Neki muszáj más nőkkel is jóban lenni

2021. július 30. 07:36 - csajokespasik

„ Amikor kettesben szóba kerül a lány, akkor nem tiszteli, gúnyos megjegyzéseket tesz rá, hogy milyen amatőr” – És mindez elég átlátszó trükk, amit csak azért vesz elő Posztolónk barátja, hogy megmaradjon az otthoni béke.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

28 éves vagyok, a barátom 32. A munkahelyén sok nővel áll kontaktban, és nekem úgy adja elő, hogy muszáj jóban lennie velük és ebbe a közvetlen viselkedés is beletartozik. Amikor néha összejönnek munka után és netán úgy alakul, hogy én is ott vagyok, látom, hogy nem munkáról folyik az a fontos meeting, hanem mindenféle hétköznapi hülyeségről. A „kedvence” 21 éves... Kiderült, hogy a párom megkérte őt, hogy ha én is ott vagyok, előttem meg kéne játszania, hogy nincsenek közvetlenül jóban... Nem tudom, erről más nőnek mi a véleménye, én kiakadtam!

Így már nekem valami többet mond a dolog. Még akkor is, ha tényleg nem történik semmi. Ha addig nem zavart annyira, most már nagyon. Amikor kettesben szóba kerül a lány, akkor nem tiszteli, gúnyos megjegyzéseket tesz rá, hogy milyen amatőr bent, de ez engem nem hat meg, mert amikor ő is ott van, ezeket nem hangoztatja, hanem smúzol neki. Az otthoni béke miatt vetít. Nem listázom senki félresiklásait, de ha ilyenkor se legyek féltékeny, akkor mikor? Ő önkényesen eldönti, minek van jelentősége és minek nincs. Olyan viszonyban vagyunk, hogy az anyja még azt is elmondta nekem, hogy a fiacskája előtt minden nap friss főtt étel legyen az asztalon, a másnapit nem eszi meg. Oké, ez az én kötelességem: és mi az övé?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7016643012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása