Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egyre rosszabb vele a szex

2019. október 29. 07:45 - csajokespasik

       

               „Az biztat, hogy van olyan – ritkán, de van – hogy képes teljesíteni az ágyban és élvezi is. De ha egy férfiben nincs vágy, nos, az eléggé látványos...” - a pasi szereti a barátnőt, sok mindent meg is tesz a kapcsolatért, csak a szex része nem tökéletes. Ő ilyenkor azt vallja, hogy egy kapcsolatban nem csak ez számít. Egyetértünk vele?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Már nem friss a kapcsolatunk, de nagyon szeretem a páromat. Nem volt mindig tökéletes, de ha volt valami, azt végül meg is tudtuk beszélni. Ma is úgy gondolom, hogy hozzám pont ő való, ragaszkodom hozzá és ha okot ad rá, féltékeny is tudok lenni (voltam már, de alaptalanul). A lényeg, hogy mindezek ellenére már kevesebb a szex. Ezzel vannak problémáink, és részéről csak húzódik a dolog már egy ideje. Én szeretném, ő nem, de a legborzalmasabb, ha belevágunk, mert kikövetelem, és látom rajta, hogy totál semmi vágya! Én meg ilyenkor sírni tudnék, szimplán hülyének és szerencsétlennek érzem magam. Nem mondhatom, hogy ezt ketten szúrtuk el, mert vagy kívánja valaki a párját, vagy nem, köztes állapot ebben nincs.        

       

               Az biztat, hogy van olyan – ritkán, de van – hogy képes teljesíteni az ágyban és élvezi is. De ha egy férfiben nincs vágy, nos, az eléggé látványos... Azt nem tudja megjátszani. Elkeserít a helyzet, de eszembe se jutna félremenni - pedig lenne jelentkező -, mert őt szeretem. Feladni nem akarom, de ötleteltem már, hogy milyen praktikákat lehetne bevetni. Mit ronthattunk el? Amikor nincs kedve - ugye, ez egyre sűrűbben van -, akkor bocsánatot kér, hogy ne haragudjak, de ettől nekem nem lesz jobb. Szeret engem, gondoskodik rólam, ha megbánt, kiengesztel, érdeklem őt. Mindent megtesz a kapcsolatunkért, csak a szex része hibádzik. Ő ilyenkor azt vallja, hogy egy kapcsolatban nem csak a szex a fontos. Persze, mi mást mondhatna? Türelmes vagyok vele. Előttem évekig nem volt senkije, még azt is mondta, hogy nem volt még ilyen jó kapcsolata senkivel, mint velem. És ha nem tud az ágyban teljesíteni, attól még szeret és ilyen szempontból nincs baj. Én is tudom, hogy nekem se lenne könnyű még egy ilyen embert találni. De mégis, van ennek így értelme? És lehet komolyan venni egy olyan embert, aki folyton csak ígérget?          

 

 

187 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8715269654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Amante 2019.10.29. 21:16:34

@EGY a Queen: mondjuk én annyiban meg tudom ezt érteni, h amikor az ex meghízott, én egyszerűen megundorodtam tőle. Nem bírtam megkívánni, szégyen vagy nem, kb a hagytam magam kategóriájú szex volt, ami sztem a férfiaknak sem egy sortüzes bevonulás.

EGY a Queen 2019.10.29. 21:18:07

@El Amante: ezt így értem. Azt nem értem,miert rögtön ez ugrik be mindenkinek. Szerintem millió oka lehet annak,ha ellaposodik a szex. Az elhízás nem hinném,hogy az első helyen van..

El Amante 2019.10.29. 21:22:15

@EGY a Queen: kb. ilyen is van sok, bár sztem nem éri meg, a rossz dugás időpocsékolás (és utána kínos, meg el tud rontani egy egyébként jó kapcsolatot). De ugye, 20-30 évesen életed teljében vagy, az élő fára is feláll, hát miért ne?

2019.10.29. 21:25:23

@EGY a Queen: nyilván! Az tökéletesen érthető ha egy nő megundorodik a kövér férjétől. Ha a pasi undorodik meg a meghízott feleségtől, az hihetetlen - szemét pasik.
Nyilván, a nők csak cukibogyók tudnak lenni. Én is az vagyok, meg te is :-))

Rosszulgondolod amúgy, mert az előnytelen testi változások a férfiak libidóját jobban elveszi. A nőknek a yachttól jön meg a libidójuk - ezt is tudjuk :-)

EGY a Queen 2019.10.29. 21:28:37

@Daenerys Targaryen: én minkét oldalon el tudom fogadni meg hinni a megundorodást jelentős súlygyarapodásnál,ez nem hiszem,hogy nemfüggő. Nekem az a furcsa,hogy ha bármilyen szexuális jellegű problémát ide beírnak,a férfi válaszok nagy része abból áll,hogy biztos a csaj meghízott. Nekem nem ez ugrana be elsőnek,na.

El Amante 2019.10.29. 21:29:02

@EGY a Queen: persze, és mondjuk 5-10 kiló még nem is a világ vége (illetve terhesség alatt a legtöbb ffi még aktívabban kezelgeti az asszonyt) mert a legkönnyebb kifogás. Inkább a meghízás-elhanyagoltság közötti (vélt) összefüggés lehet a valódi ok. Tudod, hogy ha meghízik a nő, akkor már nem hord csinos ruhát csak sátrat, már nem borotválja a lábát, csak ahol kilóg a ruha alól, már nem sminkel, nem festi a haját, csak olyan natúr... vagy valami ilyesmi. Egyébként sztem ebben is van igazság, vagy legalábbis nálunk így volt, az ex minél jobban hízott, annál kevésbé adott magára :/

2019.10.29. 21:29:52

@El Amante: "Amíg kell, áll a cerka, aztán megvan a gyerek és kvázi megdöglik."

Már bics, de ez úgy hülyeség ahogy van. Egy pornósztárral olvastam egy interjút egyszer, amiben kérdezték,h dagadt, ronda nőt, vagy aki nem tetszik higyan bír megdugni, higyan tartja fenn az erekcióját közben? Azt mondta, hogy minden nőn van legalább egy dolog, ami tetszhet, ami nőies. Ami dugható. Ha más nem, a haja, a lábszára stb, ami egy jó nőéi is lehetne. Ha ez megvan, csak erre koncentrál.

De kérdem én, egy férfin mit találhat egy heteró faszi, ami miatt erekciója lesz. Engem pl undorít a gondolat is,h megdugjak/szopassak egy faszit. Eleve a látvány is gusztustalan. Láttam már meleg pornót, sok nőt pl kifejezetten izgat, de elképzelhetetlen,h erekcióm legyen a látottaktól. Ez a normális. Ugyanígy egy kecskére sem tudnám felállítani, ha pisztolyt fignának a fejemhez akkor sem.

Tovább gondolva, aki nőt képes megdugni pl a fél életén keresztük, az nem lehet meleg. Ha szétnézel egy szexpartner keresőn, gyakorlatilag egy buziparádé az egész. Akiket te említettél, ők balfasz szerencsétlenek, akik miután felfogták,h a nőjük már nem adja a puncit csak úgy, más nőknél pedig csak nagy macera árán tudnának eredményt elérni (ha egyáltalán a feleségük mellett mernének keresgélni), inkább a könnyebb utat választják, és eljárnak pasikat szopatni, dugni. Gyanitom nem véletlenül van telefirkálva szopásra jelentkezők telószámaival minden nyilvános/pláza wc, hanem mert ez működik, hatékony módszer.

Ha pedig ezt végig gondoljuk, könnyen elképzelhető,h erre rászokik valaki. Ugyanúgy, mint a ministráns fiúk, akiket lekúrnak a papok, akiknek onnantól más tapasztalat hiányaban ez lesz a szex. Vagyis a bebuzulás igenis létezik.

Azok meg, akik saját gyerekek után 50 évesen asszonyoknak maszkírozzák magukat, no comment, beteg agyhalottak. Aki annak születik, az az életben nem izgul rá nőre, ez kurvaélet.

2019.10.29. 21:31:52

@EGY a Queen: a komplett ismerősi köröm nem érti,h miért nincs egy képem sem a fb adatlapomon ugyanúgy, mint mindenkinek (szerintük). Hát ezért. ;)

EGY a Queen 2019.10.29. 21:32:22

@Captain Admin: Kupi “Napi szexológia” rovatát olvashatták! :D

EGY a Queen 2019.10.29. 21:39:30

@Captain Admin: jó,hat te full paranoiás vagy. :D

2019.10.29. 21:42:16

@EGY a Queen: már éltek vissza képemmel. Megtanultam a leckét. Te még nem.

2019.10.29. 21:44:06

@Captain Admin: "Azt mondta, hogy minden nőn van legalább egy dolog, ami tetszhet, ami nőies"

óóó eszem a zuzádat, te bevetted ezt a szar marketing dumát? A valóság meg az, hogy injekciózzák a farkukat a pornósok, hogy felálljon.
A börtönben sincs erekciós gond a köcsögölésnél. Azok pedig masszivan heteró férfiak ám!

El Amante 2019.10.29. 21:44:32

@Captain Admin: nahát pont a pornósztárt felhozni hülyeség, mert ő azért kapja a pénzt, hogy álljon fel akármire is. Ő a kecskére is felállítaná, hidd el.
Nehéz ezt megértetni valakivel, aki ennyire sarkosan gondolkodik. Nézd, hogy kit mi vonz, és neked mia anormális, az két külön dolog. Én pl. függetlenól attól, milyen nemű vagyok, fel tudok sosorlni neked 10-10 dolgot, amit szépnek v vonzónak taléálok egy ffin ill. egy nőn. Akár be is tudnék indulni bármelyikre bizonyos körülmények között. Nem vagyok biszex, de ha kell, ha valamit el akarnék érni, rá tudnám venni magam. Miért ne tudná ezt egy ffi is megtenni?
De sztem nem kell neked ezt az egészet értened. Nem is jó mindnet érteni. Fogd fel úgy, h több nő marad neked.

2019.10.29. 21:49:50

@Captain Admin: +1 a buzipornósok meg nagyrészt heteró pasik. Na ez is egy érdekesség a világról. Hogy táguljon a horizontod. ééérted: Táááguljon! :-)

2019.10.29. 21:54:34

@El Amante: ezek alapján, ha neked ez így megy, akkor biszex vagy. Max még nem élted meg ezt a gyakorlatban.

MsIreneAdler 2019.10.29. 21:57:37

@EGY a Queen: hihetetlen, de azt kell mondjam, a Kapitánynak igaza van. Nekem is lopták már el a búrám, nem volt kellemes (de ezt már írtam, és máig nem értem a dolgot). Én azért ennyire nem vagyok zárkozott, de pl. fb oldalam csak nagyon kevesek ismerik olyanok, akikkel IRL nem találkoztam.

exilis 2019.10.29. 21:57:51

@roli101: Köszönjük, hogy megosztottad a tapasztalatod, az ilyenekért érdemes még idejárni (és amikor téged olvaslak mennyire feltűnő hirtelen a kontraszt, egy valós élmény, és a sok kamu blogposzt közt).

MsIreneAdler 2019.10.29. 21:59:28

@Daenerys Targaryen: ja ja, belövik a gyíkot. Ezt a kifejezést egy férfiprostitól hallottam :)

2019.10.29. 21:59:36

@Daenerys Targaryen: egy hetero fizikailag nem képes megdugni egy pasit. Ha a gyereke fejéhez fignak pisztolyt, akkor sem.

De ha már felvilágosítottál gondoljuk tovább a gondolatmeneted! Vagyis te lényegében azt mondod, hogy aki nem tud szlovákul, azt ha erre megfelelően kényszerítik adott pillanatban, máris eljezd szlovákul értelmes mondatokkal beszélni?

Mégis, mi az anyámat mondana egy melegpornós nyomoronc ha nem azt,h ő hetero és csak a pénzért stb? :D Ki ne találd már, hogy akiket seggbekúrnak pasik, ők is full heterók! :D Mindkét csoport minimum biszex.

EGY a Queen 2019.10.29. 22:09:44

@MsIreneAdler: jó,nekem még rossz tapasztalatom nem volt( ezt a trollkodást a hajómmal azért túlélem :) ),eszembe nem jutna ilyen óvatosnak lenni. Annyi,hogy az insta profilom az privátra van állítva,mert egy csomó nyomoronc írogatott,volt aki fel is hívott!!! ( fasz se gondolta volna,hogy lehet instán telefonálni ) oszt ezért.

MsIreneAdler 2019.10.29. 22:23:21

@EGY a Queen: az a baj, hogy minél több ember számára elérhető az internet, annál nagyobb a valószínűsége, hogy több seggfej fér hozzá. Még pl. két évvel ezelőtt sem volt ennyi.
Az instát én is beszoptam, egy sminkes barátnőm kért meg, hogy kövessem,nulla infó van ott rólam,azt mégis megtaláltak. (basszus tényleg lehet telefonálni?? :D)

MsIreneAdler 2019.10.29. 22:31:07

@El Amante: lényeg, hogy valamilyen dobozban legyél ;) :)

EGY a Queen 2019.10.29. 22:57:18

@MsIreneAdler: FaceTime jellegű szaron,ja. Privát accountnál is írkálnak néha ( minek,mikor egy kép se látszik !!!??? ), de az kezelhető .

Almandin 2019.10.29. 22:59:43

@EGY a Queen: Szerintem a férfi részéről megszűnt az újdonság varázsa, régebben valóban kívánta a nőt, de most már a lelke mélyén új nőt (is) döngetne. Sok olyan férfi van, aki csak addig akar szexelni a párjával, amíg az első pár évben még tart a kémia. Valószínűnek tartom, hogy azért nem akar szakítani, mert szeretője van, talált olyan nőt, aki újra bizsergeti, de mivel ragaszkodik (főleg már csak barátilag)a párjához, meg akarja tartani mindkét nőt. Vagy nagyon bizonytalan férfi, aki nem tudja eldönteni, befejezze-e a kapcsolatot, vagy sem. Esetleg potenciagondjai vannak, amire úgy reagál, hogy nem akar többet a szexszel foglalkozni, de önző módon elvárná a párjától, hogy ő is fejezze be a nemi életét.
Ha csupán elmúlt az újdonság varázsa, akkor ha dolgoznak a nemi életükön, összehozható egy elfogadható nemi élet-feltéve, ha elfogadják, hogy nem lesz annyira tüzes, mint az elején. Ha valaki monogámiára rendezkedik be, ez benne van a pakliban, az a modell csak akkor működik, ha mindkét fél energiát fektet a kapcsolatba.
Itt 5 lehetőség van:
1.: A monogámiához ragaszkodva dolgozni a kapcsolaton mindkét félnek.
2.: Besavanyodni a szex hiányától, korán megöregedni, mindenféle pótcselekvésbe menekülni.
3.: Szakítani.
4.: Nyitott kapcsolatban, vagy poliamóriában élni.
5.: Az elhanyagolt félnek titokban szeretőket tartani és képmutató módon eljátszani a hűségest.

Almandin 2019.10.29. 23:05:24

@Captain Admin: Szerintem lehet, hogy inkább biszex volt a pasi. Vagy egy olyan homok, aki nem mert coming outolni, ezért falból megnősült, vagy magának se merte sokáig bevallani, hogy meleg és évekbe telt, amíg a hajlamai szerint kezdett élni.

Almandin 2019.10.29. 23:20:03

@Daenerys Targaryen: Nem mindenki az illúziók rabja. Annyiban igazad van, hogy kismértékben a realistákban is benne van, de a realisták fel tudták számolni az önbecsapásaik 90 százalékát. Az idealista embereknél az arány fordított. Nem véletlen, hogy a vallásos emberek hisznek legjobban a házasságról szóló illúziókban, mert maga a vallás is egy hatalmas illúzió, nem több. A vallásos ember nem tud illúziók nélkül élni, mert nem bírná elviselni a realitást. Ez főleg a bigottakra igaz.

Almandin 2019.10.29. 23:29:24

@Tamara férje: Pontosan erre való lenne a nyitott házasság. Sok olyan eset van, amikor teljes a szexuális elhidegülés és akár erőfeszítésekkel se javul meg, de más szempontból erős a kapcsolat, valamint az se mellékes szempont, hogy van egy fix pont, egy stabil családi háttér. Ha a mai magyar átlagmegoldással elválik valaki és új kapcsolatba kezd, akkor sose lesz fix pont, mert az új kapcsolat is kimerül néhány év múlva.
Állítom, hogy sokan inkább a környezet véleményétől való félelem miatt nem mernek ilyenbe belekezdeni, vagy pedig a partnerrel nem tudnak dűlőre jutni a kérdésben ("ha mással is lefekszel, én elválok!").

Ferenc Laszlo. 2019.10.29. 23:41:21

"Nem véletlen, hogy a vallásos emberek hisznek legjobban a házasságról szóló illúziókban, mert maga a vallás is egy hatalmas illúzió, nem több."

Ja, a legtöbb vallás ugyanolyan illúzió, mint a homeopátia, paleovallás, zöldvegán bolygómentő ezotéria vagy az oltásellenesség - csak ez utóbbiak divatosabbak és rövidebb életűek.

A házasság "illúziója" azonban működik, sok olyan boldog embernél, akik nem érnek rá neten lógni 7/24. A net világa szerintem őket nem látja, de nem hiszem hogy ez baj lenne.

Almandin 2019.10.29. 23:55:50

@Ferenc Laszlo.: Nem gondolom úgy, hogy maga a házasság az illúzió. A házasságRÓL SZÓLÓ ILLÚZIÓK azok, amikben jobban hisznek a vallásosak. Pl.: A monogámia azt jelenti, hogy permanensen csak egymást fogják kívánni, nem fognak soha vonzódni máshoz. Vagy: Ha nem működik a szex, akkor a másik hitvesi szeretetből könnyedén lemond a nemiségről akár élete végéig. Vagy: Mindenkinek csak egy "Igazi" létezik, vele Isten köt össze és a mennyországban is folytatódik az Örök Szerelem. Vagy: Isten majd az ember elé vezeti az egyetlen Igazit.
Emiatt gyakori, hogy a vallásosak még a házasságukban is a szőnyeg alá söprik azokat a problémákat, amik nem férnek bele a keresztény házasságról alkotott eszményi képbe. Emiatt sokan boldogtalanok, de kifelé játsszák a Tökéletes Házaspárt, befelé meg imádkoznak, hogy Isten oldja meg helyettük a problémáikat. Aztán jön a sok pszichoszomatikus betegség.
Amúgy te mit keresel itt a neten, ha szerinted a neten lógás unatkozó ráérősök pótcselekvése? Amúgy pl. én se lógok folyton a neten, minden nap legalább 4-5 órát, de van, hogy többet is net nélkül vagyok. Egyébként házassági problémái nemcsak netfüggőknek lehetnek.

2019.10.30. 02:34:57

@Almandin:

Egy csipetnyi gúny csakcsak "belefér", de ez most túl sok volt. Rendkívül idegesítőre sikerült.
Visszataszító a vallás, legfőképp a házasság mocskolása, nekem legalábbis.

Nem vagyok vallásos, de valamennyire mindig is érdekelt, mert nem tudtam vele mit kezdeni. Úgy voltam vele, hogy a szavaknak meg kell találni a megfelelőjét a realitásban (hogy értsd).
Isten=élet.
Múltkor nem volt kedvem azon fennakadni, hogy keverted a lélek fogalmát a személyiséggel, de akkor most aktuális is. Ahol legutóbb olvastam erről ott a lélek mint Isten egy darabja volt említve. Remélem innen tovább tudod gondolni.
Itt most kihagytam egy gondolatsort, hogy ne kelljen mibe belekötni és nekem se kelljen a végtelenségig magyarázni. De ha valamit kifordítasz az eredeti jelentéséből, és ugyanazon fogalom alatt másról van szó, azt minek lehet nevezni?

Itt a blogon nagyjából megtanultam, hogy nézzem a fogalmakat.
A wikin a monogámia fogalma alatt pusztán az egynejűséget-egyférjűséget írja, nem azt hogy kakadu (vagy melyik madár) módjára a párválasztással bezárul minden ösztönszinten az ellenkező nem felé.
Az eskü szövegét meg ajánlom tanulmányozni, gondolkodj el szépen rajta, aztán megláthatod, hogy ez nem az üzletről, a kib vagyon mentegetéséről, meg a pragmatikus (értsd: kasztonbelüliek érdekszövetsége) választásról szól.

Aztán emlegetted még hogy az Isten összeköt két embert. Ha megint az életet értem alatta (és nem egy égben lebegő jóembert) akkor igenis értelmezhető. És a házasság akkor működik, ha megvan a kémia is, meg passzolnak a személyiségek is.
Elméletileg igenis lehetséges, hogy mindez egyben legyen.

Arra én meg nem tudok mit írni, hogy szerinted baromi nagy elfojtás azt mondani, hogy ha elkezdesz másfelé vonzódni akkor ellenálsz. Jó valakinek lehet meg úgy vagyok vele hogy egy olyan kapcsolatban, amit megevett a fene, ott lehet hogy elfojtás meg kínszenvedés, de ott, ahol megvalósult az elmélet, ott nem.

Szerintem mindent sikerült leírnom. Én azért a helyedben nem gúnyolódnék, mert manapság inkább arról van szó, hogy a legtöbbnek fogalma sincs mit gondoljon a házasságról.
Lehet hogy egy-két helyen elférne még egy kis kiegészítés, de bízom benne, hogy nincs rá szükséged és így is érthető.

2019.10.30. 02:43:36

@A Főzés az élet értelme:

Kiegészítés:
"egy olyan kapcsolatban, amit megevett a fene"
Ezért ajánlom az eskü szövegét jól elolvasni, mert általában ez akkor fordul elő, ha nincs betartva, amit a szöveg tartalmaz.

Im just here for the comments 2019.10.30. 04:25:44

@PPK™: "És ma már kurvára nem az a világ van, ahol nem lehet valaki kulturált keretek között buzi" ööö, te hol élsz? Csak olvasgasd kapitány kolléga mélyen szántó okfejtését, nagyjából a magyarok 60-70% itt tart fejben.

2019.10.30. 06:41:28

@Ferenc Laszlo.: az oltásellenésség nem illúzió kergetés. Pár hete voltam egy alapítványnál, akik többek között a "védő" oltások miatt fogyatékossá, autistává vált gyerekekkel és azok szüleivel foglalkoznak. Csak ők ezt úgy hívják, hogy "menet közben lesérültek". :) Rengeteg ilyen eset van.

2015-ben országos hír volt,h rozsdát találtak egy oltás ampullájában, amit a az oltóorvos vett észre, szemrevételezés során. Ha rozsda kerülhet egy ampullába, akkor lényegében bármi, függetlenül attól, hogy mi van a cimkére nyomtatva.

TSEPKE (törölt) 2019.10.30. 07:05:14

@Captain Admin: kedvenceim az ilyen felvilágosult szülők.
Nyilván semmi kockázat, olyan elenyésző mennyiségben vannak egyelőre, hogy nincs reális esély a megbetegedésre. Így vidáman verik a csalánt a miénkkel...
A tények, hogy újra meghalnak gyerekek kanyaróban (kanyaróban vazzee, röhej) teljesen rendben van.
Nem azért egyre több az autista gyerek, mert oltást kapnak, hanem mert hormonnal teletolt közel negyvenes párok csinálnak gyereket olyan egészségügyi állapottal, ami önmagában garantálja a komplikációkat.

2019.10.30. 07:14:01

@TSEPKE: az én kedvenceim pedig az ostobák. :) Keresd meg őket (bár én teljesen más miatt akadtam össze egy munkatársukkal), ha nekem elmondták, szerintem neked is elfogják, hogy rengeteg gyereknek lesz maradandó problémája közvetlenül az oltás után. Már aznap este, vagy másnap. Aztán közlik az orvisnál,h az addig teljesen normális kisbaba fogyi. Oszt ennyi.
wordpress.kontaktalapitvany.hu/

Ha beoltattad a gyereke(i)d, akkor miért zavar ha megjelenik újra pl a kanyaró? Védve vagytok. ;)

2019.10.30. 08:41:05

@Captain Admin: Biuzony! Az élet csupa veszély.
Az oltás 5 millió kisgyereken segít és emellett 15 db azok száma akiknek bajt okoz.
Tudsz súlyozni a számok között csöppszívem?

De persze visszamehetünk a középkorba, amikor a kolera, bubópestis, fekete himlő majdnem kipusztította ez egész kontinenst.
Hiába, az ostobaság sosem megy ki a divatból. Ez most trendi dolog. A chemtrailben is hiszel?

2019.10.30. 08:43:55

@Almandin: hahaha neked meg az az illúziód, hogy te realista ember vagy :-)

2019.10.30. 08:52:24

@El Amante: Bocsi, de csak most tudok válaszolni.
A szex nagyon is érdekel, csak nem a feleségemmel. Már többször is volt kapcsolatom mellette. Volt ami rövidebb volt, volt ami hosszabb. Sajnos az alkalmik nem oldják meg ezt a problémát, mert az igazán jó szex kialakulásához több alkalom szükséges.
Szívesen megbeszélném vele is a problémát, ahogy tettem már többször is, de elkövette azt a hibát, hogy úgy állítja be a dolgot, hogy már megint őt okolom. Én pedig nem akarom őt okolni, ezért inkább már nem mondok el semmit.
Elválni nem akarok, mert egyébként nagyon jól elvagyunk, jó az életünk.

Egyéb lehetőséget itt nem akarok kitárgyalni.

2019.10.30. 08:57:22

@roli101: "igazán jó szex kialakulásához több alkalom szükséges"
És mi akadálya hogy nem lett több alkalom?
Elfogyott a pénzed a kurvákra?
Ha meg szimpátia alapon találtál alkalmit, akkor miért is nem lett több alkalom?

Ocsibogyo79 2019.10.30. 09:22:13

Férfiak, írtátok, hogy a "kikényszerített" szex elveszi a férfi kedvét a szeretkezéstől. Mit tanácsoltok, mit tegyen akkor egy feleség, ha ő maga többször kívánja a szexet, mint a férje? Van valami univerzális módszer, amivel újra el lehet csavarni a férj fejét? Szexi fehérnemű, stb? Pl. viselkedésben mi célravezető? Mert ezek szerint a férfi letámadása nem az...

2019.10.30. 09:26:33

@Daenerys Targaryen: Nem szoktam kurvákra költeni pénzt. A több alkalomhoz szükséges a kellő szimpátia az ágyban is, a hely és idő megszervezése. Ha érzések is belevegyülnek, akkor problémák lehetnek. Nem olyan könnyű.

2019.10.30. 09:28:15

@Ocsibogyo79: Hány éves vagy és mióta vagytok együtt. Ezek nélkül nehéz tanácsot adni. Én pont olyan helyzetben vagyok, mint a párod.

2019.10.30. 09:46:13

@Ocsibogyo79: Tessék, ez egy örök téma.
Eltérő szexigény a házasságban. 72.000 hozzászólás.

forum.index.hu/Article/showArticle?t=9029486&la=152495957

Úgy tűnik sok embernek ez problémája.
Kb mindenkinek.

kispotzak 2019.10.30. 10:13:45

Kevesebb szex - írod. Ez azt jelenti, h régen több volt, és amikor több volt, akkor azt ő kezdeményezte? Ha igen, akkor szervi vagy lelki okok állnak a háttérben, irány a doki / szexuálpszichológus, már ha rá lehet beszélni a pasit.

Ha régebben sem volt sok szex, épp csak kicsivel több, és többnyire akkor is inkább a te kezdeményezésedre, illetve ha most is feláll neki ha kikoveteled, akkor szervi baj nincsen, egyszerűen ő alapból az a típus akinek sokkal kisebb a szexuális igénye. Na ez viszont valószínűleg soha nem fog változni, mert alkati dolog, nem pedig egy (lelki vagy testi, de kezelhető) probléma hatása.

Ezt kéne tisztázni és ha az első eset áll fenn, akkor kideríteni h van e esély rá h bevállalja a dokit / szexuálpszichológust.
Ha nincs vagy a második eset áll fenn, akkor marad a döntés h kilépsz a kapcsolatból vagy maradsz és elobb-utobb megcsalod. Mert bocs, bármit is gondolj most, meg fogod tenni - ha nem ma, akkor egy év múlva. Szex nélkül kujvaszar.

(Ja, és ha az első eset áll fenn: nem, valszeg nem fog magától elmúlni...)

Ocsibogyo79 2019.10.30. 10:14:07

@roli101: 40 vagyok, ő pár évvel idősebb nálam. Olvastam, amiket írtál. Nem teljesen ugyanaz a helyzet, de valóban van hasonlóság. Mi lassan 20 éve együtt vagyunk. Nálunk speciális a helyzet, mert kicsik a gyerekeink és amióta megszülettek, én léptem hátrébb jelentősen. Most pár hónapja viszont nem tudom, mi van velem, olyan, mintha 20 éves lennék, már ami a vágyaimat illeti. Én kérdezgetem, hogy mi lenne a jó neki, de nagyon zárkózott, nehezen beszél erről. Szóval jó lenne tudni, van-e valami univerzális praktika a már elcsépelt dolgokon kívül...amúgy amikor együtt vagyunk, szerintem jó élmény mindkettőnknek, tehát nem látom rajta, hogy unná vagy ilyesmi...

2019.10.30. 10:32:55

@Ocsibogyo79: Van hasonlóság, mert a gond nekünk is akkor kezdődött, amikor megszülettek a gyerekek. Akkor indultunk meg a leejtőn.
Azóta nála is hullámzó a vágyakozása.
Megoldásként azt javasolnám, hogy ha nem válaszol, ne kérdezgesd, hanem csináld. Én is szeretném, ha nem kellene minden alkalommal elmondani, hogy mit csináljon. Ha nem vágyik rád, akkor több lehetőség van és lehet van olyan, ami nem fog tetszeni neked. Az esetleges elhízásod közre játszhat benne, esetleg a munkahelyi stressz, esetleg egy harmadik személy.
Próbáld váratlan helyen, váratlan időpontban fölizgatni. Nálam működik, hogy napközben szelfiket küld magáról a munkahelyéről vagy a zuhany alól, mutatva valamit a ruha alól. Estére teljesen felhúz, alig várom, hogy letépjem róla a ruhát.
Sajnos ez sem ér semmit, ha tudom, hogy az este nem lesz jó nekem.
Nézzetek együtt pornófilmet, abból láthatod, hogy mi izgatja fel. Felejtsd el, hogy az a jó, ha mindkettőtöknek jó. Tarts olyan napot, amikor azzal foglalkozol, hogy neki jó legyen, magaddal nem annyira. A szexi fehérnemű kissé elcsépelt, alaktól függ, hogy ér-e valamit. Én jobban kedvelem, ha nem előre megtervezett, hanem spontán vagy annak tűnő a szex. Pl nem fehérnemű ágyban, hanem inkább ruha, ami alatt nincs fehérnemű a konyhában, kocsiban.

exilis 2019.10.30. 10:36:16

@Ocsibogyo79: Én kéretlenül egyet tudok mondani, és kíváncsi vagyok roli101 is így gondolja -e. Az a nő jó az ágyban, aki képes gátlástalanul élvezni a szex nevű játékot. Ennyi az egész. Ez akkor a legtökéletesebb, ha már valaki így születik, alapból, de szerintem simán fejleszthető is lenne, csak valahogy ezt egy női magazinban sem olvasom. Nekem az a tapasztalatom, hogy sok nőnek fingja sincs a szex lényegéről, azt várja, hogy majd a férfi megmutatja neki mi is az, majd eljuttatja valamiféle csúcsra, de maga se hisz az egészben igazán, inkább csak jelen van, meg csinálja amit látott/olvasott, vagy rosszabb esetben még azt sem, mert az undorító. De játszani, elengedni magát, gátlástalanul mindent kipróbálni nagyon kevesek képesek, és fura mód sokszor épp az okos csajok túl merevek ehhez, míg a kis ösztönös kurvákban alapból benne van. A férfi oldal meg az ami Roli, hogy neki fontos, hogy a nő kielégüljön, és ezért sokszor alárendeli magát a nő kielégülésének, neki meg jut a végén egy gyors misszionárius. És a nő azt gondolja, hogy az, hogy őt kinyalták, odafigyeltek rá, hogy eljusson a csúcsra, az azzal hogy felkínál pár percre egy nedves lyukat, egálban is van, és a férfi ezzel le van tudva, boldog. Pedig, az akit egyszer már leszopott jól egy nő, az nem lesz boldog egy olyannal, aki nem hajlandó a szájába venni, mert az fúj (voltam ilyen hölggyel, aki nem értette miért dobja egy idő után mindenki, meg azt sem, miért csalta meg a férje, részben én is ez miatt szakítottam vele - pedig a legszebb csajom volt - de a szexhez teljesen fogalmatlan).

2019.10.30. 10:40:46

@exilis: Teljesen egyetértek veled. Jól foglalod össze a problémákat a szexben.

2019.10.30. 10:44:40

@Ocsibogyo79: És még egy lehetőség. Nem tudom, hogy miként szültél. Ha természetes úton, akkor fennáll a lehetőség, hogy már élvezhető veled a szex. Ezt nem meri elmondani neked, mert nem akar megbántani. Én sem tudom a hasonló gondot elmondani neki, de számomra teljesen élvezhetetlen ezért a szex hagyományos módja.

MsIreneAdler 2019.10.30. 10:50:38

@Ocsibogyo79: univerzális tanácsom nincs olyan, ami nem elcsépelt. Bár ugye én azt hittem bizonyos dolgok tök alapok, de most olvasom, hogy nem is...
Egyet mondanék: ahogy minimálisan akkorák lesznek a gyerekek, hogy másra tudod bízni őket, menjetek el kettesben valahova. Először ha mást nem kocsikázni pár órára ;) :)

Ocsibogyo79 2019.10.30. 11:02:38

@roli101, @exilis: köszönöm, átgondolom, amiket írtatok. Az egyik legnehezebb szerintem, hogy a gyerekek és a spontaneitás eléggé ütik egymást, pedig amúgy én is sokkal jobban kedvelem, ha nincs előre megbeszélve, hogy ma szex lesz és kész. Illetve a másik, hogy akkor most végülis szereti egy férfi, ha kezdeményeznek nála vagy sem?

Roli, amúgy a zuhany alóli kép konkrét példa a feleségedtől, vagy csak álmodozás?

Ocsibogyo79 2019.10.30. 11:13:01

@roli101: igen, ez nekem is az eszembe jutott, kérdeztem is, persze nemet mond, mármint, hogy nem változott semmi. Valami biztos változott, mert nekem pl szülés előtt fájt sokszor a szex, most meg nem, szóval biztosan kitágultam valamennyire. Nem lenne jobb amúgy, ha mondanád? Az intimtorna lehet, hogy tud ezen segíteni, de konkrét tapasztalatom még nincs róla.

2019.10.30. 11:18:58

@Ocsibogyo79: A fénykép konkrét. Ha külföldön vagyok, akkor gyakran küldtünk egymásnak ilyen képeket, sőt videókat is küldött, ahogy simogatja magát.
Lehet megpróbálom rávezetni valahogy erre a problémára, az intimtorna nekem is eszembe jutott.
Én kifejezetten szeretem, ha egy nő kezdeményez, persze kell, hogy ne legyek túl fáradt hozzá.

Ocsibogyo79 2019.10.30. 11:19:05

@MsIreneAdler: mire gondolsz, amire eddig azt hitted, hogy alap, de talán mégsem?

Ocsibogyo79 2019.10.30. 11:41:42

@roli101: csak azért kérdeztem a fotót, mert szerintem ez tök jó, hogy ilyenekre gyerekek mellett van energiátok. Mármint, ha még mindig csináljátok.

Bocsánat, ha írtad, de Te jelezted neki, hogy nem vagy maradéktalanul elégedett a házasélettel? Tudom, ez rázós, ha belegondolok, biztosan rosszul esne, ha a férjem elmondaná, mik azok a dolgok, amik nem tetszenek neki - viszont akkor kapnék esélyt, tudnám, min kell változtatnom, tehát valahol mégiscsak megérné egy ilyen beszélgetés, mert még mindig jobb megpróbálni változtatni, mint kockáztatni, hogy a másik kifelé kacsintgat.

MsIreneAdler 2019.10.30. 11:48:05

@Ocsibogyo79: az orálra leginkább. Arra is, hogy miután a nő jól érezte magát nem csak hátradől. Nyilván van, mikor az ember megúszósra veszi a figurát, vagy igyekezni kell, de azért annyira oda lehet figyelni a másikra, hogy neki is jó legyen. Meg nekem az is alap, hogy ez egy élvezetes tevékenység, ami közben ki kell kapcsolni, nem csak túl kell esni rajta, vagy hideg fejjel, mechanikusan csinálni.

2019.10.30. 11:48:32

@Ocsibogyo79: Igen, jeleztem neki többször és tényleg nagyon rosszul esett neki. Ezért inkább már nem is szólok. Sajnos nem tanult a megbeszélésekből. Tudja, hogy nem jó a szexben, de már nem is erőlteti magát, hogy változtasson. Neki jó így, mert én mindent elkövetek, hogy a mennyekben érezze magát.

Ocsibogyo79 2019.10.30. 11:53:32

@Ocsibogyo79: most látom, próbáltál vele beszélni. Nagyon érzékeny dolog ez, valahogy mégis rá kellene venni, hogy megértse, ez nem ellene való támadás. De őt is értem, elsőre biztosan rosszul esne nagyon nekem is egy ilyen beszélgetés.

MsIreneAdler 2019.10.30. 11:54:06

@roli101: nehogy ezen csússzatok már el. Bár én nem természetes úton szültem, így saját tapasztalatom nincs, de egyik barátnőm járt intim tornára,jobb lett, mint újkorában. Végső esetben pedig vannak magán úton olyan műtétek, amivel szintén orvosolható a probléma. Hidd el, azért azt egy nő is érzi, hogy nem olyan, mint volt. Lehet csak megerősíteni kéne őt.

2019.10.30. 11:59:19

@MsIreneAdler: Ő se természetesen úton szült, gondolom ezért is nem volt vele eddig gond, bár az is lehet, hogy csak sokat fogyott és emiatt jött ez elő a probléma. Ő azt mondja neki jó most is. Tanácstalan vagyok.

Ocsibogyo79 2019.10.30. 12:01:33

@MsIreneAdler: köszi, hogy válaszoltál. Orálnál azt nem tudom, mi a megfelelő szint, mármint meddig kell elmenni, hogy a férfi úgy érezze, megkap mindent otthon. Vagy ez vajon ffi függő? Mert ugye van a sima kényeztetés, de onnan bőven van hová továbblépni, amiket bevallom, én még nem próbáltam és olvasgatván róluk, nem is tudom, hogy ki akarnám-e próbálni...csak kérdés, ez így elég-e, majd kifaggatom a férjemet, ha hagyja, de azt hiszem, az első feladat, hogy megtanuljunk erről beszélgetni.

2019.10.30. 12:01:50

@MsIreneAdler: Te most pasiknak adsz tanácsot? :) Nem nőknek kéne tanácsolni hogy hogyan morzsolgassák csavargassák a bimbeszt?
Nehogy komolyan vedd...

Hogy lehet öcsém ilyen mélyre süllyedni? Hát nem szégyellitek
magatokat???
Ezt itt kell megvitatni? Még szőrös lesz a tenyeretek.

2019.10.30. 12:02:47

Aztaszégyen...Tiszta felháborító.

MsIreneAdler 2019.10.30. 12:10:16

@roli101: ez érdekes. Lehet a fogyás, bár én ahogy láttam, hogy írtad, sokkal többet fogytam a feleségednél, és nem jelezett senki, hogy gond lenne (én szeretném tudni, ha szarul esne is, akkor is). Idővel amúgy ez a sorsa a kötőszöveteknek. Vannak ám erre is tök jó fitten tartó gyakorlatok. Azért az picit meredek, hogy tudja, mi a gond, de nem szeretne változtatni. Meg a nyakamat rá, hogy ő is érzi. Mi lenne vajon, ha egyszer csak te sem lennél olyan odaadó?

MEDVE1978 2019.10.30. 12:19:29

Tipp1: szervi baj van a háttérben - doki
Tipp2: mentális baj van a háttérben, pl: megélhetési stressz, gyász - ez mondjuk elég valószínűtlen, mert a hölgy valószínűleg észrevette volna
Tipp3: már rég félrekúr Mariskával a szomszédból. Azért nem áll neki szépen a cerka, mert Marcsi már kicsavarta. Amikor éppen áll, akkor Marcsi elutazott.
Tipp4: egyszerűen megunt téged, pornót néz titokban és rájött, hogy neki más fekszik, de nem meri neked megmondani. Ez terjedhet a már említett látens homoszexualitástól egyszerűbb dolgokig (ki akar kötözni, utána meg elseggelni és csak análba nyomni). Ez esetben meglesni a gépnél, análdugó be, azt fel tudod még dobni a szexuális életeteket :)

MsIreneAdler 2019.10.30. 12:25:30

@Ocsibogyo79: szerintem ez abszolút férfifüggő. Ha nem tudtok beszélni róla, max majd mutogattok :)

2019.10.30. 12:52:58

@A Főzés az élet értelme: ki vagy te hogy itt nyáron bundában szeded a szamócát?

Almandin 2019.10.30. 12:57:37

@A Főzés az élet értelme: Elég érdekes, hogy te gúnyolódásként értelmezed a valláskritikát. A házassággal sincs alapjában véve bajom. Működhet, ha két ember alapjában véve szereti egymást és dolgozik azon, hogy tartósan működőképes legyen. Egy idő után már nem megy munka nélkül, mert a lángoló fázis elmúltával az emberek többségénél unalomba fullad a kapcsolat, megjelennek a vonzalmak más emberek felé, ritka az, ahol tényleg akkora a szerelem, hogy nem csökken jelentősen a vonzódás. Ezért jó, ha hasonló az érdeklődési körük, tudnak beszélgetni, nem tér el jelentősen az életstílusuk vagy a világnézetük, mert akkor van remény akár egy életre szóló jó kapcsolatra is.
A lelket és a személyiséget pedig azért érezheted úgy, hogy keverem, mert valószínűleg azonos. Én nem hiszek a halál utáni életben, illetve nem tartom valószínűnek (kis esély lehet rá).Tehát van lélek, csak az a kérdés, hogy a szoftver fut-e a hardver nélkül. Valószínűleg nem, a lélek az evolúció terméke, materiális eredetű. Ettől még van, tehát az emberek igenis tudnak lelki sérülést okozni egymásnak, tudnak szeretni, stb. Az, hogy valószínűleg hardverfüggő a szoftver, az abból is látszik, hogy agysérülések, bizonyos betegségek esetén komoly pszichés és személyiségbeli változások következnek be az embernél, ilyen pl. az Alzheimer-kór. A realista személyiség ezt el tudja fogadni, az élet végességét is, bár tény, hogy nehéz, az idealista kapaszkodókat keres, mert nem bír el ezzel a tudattal.

Almandin 2019.10.30. 13:02:19

@Daenerys Targaryen: Lehet. Viszont realistább vagyok sok idealista, sőt, bigott vallásos ismerősömnél. Náluk látok olyanokat, hogy sokszor érzelmileg belerokkannak egy válásba, évek múlva se tudnak talpraállni, mert hisznek az igazi mítoszában meg abban, hogy egy lapra kell mindent feltenni a párválasztás terén.

Almandin 2019.10.30. 13:05:45

@A Főzés az élet értelme: Te most erkölcscsőszködni jöttél ide?

2019.10.30. 13:40:44

@Almandin: nyilván. Mindig vannak fokozatok, szintek, összehasonlítási alapok le és fel is.

Almandin 2019.10.30. 13:45:24

@Daenerys Targaryen: Morálisan nárcisztikus hozzászólónak tűnik ("bebizonyítom, hogy rajtam kívül mindenki erkölcstelen, így érzem magam jobb embernek").

2019.10.30. 13:48:59

@Almandin:

"Működhet, ha két ember alapjában véve szereti egymást és dolgozik azon, hogy tartósan működőképes legyen."
Ezt írtam én is.

Na jó figyelj a többivel már fárasztasz.

Benned azt nem értem sokszor, hogy a szentfazekakra jellemző gőgös fapinasággal írod, hogy jajj dehát ez nem létezhet, annyira ne legyünk ám nagyravágyóak stb. Mint aki valami csalódás után úgy van vele, hogy nehogymár mással megtörténjen ilyesmi, és örülnél ha nem is létezne. Mert tegnap pl nem is konkrét helyzetre írtad amit, hanem általánosan. Ez a pesszimizmus már nekem is túl sok.
Jó hát ha nem létezik nem létezik, de hadd gondolkodjanak mások erről most minek ebbe belerondítani?
Mondanád erre hogy a csalódás elkerülésének érdekében, de kérdem én hogy a konstans carban nem édes mindegy már?

Nem értem mi bajod van az eltérő érdeklődési körrel is. Amíg nem okoz feszültséget nem tudom miért kéne egymás seggében lenni a hobbival stb. tanulni a másiktól szerintem érdekes. Itt kb annyi a lényeg kb azonos értelmi szinten legyenek, mert az intelligensebbnek uncsi lesz egy idő után, az e téren gyengébbnek pedig frusztráló.

2019.10.30. 13:53:57

@Almandin: Figyelj én legalább tudom magamról (egyesekkel ellentétben khm :D ) hogy elférne rajtam egy körszakáll.

Az erkölcscsőszködés külön vicces. Igen szúrnak a szálkáim odalenn.

2019.10.30. 13:54:53

Röhejes. Ez a blog jobb mint egy vicclap.

Almandin 2019.10.30. 14:11:56

@A Főzés az élet értelme: sehol se írtam olyasmit, hogy nem létezhet életre szóló jó kapcsolat vagy házasság. De nekik is dolgozni kell rajta , magától semmi nem működik egy idő után.
A gőgös fa... jelző amúgy tényleg nevetséges, nem tudom, mi motivál, hogy sértegesd a másikat. Egyébként nem is állja meg a helyét nálam a jelző. Tény, hogy szeretek általánosan fogalmazni. Oka, hogy a saját magánéletem részletei nem tartoznak ide. Másrészt amit a posztoló leírt, az mindennapos probléma, rengeteg pár esetében van olyan, hogy az egyik már nem vagy alig akar szexelni, amit a másik, egészséges libidójú fél zokon vesz (joggal).

Almandin 2019.10.30. 14:19:21

@A Főzés az élet értelme: Az is érdekes, hogy belerondításként értékeled, ha valakinek nem a rózsaszín idealizmus talaján áll a gondolkodása. Most a realisták fogják be a szájukat, mert megsérthetnek néhány, struccpolitikával élő idealistát? Mintha zavarna, hogy vannak emberek, akik máshogy mernek gondolkodni, mint te. Akkor miért olvasol blogokat, a blogszférában természetes, hogy mindenféle gondolkodású ember kommentel, vedd magad körbe azonos gondolkodású emberekkel és ne merészkedj kívül a köreiden és akkor boldog lehetsz a buborékodban.

El Amante 2019.10.30. 14:22:13

@roli101: hát ez szomorú mindenesetre, sajnálom. Remélem, lesz hosszútávú megoldás.
Van egy ismerősöm, ugyanebben a helyzetben volt, mint te, a felesége pedig hosszú beszélgetések és egy bevallott szeretői viszony után gyökeresen megváltozott az ágyban (kb. 20 év házasság után). A fickó bevallása szerint is egy szexistennő lett, és mégsem elégedett, és elválik (nincs most 3. a képben), mert mégis hiányzik valami. Nem akarok általános következtetést levonni, de ez a szex dolog a hosszú házasságban iszonyú nehézkes, és sokaknak -úgy látom- egyszerű ágytornává válik, nem marad az a lelkileg is kielégítő aktus, ami az első x évben volt. A gyerek is lehet egy ilyen lelki gátlás, de inkább az unalom. A változatlanság, ugyanazok az ismerős ízek, szagok, ugyanaz az érintés, nincs koncentráció, csak plafonbámulás, legyünk már túl rajta.
Persze meg kell alkudni, és azt mindenki maga dönti el, mi éri meg neki.

Almandin 2019.10.30. 14:31:54

@A Főzés az élet értelme: Inkább nálad érzem azt, hogy nem értesz a világos beszédből, mert én világosan fogalmaztam.
Soha, senkire nem erőltettem rá a nézeteimet. Csupán leírom a véleményemet, amivel lehet egyetérteni vagy nem egyetérteni. Ennyi. Miért zavar ez téged? Egy blog arról szól, hogy eszmét cserélünk. Akit annyira felzaklat egy blogbeszélgetés, mint téged, akkor miért jön ide? Ha pedig boldog a magánéleted, akkor örülj neki, legyél boldog, örülj, hogy egy hasonló partnert találtál. Az pedig nem érdekel, mit gondolsz rólam, jogod van hozzá.

2019.10.30. 14:33:57

@El Amante: Bizony szomorú is vagyok emiatt és néha dühös is. Az az érdekes, hogy ha akarna, tudna jó is lenni -ahogy az ismerősöd példájában is írtad-, ilyen volt nálunk is. Egyik ámulatból estem a másikba. De az ilyen kikényszerített változás nem maradt meg hosszú távon sose, mert nem ilyenek a vágyai, csak a kényszer miatt teszi.
Kicsit érdekes, hogy a legtöbb nő arra panaszkodik, hogy a párja elsíeti, nem hagy elég időt neki a felizgulásra. Nálunk pont fordítva van. Én még igazán be se indulok, de ő már élvez is (kb. 15-20 perc telt el). És utána nincs lehetőség folytatásra, én pedig ott fekszek hiányérzettel és mély szomorúsággal. Ezért is igyekszek elutasító lenni, mert ehhez nincs kedvem hetente többször is.

El Amante 2019.10.30. 14:39:48

@roli101: nem akar 2., 3. orgazmust? elélvezett és ennyi? Elfordul? Neki nem fontos a te élvezeted?

2019.10.30. 14:45:34

@El Amante: Nem akar többszörös orgazmust. Próbáltam folytatni, de nem esik jól neki. Régóta nem kérdezi meg, hogy jó volt-e nekem.
Másokkal mindig jobban el tudtam beszélgetni a szexuális életemről, problémáimról, mint vele. :)
Sajnos más partnerekkel volt nagyon jó szexben részeim, ezért már nem érem be annyival, mint 20 évesen.
A szeretőimmel beszéltem is, hogy jó lenne, ha beszélnének vele, hogyan csinálja, hogyan szeretem. :)

EGY a Queen 2019.10.30. 14:46:11

@roli101: izé..asszony eccer élvez el és utána kakukk? Vége a szexnek? Vagy ezt hogy kell érteni ?

EGY a Queen 2019.10.30. 15:05:09

@Daenerys Targaryen: és közben nagyokat fingik elégedetten,szegény Roli meg közben morzsikálja kisrolit egy lehúzott hangú gangbang pornóra.. :( Micsoda sorsok.. :(

El Amante 2019.10.30. 15:09:05

@roli101: hát, nem akarlak lelombozni, de nagyon úgy tűnik, ha feleséged max szexuális segédeszköznek tekint :( így a beszélgetés sem tűnik túl hatásosnak. Ha nem akar adni, csak kapni, az a veszett fejsze nyele kategória.

2019.10.30. 19:15:26

@EGY a Queen: Úgy kell érteni, ahogy mondod. Ha este van, akkor még beszélgetni akar, én meg nem. Ha napközben, akkor mindenki megy a dolgára.

2019.10.30. 19:19:06

@EGY a Queen: Ugye milyen nehéz manapság a férfiak élete. Csak kihasználják őket a nők. Csak a testünket akarják, nem törődnek az érzéseinkkel, vágyainkkal.

EGY a Queen 2019.10.30. 19:22:05

@roli101: jóvan,amúgy bocsi,nem akarok én gúnyt űzni a te tragédiádból,de azért valahol vicces. :D Mentségemre legyen szólva,a saját tragédiáimat is így kezelem.. amúgy sajnállak meg minden. Tudom,milyen lehet,voltam hasonló helyzetben.kurva szar.

EGY a Queen 2019.10.30. 19:23:29

@roli101: izé.. x év házasság után miről akar beszélgetni az asszony szex után,amit máskor nem lehet megbeszélni ? Hogy merre tart a kapcsolatotok? :D

MsIreneAdler 2019.10.30. 19:26:45

@roli101: na álljunk meg egy szóra. Te el sem mész??! Ugye nem azt akarod mondani, hogy nem gondoskodik erről a nejed? Tudom, tudom, indiszkrét vagyok, de majd megszokod :D

TheKillers 2019.10.30. 19:31:26

vicces sztori, de igaz: fiatal koromban eldöntöttem, hogy az a csaj lesz a feleségem, aki az első szexnél 3x elélvez. igy is lett. :))

a sors fintora, hogy azota találkoztam olyannal, aki libabőrös volt ha csak hozzáértem és 15ször is elélvezett szex közben, így 3 percenként..

sajnos teljesen elöltöl kellett volna kezdeni bele mindent, gyerekek stb mert tervei azok voltak.. és ebben nem voltam partner. azota talt magának egy málészájút aki lehet hajlandó lesz feleségül venni, és akivel unalmas a szex és minden.

karma :(

2019.10.30. 20:46:12

@MsIreneAdler: Elmegyek én is, csak sokszor erőlködni kell, hogy sikerüljön. Ha nem kell, akkor sem okoz olyan élvezetet, amilyet szeretnék.
@EGY a Queen: Beszélgetni akar a másnapról vagy aznap történtekről, ilyesmi.

A feleségemet ne fikázzátok, ne bántsátok, mert szeretem és egyébként nagyon jó vele az élet. Mondjuk ehhez kellett vagy 10-15 év mire beletörődtem, hogy ez van és ő is változott annyit, hogy egész jó a házasságom jelenleg. Csak a szexxel vannak apróbb problémák. :)

MsIreneAdler 2019.10.30. 21:55:38

@roli101: @roli101: eszembe sem jutott fikázni a feleséged, ne haragudj, ha bármi olyat írtam, ami úgy hangzott. Örülök neki, hogy megosztottad a történetedet, szerintem mindnyájunknak tanulságos.
süti beállítások módosítása