A legjobb dolog, hogy már nem vagyunk együtt

2021. július 19. 07:49 - csajokespasik

„Az apró dolgokban az engedélyemet kérte, hogy legyen látszat és érezzem a törődést, de amihez valóban kellett volna engedély, azt sunyiban csinálta” – A múlt és a jelen kerül párhuzamba egymással. Az ex pasi addig nyúzta Posztolónk idegeit, amíg lépni kényszerült, és nem is döntött rosszul, hiszen a mostani kapcsolata minden szempontból az előző ellentéte.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

32 éves nő vagyok. Először a korábbi kapcsolatomról írnék. Nálam pár évvel fiatalabb volt. Sajnos túl lazán, túl könnyen vette az életet. A szülei mindent aláraktak, és ezt tudván, nekem volt kínos hallgatni, amikor azoknak a barátainak áradozott a jó sorsáról, akik szerényebb körülmények közt éltek, és láttam, hogy ez kielégítette őt. Később annyi energiát sem tett bele a kapcsolatunkba, hogy egyáltalán érezzem, még együtt vagyunk. Vitázni nem lehetett vele, mert inkább rám hagyta, ha látta, hogy igazam van, de az is jellemző volt rá, hogy az én szavaimat dobálta vissza. Olyankor befeszültem.

Abba sem fektetett energiát, hogy komolyabb életcélt találjon. Emiatt nem is kértem számon, az ő élete, még ha engem nem is tekintett ekkor már a részének. Voltak olyan meggondolatlan kijelentései, hogy a férfiak többsége nem akar párkapcsolatosat játszani, mert a változatos szexpartner motiválja őket - majd hozzátette, „csak, hogy tudd”. Neki jobb szabadon, féltékenységek és összetűzések nélkül.

Az apró dolgokban az engedélyemet kérte, hogy legyen látszat és érezzem a törődést, de amihez valóban kellett volna engedély, azt sunyiban csinálta. Ígérgetni nagyon tudott, „Majd megoldom, de nem most.”

 

Amikor már nem bírtam a terhelést, elhagytam.

 

Ő gond nélkül fogadta, hamar túl volt rajta, talán meg is könnyebbült.

Az együtt töltött idő alatt a szüleivel összesen egyszer találkoztam. Azt mondta, jó véleménnyel vannak rólam. Utána nem hívott többet oda. Először azt hittem azért, mert még sincs velük annyira jó viszonyban, de amikor a kellemes hangulatú karácsonyokról mesélt, ez megdőlt. Ő sok szempontból hibásan élte meg az emberi kapcsolatok iránti szükségleteit.
A mostani kapcsolatom: netes ismeretség. Nem sok bizodalmam volt a dologban, de nem volt más lehetőség per pillanat. Hosszan írt nekem, és nem sablonválaszokat. Hamar és simán jöttünk össze. Nálam idősebb. Ő egyszerűen mindenben jobb nálam, és nem zavar, sőt. Többet utazott, többet látott a világból, mint én. Nagyon művelt, mindenről mindent tud, vannak tervei. Eleinte bennem volt a félsz, hogy nem vagyok képes újat nyújtani neki, de kiderült, hogy teljesen jól tudunk együtt működni. Eleinte szokatlan volt, és nekem gyors is, hogy állandóan velem akart lenni. Nekem nem volt akkora baj, ha pár napig nem találkoztunk, aztán ráéreztem a ritmusára. Főleg a munkánk befolyásolta, hogy tudunk-e találkozni, és mennyi minőségi időt tudunk együtt tölteni.

Bár a legtöbb kapcsolat szépen indult, én bízom benne, hogy a folytatás is hasonló lesz.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr216632234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása