Újrakezdés 10 év után?

2020. július 21. 07:55 - csajokespasik

       

               Posztolónk a héten készül találkozni tíz év után az ex-csajával, és nem tudja, miben reménykedjen? Akármi is fog történni, abban biztos, hogy a csaj a legemlékezetesebb nője marad, arról nem is beszélve, hogy ez egy elég kényelmes helyzet, hiszen nem kell udvarolni, csak sodródni az eseményekkel.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog!

Közel tíz év után ő írt rám fészen, hogy mi van velem? Nem haraggal váltunk el, igazából nem vártam rá, el is felejtettem, de amikor elkezdtünk levelezni, sok minden feltámadt bennem. Szerintem benne is. Egyikünknek sincs most senkije, tehát hamar elérkeztünk a következő fejezethez.

Azt írta, hogy az érzelmei sosem múltak el teljesen felém, és ez kicsit kizökkentett. Merthogy utoljára 5 éve volt egy minimális kontakt, szűken, amikor eszébe jutott a szülinapom és dobott egy sms-t. De annyi volt.

Anno mi nem használtuk a „Maradjunk barátok” - sémát, hanem egyszerűen nem kerestük egymást.        

       

               Én sosem nézegettem a profilját, hogy kivel van és mit csinál, nem érdekelt, lezártam. Ám most én sem úgy éreztem, mintha egy idegennel beszélnék, hanem mintha csak tegnap váltunk volna szét.

Elmondta, hogy még mindig nála van az egyik pulóverem és mennyire vigyáz rá... ilyenektől melyik férfi nem olvad el?

Elvileg most pénteken találkoznánk, de ez még függőben van, részemről, hogy kicsit gondolkodjak. Mert nem tudom, van-e értelme, azt viszont tudom, mivel ismerem őt, hogy ezzel a találkozóval nem csak nosztalgiázni kíván. Nem volt a miénk olyan baromi nagy szerelem, de számomra máig a legemlékezetesebb nő maradt. Sokat tudtunk beszélgetni, helyzethez illően hol komolyan, hol komolytalanul.

És van ebben valami jó, izgalmas és ugyanakkor kényelmes, hogy nem kell udvarolni, meghódítani, hanem csak újra megismerni egy régit és feleleveníteni pár dolgot.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5616039992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása