Inkább velem van a baj, semmint vele

2019. december 10. 07:43 - csajokespasik

       

                „Sokszor zárja le úgy a beszélgetést, amikor épp valamit kérdeztem tőle, de nem tudta a választ, hogy „majd megtudod” - A pasi minden tekintetben rendben van, most inkább a barátnőjelöltnél kell keresni a hibát, aki bár imádja ezt az embert, mégsem tud a jelenlétében úgy megnyilvánulni, ahogy szeretné.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

azért írok, mert kívülállók véleményére vagyok kíváncsi. Megismerkedtem egy férfival, aki fizikailag és lelkileg is erősebb nálam. Aki ismer, az tudja, miért van ennek jelentősége. Nehezen ismerkedem, és kell egy idő, ami után már gördülékeny a beszédem is. Nehezen szocializálódom, de nem vagyok magamnak való és befelé forduló. Új embereket megismerni, vagy egyik napról a másikra új dolgot megtanulni nehezemre esik, de meg tudom valósítani. A szóban forgó férfival még nem alkotunk egy párt, de nagyon sokat találkozunk. Én ingadozom. És félek, emiatt fog lelépni. Őt az tölti fel, ha elmegy egy eseményre, ahol minden a sportról szól.        

       

               Azt is tudni kell róla, hogy nagyon beszédes, és engem is ez a tulajdonsága fogott meg, mert szeretem a másik embert hallgatni, ekkor sokan azt vonják le a csekély reakcióimból, hogy unalmasak és nem képesek érdeklődést kiváltani belőlem. Ezt így nehéz elmagyarázni bárkinek is.

(Egy volt kapcsolatom végén az akkori barátom azt mondta – persze nyilván már bosszúból -, hogy álomvilágban élek, ha azt gondolom, hogy mindig lesz majd valaki, aki eligazít és a kezemet fogja. Hogy erre ma már senkinek sincs kapacitása.)

Ő egy nagyon nyitott személyiség, sok minden érdekli. Neki úgy tűnhet, én pont nem ilyen vagyok... Amikor együtt vagyunk, érzem, hogy mellette jobban ki tudnék teljesedni, de mégis visszafog valami. Ez bonyolultan hangzik, én sem tudom megfejteni, ezért is írtam ide. Ő olyan, akire felnézhetek, de félek, hogy ő meg úgy lát engem, mint egy szánni való, fura nőt. Persze nem mutatja, de néhány megnyilvánulásából ezt vontam le. Sokszor zárja le úgy a beszélgetést, amikor épp valamit kérdeztem tőle, de nem tudta a választ, hogy „majd megtudod”.        

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: várakozás pasi

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7715345888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása