A legalattomosabb szakítások egyike

2019. november 21. 07:54 - csajokespasik

       

               A nők hajlamosabbak a kapcsolatfüggőségre, amivel nem is lenne baj, ha előbb idejében lezárnák a még aktuálisat, ahogy az Levélírónk esetében sajnos nem történt meg. A barátnő már rég mással volt, miközben azt éreztette aktuális pasijával, hogy minden oké. Vannak nők, akik csak akkor lépnek tovább, ha már kialakult egy új kapcsolatuk.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

egy szakítás története lesz, talán mások okulására is.

Másfél évet töltöttünk együtt. Én 29, ő 23. Többször eljátszották már nők nálam azt, hogy amikor leléptek, akkor, vagy nem sokkal utána derült ki, hogy már van is valakijük. Pár napra rá már mással volt „stabil kapcsolata”. Na már most ilyenkor elgondolkodik a férfiember, hogy mikor tett rá szert? Mikor volt erre ideje? Már a kapcsolatuk alatt? A nők hajlamosabbak a kapcsolatfüggőségre, amivel nem is lenne baj, ha előbb teljesen lezárnák a korábbit, vagy a még aktuálisat, mint esetemben. Ez így lenne tisztességes (ez a fajta hozzáállás, amit tanúsított, nyilván jellemző férfiakra is, nem általánosítani akarok).        

       

               Velem mindeközben azt éreztette, hogy nem csak jól elvagyunk, hanem egy működő kapcsolatban élünk, ami nem unalmas, van sok közös élmény, ami összeköt. Aztán erre jön a hidegzuhany. Szerintem elég alattomos, amikor a nők csak akkor lépnek tovább, ha már van új kapcsolatuk. Ezek a játszmázások nagyon tisztességtelenek - még ebben az „Éljenek az önkifejező vagány nők” korszakban is.

Ezt velem párszor már eljátszották, meg pár barátommal is, tehát nem egyedüli jelenség. Az, hogy valaki szakítás után/előtt gyorsan át tud lépni egy másik kapcsolatba, az azért van, mert magában már rég lezárta az „előző” (illetve Aktuális) kapcsolatát, mint ahogy az ki lett volna mondva. Ő azt mondta később, nehezen mutatja ki az érzéseit, mert sokat csalódott korábban... – ezzel a nagyon átlátszó szánalomvadász magyarázattal érvelt, mintha már nem érdekelné egyáltalán mit gondolok róla, és ebben a helyzetben mindez logikátlan is.

Szerintem ekkor már tök mindegy mit mond valaki, ha azt mondja, „ez már nem működik” meg, „Elmúltak az érzések”, ugyanolyan bullshit kifogások.          

 

 

30 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8915317454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Heinrich Spitzvogel 2019.11.21. 08:06:04

Na, hat racsodalkoztunk a lianozas osi rendszerere? Hat pedig ez ilyen, a legyakrabban igy tortenik a valtas, az elozo csak akkor van elengedve, ha mar jol meg lett ragadva az uj.

Es igen. A regi kapcsolat egy pillanat alatt megy a levesbe, a tavozo fejeben mar a mult is meg lett valtoztatva: szar volt mar az elejetol az egesz, ugorgyunk

El Amante 2019.11.21. 08:26:43

Jajj, egyem a szíved, Kismackó, a ffiak ugyanezt csinálják, csak akkor váltanak, ha van már más. Később, 40 körül meg már szeretőjük van, akkor már lusták a váltáshoz (nem is éri meg általában), és csak akkor lépnek, ha kiderül. Így van ez. A különbség annyi, h a nők sztem könnyebben/gyorsabban váltanak, ha valami nem kóser. Főleg 23 évesen. Kiegészítés a ”nagy” felfedezésedhez, szívesen!

God Harald 2019.11.21. 08:28:14

Hát ez valóban így működik. Képzeld el mi lehet egy “párkereső” üzemmódban működő nőnél?! Akkora a jövés-menés mint egy story gálán. Kész állófogadás. Azoknak úgy tele van a naptáruk felcímkézett faszikkal, mint egy középnyugati családnak a hűtője hurrikán szezonban:)))

2019.11.21. 08:37:33

Valahogy már az is veri uncsi hogy mindenki kapcsolatfüggő aki szeret abban lenni. Ez a nárcisztikussal vetekszik.
Egyébként azért liánozik mert biztos egy csúnya nárcisztikus kapcsolatfüggő.
Úhh ez a legrosszabb, ami csak létezhet, el kell az embernek alélni, hogy mik vannak tyű.
Akkor ezek szerint az a jó hozzáállás, hogy a csaj azt mondja:
-Te Lajos! Én veled akarok lenni.
-Csak ne olyan hevesen. De ha mégis, végülis kit érdekel. Itt vagy vagy sem nem oszt nem szoroz. Engem nem különösebben zavar az sem ha mész, az sem ha jössz. Akármelyik is legyen, majd pléhpofáfal nyugtázom.

Lali tehát nem kapcsolatfüggő. Lali faszagyerek. Csinálj úgy, mint Lali.

VOGAben 2019.11.21. 08:52:19

Állatorvosi csatakanca kezdemény. Kb még 12 év és beérik.

Sele Burdi 2019.11.21. 10:11:58

sztem ilyen nem letezik

2019.11.21. 11:28:55

@Daenerys Targaryen: Nem hagyhattad ki a poént a végére :D
Amit írtál, azt végiggondolom még.

2019.11.21. 12:24:07

@Daenerys Targaryen:

Olvastam valahol egy éve kb., hogy nem is azt kell nézni milyen a negatív személyiségű ember, mert mindenre rá lehet fogni ha akarjuk, hogy az rossz (aki keres talál), helyette inkább azt, hogy milyen a pozitív.

Akkor meséld el légyszi milyen az ideális személyiségű nő vagy férfi (akikbe nem lehet belekötni), milyen típúsúakkal ideális a párosítás, hogy néz ki egy ideális udvarlási szakasz, és hogy néz ki egy ideális párkapcsolat (amibe nem lehet belekötni)?
Hidd el majd elepedek a kíváncsiságtól, ne sajnáld a szavakat!
Néha akkorára nősz a szememben, hogy úgy érzem nálad van a kulcs az igazság elixírjéhez, olyan magabiztosnak tűnsz. Ez roppant mód felkorbácsolja a kíváncsiságomat.
Tehát várom a szöveget Mr.

2019.11.21. 13:11:49

@Daenerys Targaryen:
Egy kicsit le vagyok törve. Tényleg reméltem, hogy kapok egy linkekkel tűzdelt, összeszedett kommentet, amiből legalább valamit megérthetek abból, mit gondol egy olyan ember a párkapcsolatokról, akinek minden hülyeség és baromság, érdekelt volna, hogy szerinted mi nem az.
Kielégítetlen maradt a kíváncsiságom és ez rossz érzés. Nyűgös lettem :/
:'(

Rita Vrataski 2019.11.21. 13:17:29

Téged nem is érdekel valójában hogy miért hagynak ott a nők állandóan?

2019.11.21. 14:04:28

@God Harald: Igazából nem (csak) baszakszok, jó lett volna összekötni a kellemeset a hasznossal. Így jártam.

God Harald 2019.11.21. 14:20:25

@PlüssCicus: mi ez az olthatatlan tudásszomj? Túl fiatal vagy?

moonshadow 2019.11.21. 14:44:45

Nem olyan nagy ügy, ha akar, hadd menjen.
Nehezteltem én is amikor bizonyosságot nyertem, hogy abban az albiban csal meg a bige a munkatársával, amit felesben én fizetek, hogy a karrierje beinduljon egy nagyobb városban.
Be is indult, csak nem egészen abban az értelemben amit én szerettem volna.
Azért gyanús volt, hogy akkortájt nem dug velem, szóval nehezteltem amiért megcsalt, valaki talán ki is cserélte a triregolját ügyesen placebókra, talán nem. De már rég nem neheztelek, mert nagyon szép családjuk lett egy éven belül és a faszi el is vette, azóta is nagyon jól megvannak. Be kell látnom, hogy nagyon összeillettek, sőt, ha nem lép le akkor, lemaradtam volna egy csodálatos több évtizedes kapcsolatról.

Rita Vrataski 2019.11.21. 14:50:58

@PlüssCicus: Jaj, ne legyél nyűgös, és ezután is nyomjad fullba :) ahogy te szeretnéd. van itt egy-két hetes (az én időmben a hetes az általános iskolában egy "tisztség" volt. letörölte a táblát, kirakta a krétát, szivacsot,próbálta rendszabályozni az osztályt, amíg a tanítónéni beért, úgy érezte, ez az ő feladata, túlképzelte magát a saját ugyanolyan egyszerű tanuló mivoltán, mondanom sem kell, le se szartuk), ne törődj velük.
itt nincs több, vagy kevesebb. ne dőlj be.
:)

2019.11.21. 15:06:17

@moonshadow: "abban az albiban"-szegény :(

2019.11.21. 15:08:19

@Rita Vrataski: Tudom, hogy úgyis lenyom ha akar, csak azért szemtelenkedhetek, megengedi/ rámhagyja/nem érdekli :)

Burgermeister 2019.11.21. 16:36:09

akkor váltunk ha már be van izzitva a puncus, átment a próbán

Arthur Fleck 2019.11.21. 18:54:55

Az emberek többsége, lapos, sumák, számító féreg.
Szívesen!
süti beállítások módosítása