Ha a barátnőjéről kérdezem, felfortyan

2019. október 30. 07:58 - csajokespasik

       

               A pasi nyakatekert filozófiája szerint simán belefér egy négy éves távkapcsolatba, hogy a férfi félremenjen egy kicsit. Amikor ez a szépen kigondolt elmélet nincs Levélírónk ínyére, felháborodik, ugyanis nem tűri az ellentmondást. Honnan van néhány férfiban ez a hatalmas felsőbbrendűség, hogy nekik nő aztán ne ajánlgasson kompromisszumokat?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Van egy fiú, aki régi ismerősöm és pár hónapja a face-n keresztül felvette velem a kapcsolatot. Hogy mit akart, az elég egyértelműen kiderült kb. már a harmadik találkozón. Én úgy mentem el ezekre, hogy milyen jó lesz nosztalgiázni. Ő ugyanaz a hamar ingerültté váló, lobbanékony természetű ember, és az is látszik rajta, amikor az agresszióját épp kontrollálja magában. Először azt mondta, nincs senkije, de egyszer elszólta magát egy telefonbeszélgetés után. Kiderült, hogy hát véletlenül mégis van neki: egy 4 éves távkapcsolata. És elkezdte magát mentegetni és megmagyarázni nekem, hogy tulajdonképp ha a barátnő elérhetetlen egy darabig X okból, akkor a pasi félremehet ebben a helyzetben... mindezt példázatként mesélte, mintha nem róla lenne szó!        

       

               Szerintem meg semmiféle kapcsolatformációba se fér bele a megcsalás, esetleg a nyitott kapcsolatba, de az már a szememben nem is kapcsolat. Amikor kérdezek a barátnőjéről, iszonyúan fel tud fortyanni, még ha chat-en dumálunk, a szavain át még akkor is átsüt ez. Még saját magát is addig-addig hergeli valamin, ami bosszantja, amíg ki nem kel magából. Igazából csak a hasonló férfiak gondolkodását szeretném megérteni, akik a régi párkapcsolati szabályrendszereket simán átírják, hogy nekik jó legyen. Persze attól még simán átverés.

Azt mondta az okos, hogy 4 év után egy kapcsolat már ne arról szóljon, hogy folyamatosan együtt vagyunk (!?) És ő nem is igényli, hogy napi szinten együtt legyen a párjával. Szerinte „az élet ilyen...” és az is normális, hogyha valami hiányzik egy kapcsolatból, a férfi keressen mást, akitől megkapja. Huhh.

Most már olyanokat mond, hogy valójában a távkapcsolati barátnőjét nem is zavarná ez a dolog. Mondtam neki, hogy oké, hívd fel, beszéljük meg... Na, akkor megint jött az elvörösödött arc. Megint indulatba jött, hogy hogy merek én neki kompromisszumokat ajánlani?

Honnan van a mai férfiakban ez a császári beképzeltség, hogy nekik nő aztán ne ajánlgasson semmit? Csak bólogasson és fogadjon el mindent, ők ezen csak nyerhetnek, nem? Olyan sokszor találkoztam már hasonló felfogással. Annyira szeretném megérteni azt is, hogy miből érzi, hogy ha ilyen rossz macho szövegeket tol, azzal majd kedvet csinál, és nem az ellenkezőjét éri el vele?          

 

 

40 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5215272140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

God Harald 2019.10.30. 08:09:40

“Honnan van a mai férfiakban ez a császári beképzeltség, hogy nekik nő aztán ne ajánlgasson semmit?”

Biztos a kötelező védőoltások mellékhatása. Mint az autizmus:)))

MsIreneAdler 2019.10.30. 08:37:45

Te mi a bánatnak találkozgatsz egy agresszív, lobbanékony, nem egyenes emberrel, akinek a gondolkodása sem hasonló a tiédhez? (az hogy szerintem keveri a kompromisszum szót az ultimátummal, már csak hab a tortán)
Kicsit túl van ragozva ez a dolog. Neked nem fér bele egy kapcsolatba, hogy félremegy, vagy épp te legyél a harmadik. Érdekes, hogy az az opció fel sem merült, hogy szakít a nőjével, hogy veled legyen. Így kár törnöd a fejed, te nem leszel a barátnője, akit megcsal (gondolom ez azért picit bánt is) . Ha nem tetszik az ajánlat, annyit mondj, kösz nem. Ennyi.

PPK™ 2019.10.30. 08:50:03

Te mi a faszomat kérdezősködsz?! Mit érdekelnek téged az okok?! Fogadd el hogy úgy van és kész, egy nőnek nem az a dolga, hogy kérdezősködjön, örüljél egyáltalán, hogy leáll veled a figura... a pék rakja telibe a picsádat...

2019.10.30. 08:54:03

"Honnan van a mai férfiakban ez a császári beképzeltség, hogy nekik nő aztán ne ajánlgasson semmit?"

Tapasztalatból. Mivel belőletek (dugható nőkből) túlkínálat van, belőlünk (férfiakból) pedig egyre kevesebb, így válogathatunk komolyabb kompromisszumok nélkül. Ezt a levelet sem ő, hanem te írtad. ;)
Nincs mit.

nOniCk 2019.10.30. 08:56:31

Innen nézve kedvet csinált a "macho" szövegével, mert találkozgatsz vele, úgyhogy ne legyél álszent. Szeretnéd Te ha összejönne a móka, mert olyan jópaasseeee, csak játszod az elvekkel kisasszonyt. Túl van ez bonyolítva, élvezd a társaságát a számodra vonzó "rosszfiúnak", az agyalást és mélázást meg hagyd klimax utánra.

MsIreneAdler 2019.10.30. 09:01:20

@Daenerys Targaryen: persze, hogy azért, tudom ám én. De rossz helyre jött a buksisimiért.
Hát igazából én sem a posztokért vagyok itt, hanem a komnentekért :)

VOGAben 2019.10.30. 09:24:17

Aki finnyás, maradjon a saját szintjénél. Ja, hogy az meg uncsi? Ez van. Látszatra a 10/4-5 átlag ezt hozza vica versa. Kompromisszum, ugyan már!

MsIreneAdler 2019.10.30. 09:51:23

@God Harald: egyszer volt szerencsém végighallgatni, hogy a komplett angol királyi család reptilián...szóval hiszek én is :)

MsIreneAdler 2019.10.30. 09:54:46

@God Harald: egyből rájöttél, mikor tojást raktak, mi? Téged nem vágtak át!

EGY a Queen 2019.10.30. 10:12:24

A lényeget ma se tudtuk meg,baszomaszádszálét. Ez most olyan távkapcsolat,ahol a gádzsi Kirgizisztánban bassza a rezet valami nagyon fontos munkaügyben,vagy Baktalórántházáról ugrál haza hétvégente körbenyalogatni a Kis Herceg makkját.
Teljesen más stratégiát kell alkalmazni mindkét esetben,hogy kiüssed a rohattripancot a nyeregből . Így sajnos nem tudok segíteni, rábasztál.

EGY a Queen 2019.10.30. 10:28:55

@Captain Admin: elmondom mivan.
Most,hogy ilyen közel kerültél az igazsághoz,megérdemled,hogy ne állandó kétségek közt kelljen élned.
Szóval.
A Bill Gates meg a Rotschild báró a gonosz zsiráf szabadkőművesek vezetői,bár gondolom,ezt régóta tudod. ( A Soros a titkár,de ez most mellékszál )
Az volt eredetileg csak a terv,hogy elpusztítsák az USA-t,hogy egy következő,új földönkívüli civilizációnak New York helyén bölcsőt találjanak. Ekkor találták ki, hogy felrobbantják a WTC-t. Sajnos egy elhibázott művelet miatt az alatta levő atombomba nem aktivizálódott,így ez a tervük fuccsba ment. No de sebaj! Új konspirációs eszeltek ki,de ezúttal már az egész bolygót meg akarják kaparintani. Az új terv szerint minden,4-es számot viselő repülőgép meddőséget okozó,minden 5-ös pedig rákot okozó kemtrélt szór reánk. Mindamellett a már megszületett populációt úgy ritkitják,hogy abortált csecsemők szerveit és alumíniumot fecskendeznek gyermekeinkbe,hogy jól meghaljanak,de legalábbis autisták legyenek,mert nagyon sok autistaképző cirkuszba fektettek be a 2000-es években és kell nekik oda a rabszolgamunka. Nyilván. Szóval,röviden ennyi.Most már te is tudod az IGAZAT!
Ja! És sose vegyél mogyorós Milka csokit!!!! Szerinted a sok buzi honnan van??????

EGY a Queen 2019.10.30. 10:44:52

@Daenerys Targaryen: aligha!!!
Még egy a szerencsénk amúgy,hogy nem túl okosak,így túl járunk az eszükön.Sosenem volt ugye ekkora a föld népessége,és a születéskori várható élettartam sem, csak mióta így írtanak minket,mert mink okosabbak vagyunk pár gazdag zsiráfnál,és hát amúgy is nálunk van a föld szívcsakrája..ami nyilván kellene nekik,de mi megvédjük, akár ha autista gyermekeink kiontott vére az ár..akkor is!

Sele Burdi 2019.10.30. 10:50:46

@PPK™: szar erzes amikor 89p keresztul seggedben a karo?! :)

PPK™ 2019.10.30. 12:02:48

@Sele Burdi: én honnan a picsából tudjam?! Vannak itt kompetensebb csajok/csávók, kérdezd azokat verjem a drótszamaradra... :-)

Sele Burdi 2019.10.30. 15:01:07

@PPK™: most egymast ujjazzak a tegnapi alatt :)
Hallo, a drotom tabu, oke?!

PPK™ 2019.10.30. 15:36:18

@Sele Burdi: és tényleg... ebből ollózás lesz :)

Oké, parancsnok.

Burgermeister 2019.10.30. 15:38:36

Besétállt poszterina a faszerdőbe.
Ffnak bármikor lehet félremennie.

MsIreneAdler 2019.10.30. 16:25:04

@PPK™:
@Sele Burdi:
Ti melyik csatornát nézitek :D?

MsIreneAdler 2019.10.30. 16:56:52

@EGY a Queen: ne már, azt én miért nem látom, hol buzulok :D?

@Sele Burdi: ennyire leesett a színvonal arrafelé, mióta...illetve asse tudom mi az, ne fárasszál már :)

PPK™ 2019.10.30. 17:52:23

@MsIreneAdler: Én most éppen az Izaura TV-t.

Tök romy ♥♥♥

:-)

PPK™ 2019.10.30. 17:53:22

@MsIreneAdler: nem veled buzul, a minden szarba' fuckanál-lal.

höhö

EGY a Queen 2019.10.30. 18:11:16

@MsIreneAdler: én se látom,hol buzulok,de ne legyél már ilyen merev,hogy minden szaron fennakadsz! :D

MsIreneAdler 2019.10.30. 18:33:15

@PPK™:
1.ha az Izaura tévén ollózás megy, most rögtön előfizetek, már csak a kíváncsiság kedvéért is!
2.pedig már azt hittem annyit beszéltünk itt a homárosodásról, hogy tudtomon kívül bemelegedtem :)...azé' most így kicsit csalódott is vagyok, mivel tud ő jobban buzulni, mint én :)?

@EGY a Queen: vallj színt. Addig nyomta az agyad a propaganda, míg nem leszbikus lettél. Észre sem vetted?
(az meg milyen merev, aki fennakad a szaron amúgy :D?)

EGY a Queen 2019.10.30. 19:18:57

@MsIreneAdler: elmondjam? Úgy,kérlek,hogy mereven és peckesen sétálgatol a frissen bebuzult muffoddal,oszt eléd kerül a szar,amit nem tudsz átlépni a seggedből kilógó seprűnyél miatt,ezért fennakadol rajta. Capiche?
( onnan tudom mindezt,mert pont így jártam én is,mikor frissen bebuzultam.. :( )

PPK™ 2019.10.30. 19:25:34

@MsIreneAdler: szállj be harmadiknak, csak ne tipródj már itt, mint kezdő buzi a Rudasba'... :-)

(a buzilobbi felfalja a blogot :'-( )

MsIreneAdler 2019.10.30. 19:35:58

@EGY a Queen: aha, kicsit körülményes, de van benne ráció :)
(amúgy a bré a bebuzulás után mikortól nem fog már hiányozni :D?)

@PPK™: naaa, még csak most kezdtem, nem mindenki oldódik olyan gyorsan, mint egyszeri bro, a yachtkikötőben ;)

mézesmackócskácska 2019.10.31. 12:14:44

De most komolyan... mit nyafogsz. Nem tetszik? Lépj le! Ha meg nem akkor maradj szépen csendben...

Örömhernyó 2019.10.31. 12:35:05

Ha valaki meg akarja magának magyarázni, hogy miért lehet neki félredugni, akkor meg fogja magának magyarázni. Ha a jelenlegi partnere mellett félredug a jóember, akkor a posztoló hölgy mellett is félre fog dugni. Amikor majd szűkülnek a lehetőségei, amikor kell már egy állandó csaj, akkor le fog nyugodni, legalábbis elnyomja magában a késztetést. Egy ideig. Esetleg végleg hűséges marad, ha elfogynak a lehetőségei.

Fehér lélek 2019.10.31. 12:49:39

Nem szeretnék további vitákat kirobbantani, de egy kapcsolathoz két ember kell.

Alapesetben egy férfi és egy nő.

Ha a nő szeretői státuszban van, akkor Ő sem különb a férfinál.
Így tehát 1:1.

Az én utolsó barátnőm képtelen volt lezárni az előző kapcsolatát.
Az exe meg tudni sem akart róla.

Aztán ez okozta a mi kapcsolatunk végét.

Most –ahogy mondani szokták- két szék közül a földre ült.
Bármennyire is szerettem és szeretem én már nem akarok Tőle semmit.

És mi a helyzet most: 39 évesen kitört rajta a pánik, hogy egyedül marad, gyerek nélkül.

Ezt meg a okosan férfiak kihasználják.

A testvére meg engem agitál, hogy csináljak valamit a húgával, mert minden héten másik pasival jár.

Én?
Már megint a férfiak a hibásak?
süti beállítások módosítása