A volt nőjével jóval figyelmesebb

2021. január 19. 07:50 - csajokespasik

       

               „Néha úgy érzem, olyan, mint aki egyik nap a családtervezéstől sem idegenkedik, másik nap meg az utcára se lépne ki miattam” – Levélírónk nem tartja súlyos problémának párja időnkénti flegmaságát, és lehet, hogy valóban ő gondolja túl a dolgokat olykor. Minden hosszabb kapcsolatnál csökken a tűz, de mégis mit lehet tenni, hogy fennmaradjon egy pasi érdeklődése?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Egyelőre nagyon komoly gondunk nincsen, de tapasztaltam pár nem túl kedvező jelet. Neki is, nekem is szükségünk van olyan időre, amikor azt csinálunk, amit szeretnénk, de neki mostanában az a válasza több mindenre, hogy oldjam meg egyedül. A flegmasága nekem új. Szembesültem már nehézségekkel előtte is, nem vagyok naiv, de mindnek volt valami előzménye. Várom, hátha tud állítani magán, szeretem, jó humora van, és ha jó kedve is van, akkor mintaember. Tőlem elvárja a maximális átláthatóságot viselkedésben és minden másban, de önmagával szemben már más a mérce, akkor engedékenyebb.        

       

               A volt barátnőjét minden ünnep alkalmával fel szokta hívni, pedig a nő már menyasszony, régen túl van a páromon, de több elszólása is volt, ami szerint ő nem. Eléggé zárkózott típus vagyok, nehezen nyílok meg és sajnos kombinálni is önkéntelenül szoktam. Ő most már nem is úgy közeledik, mint régen, sok mindent nekem kell kezdeményezni. Néha úgy érzem, olyan, mint aki egyik nap a családtervezéstől sem idegenkedik, másik nap meg az utcára se lépne ki miattam. Ezek persze nem olyan súlyos problémák, és lehet, hogy sokat csak én agyalok túl, ő semmilyen konkrét okot nem mondott, csak a tettei vannak. És sok beszélgetést úgy zár le, hogy gondolkoznia kell rajta. Tudom, hogy minden hosszabb kapcsolatnál alábbhagy a tűz, de annyira régen mi nem is vagyunk együtt. Mit tehetnék, hogy fennmaradjon az érdeklődése?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5216395336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása