Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A feleségem szeretőt ajánlott

2021. szeptember 17. 07:55 - csajokespasik

Ha az asszony maximálisan elzárkózik a szexuális együttléttől, de felajánlj egy kiskaput a munkában kimerült urának, az jelenthet kompromisszumot, de azt is, hogy a nőnek van másvalakije erre a célra.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Három éve vagyunk házasok. Úgy 1 éve nála jelentősen csökkent a szexuális vágy. Az elején még a fogamzásgátlóra fogtam, mert lehet ilyen mellékhatása. De már nem szedi. Még azt se mondanám, hogy korán, azaz fiatalon, vágtunk bele a házasságba, mert mindketten elmúltunk már 30. Ő nem dolgozik, és amikor hazajövök a fárasztó munka után, nagyon szükségem lenne az együttlétre. De ő kifogásokat keres és talál is.

Ő javasolta, hogy erre a célra keressek valakit. Ezt egyelőre nem akarom meglépni. Erről egyszer beszéltünk, és nem hosszan, így nem tudom, mennyire értette komolyan.

Elutasít, én meg nem akarok rátelepedni. Sokáig magamban kerestem a hibát. Ilyenkor úgy érzem, hogy semmire nem vagyok képes.

Nekem az a nő tetszett, aki a házasságunk előtt volt. Arra is gondoltam már, hogy mivel most van ideje, beszerzett magának valakit, akivel titkon összejár. De erre nincs bizonyíték.

Annyi a feszültség emiatt bennem, hogy néha szeretnék tombolni, de mindketten higgadt típusok vagyunk. Korábban komoly tervekről beszéltünk, voltak mély érzelmek, figyelmesek voltunk, romantikus volt, törődött velem. De elmúlt az érdeklődése, csak kifogások maradtak. Mi változhatott meg benne?

 
16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9116691372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem Senki Most 2021.09.17. 15:29:09

Nagy mamlasz vagy, ha hagyod, hogy ne dolgozzon. Megunt és/vagy félrekúr, beszélni nem akar róla. Teljesen mindegy, hogy mi a valódi ok, a hozzáállása a lényeg. Hajítsd ki a csajt, amíg teheted. Ha valamilyen csoda folytán teherbe esik, arra nagyon ráfaragsz.

kunzoo 2021.09.17. 17:29:58

Lehet depressziós a párod.
Ha nem, akkor nagyobb a baj.

szeme közé, laposan! 2021.09.17. 20:09:53

Nyilván félrekúr, valószínűleg mindig is ez volt a szitu, csak most telítődött benne.

Borzasztó Károly 2021.09.17. 20:27:50

Nem dolgozik az asszonyka, de dugni sincs kedve? Előjött azzal, hogy nyugodtan kúrj mással, no problem? :’(
Biztos sokat maszturbál napközben. Vagy leszbikus lett, más opciót el sem tudnék képzelni.

Semper Fidelis 2021.09.17. 21:53:04

@satin: Ugyanezt akartam írni. Kukába vele.

Balazs1982 2021.09.18. 07:20:09

Azonnal dobd ki a csajt. Nyilvánvaló hogy megcsal csak eddig nem mondta el. Lépj tovább. Nem érdemel meg téged.

Kyria 2021.09.18. 07:34:00

Női szemmel a következőket tudom felsorolni:
- mivel mindketten elég fiatalok vagytok, nehezen tudom elképzelni hogy egyáltalán ne érdekelje a szex
- nem derül ki viszont, hogy "régen" mi volt a helyzet ezen a téren viszont mivel csak 3 éves házasok vagytok, valaminek/valakinek történnie kellett
- miért nem dolgozik?
- miért nem beszéltek erről a témáról?
- Ő ezt normálisnak tartja?
- ha komolyan gondolta a szerető ajánlást, akkor mi értelmét látja a házasság fenntartásának?
Végül: nem bántásként, de eléggé papucsnak tűnsz. Márpedig azt a nők nem becsülik. Ezt tudom a saját példámból is, mert minden férfi iránt, akit sikerült "betörnöm", el is vesztettem az érdeklődésem. (Persze nem állítom, hogy biztosan ez az ok, csak ez is elképzelhető.) Amit más kommentelők írtak - kukába vele - sem teljesen elvetendő, csak még meglévő érzelmi kapocs esetén nem olyan egyszerű. Viszont ha 3 év után ez a helyzet, mi lesz később? Azt szokták ugyan mondani, hogy sohasem csak az egyik fél a "hibás", de nekem ez eléggé veszett fejsze nyelének tűnik...
Azért sajnállak, a poszt alapján jobbat érdemeltél volna.

miért baj ha telefon vagyok 2021.09.18. 11:43:31

Elmúltál 30 és még hiszel a mesékben?! :-D

nikkel odeon 2021.09.18. 13:30:28

Gyakorlatilag fix, hogy megcsal. És vagy titkol valamit, vagy konkrétan hazudik. Nincs erre szükséged... Addig hagyd el, amíg viszonylag könnyen megteheted. Évek múlva még rosszabb lesz, ne szívasd magadat. Amúgy a lépjél félre felajánlás lehet, hogy csak arra kell, hogy legyen válóoka...

gretagarbo) 2021.09.18. 15:02:04

Komolyan innen vársz segítséget, megoldást? Ne már.

Mamzi2021 2021.09.18. 17:56:19

Szerintem meg pont az a baj, hogy nem csinált még neki "férjemuram" a 3 év alatt gyereket... feladat kell mindenkinek ebben az életben. Ha nem dolgozik, nevelje a gyerkőcöket... most így lebeg a semmiben... Nem elítélve sem a karriert építek babyszitter segítségével, sem az anyatigris vagyok 24/24 órában, inkább támogatva a köztes állapotban lévő átlagnőket... ennek így mi értelme?!

Kivlov 2021.09.18. 20:15:29

Ez akkora roncsderbi, hogy az ellenzéki előválasztást utcahosszal nyerné...

Nágele Krisztina 2021.09.18. 20:22:51

A kommenteket olvasva, nagyon sajnálom, hogy ilyen jó tanácsok sülnek ki egyből az emberekből…

A sztori alapján teljesen más a baj, a feleségednek valószínűleg arra lenne szüksége, hogy tudjon beszélni akár veled vagy egy terapeutával arról, hogy mi a gond,
mert egy nőnek realizálnia kell magát 4 szerepben: istennő, tündér, feleség és anya.
a férfinek 4 lelki szükséglete: hogy dicsérjék, hálásak legyenek neki, támogatni és megérteni.

amennyiben ezek megvannak egy kapcsolatban, úgy meglesz a kölcsönös intimitás, avval a tisztelet egymas irant es ugy az egyuttletek is.

de az hogy hazarontasz es egybol dugnod kell hogy levezesd a feszkot, az csak neked jo, neki nem. kedves ferfi kommentelok jegyezzetek meg egyszer es mindenkorra: ha van felesegetek vagy baratnotok elso sorban kotelesek vagytok megtenni mindent hogy neki legyen jo es utana jottok ti.
egy not kicsit kell erteni es nagyon szeretni
egy ferfit kicsit kell szeretni es nagyon erteni.

amit javasolnek, hogy tegyetek felre a testi dolgot es probald meg hallgatni ot, biztos van mondanivaloja, konnyen lehet hogy mas a baj, amit konnyen meg tudtok oldani.

a tobbiek akik a kukat ajalnjak, javaslom hogy maradjanak azon a szinten.

nektek meg sok sikert! probaljatok megbeszelni, es nem azzal hogy dugni akarok te meg nem, most mi van stilusban..

Örömhernyó 2021.09.19. 05:55:08

Nem dolgozik, unatkozik, számára az egész nap szabad, nem értékes neki szabadidő, hisz neki rengeteg van belőle. Neked meg értékes a szabadidő, mert dolgozol.
A munkanélküli férfiak alkeszok lesznek, a nőknek is rámegy az agyukra a tétlenség.

Ennek a kapcsolatnak annyi, ezt akarja a tudomásodra hozni, amikor felajánlja, hogy dugj mást. De azért kellemes neki, hogy te hordod haza a pénzt, ő meg élvezi, hogy még szexelni se kell érte.

Ha félrekúr, az tiszta ügy, ha csak kihasznál, eltartót keres benned, akivel még szexelni se kell, az is ugyanoda vezet: véget kell vetni ennek a kapcsolatnak. Ő már fejben véget vetett neki, de mivel a te pénzedből él, ezért ő nem fogja kimondani, hogy vége.

Legyél asszertívabb, egy életed van, ne cseszd el ilyen nő mellett.

Örömhernyó 2021.09.19. 05:56:09

@Nágele Krisztina: ez a nő egyetlen szerepben van otthon, az eltartott frigid feleség szerepében
süti beállítások módosítása