Fizikailag nem csalt meg...

2020. július 28. 07:56 - csajokespasik

       

               „Mindenki egy normális, szerető társra vágyik, de sokan képtelenek értékelni azt, aki épp ott van mellettük” – Posztolónk nem bánja, ha pasijának egészséges szexuális fantáziái vannak más nőkkel, egészen addig, amíg ezzel nem őt alázza meg.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdvözletem! Szerintem annak nem kéne törvényszerűnek lennie, hogy idővel a szenvedély elmúlik, mi pedig két bútordarabbá válunk egymás mellett. Lehetne ellene tenni. Mondjuk ne úgy, ahogy a párom csinálja. Nem tudom elengedni a témát, hogy más nőket nézeget. Néha be is számol róla. Bestiának nevezi az egyik kolléganőjét, nekem humorosan adva elő. A férfiak úgy próbálják felcsiholni a szenvedélyüket – már hogy örökké férfinak érezhessék magukat, hogy mutassák a külvilág felé, hogy ők aztán a Férfiak – hogy nőket nézegetnek az utcán, bárhol, a primitívebbje hallható megjegyzéseket is tesz. Vagy marad a pornó. Szóval, sok kerülőút van.        

       

               Magyarán: magukat győzik meg arról, hogy bizony örökké kanosak, ahelyett, hogy a mellettük lévő párjukat próbálnák visszahódítani.

 „Durva és elhidegült tőlem a feleségem / csajom” – mesélik szegények. – Hát, biztos te is sokat tettél ezért, hogy így legyen.

Szóval, a Bestia... Amikor megjegyeztem, hogy nem érdekel a bestiája, annyit mondott, nyugi, fizikailag nem csalt meg. Semmi bocsánat, ő nem érzi, hogy ez is bántó. Mindenki egy normális, szerető társra vágyik, de sokan képtelenek értékelni azt, aki épp ott van mellettük. Nem hátráltatom semmiben, legyenek vágyai, fantáziái, de ne alázzon már meg, és ne hazudjon. Az ő bocsánatkérésnek szánt kliséje az, hogy mindig a körülményeire, hangulatára hivatkozik, hogy amiatt van és ez az egész semmiség. Megviseli a rossz idő, a munkahelyén uralkodó bizonytalanság és van más stresszforrás is az életében. Persze, csak neki. Ha én próbálok valamit lépni: nincs kedve semmihez. És ezt is értsem meg.

Üdv:

E          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5016080534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása