Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A szex nem olyan fontos neki

2019. november 29. 07:55 - csajokespasik

       

               „Tinédzser korban nagyon fontos a stabil szülői háttér. Ha ez megbillen, bármi előfordulhat egy gyereknél” - Sok szülő abban bízik, hogyha a gyerek előtt nem beszélnek a házasságuk romlásáról, még a nyilvánvaló tények ellenére sem, az nem ingatja meg a lelki fejlődését. Tévedés. Itt az eredménye.         

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok. Ez inkább pszichológiai téma lesz, de párkapcsolati is részben.

A barátnőmnél már régóta tudom, hogy nem annyira fontos neki a szex. Ha van, akkor jó, élvezi is, de nem túl sűrűn igényli. Ennek oka, ahogy elmagyarázta - mert ennyit már összerakott (25 éves) magában –, hogy az ő szülei tinédzser korában elváltak. És ugye, egy hosszú házasságban nincs mit nagyon újrakezdeni vagy kimagyarázni, ami elmúlt elmúlt. Neki hamarabb lejött, hogy az apjának van valakije, mint az anyjának, mivel a szürke, morózus fater egy hétvége alatt kivirágzott, új ruhák, életében először parfümöt használt, „túlórák” a melóhelyen... szóval csak a vak nem látta. A vak ez esetben az anyja volt, aki egészen addig elvolt a maga privát világában, amíg egyértelműen ki nem derült, amikor is a pasas elmondta neki. De ez hónapok történése volt.        

       

               Ez lehet tényleg egy ok szerintetek a szexuális étvágy csökkenésére? Ez hatással lehet a szexuális életre később? Az előttem is világos, hogy tinédzser korban nagyon fontos a stabil szülői háttér. Ha ez megbillen, bármi előfordulhat egy gyereknél, és ez az ő esetében még egy nem is olyan súlyos probléma, viszonylag olcsón megúszta, nem lett kallódó, drogos vagy még rosszabb. Ebben a korban vésődnek be a mintázatok és tulajdonképpen minden egyéb. Ha akkor bomlik szét a család, egész életére nyoma marad. Az anyja akkor elmondása szerint pár napra megzuhant, majd úgy ment tovább minden, ahogy addig, napi rutinok, a dologról nem beszélés, egészen a válásig, amit igyekeztek a párom háta mögött intézni, de ugye semmilyen tekintetben nem maradhatott ki belőle teljesen. Most az van, hogy mindkét szülővel tartja a kapcsolatot, és legalább azt látja, hogy mindketten valamennyire boldogok, vagy legalábbis úgy tesznek előtte. Ha külsőre nem is látszik valakin a családtörténete, azért mélyen a személyiségére csak hatással volt/van.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5415330148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása