Szerinte a nők hajlamosabbak a félrelépésre

2019. december 13. 07:46 - csajokespasik

       

                „Azt mondja, eddig sajnos csak rövidebb kapcsolatai voltak és én már kezdek rájönni, hogy miért...” - A pasi mindig azt hangoztatja, hogy ő csak az egyenes embereket tudja értékelni, noha ő nem túlságosan egyenes. Néha ugyanolyan provokatív tud lenni ismerősökkel, mint a csajával, aki úgy érzi, mintha ez a kapcsolat csak akkor működne, ha mások nem látják.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Még az elején járunk a kapcsolatnak a barátommal. Legutóbb tett egy érdekes kijelentést:” általában a nők lépnek félre egy kapcsolatban” És hogy szerintem miért van ez? Most általánosításra nem tudok mit felelni. Milyen saját szempontok alapján jelenti ezt ki? Hát, úgy tudja... Nem mondja ki egyértelműen mit akar, mire gondol, csak célozgat. Meg olyanokat mond, hogy XY minek viselkedik arisztokratikusan, amikor egy „proli senkiházi” (bár úgy tudom, ő sem egy nívós család sarja). Azt se hagyja szó nélkül, ha úgy érzi, valaki csak azért viselkedik így vagy úgy, hogy másoknak megfeleljen. Mert azok az emberek nem önmagukat adják, így hiteltelenek a szemében mindenképp.        

       

               És ez is milyen. Arról, aki ezért vagy azért nem tetszik neki, azt mondja, hogy kevés neki. Ezt úgy értem, hogy kevés, mint ember. De ki tudja, ő hogy érti... Van, hogy mások előtt úgy beszél velem, hogy megbánt, de nem veszi észre...később ártatlan arccal kér bocsánatot, miután szóvá tettem, de úgy, hogy jól jöjjön ki belőle, hogy nem tudta, nem szánt szándékkal, és nem akarta. Mit lehet erre mondani? Azt mondja, eddig sajnos csak rövidebb kapcsolatai voltak és én már kezdek rájönni, hogy miért... Nagyon provokatív tud lenni másokkal. Néha olyan érzésem is van, mintha ez a kapcsolat csak akkor működne, ha mások nem látják. Mások előtt egész más arcát mutatja. Még sosem találkoztam ilyen emberrel, és nem tudom, hogy tényleg ilyen vagy csak megjátssza magát és nem érdemes foglalkozni vele, vagy hosszútávon gondolni rá.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1915350370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása