Legalább személyesen szakított velem

2021. január 08. 07:56 - csajokespasik

       

               „Könnyes szemmel szakítottál velem, de most mosolyogva bújsz bizonyára a másikhoz. Aki nem is a te eseted” – A barátnő korábban azt állította, hogy ő nem megcsalós típus, aztán mégis az történt, ami történt. Méghogy Lacika nem veszélyes!          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A tenyeremen hordoztalak Kedvesem,

ígérgettél nekem sok mindent,

hűségről hadováltál, és féltékeny is voltál,

mégis te léptél félre egy olyan pasassal, aki egyáltalán nem az eseted – te mondtad így nekem, hogy ne féltékenykedjek, mert te 28 vagy, ő meg negyvenes és pocakos, röhejes volt az elképzelés is, ...most mégis az ő ágyában vagy. Azt mondtad, csak dumálsz vele, mert jókat sztorizik, sokat utazgatott, világlátott úr... Azt mondtad „Lacika nem veszélyes”. Te csak figyelmes hallgatósága vagy, semmi más, semmi több.        

       

               Sok szerencsét, boldog új éveket, főleg a közös utódokhoz a szerencsét, vagy ahhoz, amikor szertefoszlik majd mindaz, amit rávetítettél az Új emberre, hogy ő majd biztos ilyen, vagy olyan, hogy ő majd valóra váltja és megadja neked, és akkor látod, hogy valójában mibe is csöppentél. Illetve kit választottál.

Figyelmes voltam, Mintapasi, megszerveztem az ünnepeket, egész napokat is veled töltöttem, ha kérted, még ha mástól kellett is elvenni az időt, szülinapodra meglepetés bulit szerveztem, te könnyekig hatódtál, mert még ilyet neked soha senki... amire mindig vágytál és napokig hálálkodtál. Mennyit ért egy ilyen lány hálája, mennyire volt valós? - oh, ki tudhatja.

Könnyes szemmel szakítottál velem, de most mosolyogva bújsz bizonyára a másikhoz. Aki nem is a te eseted – te mondtad. És még annyival is megajándékoztál, hogy: „Legalább személyesen szakítottam veled” – te mondtad. Nem vagy megcsalós típus – ezt is te mondtad, még valamikor...

Köszönöm az eddig eltöltött időt, legalább.

Lehetett volna szebb vége bár.

Lehet, hogy valahol sajnálom az új barátod.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr10016377030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása