Kezdem unni, hogy szerető legyek

2021. február 09. 07:55 - csajokespasik

       

               Az okos szeretőtartás egyik fontos szabálya, hogy amikor a szerető érdeklődik, mikor hagyod már el végre a párod érte, mindig térj ki a válaszadással, így időt nyersz, ha mást nem is. Tisztességtelen játszma, de legalább senki sem unatkozik.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Férfi létemre elég érzelmes vagyok, az eddigi kapcsolataim egy részében ezt a szememre is vetették.

Én elfogadom így magam, és most van ez hölgy, aki szintén, csak vele más gond van. Nem szeretnék olyan lenni, aki ok nélkül bíráló, olyan se voltam soha, aki osztályozza a nőket, mert nagyon sok dolognak kell egyben lenni, amit nem lehet számokban kifejezni. Soha nem állítanám végletes választás elé, vagy érzékeltetném a párommal, hogy engem részesítsen előnyben, nem sajátítom ki. Egyelőre nem is a párom hivatalosan. Szeretném, ha működne, ha elhinné, hogy számíthat rám. A probléma az, hogy ő foglalt.        

       

                Hat éve van egy „se veled, se nélküled” kapcsolatban, és nem értem, miért nem hagyja ott. Beszélni nem szeret róla, ha beszél is, az csak panasz. Múlt héten nálam főzött, nagyon jó hangulatban voltunk. Tekintve, hogy ez lassan két éve zajlik köztünk, nagyon szeretjük egymást és nem tudunk elszakadni egymástól. Ők már többször döntöttek úgy, hogy megpróbálják helyrehozni a kapcsolatukat, és ennek már én is résztvevője lettem, mint türelmes harmadik fél.

Mi nem fejest ugrottunk ebbe, hanem szépen lassan alakult ki a viszonyunk. Beszélgettünk, találkozgattunk, próbáltunk önmagunk lenni, én pedig megpróbáltam meggyőzni magam, hogy szakít értem, valamikor. Majd meglátjuk, hogy alakul. Nagyon szeretném, ha működne, tisztán. De meddig várjak és követelhetek-e tőle ilyet, ha ő beszélni se akar már róla? Mintha lezárta volna, hogy ez neki így jó és pont.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr316420834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása