra, a tecsó tejes pultjánál meg mégis kicsit ciki lenne oda menni azzal hogy de csinos magácskán ez a nadrág, megnézhetem mi van alatta?

Persze hogy szükség van ezekre az oldalakra, csak én élből nem hiszek az ilyen netes társkeresőkben, ahol a legutolsó bányarémnek is hetek alatt torzul az énképe mert a sok vesztes balfasz pinasóvár ökör úgy megszállja válogatás nélkül hogy napok alatt akár száz levelet is kap.
Persze a többség olyan ostoba hogy elhiszi hogy az mind az Ő SAJÁT ellenállhatatlan személyiségének szól akár kép nélkül is (ROFLOL) nem pedig az ottani faszik rém primitív stratégiája hogy ugyanazt a nyál ultra gáz szöveget másolják be 30 nőnek.

Azok a hót primitív unatkozó ringyók akik ilyen helyen próbálkoznak eleve nem érnek 2 forintot se, normális nőnek nem igaz hogy nincs az ismerősi látkörében mindig legalább 2 fasz talonban, van 30-as elvált picsa ismerős annak sose okozott gondot hogy egy kölökkel az oldalán milf létére magánál fokokkal jobb hapit szedjen fel, igaz a csaj testre 9-es.
A bányarémek meg akasszák fel magukat, selejtbe turkáljon a csöves meg az ilyen vesztes nyomorékok.

@Josagos:
nyakamat tettem volna rá hogy le se szarnak ha megmondod hogy csak unatkozol és nyílt kapcsolatban vagy az asszonnyal és simán dugni kell egy pina pár alkalomra, de azon se lepődök meg hogy majd kiátkoztak a pont ilyen célra létesített oldalról, hogy mi az hogy te nem a feleségedet leváltani mész egy partner keresőre :DD
Hát baszod legközelebb már egy kurva is kikéri magának hogy nem kéred meg a 3. alkalom után?!

Na látod ezért van halálra ítélve az összes ilyen társkereső, mert azok a hulladékok teszik tönkre akik felmennek az ilyenekre, így maguk alatt el is vágták a fát, tessék, egy nettó önámítás és mások kollektív módszeres becsapása amivel működhet az egész, ez teljesen világos. 10 éve voltam pár hetet egy ilyenen de már akkor is röhej kategória volt, pár unalmas kár volt az időmért jellegű randi után hagytam is a francba, pedig akkor még a 20 körüli csajok közt is sokkal több értelmes tévedt fel ilyen helyre, és én se voltam sokkal idősebb náluk. mára meg fizetős is ráadásul az összes ha valóban el is akarsz érni valamit elérni, inkább friss levegőre költöm azt a pénzt ;)

Josagos 2019.10.25. 17:40:17

@El Amante: Végtelenül lusta vagyok elmenni bármilyen pubba ismerkedni, utcán fel sem merül bennem, hogy valakivel kommunikáljak, annyira azért nem érdekelnek az emberek :)

2019.10.25. 17:43:46

@TakeMeCloser:
de nem akkor ha nem te vagy az egyik trafikkal megkent narancskomcsiknak lefeküdt gerinctelen köcsög.
lásd a köztévénél is van jó pár olyan semmit érő szarházi kis riporter akiknek a lojalitását és a becsületét megvették 1-2 trafikkal. sima jobbágy-hűbérúr rendszer ez mint a középkor, azok keresnek ennyit de egy nullát még rakhatsz is hozzá. meglepő mennyi újgazdag söpredék van ebben a nyomor gané országban, de hogy melóval nem nagyon keresel ennyit az is fix, esetleg egy elismert programozó talán, de az meg nem itthon fog erőlködni.
Egy nem egészében hivatalos 400-500 ezres fizetésnek egy erősebb hónapban túlórázva már kifejezetten örültem ha össze jött, de sok nincstelen képzetlen gané ennek max a felét gályázza 3 műszakban, igaz az ilyenek úgy szaporodnak mint a csótányok egymás között, az ebola eméssze az ilyen csicskákat, 20 év és ezek árasztják el ezt a társadalmat is.

Josagos 2019.10.25. 17:45:57

@Kritikus Intrikus:
Ez egy házasoknak szeretőt keresős társkereső. Én vagyok a pontos célközönség, de százával vannak fent egyedülállók, bedobott horoggal, hogy "hátha". A tinderen is. De a legdurvább eddig egy szvingerklubban volt, ahol egy nagy dugás után, miután bemutatkoztunk, beszélgettünk és a lány mondta, hogy ő igazából társat keresni jött ide.
Nem rosszak ezek a helyek, csak az átlagos IQ 100, és mindenkinek van nete, így a söpredék is megtalálja, aki még 45 évesen is hófehérkének hiszi magát.
18 éve ilyenen ismerkedtünk meg a feleségemmel, alig volt user, de azok értelmesek voltak.
Most felregisztráltunk a viszonyra, és beszarás, hogy milyen alakokat látni ott.

A legjobbak a szexpartnerkeresők, ott viszonylag kevés a férjet kereső, de ott is van. Beszivárognak mindenhová...

2019.10.25. 17:53:36

@Josagos:
amúgy se lenne értelme ilyen bárokba, klubokba romkocsmákba elmenni ilyen céllal, oda csak taknyos pofájú bakfisok járnak a hasonló barátnőikkel, esetleg viszik a pattanásos pofájú ropi testű "fiúhaverokat" is, de nem fognak egy maguknál majd dupla idős faszival elmenni hogy édes hármasozzanak,

esetleg vannak még a fodrozódó úszógumit szűk gatyába sikertelenül becsomagolni próbáló kivillantós felsőt húzó magukat még mindig serdülő ribancnak képzelő 40 körüli nyomorék csicskák, akiktől legfeljebb a gyomor savad tódul fel a szádba ha ezekre a hulladékokra nézel.

ja meg az urbanizált 30 körüli multinál valami seggriszáló nonproduktív pozícióban dolgozó ultra független emancipált ribancok akik csak a hasonló kollega nőcskék előtt villogtatni magukat mennek el, nehogy kinézzék őket a díszes kollektívából a másnapi kemény munkanapon mikor arról pofáznak viberen a munkaidő felén keresztül hogy bebaszcsiztak valami szivárvány színű értelmezhetetlen nevű méregdrága koktéltól.

Egyik se olyan akire akár egy spermafoltot is érdemes pazarolni, érthető ha nem járkálsz el ilyen helyre.

Josagos 2019.10.25. 17:58:25

@Kritikus Intrikus: a legjobb párokat összeszedni a neten, ott kialakult protokol van rá, könnyű kiszűrni a virtuális párokat, egy héten belül kávézás, hétvégén négyes-hatos, és nem a villamos

2019.10.25. 18:00:27

@Josagos:
ezeknek a szexpartner keresőknek a bő 70%-a eleve kamu, az oldal külföldi bejegyzett cégének üzemeltetői által generált kamu profil a legtöbb, nem ritkán emelt díjas számot osztogatnak a csoda váró usereknek,
aztán rengeteg hivatásos is feldugja a pofáját, amit persze csak ismerkedés után közöl hogy akkor ennyi lenne a látogatás, ezt értelmezheted úgy is hogy csóró egyedülálló picsa kereset kiegészítésképp akarja lehúzni egy kisebb összeggel aki hajlandó neki annyit fizetni érte. de legkevésbé van amit említesz hogy nyílt lapokkal játszó alkalmi vagy szeretői kapcsolatot kereső párok v függetlenek.
De ha valamelyikkel véletlen jó tapasztalatod van az oldalak közül írd meg privátban, én eleve nagyon szkeptikus vagyok ezekkel az oldalakkal.

Felsőmocsoládi 2019.10.25. 18:02:50

Vénül, hülyül, kapuzár a palid.
Vagy megjön az esze, lenyugszik és a korának megfelelően viselkedik, vagy beújít egy fiatalt, aki szülni fog.

Josagos 2019.10.25. 18:04:57

A párok közt egész jó aránnyal lehet értelmeseket találni. Gondolom egyedülállót kevésbé, de a páros dolog az elég nagy megugrandó akadály.
Egyedülálló férfiként szerintem reménytelen, azok lőnek mindenre, napi 20 levelünk szokott lenni ismeretlenektől.
Párként nem rossz. Hgoy kell itt privátot írni?

El Amante 2019.10.25. 18:10:25

@Kritikus Intrikus: dehát 2 perc alatt kiderül irl, h mi a szitu! Minek kamuzni és lájkokat gyűjteni egy oldalon? És főleg, akiT idegen faszik bájolgása tesz magabiztossá, az eleve sérült. Aztán amikor nem azt kapják, amit vártak, jöhet a MNK és a MFD. Mire jó ez? A kérdés költői.

El Amante 2019.10.25. 18:13:22

@Josagos: ez azért fura, mert szexre azért olyasvalakit keresel, felteszem, akivel megvan a kémia. Azt hol érzed egy kèp alapján? Meg pár általànos mondatban?

Josagos 2019.10.25. 18:15:52

@El Amante: váltasz 5 üzenetet, beszélsz telefonon, elmész kávézni, 50% marad a kávézás után kb. De az egészre nem kellett 5 óránál többet tölteni, mérnökórában ez is drága lenne, de mégiscsak emberibb, mint egy kurva.
És utána a legtöbb megmarad, évekre.

Josagos 2019.10.25. 18:20:46

@trtales: magyarországon brutálisan dagadtak az emberek. Mitől? ÉS nem is szégyenkeznek miatta.

El Amante 2019.10.25. 18:20:54

@Josagos: értem, na, majd ha megszorulok, talán. De valahogy mindig felén sodor valakit a szél irl, aki kapható hosszútávú szeretőzésre. Most épp a felső szomszéd birizgálja a fantáziámat, bár momentán nincs se időm se energiám egy új sz-re, úgyhogy csak hagyom a dolgokat történni.

2019.10.25. 18:20:58

@Josagos: a profilon belül találod a jobboldalon, üzenetküldés pont alatt.

2019.10.25. 18:23:02

@trtales:
szóval nem mondtam ilyet, vagy tán igen? mutasd már meg kispajtás, vagy olyat akarsz te a másik pofájába adni amire utalást se tett? mi a faszom vagy te baszkikám, valami politikus várományos troll?

2019.10.25. 18:25:48

@Josagos:
nagyon egyszerű, attól hogy
ad1 kurva lusta és igénytelen az átlag magyar proli
ad2 csak szemetet zabál olcsóért a tecsóból meg lidülből, megveszi a 80 ft-os fánkot vagy kenyeret szalonnával, de pláne a mirelit kruplit 300 ft-os pizzával, és tömi a bamba képébe aztán örül hogy megúszta fillérekből a fél napi kaját.

Josagos 2019.10.25. 18:31:41

@Kritikus Intrikus: Arra vagyok különösképpen kíváncsi, hogy az embernek megváltozik-e ünnepeken az energiaigénye? Olyankor sokkal több junk szart, sonkának látszó zsírt, lisztet meg cukrot vesznek nagymamának látszó tömeggyilkosok.

Ismerősök voltak kint nálunk (külföldön is élünk), ők intézték a kajájukat, és itt is képesek voltak megtalálni a csótánykaját. Pizza, tészta minden nap, a legolcsóbb sonkával, annyi kenyér, amennyit egy év alatt sem eszünk meg, inni pedig "sörike" olyanok voltak, mint a hordó.

2019.10.25. 18:34:15

@El Amante:
pedig akkor is csak unatkozni vagy mások lelkének baszogatásából dugja fel a legtöbb ribanc az ilyen oldalakra a képét, vagy simán egy énképzavaros beteg szarkupac és ott akar a nárcisztikus hajlamainak adni egy lökést vagy önbizalom hiányos, csak a baj hogy elég ostobák hozzá hogy elhiszik ott valóban az őszintét kapják a többségtől, aztán a nagy szart.

Na meg próbáld ki te is egyszer hogy felmész egy pár ilyen helyre női nick mögött, és olvass bele abba a tömény szarcunamiba amit levelek formájában küldenek, egyből rájössz miért nem megy fel ilyen helyre értelmes nő ha mégis akkor napokon belül leszokik, és röhög az ilyeneken. El se lehet olvasni az összes marhaságot amit küldenek, neked irreálisan ki kell tűnnöd egy ilyen helyen hogy bárkit érdekelj.

2019.10.25. 18:49:10

@Josagos:
nyilván megszokásból zabálha magát betegre a legtöbb a 10 napos év végi szabadság alatt, én úgy vagyok vele, hogy még annyit se eszek olyankor mint normális esetben. mert nem megyek ki munkaközi szünetben étterembe a kollegákkal, mivel nem vagyok a munkahelyen, csak napi1-2 alkalommal eszek kevesebbet, persze jól látod az ilyen javíthatatlanul olcsójános kispolgárok a lehetőségek javulása mellett se a jobbat veszik hanem a szokott szemetet, kenyér parízerrel, sör cukros üdítővel, mikor láttál te magyar prolit pl 600 ft-os hohes C-t venni ugyanilyen értékű teljes kiőrlésű kenyérrel? vagy minőségi halfilét enni salátával? vagy reggelire műzli joghurttal?

Frászt, pálinka zsíros kenyérre kockázott szalonnával mellé hagyma. Mint aki tudatosan keresi a lehető legrosszabb kombinációkat. Menj ki egy olcsó szabadstrandra, mindegyik balfasz hasa olyan mint aki lenyelte a fideszes medicin labdát, a picsákon 30 felett reng a háj a méter széles valagukon és a narancsbőrös sonkáikon, hasukon a hentespult tripla hurkával de sokszor a hátukon is, a bamba pofájuk alatt meg leng a dupla toka.

Na ezért nem szívesen keveredek már a magyarok többségével, meg nem is szívesen dolgozom magyarok közt, az már eleve egy önkéntes büntetés ha azt kell tenned.

Josagos 2019.10.25. 19:12:45

@Kritikus Intrikus: A gyümölcslé ártalmasabb, mint a kóla, csak a híre jó, a teljes kiőrlésű kenyér sem egy megváltó ám. A müzli és a joghurt is komoly válogatást kíván, a legtöbbje junkfood középsznoboknak, de vannak megoldások, és ezek junkok is jobbak, mint a standard fehér kenyér, margarin, felvágott kombó, neszkakakóval tejjel, megcukrozva, pláne mint a nutella, aminek a vásárlásáért elvenném a választójogot évekre.

A strandokon a lángosok (transzzsír + szénhidrát+frissföl+növényi sajtutánzat), az elmaradhatatlan sörrel. Meg a süti, amit otthonról visznek magukkal :)

Egy a jó a nőkben otthon, bárhová lehet rajtuk pinát hajtogatni, és ezek vannak fent a házasoknak szóló társkeresőkön is a 2/3-os arányuknak megfelelően, vagy annál is jobban reprenzentálva.

2019.10.25. 19:23:07

@Josagos:
részben igaz amit mondasz de mégse lehet vissza térni a lucerna meg búza csíra ipari mértékű evéséhez, vagy permetszerrel és izotópokkal érlelt gyümölcsök mértéktelen zabálásához napi szinten, eleve hogy lehetnek szezonális termékek egész évben a pulton, nonszensz.
mondjuk én a natúr egyszerű cerbona müzlivel elvagyok tejbe szórva, bár a tej is egy valóságos méreg, nem is isszák ázsiában semmilyen szinten.
De laktat és nem hízok tőle. az ilyenektől már ránézésre csömöröm van hogy lángos+tejföl, csak az a baj hogy ugye az irodai meló alaposan ellustít és azért fiatalabb nem leszek én se hogy ne érezzem meg hogy szűk lett minden gatya az elmúlt pár évhez képest...
Az átlag három negyedéhez viszonyítva így is fokozatokkal jobban tartom magam.
Természetesen nem a feszes testű életmód tudatos középkorúak fognak az alsóközépnek szánt netes oldalakon keresgélni, ezen nincs semmi meglepő.

a leveledből valami töredék jött át, azzal hogy hova ne, de azt eddig is tudtam hogy melyik ami tömény értéktelenség.

Josagos 2019.10.25. 19:36:35

@Kritikus Intrikus: amit megcukroznak a gyárban, azt elvből nem eszem meg, tejet sem, (netúrjoghurtot igen). Fiatal vagy még, azért nem hízol. 45+-nál már mindentől fog az ember.
Nagyon vigyázok, hogy napi 2-3 óránál ne legyen több munkám, ez az arspoeticám, az életem erre fűzöm fel, mindenhova gyalog megyek és napi legalább 1xcsinálok valami komolyabb mozgást.
Na hozzám illő nő kevés van, ez tény. A feleségem és néha valami fiatalka, akit együtt szedünk fel. Múltkor belógtunk egy lagziba és a fotós lányt szedtük fel, erre büszke vagyok.

MsIreneAdler 2019.10.25. 19:56:58

@EGY a Queen: na szóval, úgy látom kicsúsztak a dolgok a kezedből, megértem, nincs gáz, kemény dió ez a King. De az, hogy nem tudod merre jár a hetes busz...hát arra nincsenek szavak :D :D

2019.10.25. 22:03:42

@MsIreneAdler: én teljesen megértem. Mi budaiak nem megyünk át a dunának a proli oldalára. Sosem!
Évek óta le sem jöttem a szemlőhegyről. A szomszédból a gyurcsányferi szokott felhozni néha lazacot meg kaviárt.

MsIreneAdler 2019.10.25. 22:18:19

@Daenerys Targaryen:
Örülök, hogy írtál, mert visszaolvasgatva a kommenteket már azt hittem, valami ötye swingerklub gasztroblogjára tévedtem...:)

2019.10.25. 22:33:50

@MsIreneAdler: ötyeeeeeee... fúúúj, ez durva volt :-)))DDDDD

Felsőmocsoládi 2019.10.26. 07:10:48

@Captain Admin: @Kritikus Intrikus: Pontosan így látom én is. Gusztustalan népség. Kerülni őket, ahogy csak lehet.

EGY a Queen 2019.10.26. 07:18:19

@MsIreneAdler: mondtam már,Drága barátnőm! Csak a kezemet figyeljed! ;)
Amúgy baszki,egy borsodi zsákfaluban élek,kirándulni utoljára a nászutunkon voltunk Miskolcon..honnan a büdös pélóból tudnám,hogy ottan Pesten merre jár a 7-es busz???

2019.10.26. 08:39:05

@EGY a Queen: Jacques Falu, a híres francia csókrendező.

2019.10.26. 11:17:58

@Kritikus Intrikus: Mélyentisztelt kövérmagyarutáló Intrikus Úr, jártál te már az USA-ban? Vagy Mexikóban? Az egyikben a gazdagság miatt híznak el, a másikban a szegénység miatt.

God Harald 2019.10.26. 12:33:36

@Daenerys Targaryen: mehikóban nem jártam, az usánkában többször is. Azért volt ott olyan érzésem, hogy a csórók zabálták kétpofára a szart!

2019.10.26. 15:58:59

@Daenerys Targaryen:
találgathatsz nálunk melyik állítás az igaz...
a lényegen nem változtat, volt 4 PCO szindrómás exem, egy katasztrófa a magyar nők egészségi állapota meg a magukkal szembeni igényesség is, nem lesz csoda ha kihal ez a bugris nép, ha már egyszer fél meddő tehenekkel van tele.
persze ez engem kicsit se fog zavarni

2019.10.26. 16:01:17

@Josagos:
na azért azt megnéztem volna, hogy belógsz és a bőszen kattintgató majd sebesen távozó fotós csajt, aki tippre cirka 15 évvel fiatalabb az erős 40-es fejetekhez képest vajon milyen szöveggel vezettétek rá hogy neki bizony el kell jönnie hogy jól partiba vágjátok :D
Eleve már az a majdnem generációnyi korkülönbség érdekes helyzetet szül egy ilyen szándék közben...

MsIreneAdler 2019.10.26. 16:12:50

@EGY a Queen: jóvanna, de azt írta nem szeret, ha nem szeret, nincs esküvő, ha n8ncs esküvő, nincs válás és vele a fele királyság, szóval kicsit betojtam, hát ez van.
Pedig a hetes az egyik kedvencem, olyan barátságosan egy buszon sem nyomulnak bele az aurádba a népek. Ha Pesten jársz, ki ne hagyd!

@Daenerys Targaryen: az, hogy ők is kövérek, sajna nem ment fel minket :(

2019.10.26. 17:28:50

@MsIreneAdler: nem ment fel. Csak ennyire kihegyezte a magyar népre. Holott az egész nyugati civilizáció ebben a kóros kövérségben szenved.
Menjen indonéziába, Thaiföldre, ott nincs ilyen elhízás.

Amúgy vicces, hogy azzal veri magát egyikük, hogy haccázér veszi a hóhescét. Na most az pont nem azért drága, mert jó minőség, hanem a horror reklám költségek miatt. Mennyire egyszerű lenne a világ, ha csupán a magas ár lenne garancia a minőségre. De nem.

2019.10.26. 18:30:43

@Daenerys Targaryen:
te mami, én se veszem 600-ért a hohes c-t olcsóbb a natúr víz és a c vitamin ;) csak megjegyeztem hogy hány igénytelen prolinál látsz a nejlon zsugoros üdítők helyett ilyeneket, mondjuk mindegyik tele van baszva cukorral.

de nekem nem is jutna eszembe mázsa környékére növeszteni a valagam csak úgy "hirtelen" és mikor valaki szóvá teszi óbégatok és hisztit baszok le hogy de ez velem együtt jár, engem így kell elfogadni, és különben is beteg elesett ember vagyok, mindenki fogadjon el így a kartárs által említett bárhova hajtogatható pinámmal együtt mert aki nem az mocskos kirekesztő hímsoviniszta!

lemozgok bőven több kalóriát egy nap mint a nagy átlag, és elhánynám magam ha úgy néznék ki mint az átlag magyar mangalicák.

meg lehet nézni egy átlag német nyuggert milyen fitten tartja magát ott a legtöbb, érdekes a franciáknál is nagyítóval keresheted a túlsúlyos alakokat pedig azok élvezettel esznek, igaz nem szemetet, a spanyoloknál se jellemző, az olaszok is csak bőven klimax után eresztenek elefántnyi segget meg sörhasat. Az északiakról ne is beszéljünk, a legalacsonyabb a testzsír indexük.

De kint még a lengyelek közt akik szintén keleti csóringerek szinte elvétve láttam ilyen debella lófejű bojler testű tenyészkocákat, inkább arányosan kicsi alkatú nőik vannak, 160 körüli 55 kilós bögyös faros picsák. Persze pofájuk akkora mint az egész királyi családé.

Valahogy csak a rántotthusi zabáló magyar sutyerákoknál nemzeti sport a medicin labda szindróma.

MsIreneAdler 2019.10.26. 18:49:10

@Daenerys Targaryen: mivel itt élünk, ezt látjuk folyton, ezért nem ritka, hogy erre hegyezünk ki sokmindent. Én úgy gondolom, hogy az elhízás kérdése némileg bonyolultabb annál, hogy elintézzük annyival, hogy ne zabáljanak és kész (bár tény és való, hogy ez jó kezdet lehet). Azt kéne felfogni, hogy nem vagyunk egyformák. Amíg egyikünk megehet egy fél lovat büntetlenül , addig a másikunk kb a víztől is hízik. Nem szabad sajnálni az időt rá, hogy szakmai segítség mellett, rátaláljon az ember arra az étrendre, mozgásformára, ami normál testsúlyt biztosít számára (diabetológus, dietetikus tb alapon elérhető, pl a futás tök ingyen van, szóval nem pénz kérdése). Én meg már régóta csak a dobozok, csomagolások hátoldalát nézem, a márka nem garancia, sőt sokszor baromi átbaszás.

EGY a Queen 2019.10.26. 19:26:07

@Egy a KING: AZ ÉN PASIM!!!!!
Olyan büszke vagyok rád,Mackó!!!
❤️❤️❤️

EGY a Queen 2019.10.26. 19:27:34

@MsIreneAdler: látod,milyen? Igggaziiiii férfi! És még ilyenkor is csak rám gondol. Szeret! Tudom!

Ferenc Laszlo. 2019.10.26. 19:55:53

"sétálj be egy okmányirodába, hogy le akarsz mondani magyar állampolgárságodról, és kussban legyél kicsirigó"

Priceless.
+1
Gyenge nárcisztikus próbálkozás kategória, amikor egy (elképzelt és sablonos) másik embercsoporthoz képest ő a szupermen.

MsIreneAdler 2019.10.26. 21:07:58

@EGY a Queen: azért még szerintem dobd be magad az éjjel. Amit a múltkor tanácsoltál annak a halvérű lánynak, tudod, akit untak, na az jó lesz ;) :)

2019.10.26. 22:33:38

@Egy a KING: +1
a cihológus erre a fazonra azt mondaná, hogy szuicid jellemvonás, öngyűlölet. Ezt vetíti ki az egész nemzetére. De valójában önmagával van baja.
Ahogy a szövegeit olvassuk, nem is kevés baja van.

2019.10.27. 02:27:52

@Egy a KING:
Mi a jó büdös sarki cigány kurva anyád közöd van hozzá kikről mit gondolok?
Másik honnan a redvás apád faszából gondolod hogy magyar igazolványom van? Megnyugodhatsz minden nyitott szemmel élő ember kitörölné a papagáj színű zászlóddal a felvidékiek közt már snassz magyar állampolgárságot kérni vagy magyarul beszélni.

Ha meg valami nem tetszik tehetsz egy szívességet és megbaszhatod a lófejű mázsás picsájú anyád bármelyik itteni betyár talléros szőrös valagú bugris háztartásbeli kurva hátán.
Aztán a seggből csöpögő spermafolton csúszva kereshettek csoportosan más kibaszott blogot a fésűvé rohadt fogú bamba pofátok szellőztetéséhez.
Turbónemzeti borsodi balfasz :DD

Ferenc Laszlo. 2019.10.27. 08:01:50

"Ahogy a szövegeit olvassuk, nem is kevés baja van."

Én már nem olvasom. Mindig is dőlt belőle a híg fos, úgyhogy egy ideje már csak scrollozok lefelé, ha látom az erőlködéseit.
Van itt más, akinek van humora, vagy esze, amit érdemes olvasni.

2019.10.27. 08:33:41

@Kritikus Intrikus: Teljesen megértelek egyrészt. De motoszkál a gondolat, hogy akkor az viszont téged nem zavar ha vkinek a kifrottyanni készülő vagy a bőre alá berohadt pattanásairól akaratlanul is letisztogatod az egyhetes elhalt szutykos hámsejtekkel kevert félcenti alapozót. Jó hát gondolom arra izgulsz ha fél kocsma bevert trutymója nyálkázik mint az alien amerre jár.

EGY a Queen 2019.10.27. 08:36:38

@Tamara férje: Au fait! Il fait du mal à mon amour!

TSEPKE (törölt) 2019.10.27. 10:14:01

Aztaa
Milyen közegben mozogtok ti ezekhez a gyomorforgató tapasztalatokhoz?!
Aki korpa közé keveredik..

2019.10.27. 11:31:31

@TSEPKE: ez a 10 éves kisfiuk pisi kaki puki kuki korszaka. Van aki itt megreked.

2019.10.27. 11:37:42

@EGY a Queen: csináljatok már egy zárt fb csoportot és hívjátok be Kopott Kupakot, ki akarom kérni a társaság véleményét, de nem nyilvánosan. ;)

A faszom kivanmár ezekkel a történésekkel most. :)

2019.10.27. 11:54:42

@PuhaPöcsökRéme: miértis??? Szép kerekmondatos okos valaszt kérek

EGY a Queen 2019.10.27. 11:59:55

@Captain Admin: kivel szeretnél konzultálni,Szomi? Mégis kivel csináljak zárt fb csopit? :D

2019.10.27. 12:01:55

@EGY a Queen: az értelmesebb keménymagnak. Megcsinálnám, de ismerős nélküli profillal nem lehet. Kösz
A kérdésem érdekes. ;)

EGY a Queen 2019.10.27. 12:56:34

@Captain Admin: nézz már be a Messengerbe,azt se tudom,hogy az igazi Zsóttit tettem-e be :D

MsIreneAdler 2019.10.27. 13:17:57

@Captain Admin:

@EGY a Queen:
a kevésbé értelmes kamu fb profil nélküli embereknek, meg írjatok már egy összefoglalót :D :D

MsIreneAdler 2019.10.27. 13:56:18

@Daenerys Targaryen: nem fikázódásból írtam a kamu profilt. Amilyen emberkék itt felütötték a fejüket, én sem mernék igazit használni :).

Dread Naughty 2019.10.27. 20:22:30

"... hogy mindenkinek jó legyen."

Amíg az ilyen tündérmeséket nem tudod elengedni, nem is fogsz választ kapni.
Ez nem a te sarad. Ha előre lefektette bármelyikőtök, hogy nem kell gyerek, akkor ha a másik időközben meggondolja magát, övé a felelősség.
Szinte garantált a szakítás, csak egy dolgot ne képzelj be: ez-nem-a-te sarad.
Ha fordítva lett volna, akkor meg nem az ő sara lenne,
Tarts ki a saját elveid és elhatározásaid mellett, különben valaki másét kell majd használnod és ahhoz biza nem jár garancia.
süti beállítások módosítása