Nem értem, mit eszik rajtam

2021. augusztus 05. 07:37 - csajokespasik

„Jó humora van, ami nőknél azért nekem mindig szokatlan. Nő létére imádja a régi kocsikat és motorokat. Motoros fesztiválokra járt” – A pasiban mindezek ellenére kettős érzések vannak, ugyanis ő nagyon nem ilyen, és nem biztos benne, hogy jól járna vele a másik.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Magamról annyit, hogy nem vagyok az a bulizós fajta, inkább zárkózottnak mondanám magam. Néhány barátom van, akikkel normálisan el tudok beszélgetni. A kikapcsolódás nekem inkább kulturálódást jelent, mint tombolást. Általában a legtöbb emberrel nem találom a közös hangot. Tudok velük kommunikálni, de hamar átlátom, hogy nincs értelme, ők teljesen más világ, s utána már nehezemre esik az érdeklődésem fenntartani. Nem vagyok elitista, de a sekélyes embereket igyekszem kerülni. Nehezen is oldódok fel idegenek között. Ebből következik, hogy az ismerkedés sem egyszerű nálam.

Nem vagyok sportos, se nagyon gazdag (de nagyon szegény se ). Képes vagyok elfoglalni magam és egyedül is jól érezni. Szóval semmi extra, amire egy mai nő úgy nagyon felfigyelhetne.

Fél éve van egy (barát)nő, akivel gyakran találkozom, és kifejezte már párszor az érzéseit, viszont ő pörgős, nyitottabb egyéniség, sok baráttal. Nem is értem, mit eszik rajtam, ő elég közvetlen, bárkivel könnyen el tud dumálgatni bármiről, nagyobb társaságba is rögtön beilleszkedik. Sok helyre elvitt – egy része tetszett, egy része nem -, jó humora van, ami nőknél azért nekem mindig szokatlan. Nő létére imádja a régi kocsikat és motorokat. Motoros fesztiválokra járt.

 

Kettős érzések vannak bennem.

 

Nekem eleinte fura volt, amikor ha látni akart, egyszerűen rám dobott egy üzit, azzal a rövid szöveggel, hogy „hol vagy?” - és ez idegesített, mert olyan, mintha ugrásra készen kéne állnom neki mindig.

Kíváncsi lennék pár véleményre, hogy ezeket csak azért tartom furcsának, mert eltérő a személyiségünk? Ha összejönnénk, ebből talán nézeteltérések lehetnek. Ő fiatalabb nálam, szerintem még nem élte ki magát (ez meg a másik, hogy nincs olyan, hogy valaki na most kiélte magát, vége, és akkor arról a korszakáról annyit, ...fel fog támadni benne újra, pláne egy nőben). Nem biztos, hogy velem, mellettem a megszokott izgalmas életét tudná élni, amivel magát kiegészítheti. Általában ő keres és én nem mondok nemet. Vele viszont nagyon jól, hosszan és tartalmasan el tudok beszélgetni bármiről.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5616649464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása