Amit nem mondunk el, az is hazugságnak számít?

2021. április 29. 07:43 - csajokespasik

       

               „Szerinte, ha valaki elmondja, azért dobják, ha nem mondja el, azért, vagy ha kiderül, akkor azért” – Hiába csak elméleti a kérdés, nem erősíti a bizalmat. Ezek után melyik pasi az, amelyik nem faggatja tovább a barátnőt, hogy ugyan fejtsd már ki bővebben, légy szíves, mire is gondolsz?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Voltatok már olyan helyzetben, hogy a párotok azt kérdezte tőletek, hogy tudna leszoktatni titeket bizonyos dolgokról? Nekem a leszoktatni kifejezéssel van bajom, mert pl. valami háziállatot szokás leszoktatni, hogy bizonyos dolgokat ne csináljon a lakásban. De a féltékenységről hogyan lehet leszoktatni valakit? Ugyanis azt kérdezte egyszer egy laza beszélgetésben, hogy valamit nem elmondani, pl. ha nem kerül szóba, az vajon hazugságnak számít-e a párunkkal szemben? Próbáltam kérdezni, hogy érti és mondjon rá példát, de hamar lezárta az ügyet, mert szerintem egyszerű Nem vagy Igen-választ várt volna. De azzal nem szolgáltam.        

       

               Azért kell ezeket tisztázni, hogy jobban megértsem mit, miért tesz a másik. De ha nincs bővebb magyarázat, az jogos kételyt ébreszt bennem. És mivel akkor nem folytatta, azóta bennem ragadt ez. Annyival még kiegészítette, hogy szerinte, ha valaki elmondja, azért dobják, ha nem mondja el, azért, vagy ha kiderül, akkor azért. Hiába volt csak elméleti kérdés, ez tovább fokozta a nyugtalanságomat, plusz, tudom hogy ő 2 exével is tartja még a kapcsolatot, bár lazán.

Nem vagyok kontrollmániás, az se baj, ha a saját életét tervezi, nem pedig közöset. Ha engem le kéne szoktatni dolgokról, akkor őt meg rá kéne szoktatni arra, hogy ne ködösen fogalmazzon és egyértelműen fejezzen be párbeszédeket. De ha komolyan gondoljuk, annál kicsit több kéne, hogy az ő hiányos válaszait gyakorlatilag találomra pénzfeldobással is eldönthetném magamnak.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr516516532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása