Egy magányos farkas megszelídíthető?

2020. december 04. 07:54 - csajokespasik

       

                A makacs negyvenes úrnál nem lehet reggelig maradni és még számos rigolyáját is el kell viselnie annak, aki vele kezd, de valamit mégis tudhat, ha Posztolónk nem dobbant mellőle máris.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Van egy 42 éves barátom. Már a kapcsolatunk elején leszögezte, hogy soha egyetlen barátnőjének sem ígért semmit, engem sem szédít ígéretekkel: ő egyedül szeret élni, és ezen nem fog változtatni soha. Ezt még megérteném valahol, de ő még szűkebbre szabja a kapcsolatunkat. Magyarázza el valaki, miért van az, hogy egy együtt töltött este után miért nem maradhatok nála reggelig? Ő egy együtt töltött hétvégét is úgy képzel el, hogy közben azért hazamegyek. Delet szinte sosem töltöttünk együtt, sosem – leszámítva egy közös kempingezést, amit ő tortúraként élt meg, mert hol a szúnyogok elől menekült, hol fázott, hol melege volt, semmi nem volt megfelelő.        

       

               A lényeg, hogy idővel távoznom kell tőle. Ő sem alszik nálam sosem. Mondtam neki, hogy amúgy másokkal is ismerkedem neten, mire vállvonás és hallgatás volt az első reakciója. Azóta aztán különös figyelem bontakozott ki a részéről! Sosem látott ajándékok, meghívások stb.. régi ígérgetések megvalósulása. Még az összeköltözéssel kapcsolatos szabályai is lazultak, most már inkább azt mondja, hogy „majd egyszer” .

Mitől változott meg a viselkedése? Miért nem hagy el, ha olyan jó neki a magányos farkas életmód? Miért lett hirtelen egyre ragaszkodóbb és figyelmesebb? Valójában nem ismerkedem senkivel, csak ki akartam zökkenteni a közönyéből. Nem tudom, miért fél a komoly kapcsolattól, ha sérült is valamikor előttem, nem mesélte. De senki sem akar örökre egyedül maradni. Ha mondja is, én csak mosolygok rajta.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9616317814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása