Nem érte baleset, csak ghostingolt

2020. október 08. 07:35 - csajokespasik

       

               „Azt vágtam rögtön az elején, hogy figyelem-és szeretethiányos, és én ebben teljesítettem is a rám vonatkozót, de úgy látszik, nem volt elég, ha másoktól is igényelte” - A konfliktuskerülő csaj a szó nélküli felszívódást látta jónak négy hónap után, noha Levélírónk nem olyan alkatú, hogy egy kulturált szakítást megtorolt volna.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! A barátnőm 4 hónap után „ghostingolt” , nem válaszolt az üzeneteimre, telefont nem vette fel, de tudtam egy közös ismerőstől, hogy nem egy hirtelen baleset végzett vele, életben van – csak mással, más életében van jelen épp.

Eléggé felbosszantott akkor ez, hogy szó nélkül eltűnt. Nem éltünk együtt, de rendszeresen találkoztunk és 4 hónap azért nem kevés, nem is sok, de annyit legalább megérdemeltem volna, hogy oké, akkor helló, ennyi volt.        

       

               Gerinctelen volt így intézni, bár azt tudtam róla, hogy nagyon konfliktuskerülő, bár pont ezzel okozta a konfliktust ez esetben, de hogy ő miért így látta jó megoldásnak, azt csak ő tudhatja.

Ami azért fura, mert amúgy nem vagyok sem olyan ijesztő alkatú, sem olyan temperamentumú, hogy ezért féljen tőlem, és indokolt lett volna a lépés. Kulturáltan is megbeszéltük volna, de ő inkább szó nélkül lecsatlakozott.

Személyesen elmondani, ezt érdemeltem volna, de azt nem, hogy így ignoráljon, mintha csak egy rossz második randi után lettünk volna.

Nagy kérés, hogy legyen már kimondva az a szakítás? mert ez így nagyon aljas. Azt vágtam rögtön az elején, hogy figyelem-és szeretethiányos, és én ebben teljesítettem is a rám vonatkozót, de úgy látszik, nem volt elég, ha másoktól is igényelte.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr616231748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása