Mióta elcuccolt, a szex sem a régi

2019. december 24. 07:48 - csajokespasik

       

                „Chatelni nem szeret, és ha random felhívom, azt mondja, hogy mennyire értek ahhoz, hogy a legalkalmatlanabb pillanatokban csörgessem meg...” - Régebben nem beszélt Posztolónkkal ilyen nyersen a barátnője, csak mióta messzebb költözött tőle. A távkapcsolatok előnyeit és hátrányait már eleget boncolgattuk idén, most azokat a tapasztalatokat vegyük sorra, amik esetleg kimaradtak.

Kellemes ünnepeket mindenkinek!         

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Úgy alakult az életünk, hogy mi jelenleg elég messze kerültünk egymástól a párommal, és ez már hónapok óta így van. Ritkábban találkozunk, de azt érzékelteti velem, mintha mindez az én hibám volna! Holott ő költözött el. A legutóbbi találkozásinkon határozottan úgy éreztem, valami nem stimmel. Ő most tanul és mellette dolgozik is, de van szabadideje. Bármennyire is elfoglalt egy nő, ha úgy akarja, képes szakítani időt arra, aki fontos neki. Még ha nem is én vagyok az... Mióta csak találkozgatunk, és én lemegyek hozzá, a szex – ami talán a ritkasága miatt újabb izgalommal töltekezhetett volna fel – egyre laposabb vele. Előtte nem így volt.        

       

                Mondja, hogy szeret és beszél a közös jövőről. Mégis mást érzek. Talán azért gondolok erre elsőre és azért vagyok gyanakvóbb – mondhatnám mentségére, hogy biztos az elfoglaltsága miatt ilyen – mert az előző párom is csalt. Már nem tudom, mi másra gondoljak. A kommunikációnk is döcög, chatelni nem szeret, és ha random felhívom, azt mondja, hogy mennyire értek ahhoz, hogy a legalkalmatlanabb pillanatokban csörgessem meg...Régebben nem beszélt velem ilyen nyersen, most meg mindent azonnal kimond, amit az ember amúgy magában tartana.

Elmegyek hozzá, pár napot együtt töltünk, de már semmi sem a régi. Eleinte úgy volt, hogy együtt töltjük az ünnepeket, vagy nála, vagy nálam, de azt mondja, a családjával lesz a szabadidejének jelentős részében, ami plusz utazás.

Nem annyi időt akar velem tölteni, mint amennyit én vele, mégis valamiért úgy érzem, menthető lenne még ez. Persze, ígéreteket kapok csak. Nektek ez nem lenne gyanús? Ha itt az idő szakításra, hogyan engedjem el?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1215364296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása