Kihasználta a helyzetet egy szakításra

2021. március 16. 07:46 - csajokespasik

       

               Amikor egy férfi elveszíti a munkáját, legalább annyira igazságtalan vele szemben az, hogy nem sok időt ad neki a barátnő, hogy új melót találjon, mint az, amikor végső megalázásként a férfi képesítésén aluli ajánlatokkal kínálja meg.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hello,

Főleg nők véleménye érdekelne, de mindenkiére is kíváncsi vagyok, ki hogyan látja ezt. Ha a mai kilátástalan helyzetben egy nő elveszti a munkáját, akkor a férfinak kötelessége támogatni, megérteni, együttérezni, elfogadni, stb.. HA viszont fordítva történik a dolog, ott a férfi egy utolsó lúzer, aki képtelen feltalálni magát. És azonnal, lehetőleg már jövő hétre legyen másik melója, lehetőleg jobb, mint ami volt.

Én ezt sajnos megtapasztaltam és három évnyi kapcsolat sem bizonyult erősebb kötőanyagnak, hogy egyben maradjon a dolog.        

       

               Van némi egyéb jövedelmem, + megtakarításom, de az exem 3 hetet sem tudott várni! Olyan területen dolgoztam, ahol a megmaradáshoz is főként állandó kapcsolat kell. A váltás nem egyszerű. Aztán a drága elmondta, hova küldjek gyorsan még önéletrajzot, és az általa javasolt helyek vagy barkácsáruházak vagy áruházak nagy raktárai voltak: ennyire értékelte azt, amit csináltam addig, ami közel sem olyan volt, ami az ajánlataihoz passzolt volna. Gondolom, azért ajánlotta, mert ezekre a helyekre biztos gyorsan felvesznek, keresnek embert. Milyen figyelmes tőle... Ja, ő lakott nálam, de nem sokra rá távozott is. Eleinte csak azzal jött, hogy a szüleinek kell segítenie, de aztán kiderült a valódi szándék.

Én már felépítettem egy dolgot, amit most szüneteltetnem kell, és amit nem szívesen adnék fel egy barkácsáruházért. Ha ezt félbehagyom, újra frissítenem kéne sok mindent, mert kijövök a gyakorlatból. Gyanítom, ez neki csak ürügy volt a szakításra, mert nem látom komolyabb okát, se anyagit, se egzisztenciálist. Nehézségeink nem voltak. Legalább kiderült, mennyire is tartja a hivatásomat. És a kapcsolatunkat is. Úgy menekült el, mintha attól félne, be fogok hajtani rajta valamit.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7016466092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása