Miért nem akar hozzám költözni?

2019. december 16. 07:56 - csajokespasik

       

               Amikor a pasi felveti a kérdést, hogy mi lenne, ha összeköltöznének, a lány hevesen tiltakozik. Ilyenkor sok mindenre gondol az ember, még arra is, hogy a csaj talán újra visszaengedte a mocsok exét, aki már nem egyszer megalázta. Mi kell a nőnek? És mi nem?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Első perctől fogva jól kijöttünk egymással, a bizalom is hamar megvolt. Én is beavattam sok mindenbe, ahogy ő is engem. Másfél éve vagyunk együtt, és én most meg tudnám oldani, hogy összeköltözzünk. Ő most a szüleinél lakik, de volt már albérletben is, és azt mondja, azt soha többet. Amikor felvetettem neki pár napja az összeköltözést, azonnal hevesen tiltakozni kezdett. Ez nagyon meglepett. Azt hittem, ő is ezt akarja, sőt, már várja is. Szerintetek miért nem akar még hozzám költözni, illetve miért tiltakozott ennyire? Azt hittem, jól elvagyunk. (Persze, van egy kételyem, később kitérek rá.) Ő 25 éves, tehát egy bizonyos tervezési készséget kinéz az ember már belőle.        

       

               Annyit mondott, nem akar zavarni... Ha most úgy tekintem magunkat, mint egy pár, akkor nem ez a helyes kifejezés. Bár lehet, hogy máshogy értette, nem tudom, hogyan, talán majd segítetek ebben is. Azt is elejtette, hogy most nem keres valami fényesen, de én az anyagiakat szóba se hoztam. Nem azzal indítottam, hogy na mennyivel is tudna beszállni a közös költségekbe, őszintén, ez a része eszembe se jutott. Én ismerem a saját kiadásaimat, ismerem őt is, nem hinném, hogy bárhogyan is csődbe vinne, tehát ez is csak egy kifogás. Tudom, hogy az álma egy ház, és tudom, hogy nem keres olyan nagyon nagyon rosszul. Jó környéken vagyok, közel esik minden, és ő is szereti a várost.

Úgy látom, ez lenne az első hullámvölgyünk. Mondtam neki, hogy nem köteles semmire. Még arra is gondoltam, hogy talán ismét célt ért nála az ex pasija, csak nem mondja el. Már többször szétmentek, többször kibékültek, sokáig kitartott mellette és a leírása alapján ő olyan manipulatív, aki bármikor vissza tudja könyörögni magát. Bár a csávója annyira megalázta, hogy én nem is értem, miért húzna vissza hozzá (konkrétan azzal szakított vele, hogy nem elég csinos, és így nem tud felvágni vele a haverjai és mások előtt, ... Ezt így szó szerint megkapta az arcába tőle). Ez nem állapot.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9915354090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása