Olyan, mintha hosszú ideje házasok lennénk

2021. március 09. 07:58 - csajokespasik

       

               „Ez az állapot kb. öt év után törvényszerű? Ez az eddigi leghosszabb kapcsolatom, így szeretnék nem elhamarkodottan ítélni” - Ha a pasi beszél a barátnőjével arról, hogy tartalmasabb életet is élhetnének, jönnek a nagy ígéretek, de változás nem történik.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Kíváncsi lennék, más mit tesz ebben a helyzetben. Mi jó ideje nem mozdulunk ki sehova, csak munkahely. A barátnőmet kielégíti a virtuális közösségekben való élet, de máshoz nincs kedve, néha még otthoni dolgokhoz sem, mintha hosszú ideje házasok lennénk. A barátaim többségét nem hívhatom át, mondjuk az egyik okot is adott rá, mert kissé bepiálva volt egy olyan megjegyzése, hogy egy nő addig nő, amíg valahogy kinéz. És akkor a csajom nem szólt, de utána mondta, hogy az életben többet ne hívjam ide.        

       

                Én mindig is hittem, hogy az őszinte kapcsolatokban – ha nem is életre szóló -, minden tiszta és nincs gyerekes bosszú sem (volt már ilyenben részem) és majd én és ő együtt vagyunk, jóban és rosszban...Együtt lendülünk túl a nehézségeken. Minden kapcsolatomhoz így álltam hozzá. A legjobbat próbáltam nyújtani, másra rá se néztem. Csak most az unalom faktorra nem számítottam, legalábbis nála. Én kibírom.

Ez az állapot kb. öt év után törvényszerű? Ez az eddigi leghosszabb kapcsolatom, így szeretnék nem elhamarkodottan ítélni.

Ha beszélek vele erről, belátja, de mi értelme a nagy ígéreteknek, ha semmi nem lesz. A helyzet adott, de tenni kell érte, ám csak én teszek érte. S akkor csodálkozik, hogy megreked a kapcsolat. Nem hiszem, hogy ez neki így jó. Lennének rá módok, hogy változtassunk, közösen.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3316454938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása