Már csak a távolság választ el minket

2020. február 27. 07:47 - csajokespasik

       

               „Neki sem arról szól ez az egész, hogy néha összejárunk szexelni, ha épp ráérünk, aztán ha akad útközben egy másik Igazi, akivel egyszerűbb az élet, akkor megoldva a probléma” - Ha a boldogság megvan és csak a távolság áll közétek, az manapság egy jól működő kapcsolatnak nevezhető.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! 41 éves nő vagyok, két éve váltam el, van egy már majdnem felnőtt fiam. Tavaly megismerkedtem egy férfivel, ő is független, gyermeke nincs. Elég hamar hatalmas érzelmeket éltünk meg együtt, igazi kapcsolat lett. Felvállalt a családja előtt, bemutatott a barátainak is. Az már csak egy örömteli plusz, hogy korban hozzám illő, és ugyanazt szeretjük az ágyban is. Mindössze egy dolog van, ami zavaró, hogy nem egy városban élünk. És mivel már mindkettőnknek van egy kialakult élete ott, egyelőre nem tudjuk megoldani a közös életet. Én sem tudom csak úgy feladni az egzisztenciámat.        

       

               Dehát tökéletes helyzet szerintem sohasem áll elő, s ez így ebben a formában is nagyon jó, és később még sok minden változhat. Eleinte féltem, hogy ő mondja ki a nemet, mert keveset találkozunk, nem látja tovább értelmét, és abban sem hisz hogy később majd jobb lehet. Voltam már hasonló helyzetben és ott az úriember azt ötletelte ki, hogy folytassuk laza kapcsolatban, azaz ismerkedjünk közben....mivel én nem tudtam elképzelni, milyen az, amikor valaki laza kapcsolatban van azzal akit szeret, hamar rájöttem, milyen szerepben is lennék nála, így kimondtam a végét. Viszont ez most más helyzet. Megtaláltam Őt és neki sem arról szól ez az egész, hogy néha összejárunk szexelni, ha épp ráérünk, aztán ha akad útközben egy másik Igazi, akivel egyszerűbb az élet, akkor megoldva a probléma, a másik meg tegyen, ahogy jónak látja. Mi őszintén letisztáztuk az elképzeléseinket, így fair, ...ha időt kért volna, hogy átgondolja, adok neki. Boldogok vagyunk és mindketten tudjuk, mire számíthatunk, és olyan hatalmas problémáink sincsenek, a jövő pedig majd elrendezi magát. A lényeg, hogy egy kis probléma miatt feladni egy boldog kapcsolatot hatalmas hiba.

A.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3015493664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása