Küzdjek érte, vagy engedjem el?

2021. november 03. 07:28 - csajokespasik

A határozatlan, mulya pasik előnye, hogy arra is lusták lennének, hogy esetleg később félrelépjenek, hiszen az munkaigényes és masszív tervezést követel. De erre alapozni egy kapcsolatot?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

a barátomat így 4 hónap után kezdem jobban kiismerni, és sok dologban elnéző vagyok. Azt nem tudom még, hogy meddig legyek az. Olyan dolgok például, hogy nem képes tovább lépni egy adott szituációból. Benne ragad, még akkor is, ha tudja, nem igazán tetszik neki. Ha állóvízben van, akár családi, akár munkahelyi szinten, nem zavarja. Az eltökéltséget és határozottságot hiányolom, mert legalább annyi kéne, hogy tovább gondolja a dolgokat, hogy miért nem jó neki úgy? Inkább benne őrlődik hetekig. Konkrét példát nem írhatok, mert nem akarom, hogy magára ismerjen.

A lényeg annyi, hogy ha van egy feladat, vagy kérés, megalszik a tej a szájában, és inkább rám bízza a döntést. Az, hogy kikéri a véleményem, nincs ellenemre. Van egy lány, aki régóta hajt rá, de ezt sem veszi észre. Azt mondja, azért ír vissza neki, mert nem akar problémát, a csaj meg hozzászokott és elvárja, hogy állandóan foglalkozzon vele. Nem hiszem, hogy megcsalna vele, mert az is tervezgetés kérdése, törődni kell a körülményekkel, neki az meg úgy kényelmetlen lenne, így emiatt nem aggódom.

Ha kölcsönadok neki valamit, nem pénzt, hanem tárgyat, vagy bármi egyebet, azt magától nem adja vissza, kérnem kell, és akkor sem egyszer. Milyen típusú ő? Később még idegőrlőbb lehet vele? Érdemes küzdeni ezért a kapcsolatért, vagy engedjem el?

 
14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9116744556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nOniCk 2021.11.03. 08:42:46

Haha, nem tudom hány évesek vagytok, minél idősebb, annál gázabb. Valószínű Mama kedvence a srác, vagy az volt. Egy férfi tesz a számára fontos dolgokért, ha már rájött erre magától, vagy megtanulta valakitől. Mama meg arra tanította meg, hogy kisfiam majd én megcsinálom helyetted, csak nehogy összepiszkold a ruhácskádat.

jegeskaveee. 2021.11.03. 10:06:19

Van katyvasz a posztot jegyző kishölgy fejében rendesem...:)

MsIreneAdler 2021.11.03. 16:30:02

Az hogy nem ad vissza dolgokat szimpla bunkóság, az hogy te döntesz mindenben az lehet egyfajta kapcsolat eleji kedvesség, előzékenység a részéről. Bár fogalmam sincs, hogy négy hónap alatt miket lehet kölcsönkérni vagy milyen hatalmas döntéseket kellett meghozni a pasi helyett.
Ez viszont hogy beleragad szitukban ez nagyon homályos, nem is értem mire gondol itt a "költő".
Mivel egy picike pozitívumot sem tudtunk meg a pasasról (ha csak azt nem, hogy lusta lenne megcsalni a nőjét :)) így honnan kellene tudnunk érdemes-e küzdeni érte??

fkv.117 2021.11.03. 20:23:37

A helyedben feltétlen küzdenék egy ilyen pöcsért, ez egy igazi nők álma típus lehet, megéri a befektetett törődést!!

antisocialnetwork 2021.11.04. 05:10:23

Ezekért, a kitalált szösszenetnyi írásokért, valaki pénzt kap?

tamaszlav 2021.11.04. 07:16:25

Dobjad. Biztos találsz olyat, aki lépten-nyomon megcsal.

Bandibacsi34 2021.11.04. 11:06:07

youtu.be/6UAcYzbilbw
Ha megcsal akkor az a baj, ha nem csal meg akkor nem menő, az a baj.

AJeges 2021.11.04. 11:08:22

- Jó lenne,ha néha határozottabb lennél!
- Főztél vacsorát, büdös boszorkány?

ne olvasd el 2021.11.04. 11:49:15

én is ilyen mulya pasi vagyok. Én is döntésképtelen vagyok és bentragadok egy csomó olyan helyzetbe ami nem feltétlen jó nekem, de általában nem szoktam örlődni rajta.
Viszont fixen van 2-3 nőm párhuzamosan, senki nem néz ki belőlem.

szeme közé, laposan! 2021.11.04. 13:21:45

Engem az érdekelne inkább, hogy hogyan jöttetek össze egyáltalán? 4 hónapnál még a rózsaszín ködnek kellene tartania, tehát nem valami erős az alap, amire építkeztek. Gondolom, pénze van, vagy legalább jól kúr, és ez egyelőre még jónak tűnik, de már látod, hogy sokáig nem fog kitartani. Nyugi, majd talál helyetted mást, aki jobb lesz neki nálad.

Örömhernyó 2021.11.04. 15:53:45

@tamaszlav:

A nők az agresszív, törtető, más nőknek is kellő férfiakat szeretik. A posztoló csak azért nem hagyta eddig el az általa lenézett pasiját, mert az láthatólag egy másik csajnak is tetszik, ezért annyira kutyaütő nem lehet.

@nOniCk:

Így van, a férfi tesz az általa fontosnak tartott dolgokért, ahogy valószínűleg a posztoló pasija is, csak neki nem ugyanazok a dolgok fontosak, amik a posztolónak. Én is ilyen voltam több barátnőmmel, ők akartak összejönni, belementem a kapcsolatba, de azért nem törtem magam a lányért. Mindketten tudtuk, hogy ez nem egy holtodiglan kapcsolat. De legalábbis én éreztem, ha ők nem, az nem az én saram. Az érdeklődési körömön kívül eső dolgok (a családja, főiskolai tanulmányai, barátai stb.) meg nem ütötték meg az ingerküszöbömet. Ettől passzívnak tűnhettem, de hát nem lehet mindig lángolni. Pláne nem számomra másodrendű fontossággal bíró dolgokért.
Hasonlót érzek a posztoló kapcsolatában is. A pasija annyit tesz a kapcsolatba, amennyit egy ilyen 4 hónapos maszatolás megér.
A posztoló se tud egy pozitív szót se írni a pasijáról. Lehet az a csaj, aki folyton üzenget neki, jobban hozzá illene.

"Mama meg arra tanította meg, hogy kisfiam majd én megcsinálom helyetted, csak nehogy összepiszkold a ruhácskádat." - Ezt honnan veszed? Lehet, hogy az anyja arra tanította (nagyon helyesen), hogy egy 4 hónapja megismert kis picsának ne engedje, hogy ugráltassa. Figyeld hogy fogalmaz a posztoló: ha van egy feladat vagy kérés, megalszik a tej a szájában... Tehát a srácra rálőcsölnek valamit, kérnek tőle (mire fel???), neki ez egyáltalan nem fontos, nem központi kérdés, hagyja a csajra. Ez nagyon helyes magatartás, a srác tudja mikor nem szabad ugrani a kérésre, akkor se, ha az a csaj áll elő vele, aki a muffjával meg akarja fogni.

4 hónap után nem kéne elvárni, hogy mindent hátrahagyva csak a valahonnan jött kérést teljesítse a pasi.

@MsIreneAdler:
A dolgok kölcsönkéréséhez: Nem tudjuk mit kért kölcsön, lehet, hogy egy telefontöltőt, amit illik töltés után visszaadni, mert a tulajdonosnak szüksége lehet rá. Ha könyvet kért, akkor majd visszaadja, ha elolvasta vagy levizsgázott a tárgyból.
Ha nem szabott határidőt a kölcsönzésnél a posztoló, akkor mégis mit vár? A dolgai megvannak, kéri, visszakapja őket. Legközelebb majd pontosítja a kölcsönzés feltételeit, hogy egy hét múlva vissza akarja kapni vagy valami. Vagy kinyitja a kis száját és visszakéri.

A szituációkban benne ragadó, őrlődő ember nem ritka, van aki szívére vesz dolgokat, pláne ha mondjuk a munkahelyén folyton szopatják, de nem tud máshova menni vagy családi gondjai vannak, amiket nem képes megoldani, mert rajta kívülálló dolgok, amikre nincs ráhatása. Lehetne neki segíteni túllendülni ezeken, mert azzal, hogy a posztoló kritizálja ezért, nem segít, de nem is viselkedik úgy, mint egy komoly partner.

MsIreneAdler 2021.11.04. 18:36:46

@Örömhernyó: ebben nem értünk egyet. Ha én kölcsönkérek valamit, ahogy lehet, visszaadom, nem várom meg, míg a gazdája jön kuncsorogni a saját holmijáért. Tehát ez számomra oltári tahóság. Egy ilyen szitukban nagyon erőltetett az a magyarázat, hogy a kölcsönbeadónak kellett volna jobban elmagyaráznia a feltételeket. Felnőtt emberek vagyunk: kölcsönkérted, nem a tiéd, add vissza. Ez ennyi.
Pont ezért lettem volna kíváncsi, hogy vajon min őrődik a srác. Mert ugye nem mindegy, hogy egy munkahely váltáson vagy hogy melyik kiflit vegye a boltban. Így meg rohadtul nehéz megmondani hogy jogos-e a nő kiakadása. Egyébként az is lehet, mert ismerek ilyet, hogy poszter olyan típus, akinek semmi nem jó, ezért a pasi már inkább ráhagy mindent, okos enged, szamár szenved alapon. Persze hosszútávon ez sem vezet semmi jóra.
süti beállítások módosítása