Nem hagyja, hogy elfelejtsem

2021. július 20. 07:50 - csajokespasik

Levélírónk nem érti, miért nem tud az exe túllépni rajta, amikor a nő szakított vele. Addig nem szeretne eljutni ebben a félreértelmezett „Maradjunk barátok” - kapcsolatban, hogy tőle kérdezze majd, mi a véleménye egy esetleges új jelöltjéről.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem vagyok akaratgyenge, és nem is azzal van a baj, hogy nem tartom magam többre, csak nem tudom, miért van az, hogy a nő - akivel már 1 éve nem vagyunk együtt -, amikor rám ír, akármiért, az agyam csak rajta pörög.

Azt hitte, csak ő találhat mást. Én őszintén szerettem. Ő szakított velem, amúgy nem is éreztem, hogy ez részéről komoly lenne. A barátainak sosem mutatott be, ellenben ő sok barátját rajtam keresztül ismerte meg, tehát az összefutás esélye elég nagy. Hosszú időt voltunk együtt, és ez nem múlik el csak úgy.

Miért van az, hogy mindig megtalálja a módját, hogy feltűnjön megint? Felkavar, majd ismét eltűnik.

Én sosem keresem őt, ha unatkozik, a mobilja állandóan nála (míg együtt voltunk, akkor is állandóan azt bújta), és ha olyanja van, rám ír, bármit, ami épp eszébe jut. Míg együtt voltunk, lebeszélt mindenről, amit szerettem volna, és neki az volt a természetes, hogy mindig minden úgy legyen, ahogyan ő akarja. Nekem szerinte felesleges volt megismernem jobban, vagy tudni a napjairól, szintén felesleges volt rákérdeznem a dolgaira.

Most mégsem felejt el.

Ő végül azt mondta, felesleges hinni a kapcsolatokban előre, mert úgyis máshogy alakul majd. Felesleges tervezni, mert úgyis kiábrándul (mindig a saját szempontját hozta fel, hogy ő ábrándul ki, és ő fog csalódni, neki lesz elege, véletlenül sem a másiknak).

Ha rám ír, válaszolok, letiltogatni gyerekes lenne. Csak nem értem, miért csinálja? Addig nem akarok eljutni a félreértelmezett Maradjunk barátok -kapcsolatban, hogy tőlem kérdezze esetleg, mi a véleményem egy új jelöltjéről.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1516633220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása