„Hány férfival voltál előttem??”

2020. július 16. 07:37 - csajokespasik

       

               „Nem szedi ki belőlem, mert ezt a kérdést fel sem illik tenni. Most ha azt mondom, hogy 6 vagy 60, akkor mi fog történni benne?” - Ez a kapcsolat talán szépen is működhetne, ha a pasi nem tombolna, valahányszor nem kap választ indiszkrét kérdésére.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Viszonylag friss kapcsolatról van szó. Rögtön kérdezte, hány férfi volt eddig az életemben? Én meg erre nem voltam hajlandó válaszolni. Ez a mai napig így van. Ez magánügy. És amúgy sem változtat semmin. Annyit mondtam, hogy egészséges arányban, nem túlzó mértékben. És azóta közel napi szinten faggat erről. Hogy konkrét számot mondjak! Amikor a barátaimmal találkozunk, ahol vegyes a nemi leosztás, utána mondja, vagyis állítja, hogy biztos, hogy azzal meg azzal a sráccal már lefeküdtem... Biztos megvoltak. Mintha a féltékenységnek egy új válfaját találta volna ki, bárkivel összerak engem, hogy biztos vele meg vele voltam...        

       

               Egy ilyen vita után, amikor belelovalta magát az egyik elméletébe, belerúgott egy földön lévő dobozba, én meg felálltam és hazamentem tőle. Aztán jött a bocsánatkérés, ígérgetések, önostorozás. De utána tudom, hogy minden változatlan marad.

Egyik barátnőm azt mondja, hogy ne várjam meg, míg a bántalmazásig eljutunk, de neki volt is része ilyenben, így ezt speciel túlgondolja szerintem, ő persze sötéten látja, de így kezdődik.

Nem szedi ki belőlem, mert ezt a kérdést fel sem illik tenni. Most ha azt mondom, hogy 6 vagy 60, akkor mi fog történni benne? Mit vár? Azt mondtam, hogy gondoljon ki egy számot és higgye azt, hogy annyi, nyugodjon bele.

Azt hozza mindig fel, hogy ő is elmondta, hány nője volt, ...csakhogy én nem kérdeztem, ...ne akarja már egy engem annyira nem érdeklő infóval az enyémet kicsikarni.          

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4016008550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2022.05.29. 17:15:30

Az persze rendben van, amikor ti leltároztok a pasinál ugye...
Na mi van, ilyenkor már nem jó az egyenjogúság?
süti beállítások módosítása