Mindig zűrös nőkbe botlok

2021. október 08. 07:38 - csajokespasik

„Az ő élete nem a háztartás körül forgott, de biztos van olyan pasi, akinek bejön, ha a csaja tesz a környezetére” – Levélírónk nem tisztaságmániás, de amikor az alapvető higiéniát úgy értelmezte az egyik exe, hogy utána takarít, már tudta, hogy ez a kapcsolat nem lesz hosszú életű.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Jelenleg nincs senkim, 24 éves férfi vagyok. Az eddigi tapasztalataim alapján néha magamban keresem a hibát. Nem vagyok rámenős, se ismerkedéskor, se kapcsolatban. De sok dolgot tapasztaltam, amik arra mutatnak, hogy nem mindig én voltam a hibás.

Nem vagyok csetelgetős, de ha egy lány olyan, akkor nekem is muszáj ebbe beleállnom. Ha nem, vagy ha ingadozom, vagy nem vagyok elég aktív, egyből azt vonja le, hogy akkor nem is szeretem. Sose akarok veszekedni, de olyan se vagyok, aki mindent lenyel szó nélkül.

Egy nálam idősebb nő nem volt éppen vékony, de soha nem tettem erre megjegyzést, és csak a pillantásomból arra következtetett, hogy ezzel problémám van, de meg se nyikkantam. Azzal például épp nem lett volna problémám (mással már annál inkább). És már elkezdett rögtön személyeskedni, hogy rám viszont rám férne a konditerem. Egy pillanat alatt saját magát húzta fel. Fűszernövényeket termesztett az erkélyén, és amikor azokra néztem, rögtön felcsattant, hogy biztos azzal is bajom van. Pedig meg se fordult a fejemben semmi. Vele nem jutottunk el a szexig.

Eddig egyszer éltem együtt nővel, de kb. fél évig. Mondjuk én már az elején sejtettem, hogy nem lesz hosszú. Neki nem volt fontos, hogy legalább hetente egyszer alaposan kitakarítsuk a zuhanyt, vagy a vécét, + a mosdókagylót, én végeztem ezt, és ő felháborodott, hogy utána nem szoktak ennyire kitakarítani. Hogy ő nem mocskos. Én meg védekeztem a semmiért, hogy nem azért, mert annyira mocskos vagy, hanem ez egy alapvető higiéniai dolog. Ő sosem takarított, otthon erre nem vették rá, ellenben random széthagyta a dolgait, amiket olyan helyeken találtam meg, hogy nem is sejtettem volna.

Az ő élete nem a háztartás körül forgott, de biztos van olyan pasi, akinek bejön, ha a csaja tesz a környezetére. Az alap volt, hogy az időjárás befolyásolta a hangulatát, ha fújt a szél, vagy esett látványosan rossz kedvű lett. Hogyha egy valakije nálunk aludt és elment reggel, ő nem tette rendbe utána az ágyat. Ez rám maradt. Arról már nem is beszélek, hogy ő féltékeny volt mindenkire, de ő akármelyik pasassal elvihorászott.

Néztem magam a tükörben, de nincs rám írva semmi. Lehet, hogy valakinek ez a sorsa, hogy örökké ilyenekbe botlik? Szerintem nem vagyok túl igényes és nem is kérek sokat.

 
5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7716714530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

luis5 2021.10.09. 22:41:23

Hülye vagy. Ez van

Real_Time 2021.10.10. 08:11:35

Jó sok mansplaining egy helyen. Szerintem a RedPill oktatását már az általános iskolában el kellene kezdeni a fiatal srácoknak.

Motorogre 2021.10.10. 08:24:28

Sok dolgot tapasztaltál ? Kutyafüle, nem tudsz még szinte semmit, csak 24 vagy. Majd 42 évesen már sejted... De semmi baj nincs ezzel.
Most ilyen lányt dobott a Sors - keress másikat. Ha egy kapcsolat néhány hónap alatt nem érik be, nem kell lovagként tűrni-kitartani: el kell köszönni és keresni egy helyes kislányt akivel összestimmeltek.

Ui.. egy kis kondizás mindentől függetlenül csak előnyös, hajrá !

UBI1889 2021.10.10. 08:57:33

@luis5:
Akkor nem a partnerei...

csorsza 2021.10.10. 10:44:32

@UBI1889: Is. Az önmegvalósitás meg a végtelen individualizmus. Meg a testi-lelki kulturálatlanság.
süti beállítások módosítása