4 éve senkim. És kezdem megszokni

2020. augusztus 28. 07:38 - csajokespasik

       

               Posztolónk nem érti, miért rázzák le a csajok, miután órákig eldiskuráltak vele. Logikailag megvizsgálva, ha valaki nem szimpatikus, azzal nem töltenek huzamosabb időt, és nem mesélik el neki az egész életüket, gondjukat-bajukat. Bár néhány nőnek biztosan olcsóbb így, mint egy pszichológus.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv,

Távkapcsolatban voltam sokáig, amit a barátnőm unt meg hamarabb, és már mások is kérdezték, hogy mi lesz velünk, de be kellett látnunk, hogy az összeköltözést egyelőre nem tudjuk megoldani – én sem tudtam mozdulni innen, és ő sem onnan, ahol lakott. Valahol mindketten a másiktól vártuk a változást. Áltatni nem akartuk egymást. Nem voltak játszmázások, viták se féltékenység, csak megvoltunk – magyarán: ezekhez a dolgokhoz még csak el sem jutottunk. Az évfordulóinkat egyáltalán nem tartottuk, ami még egy adalék, hogy mennyire is voltunk szoros kapcsolatban. 36 éves vagyok és négy éve már, hogy egyedül vagyok. És az a legrosszabb, hogy lassan kezdem megszokni.        

       

               Viszonylag gyakran találkozom neten megismert nőkkel, de valahogy mindig ugyanaz a track: - Jól érezzük magunkat – Én is érzem, hogy jó társaságnak tartanak, - Elmondja az életét, minden baját – Majd később lassan - vagy gyorsan - írásban lekoptatnak (nincs ideje, hirtelen közbejött valami, aranyos vagyok, de ennyi, stb..)

Az egyik arról panaszkodott, hogy a volt pasija nem értette meg, hogy neki a nyaralás azt jelenti, hogy hozza a barátnőit is, mert csak akkor van értelme. Várta, hogy értsem meg, de inkább hallgattam.

Így vagy úgy, de elidegenítenek maguktól, pedig ha nem vagyok szimpatikus nekik, nem ülnek ott velem 3-4 órákat, talán még második alkalmat sem adnak. De biztos olcsóbb így nekik, mint egy pszichológus.Kidumálhatják magukat valakinek, aki előtt nem szégyellik ezt.

Átlagos vagyok, átlagos élettel, és mindig átlagos nőkkel ismerkedem, nem vagyok olyan, mint az egyik haverom, aki elhízott, durva, érzéketlen a nőkkel és folyton a lehetőségeit jóval meghaladó átlag fölötti elvárásai vannak és minden randin koppan, aztán nekem szidja a nőket, akik nem őt választották. Én is koppanok, de más miatt.

Nem tudom kit keresnek ezek a nők, d e már előre látom a kiválasztott pasik helyzetét, hogy nem lesz könnyű dolguk velük.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9516179556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása