Elmondom, miért nehéz a lelki beteg férfiakkal

2019. november 22. 07:53 - csajokespasik

       

               „Nem iszik, nem cigizik, viszont cserébe pszichopata. Nekem kevés az, hogy csak a jó periódusában kell elkapni” - És ez csak egy tünet az elmebeteg pasiknál, de amikor elhangzik a „nem igaz, hogy erre sem vagy képes?!” – mondat, az nem valaminek a vége, hanem valaminek a kezdete lesz.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Néha már magamon nevetek, amikor sokadszori próbálkozásomra is belefutok ugyanabba: randizás, közös szimpátia, összejövés,... aztán kiderül a lovagról, hogy van valami lelki baja. Mondhatná egy kívülálló, hogy ha tényleg szeretem, kitartok mellette így is, támogatom, és a másik majd idővel megváltozik. A nagy túrót változik! Persze, lehet ebben bízni, ahogy sok mindenben. Kétszer mentem bele mentálisan instabil pasival kapcsolatba, az elsőből éppen hogy csak kivergődtem: meglopott, hazudott, megcsalt. És amikor elhagytam, nem akarta elfogadni, és nem értette meg, mi a bajom.

Elmondom, miért nehéz a lelki beteg férfiakkal:        

       

               - Elsőre látszólag minden rendben velük. Első körben mind jóképű, gáláns, válogatott szókincsű, tájékozott, művelt úriemberek, és amikor megvagy, elővirítja a valódi oldalát. Sok, apránként előkerülő dolog fog összeállni egy nagy pofonná. Aztán vagy folytatod vele, és vállalod a következményeit, ha már belevágtál és nem kapcsoltál időben, vagy odébb állsz.

- Sokat akar egyedül lenni, de ha épp felszálló ágban van, akkor nem fogadja el, ha akkor épp te nem érsz rá. Nincsenek feltérképezhető határai, ha szorong, ráiszik, ha nem szorong, az azért van, mert a betegsége része, hogy soha az életben nem szorongott, és az érzései is ezen torzultak el.

- Amíg az általa bekapkodott bogyók hatása tart, vidám társasági ember, kedélyes partner, majd másnap a legsötétebb arca kerül elő: minél jobban érezte magát előző este, annál sötétebb. Említenem se kell, hogy ennek a levét is te iszod meg.

- Tőled várja a megváltást, hogy megoldjad a problémáit, az életét, vagy legalább megértsd, amit ő sem ért magában. Amikor rájön, hogy nem erre a célra vagy mellette, és nincs is erre képesítésed, és nem használhat erre, mert pl. ellenállsz, a zsarolástól a verbális bántalmazásig mindent elképzelhetsz.

- Olyan dimenziókba képes belerángatni, amit el se tudsz képzelni. És ha ezzel együtt akarsz áramolni, akkor véged.

- A konfliktusokról: egyszer megoldod, azt hiszed, megfeleltél és vége, de folyt. köv. (esetemben az éjszakai hívások rendszeresek voltak, volt hogy baromságokkal hívott fel, vagy csak énekelni akart nekem. Egyszer elmondtam, min kéne változtatnia, de nem volt semmi haszna.) Ha én nem kívántam találkozni, az elfogadhatatlan volt, majd minden tévképzetét felsorolta, hogy szerinte vajon miért nem. Ha én akartam látni, akkor egy száraz nem volt a válasz, és pont, az nem kötelező, vita lezárva.

- Az érzéseit vagy nem fejezi ki normálisan, vagy hirtelen csapódik ki belőle és nagy mennyiségben zúdítja rád.

- Nem mer kötődni az emberekhez, kivéve egyet: a betört barátnőt, hiszen az félig már át lett formálva a saját képére, így egyetlen személynek kéne képviselnie több személyt, akik valamiért nincsenek jelen az életében. De amikor belekényszerít az anya, az elveszett testvér, a haver szerepébe is a barátnőén túl, hát, ember legyen a talpán, aki erre képes.

- Nem iszik, nem cigizik, viszont cserébe pszichopata. Nekem kevés az, hogy csak a jó periódusában kell elkapni.

Zárásul: Amikor elhangzik a „nem igaz hogy erre sem vagy képes?!” – mondat, az nem valaminek a vége, hanem valaminek a kezdete lesz, abszurd elvárásokat fog rád tolni, amikre nem is gondoltál, hogy ez a te feladatod lenne egy kapcsolatban.          

 

 

76 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2415319564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.11.22. 08:03:48

Nos, az van, hogy már addig az életkorig húztad a faszról faszra ugrálást, amikor már a minden egyéb elvárásodnak látszólag megfelelő férj jelöltjeidnek valami elsőre nem látható hibái vannak, ami miatt korábban más nőknem sem kellett, ezért van egyedül.

Meg kell barátkoznod a gondolattal, hogy az elsődleges elvárásaidból engedned kell ("jóképű, gáláns, válogatott szókincsű, tájékozott, művelt úriember, nem iszik, nem cigizik"), majd a maradék között nagy eséllyel* fogsz tudni találni olyat, akit mentálisan megfelelőnek tartasz.

*ha már vagy 35, akkor elengedheted ezt a pasitfogokmagamnak projectet, már teljesen esélytelen.

2019.11.22. 08:15:06

Ki mint vet, úgy arat.
Veletek mai ribancokkal az a baj, hogy csak aratni akartok.

2019.11.22. 08:21:01

@Béci_ma_ne_lécci: nem. Ök aratni sem akarnak. Nekik alanyi jogon jár a termés, ezt hiszik. :)

2019.11.22. 09:02:09

@Captain Admin: Ez hülyeség. Még szottyadt fröccsösöket is elvesznek.
Csaxólok. Szívesen!

God Harald 2019.11.22. 09:03:10

Black Freud Day!!! Óriási kedvezmények pszichiátriánkon!

2019.11.22. 09:03:29

@Daenerys Targaryen: Mi más lenne természetesen? xD

VOGAben 2019.11.22. 09:07:26

"Amíg az általa bekapkodott bogyók hatása tart" Ez az! 20-40 között aki antidepresszánsokon él, vagy inkább bolyong az életben, az már elveszett csak nem akar tudomást szerezni róla. A jóképűsége okán azért átsiklanak a defekt felett, ezért sem értem a későbbi hideg zuhany hitelességét. A minap volt egy olyan nulladik hozzászóló, aki minden féregnek elmondta az itt kritikusabban felszólaló népséget. A nőket egy kalap alá véve, mint egy ős védelmező elmebeteg. Nem tudom mit képzelt, de ha valaki, akkor ő aztán általánosított erő felett. Érdekes gondolatmenet. Azonos polcra helyezni a normális (fiatal, még nem sérült, nem játszmázó stb) nőket, a 30+, 40+ ilyen-olyan előéletű hulladékokkal. Halkan mondom, nem egy kategóriáról beszélünk. Más és más szerepkört töltenek be. Egy bizonyos "életpálya" után, már nem valók családalapításra. És ezt maguknak vívják ki! Idővel önmagában a bor sem lesz jobb, nemesebb szakértelem híján...

2019.11.22. 09:15:04

A posztot meg még el se olvastam...
Na de a lényeg, hogy az emberek kb. 90%-amúgy is az, tehát az a fontos hogy a páros tagjaiban összeillő legyen a gubanc. Nem kell ezt túlizélni.

2019.11.22. 09:17:43

@VOGAben: "fiatal, még nem sérült" Áhháá. Később miben és hogyan?
Költői kérdés :)

exilis 2019.11.22. 09:19:19

Na akkor kedves hölgy olvasók, most már tudjátok mit él át egy átlagos pasi egy átlagos nővel, mert amit itt leírt a hölgyemény, mint férfidilit az kb. a nők 99%-nak alap tulajdonsága.

2019.11.22. 09:19:30

@VOGAben:

"És ezt maguknak vívják ki! Idővel önmagában a bor sem lesz jobb, nemesebb szakértelem híján..."
Úristen magára vessen mi?! Aztakemény de odacsaptál!
És egy bölcsesség a végére :D

2019.11.22. 09:22:47

@PlüssCicus: igen, és kivétel nélkül megfelelnek ezek az elvevők a poszter által leírt elvárásoknak. Igaz? :D

Egyelőre nem emeled a női kommentelők színvonalát. Reménykedem... ;)

2019.11.22. 09:31:55

@Daenerys Targaryen: jajk, de tettszik ez. :D Segitesz megérteni, hogy mi történik olyankor amikor egy férfi egy nő szájába, hüvelyébe, végbelébe ejakulál, ha nem ürítés, és ennek megfelelően ürítésre tökéletesen alkalmas eszközként használás?
Előre is köszi. ;)

2019.11.22. 09:35:44

@Captain Admin: Jó hát olyan az a ffej, hogy ha meglátom ökölbe szorul az arcom, de itt a lényeg, hogy ha két hasonló szinten lévő találkozik, akkor a pasi lesszíves megtisztelni a nőjét.
Különben meg egy férfi nem fog leállni 2 szinttel alatta levő nővel, csak akkor, ha a nőnek ki van párnázva a segge alatt a jóléttel és a kényelemmel, amitől eleve kedvesebb és nyájasabb, kenyérre kenhetőbb.

2019.11.22. 09:43:10

@moonshadow: nyugi, csak lopta. Mivel román...

2019.11.22. 09:46:16

@Béci_ma_ne_lécci: "Saját tapasztalat, hogy az ilyen nökön a normális kommunikáció sem segít, mert azt hiszik el, amit el akarnak és az csak jó lehet."

Saját tapasztalat, hogy azt sem hiszik el, ha egyenesen megmondod a szemébe már a legelején, hogy "Csak dugni kellesz."

Innentől kezdve a férfitársadalomnak nincs más dolga az agyatlan nők tömegével, mint használni őket arra, amire lehet. Ezekből egyre több lesz 30+, így hogy kezdenek becsúszni ebbe az életkor tartományba azok a korabban fiatalok, akik már ebben az online ismerkedős világban szocializálódtak.

Arthur Fleck 2019.11.22. 09:47:27

Az emberek nagy része, teljesen szét van esve. Szorong, görcsöl, vagy uralkodó, leigázó, meg még ezer variáns. Bogyókat zabálnak huszonévesek. Felnőtt emberek, 0 stratégiai skillekkel bírnak, bármilyen helyzetre.
Báván bolyonganak a világban, azt sem értem, hogyan képesek életben maradni.
A lényeg, hogy a mentálisan zakkant emberek vannak többségben.
Az, hogy neked zsinórban ilyen jut abból adódhat, hogy naiv, átverhető típus vagy.
Zsák a foltját.

2019.11.22. 09:49:30

@Daenerys Targaryen: ugorjunk neki mégegyszer! :)

Segitesz megérteni, hogy mi történik olyankor amikor egy férfi egy nő szájába, hüvelyébe, végbelébe ejakulál, ha nem ürítés, és ennek megfelelően ürítésre tökéletesen alkalmas eszközként használás?

God Harald 2019.11.22. 10:06:45

@Daenerys Targaryen: anya szülte a kis szarcsimbókot. Csak véletlenül kidobták a babát és felnevelték a méhlepényt:)))

2019.11.22. 13:29:33

@Captain Admin:
"Egyelőre nem emeled a női kommentelők színvonalát. Reménykedem... ;)"
Tessék?! Ezt nem értem.

God Harald 2019.11.22. 15:13:57

@PlüssCicus: szigorú a tisztifőorvos úr, mi?!

2019.11.22. 16:14:18

@PlüssCicus: istenem, ti nők mennyire kegyetlenek vagytok. Nem elég az ostoba román csabinak, hogy így, túl az 50-en, a szexpiacról kiszorult kényszerbiszexként már semmiféle minőségi szexélményben nem reménykedhet az életben, még online is csak az oltást kapja tőletek. :D

Amúgy ő ilyen, minden idetévedt női kommentelőnek megpróbál benyalni tövig. Mint láthatid már te is, teljesen eredménytelenül. Jókat lehet nevetni amúgy a szerencsétlenkedésein. Most szakadtam én is. :D

2019.11.22. 16:29:48

@PlüssCicus: jajj, aranyos vagy. :) Nincs abban a helyzetben, örül ha egyáltalán szóba áll vele egy nő. Dehogy szivat. Ő ennyire tud vicces lenni max. Nulla humorérzékkel az lenne a fura, ha ettől többre futná neki.

God Harald 2019.11.22. 16:37:41

@Captain Admin: az ilyen balfasz vasárnapi apukáknak mint amilyen te is vagy igen fontos dolog a derű, hogy kibírják azt a két napot ami még a láthatásig hátravan.:))

2019.11.22. 16:55:14

@God Harald: már nekem is rossz olvasni a vergődésed és megsajnáltalak, mert így online is aláznak a nők, ezért most segitek neked. Ha van egy kis eszed, akkor félreteszed a sértődöttseged, és elvonatkoztatsz az alsóbbrendűségi érzéstől, ami a román mivoltodbol ered és elgondolkozol az olvasottakon. Tudod, a kupak akadémia mindenki előtt nyitva áll. :)

Szóval, az van, hogy két féle hímnemű ember létezik. Az egyik (ők vannak többségben) alkalmazkodik a körülményekhez, a másik (a férfiak) viszont megszabják a feltételeket, és ez az élet minden területére érvényes.

Mivel te az előbbi csoportba (mi más lehetnél románként), én pedig a másodikba tartozom beláthatod, mekkora butaságokat írtál már megint. Ne köszönd! ;) Nincs mit.

Womb Rаider 2019.11.22. 17:02:36

@Captain Admin: Hali, Marharépa!

mekkora trauma lehet számodra nap nap után szembesülni a megalázó ténnyel, hogy te is egy ilyen agyonhasznált ürítőedényből pottyantál a hideg kőre, mint a bili tartalma..

Komolyan , kinyílik a bicska az ember zsebében, amikor a napi hányásaidon kell átgázolni egy-egy blogon. Kötve hiszem, hogy IRL is megengedheted magadnak ezt a mocsadék stílust, csak azt nem értem, hogy honnan táplálkozik a hit, hogy ezt itt kell kompenzálnod?

Womb Rаider 2019.11.22. 17:05:18

@Captain Admin: "Szóval, az van, hogy két féle hímnemű ember létezik. Az egyik (ők vannak többségben) alkalmazkodik a körülményekhez, a másik (a férfiak) viszont megszabják a feltételeket, és ez az élet minden területére érvényes."

Ja.. te is úgy választottad, hogy néha-néha találkozhass a kölykeiddel :)))
Szerencsétlen fasz.
Aki nem tudja csinálni, az szeretné tanítani.

2019.11.22. 17:07:29

@Womb Rаider: ha mocskolodas nélkül is van kedved (abban is én vagyok a jobb lásd itt korabban), örömmel megvitatom veled amit vitatsz. Mit vitatsz?

2019.11.22. 17:09:24

@Womb Rаider: közös szülői felügyelet. Ez a titok. ;)

Örömmel bebizonyitom neked is, nevezd meg a megfelelő méretű tétet, és intézd el a szükséges formai teendőket a fogadáshoz. Állom.

God Harald 2019.11.22. 17:18:34

@Captain Admin: olyan értékeseket írsz, nem is értem, hogy a világszínvonalú kopott kupac blogodon miért nem tolonganak a gyógyulni vágyók. Németh Sándor atya hozzád képest egy kisstílű csirketolvaj! Ha átküldöd a számlaszámod, megtámogatom a blogodat egy ezressel. Az már mindjárt egynapi jövedelmed:)))

Womb Rаider 2019.11.22. 17:28:24

@Captain Admin: Azt kérdeztem: anyád is valamiféle ürítőedény volt, vagy sem? Erre válaszolj.

"közös szülői felügyelet. Ez a titok. ;)
"
Vagyis egy használt, kihajított ürítőedény is annyi jogot kapott a kölykeid neveléséhez, mint te? Baszki.. erre vagy büszke?

Womb Rаider 2019.11.22. 18:09:01

@Captain Admin: Ott a bibi, hogy önmagad degradálod, csak észre sem veszed..
Ha számodra a nő egy alcsonyabb rendű 'valami'.. egy 'edény' akkor te sem vagy több, mint egy tartály, amiből geci csöpög.. egy geciputtony vagy, amit néha kiürít a nő.

Másfelől.. ha számodra a szex (a szeretkezés) pusztán csak egy anyagcsere folyamat, akkor az mindent megmagyaráz.. nálad ez már genetikai hagyaték. Egy geciputtony és egy ürítőedény kooprodukciója vagy, a kölykeid meg egy ürítőedényben lötyögő léből fogantak és onnan pottyantak az emberek közé. Láthatóan nem találjátok a helyeteket.
(Talán használd ki a maradék időd és próbáld megfejteni a titkot, ami az embereket többé teszi, mint holmi tárolóedényzet... vagy vegetálj tovább ezen a csótány nívón, amin megrekedtél)

És végül.. felőlem azt fantáziálsz rólam, ami kedvedre van.. de attól még csak a hozzád hasonló retard faszok merészkednek odáig, hogy a fantáziálgatásukat a nők egészére kiterjesszék. A szocializációd láthatóan nem a kiteljesedésedet segítette, pusztán arra volt elegendő, hogy közéd és az emberek közé védőkorlátot emeljen.

Aztán milyen neműek a kölkök? Van ürítőedény, vagy csak wannabe geciputtony mindegyik?

Almandin 2019.11.22. 18:56:28

@Captain Admin: Ez az ürítőedény megfogalmazás nagyon cinikus. Ugyanis azt sugallja, hogy szégyellje magát az a nő, aki-régiesen megfogalmazva-csak "arra" kell. Ráadásul még azt is sugallja, hogy egy nőnek nem lehet kielégítő egy szexkapcsolat, mert ők csak megfelelésből teszik szét a lábukat. Nos, sokszor a nőnek is csak azért kell a férfi, mert farka van és jól csinálja. Ez a szemlélet azt mondja, hogy minden nőnek a házasságra kell törekednie, különben nem tisztességes.
Nos, gyakran a legrosszabbul épp a törvényes feleségek járnak. Nem vagyok házasságellenes, vannak jó házasságok is, csak egy fajtáját elemzem. Feltűnt, hogy milyen gyakran vesznek feleségül fiatal, csúnya, de minimum szürke egér típusú nőket. Az ilyen pasik otthonra akarnak egy cselédet, ez a fajta nő belemegy a szolgaszerepbe, a másik cél, hogy legyen egy fix nő szexre, ha jobb nem jön össze. Ezek a férfiak ugyanis titokban dögös macákkal járnak félre, vagy ha nem annyira vonzóak, akkor dögös prostituáltakkal. A feleség arra való, hogy kihasználja. Szerintem ez sokkal rosszabb, mint amikor egy nő csupán szexkapcsolatban áll valakivel, akinek nem kell vezetni a háztartását és könnyen szakíthat vele, ha kifárad a kapcsolat vagy valami probléma van, esetleg komolyabb kapcsolatot szeretne.

Womb Rаider 2019.11.22. 19:10:27

@Captain Admin: "Ha jol tudom, ilyenkor péntek kora este még nem igen takarja el a szemed a nyányó... :) "
Mégegyszer : teljesn lényegtelen, hogy a beteges fantáziád mit diktál neked.

"megint abba a hibába estél, hogy magadból indulsz ki."

Nem, az a baj, minden itteni konfliktusod forrása az a téveszme, hogy rögeszmés meglátásaid (víziók) és a valóság szoros összefüggést mutat.. ám valójában mindez csak a beteg elméd salakanyagaiból és a valóság visszhangjaiból szőtt szakadozott rongy. Egy mentális koldus új ruhája.
Hideg és hosszú lesz a tél...

kormanyrud 2019.11.22. 19:25:56

Ha valaki valamely velt vagy valos elonyos tulajdonsagara felhivja a figyelmet az az alacsony onertekeles biztos jele.

VOGAben 2019.11.22. 20:10:27

@PlüssCicus: Miben sérülnek? Mitől lesz sérült a jelentős hányaduk? Abban a "vesszőfutásban" amit kb 15-30 között rendeznek maguknak. A saját beleegyezésükkel. Persze utólag a külvilág, a környezetük meg a bánatom tuja szomszéd Pista bácsi a felelős.

2019.11.22. 21:04:31

@God Harald: Legalább nem egy szerencsétlen töketlen bájgúnár, aki az asszony szoknyája alól nyáladzik, férfi létére. Az ilyentől legalább lehet tudni ha akar vmit vagy nem.

2019.11.23. 10:58:09

@Arthur Fleck:
a pasik is hisztizhetnének hogy csak elmebeteg, viselkedés zavaros, infantilis, erkölcstelen, hatalom mániás, manipulátor, vagy csak simán retardált irritálóan naiv ostoba sötét hülye picsák vannak, mert tényleg csak ilyen van manapság, és mégse sír senki, mert levonja a mese tanulságát, hogy legalább pinát növesztett rájuk a természet, hát akkor uccu neki dugjuk meg aztán dobjuk ki a picsába.

Ennek a nyomorék kurvának meg legjobb szándékom szerint is azt mondanám vegyen egy kutyát-macskát-bármit aki elviseli a közelségét aztán felejtse el a francba ezt a párkapcsolatosdit, az ilyennek nem való.

2019.11.23. 11:07:44

@Womb Rаider:
mi van te nájlon otthonkás penésztől kivirágzott trotty-bugyogós szarkupac, megint elüldöztek a wolfika haverod mese blogjából, és jobb híján a régi haverjaiddal kötekszel online hogy egy kis ingert vigyél a 15 éve vegetációba zuhant életedbe?

Azért azt is megnézném basszon meg a devla, hogy téged miféle szarházi visel el a való életben, miközbe zaftosakat fingva habzó pofával bökdösöd a nyáltól és ráragadt hajkorpától ragadós telefonodat hogy megint valami nagyot szóljál valamelyik aktuális bulvár blogon ;)

komolyan egyedül az ilyen virtuál máunikasó miatt éri meg még ide benézni, szakadok :D

2019.11.23. 11:31:01

@VOGAben:
úgy ám, és akkor jön 30+ évesen ugyanannyi kiló plusz súllyal mint amennyi a koruk hogy tele zokogják valamelyik pina szagú ostoba bulvár portált (amiből csak egyre több lesz) hogy de szar szemét minden pasi, ők csak szánni való áldozatok akik nem tehetnek a saját sorsukról, és a nőiességük az első számú körülmény amiért ilyen helyzetbe keveredtek.

De azért 15-30 éves kor közt nagyon kapóra jött hogy sok 2 lábon járó pöcs jól körbe hívta őket az aktuális buliban, aztán minden hétvégén más faszon lovagoltak, aztán a sötét gyökér barátnőkkel a más pénzén meresztették a koszos picsájukat a tengerparton és onnan lövöldözték instára a cuki szelfiket,
ja közben felnőtt egy újabb hamvas pinájú generáció ezek pedig mentek a levesbe a többi elhízott ráncosodó képű futottak még ligába. Kegyetlen az élet ha pinád nőtt :D

Womb Rаider 2019.11.23. 11:44:22

@Kritikus Intrikus: "megint elüldöztek a wolfika haverod mese blogjából, "

Megint? Wolf a haverom lenne? Nem lehet, hogy az antidepresszánsoktól haluzol ennyire színeseket?

"komolyan egyedül az ilyen virtuál máunikasó miatt éri meg még ide benézni, szakadok :D "
Ezzel együtt nagyjából te vagy az mindig, aki indítja a kommentszekciót, nyolckor már itt tipródsz, hátha lesz, ki hozzád szól.

2019.11.23. 12:15:44

@Kritikus Intrikus: De te a mamilelkű kiégett nájlonotthonkás nénikre buksz, innen sejtem hogy a te zacsid lassan out of closet lesz, így jártál, és mikor te már csak a szöszt szedegeted róla bundaápolás gyanánt, az enyém még mindig szorítani fog de car pasinak lenni :P

VOGAben 2019.11.23. 13:18:05

@Kritikus Intrikus: Savanyú a szőlő a falig jutottaknak. A kedvező helyzet immár nálunk van és lesz. Beláthatjuk, hogy ez így is az igazságos.

2019.11.23. 14:52:11

@Kritikus Intrikus: Ja és nem (ismétlem: NEM) én vagyok wombi, de ezt tudhatnád már nem is értem mi értelme van ilyen hülyeséget írni...(?)

Womb Rаider 2019.11.23. 17:22:57

@Kritikus Intrikus: Kapálózol, reszketsz... látomásaid vannak.. majd lassan összeomlik a keringésed, kómába esel és egyik reggel, hiába nyitják ki nyolckor a csp kapuját, már nem jön a blogesze, csaholó KIskutyus.
Állj le a herbállal.

Pécsi bölcsész 2019.11.23. 17:52:16

mekkora ostoba agymenés ez

El Amante 2019.11.25. 08:27:43

@Kritikus Intrikus: Macskafóka a Plüsscicus és a Főzés a legjobb dolog és hasonló sokatmondó nickek gazdája. Elérhető Free wifi az ideggondozóban is van (ezek szerint).

qbr 2019.11.25. 10:24:14

A posztban leírt típus nem pszichopata, hanem talán inkább bipoláris. Pszichopátiára amúgy sincs gyógyszer, és nincsenek "jobb" periódusai. Szar dolog a bipoláris a családban, önszántadból ne akarj ilyen társat.

De a bipoláris betegek aránya a társadalomban meglehetősen alacsony. Lehet, hogy félreértettem, de ha egymás után többel is sikerült kapcsolatban lenned, gondolkozz el azon, hogy neked nem lehet-e valami kötődési problémád, hogy egy bipoláris aktív időszakának intenzitása vonz, ahelyett, hogy elijesztene.
süti beállítások módosítása