50 körül érzi majd ideálisnak a családozást

2021. május 31. 07:34 - csajokespasik

       

               „Azért nehéz, mert ő alapvetően nem idegenkedik a családtervezéstől, csak időrendileg máshol képzeli el” – Ebben a kapcsolatban sok minden működik, csak a közös távlati tervek térnek el. Ma megtudhatod, hogyha egy pasi egyre csak tologatja a gyerektémát, ott semmilyen gyógytea nem használ...          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog,

egy három éves kapcsolatban élek, én 30-as, ő 40-es. Erős köztünk a kapocs, egyelőre mást nem is tudnék elképzelni. Sok minden működik, és még az sincs, hogy az elején minden jó volt, de mára sok minden veszített a lendületéből, mert megváltoztunk volna mindketten valamilyen szinten. Változás az volt, de más területen.

Az együtt töltött idő csak egy nem tetszős dolgot hozott ki: kiderült, mások a céljaink – mármint kapcsolaton belül. A távlati legfőbb célok stimmelnek, ilyen a közös kertes ház pl.. Az érdeklődésünk mindig is hasonló volt, viszont neki a gyerek iránti tervei fokozatosan alábbhagytak, míg bennem csak nőtt ez az igény. Mondtam neki, hogy belátható időn belül szeretnék gyereket.        

       

               De ő nem érzi még, mikor szeretne apa lenni.

Tegyük hozzá, hogy már ő is időben van ehhez. Nem azért nem akarja, mert félti a szabadságát, nem lump, nem iszákos, felelősségteljes munkája van, hanem mert nem érzi magában a dolgot. De hogy fogja-e érezni valaha is...? ez itt a kérdés

Ha azt mondaná, várjunk még pár évet, arra sincs garancia, hogy utána megváltozik a gondolkodása ebben.

Megértem őt is, de a nőknél a termékenység sajnos elég limitált dolog, ezt tudnia kell. Ő abban a hitben van, hogy majd ha betölti az 50-et, még mindig fiatal marad. Valóban fiatalos most is, simán nyolc-tíz évet letagadhatna, sokat mozog, nulla fölösleg, nem őszül, odafigyel arra, mit eszik, a gyógyteákkal és az alternatív dolgokkal én ismertettem meg, sokat használ is.

Néha elgondolkodom rajta, hogy kitartsak-e mellette, vagy inkább az álmomat kövessem – melyik dolog az önzőbb? Tehát azért nehéz, mert ő alapvetően nem idegenkedik a családtervezéstől, csak időrendileg máshol képzeli el.          

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8516577450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csorsza 2022.06.21. 15:55:45

Komoly közös cél a kertes ház elérése. Ha annyira komoly, felelősségteljes dolgozó a faszi, akkor 40 évesen már meglenne a kertes ház :)
Még azt hiszi, örökké fiatal marad, de aztán 50 felé ő is elkezd hanyatlani, jönnek fel a kilók, kezdődnek a prosztata-gondok, és jön az életközepi válság. Gyereket meg fiatalon kell csinálni, férfinak is, akkor van erő, lendület, kitartás hozzá, nem hatvanévesen menni a harmadikos gyerek szülői értekezletére. Érettségijét meg se éri apuka.
Szülj gyereket, az az egyetlen értelmes dolog, nem a kertes ház, bébi.
süti beállítások módosítása